Νέα

Mentoring

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.213
Like
3.482
Πόντοι
1.706
δεν θα εμπλακώ πολύ στο θέμα αλλά θα πω μια γνώμη...

μου φαίνεται ότι διαφορές μεταξύ mentoring - sponsoring υπάρχουν. πιθανότατα στο ποιες το εξασκούν, ας πούμε ότι στο mentoring θα βρεις πιθανότατα πιο υψηλό μορφωτικό επίπεδο, γυναίκες που ήδη έχουν μια δουλειά, στο είδος των "αποδοχών" που δεν είναι απαραίτητα μόνο χρήμα, και και και που δεν είναι της παρούσης.
αλλά στην ουσία του ΚΑΙ το μέντορινγκ είναι πληρωμένο σεξ.
οι όροι αλλάζουν και πολλά δεδομένα που εννοείται ότι για αυτές και για αυτούς μπορεί να κάνουν - και κάνουν - μεγάλη διαφορά, αλλά να μην ξεχνάμε ότι στην τελική δίνουν το κορμί τους για ανταλλάγματα...

Χοντρικά όπως τα λες είναι. Στην πράξη όμως οι διαφορές μεταξύ mentoring και sponsoring εξαρτώνται από την περίπτωση και μπορεί να είναι και αβυσσαλέες.
Όλη η δυσκολία είναι η διαχείρηση του ψυχολογικού μέρους της σχέσης. Δεν είναι ξεκάθαρη συναλλαγή χρήμα-σεξ όπως στο sponsoring. Προσπαθούν και τα δύο άτομα να βάλουν και λίγο αίσθημα για να χρυσωθεί το χάπι. Πολλές φορές μπορεί να μην συμπίπτουν τα σενάρια τους. Ας πούμε σε μεγάλη διαφορά ηλικίας, η μεντορέτα μπορεί να επιθυμεί σχέση friends with benefits, ενώ ο μέντορας να πάθει γεροντοκαψούρα. Επίσης έχω μία που με αποκαλεί συνέχεια μπαμπά και ξενερώνω. Προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να συμβαίνει στον εγκέφαλό της για να αποκαλεί μπαμπά κάποιον που την πηδάει.

Μία άλλη διαφορά είναι ότι με τις μεντορέτες συνήθως κρατάς μακροχρόνια επαφή, μετά την αρχική «συνεργασία», αφενός γιατί η σχέση δεν ήταν καθαρά χρηματική και η συμπάθεια παραμένει κι αφετέρου διότι μπορεί να σε χρειαστούν για ευκαιριακές συμβουλές. Αυτές με τις οποίες κρατάς σταθερή επαφή, αν και όχι υποχρεωτικά συχνή, λέγονται ενεργές. Επίσης μπορείς να βρεις κάποιον τρόπο να τις κρατάς. Ο άλλος, όπως έγραψα παραπάνω, τους χαρίζει sites. Βγαίνει πολύ φτηνά (όλα τα sites είναι σαν αντίγραφα), αλλά δένεσαι κι εσύ με αυτό το σύστημα, γιατί μπορεί να θέλεις να ξεφορτώνεις και να ανανεώνεις τις μεντορέτες. Σκέφτομαι κάποιου είδους επαγγελματικού updating, γιατί πολλές λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν με κάτι νέο στο χώρο τους ή δεν το καταλαβαίνουν πχ μία τροποποίηση νόμου, μία νέα ευκαιρία κλπ.

Και ναι στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι μορφωμένες κοπέλες, αλλά δεν είναι και κανόνας. Είναι καλό να έχεις μορφωμένες κι έξυπνες μεντορέτες, για να καταλαβαίνουν τη διαδικασία. Δεν είναι, όπως είπαμε συναλλαγή με σπονσορέτα όπου φαίνεται ξεκάθαρα τι δίνεις και τι παίρνεις. Αν η μεντορέτα κουβαλάει κουτοπονηριές ή επηρεάζεται από τρίτους που της λένε «αυτός σε εκμεταλλεύεται» ή δεν μπορεί να εκτιμήσει το μέγεθος της δουλειάς που κάνεις για αυτήν κλπ τότε μπορεί να στραβώσουν τα πράγματα. Δυστυχώς είχα μία άσχημη εμπειρία. Έχω μία γκόμενα (ελεύθερη σχέση) που μου ζήτησε να στήσω σχολή οδηγών για μία φίλη της που δεν είναι και φωστήρας. Η «συνεργασία» πήγε καλά, αλλά με τα χρόνια χειροτέρεψαν τα πράγματα. Ούτε την αντέχω ούτε μπορώ να την αποφύγω (φίλη φίλης γαρ).
 
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.213
Like
3.482
Πόντοι
1.706
Από άλλο νήμα:
Λέτε μετά τους σπόνσορες και τα καμάκια να σκάσει κανένας Κίεβο να μεντορεύσει τις Ουκρανές?
Αυτό που λείπει σε ανερχόμενες οικονομικά χώρες είναι η νοοτροπία του coaching για την επαγγελματική επιτυχία. Νομίζουν ότι θες απλά ένα αρχικό κεφάλαιο, να ξέρεις τα βασικά της δουλειάς, να πληρώνεις και κανέναν ειδικό πχ δικηγόρο, λογιστή κι αυτό αρκεί.

Σε τέτοιες περιοχές δεν μπορείς να χάνεις χρόνο για να αλλάζεις νοοτροπίες. Ούτε μπορείς να ενεργήσεις μόνος, αφενός γιατί δεν ξέρεις τα τοπικά δεδομένα (πχ νομικές διαδικασίες) κι αφετέρου είναι δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος. Η μεντορέτα πχ θα το πει στον λογιστή της, θα μαθευτεί, και θα σε δούν σαν ανταγωνιστή (επειδή είναι πιθανόν να μην καταλάβουν τι ακριβώς κάνεις) και ίσως προσπαθήσουν να σε βγάλουν από τη μέση, το πιο συχνά με μαφιόζικο εκφοβισμό. Πρέπει να βρεις φόρμουλα πχ εξωτερικός συνεργάτης, μεσίτης, εντολοδόχος κλπ δηλαδή να συνεργαστείς με τοπικά γραφεία και να τους στέλνεις πελάτισσες.

Αμα μπορείς να ξετρυπώνεις τελειόφοιτες εμπορικών/οικονομικών σχολών, να κινείσιαι σε χώρους όπως αντίστοιχος ΟΑΕΔ, επιμελητήρια, afterwork events, κλπ να ψαρεύεις μέσω τοπικών επαγγελματικών social media (ίσως linkedin ή κάτι τοπικό ανάλογο) και γενικά να δραστηριοποιηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση, τότε θα πρέπει να βρεις.

Εναλλακτικά μοντέλα δράσης:
-να ασχοληθείς με αυτές που θέλουν να φύγουν εκτός Ουκρανίας ή να επεκτείνουν στο εξωτερικό μία δραστηριότητα που έχουν πχ στη Γερμανία.
-να εκτοξεύεις τους βαλκανικούς σου πυραύλους από εξωτερικό έδαφος πχ βρίσκεις κάμποσες μεντορέτες και κάνεις χτυπήματα mastermind. Δηλαδή εξετάζεις το προτζεκτ καθεμίας από την έδρα σου. Μετά έρχεσαι περιοδικά και για σύντομο χρονικό διάστημα, τις περνάς σούβλα όλες, σόρυ ....τις κοουτσάρεις μία μετά την άλλη και φεύγεις. Σε αυτήν την περίπτωση μόνο expertise μπορείς να προσφέρεις, αφού δεν θα έχεις διασυνδέσεις να τις προωθήσεις.

Εγώ πάντως δεν έχω πρόγραμμα για Ουκρανία. Αλλά η Σλοβενία τραβάει την περιέργεια μου και ίσως κάνω μία διερεύνηση.
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.704
Κριτικές
1
Like
4.482
Πόντοι
1.706
Θα εσκιζα χωρις ενδοιασμους το πορνιδιο ,το αδιστακτο πουτανακι, που ειναι αποφασισμενο να κανει "οτιδηποτε"προκειμενου να πετυχει τον σκοπό του.
Που ορκίστηκε να πηδηχτει σαν τσουλί με τον οποιοδηποτε γέρο, χοντρο κ ασχημο για να τα καταφερει.
Μια στις δεκα γυναικες ανεβαινει αξιοκρατικα, οι υπολοιπες με το μουνι τους κ τα τσιμπούκια τους. Η εξουσια που ασκειτε πανω τους ειναι διεγερτικη για αυτες
Αν δεν ειμαι εγω ,θα ειναι ο επομενος.

Η νοσοκομα τον γιατρό.
Η γραμματέας τον διευθυντη.
Η ιδιαιτέρα τον προισταμενο
Η υπαλληλος το αφεντικο της επιχειρησης
Η καντηλαναφτισα τον παπά
Η σταρλετιτσα τον επωνυμο καλλιτεχνη
Η ανωνυμη μοντέλα τον διασημο ποδοσφαιριστη
Η αεροσυνοδος τον πιλοτο
Κτλ κτλ κτλ

Η ζωή ειναι ουτως ή αλλως αδικη



*χωρις καποιον εκβιασμο εννοείτε
 
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.213
Like
3.482
Πόντοι
1.706
Η νοσοκομα τον γιατρό.
Η γραμματέας τον διευθυντη.
Η ιδιαιτέρα τον προισταμενο
Η υπαλληλος το αφεντικο της επιχειρησης
Η καντηλαναφτισα τον παπά
Η σταρλετιτσα τον επωνυμο καλλιτεχνη
Η ανωνυμη μοντέλα τον διασημο ποδοσφαιριστη
Η αεροσυνοδος τον πιλοτο
Κτλ κτλ κτλ

Αυτή ακριβώς είναι η κατάσταση και τα παραδείγματα άπειρα. Μία κατάσταση που ισχύει από αρχαιοτάτων χρόνων, ό,τι όνομα κι αν της δώσεις. Κι οι κουρτιζάνες των ευγενών σε αυτό το φαινόμενο ανήκουν.

Αλλά και η ομαδάρχισα που θα την πέσει στον αρχηγό της κατασκήνωσης (μία εξουσία με μηδέν κοινωνική δύναμη) για να τη βάλει στη γραμματεία ίδια περίπτωση είναι.

Και στο σεμινάριο μιας ώρας, αν είσαι ο σεμιναρίστας, θα στην πέσουν κάποιες για να τις προωθήσεις.

Σήμερα που έχουμε τα sites/apps και μπορείς να κάνεις ιντερνετικές αναζητήσεις για τέτοιες σχέσεις, καθιερώθηκε ο όρος sugar daddy, αλλά είτε επειδή σφίγγουν οι νομοθεσίες περί πορνείας και χρειάζονται προφυλάξεις, είτε επειδή άλλοι/ες θέλουν ένα καλύτερο σκηνικό από αυτό της έμμισθης πουτάνας (σπονσορέτας), εξαπλώνεται σιγά σιγά ο όρος mentoring δηλαδή ότι προσφέρεις/ζητάς καθοδήγηση. Κάτω από αυτόν τον όρο-ομπρέλα βρήκαν την ευκαιρεία να χωθούν όχι μόνο σπονσορέτες, αλλά και όσες ζητάνε πραγματικά γρήγορη επαγγελματική προώθηση και είναι πρόθυμες να ανταποδώσουν με σεξ.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
Το πρόβλημα με το σπόνσορινγκ είναι οτι πολλές που παριστάνουν τις σπονσορέτς κάνουν φιδιές.
1.Ψεύτικες φωτό ή επεξεργασμένες φωτό,ψέμματα για ηλικία,τοποθεσία,εργασία
2.Εσκορτς που παριστάνουν τις σπονσορέτς
3.Γκόμενες που θέλουν να πουλήσουν φωτό που παριστάνουν τις σπονσορέτς
4.Λαμόγια που αποσκοπούν σε τζάμπα γεύματα,δώρα κτλ
Οπότε θέλει ξεδιάλεγμα δεν είναι καλή η κατάσταση.Παλιά ήταν πολύ καλύτερα τώρα έχει μπει πολύ λαμόγιο στη φάση.Φαντάζομαι και από την πλευρά των αντρών το ίδιο θα είναι.
Με το live σπονσοριλίκι φυσικά αποφεύγεις όλα τα προβλήματα,βλέπεις την άλλη πώς είναι ακριβώς δεν παίζει τόσος σανός.
Εγώ ασχολούμαι με σπονσοριλίκια από το 2010 ήταν τότε πιο αγνά τα πράγματα.
 
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.213
Like
3.482
Πόντοι
1.706
Βασικά το πρόβλημα με το σπόνσοριγκ είναι πιο σοβαρό ΚΜΑΝ, αλλά δεν το έχεις αντιμετωπίσει, γιατί παίζεις εκτός έδρας. Χτυπάς και φεύγεις. Αν, ας πούμε, προσπαθήσεις να παίξεις στην περιοχή σου με πιο σταθερές σπονσορέτες, τίθεται το θέμα ότι αυτές πουλάνε ένα καλοδουλεμένο παραμύθι, από το οποίο δεν ρισκάρουν τίποτα, ενώ εσύ ως σπόνσορας έχεις ένα κοινωνικό στάτους, δουλειά, στάνταρ στοιχεία και γίνεσαι ευάλωτος σε εκβιασμούς και κυκλώματα, αν πέσεις σε λάθος περίπτωση. Άσε που πέφτεις και θύμα του ίδιου σου του εαυτού (γενικά μιλάω), αφού από μόνος σου κορδώνεσαι και ξερνάς πράγματα για να πουλήσεις μούρη, ιδίως αν πιεις ένα ποτήρι παραπάνω. Σε κρατάνε από τα αρχίδια, αν στραβώσει κάτι.

Πώς ακριβώς θα κάνεις ξεδιάλεγμα, αφού το μόνο που απαιτείται από μία γυναίκα για να γίνει σπονσορέτα είναι να είναι όμορφη;

Έχεις δίκιο ότι χάλασαν τα πράγματα, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι ανακαλύπτουν καινούριες φιδιές. Είναι και θέμα ότι μπήκε διαφορετικός κόσμος στο σπορ και κατέβασε τον πήχυ. Πρώτα ο σπόνσορας ήταν ο επιτυχημένος άντρας και η σπονσορέτα, πέρα από την ομορφιά, έπρεπε να προσπαθήσει και λίγο να σταθεί δίπλα του για να είναι κυκλοφορήσιμη, πχ να σταθεί σε μία συζήτηση σε ένα event. Τώρα ένας random βλέπει κάτι στα μήντια και σκέφτεται «γιατί να μην το κάνω κι εγώ; Γιατί να μην γίνω κι εγώ σπόνσορας ή σπονσορέτα;» Με beta σπόνσορες ασχολούνται τώρα και καλές σπονσορέτες, γαιτί είναι πιο εύκολο να τους μαδήσουν. Ο alpha σπόνσορας, ο επιτυχημένος άνδρας, δεν είναι επιτυχημένος κατά τύχην, ελέγχει το παιγνίδι. Ξέρει πόσο αξίζει μία απονσορέτα, πόσα θα της δώσει και ποια είναι η ημερομηνία λήξης της. Δύσκολο να του τα μαδήσουν. Για αυτό έχει χαθεί τελείως η μπάλα.

Στο μεντοριλίκι αυτά δεν περνάνε. Ένας μέντορας γιατρός, ας πούμε, θα μεντορεύσει φοιτήτριες ιατρικής, νεαρές γιατρίνες, νοσοκόμες, ιατρικές επισκέπτριες, φαρμακοποιούς και γενικώς ιατρικά και παραιατρικά επαγγέλματα. Μορφωμένες κοπέλλες με στάνταρ στοιχεία ταυτότητας, διαμονής κλπ που σκέφτονται πρώτα καριέρα κι ύστερα τα υπόλοιπα. Προφανώς το τοπίο είναι πιο καθαρό.
 
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.213
Like
3.482
Πόντοι
1.706
Από άλλο νήμα:
Είσαι πολύ μυγιάγγιχτος,ε ρε αυτή η παλιά γενιά.Μη γράψει ο άλλος τίποτα αμέσως προσβάλλονται.Εδώ υποστηρίζεις το μέντορινγκ.Θα πρέπει να πείσεις γιατί το μέντορινγκ είναι η βέλτιστη λύση,θα πρέπει να πεις τεχνικές κτλ και κυρίως να είσαι πειστικός.Εδώ βλέπεις εγώ αναλύω τα πάντα για το σπόνσορινγκ ποστάρω φωτός,τεχνικές,ποσά,μέρη τα πάντα όλα και πάλι αμφισβητείται.Εσύ πώς περιμένεις να πείσεις χωρίς στοιχεία και χωρίς εμβάθυνση?Φυσικά θα σου την πέφτουν.Ανάπτυξε πειστικά το μέντορινγκ,μπορείς να το υποστηρίξεις?
Θες διαφορετική μεταχείριση?Εμένα να με αμφισβητούν στα πάντα και εσένα να σου δίνουν φρι πας?Δεν πάει έτσι.Από τη στιγμή που δέχομαι κριτική το ίδιο θα συμβεί και σε εσένα.Πρέπει να αντέξεις,δεν είστε οι παλαιοί τίποτα Αγίες να προστατεύονται στο κοβούκλιο.

Για ποιον λόγο πρέπει κάποιος να σου την πέφτει αντί να ρωτάει και να μαθαίνει για κάτι καινούργιο; Μήπως επειδή ζηλεύει και ξεσπάει το πρόβλημά του;
Και για ποιον λόγο εγώ πρέπει να πείσω; Εσύ ψάχνεις επιβεβαίωση εδώ μέσα και μάλιστα το παίζεις και κάποιος που καθορίζει στάνταρντς. Αρχίδια καθορίζεις, αλλά τέλος πάντων... Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα. Έγραψα κάποια πράγματα ενημερωτικά.

Στο θέμα. Το mentoring δεν είναι η βέλτιστη λύση. Είναι η λύση που ταιριάζει σε μένα και σε κάποιους που δεν θέλουνε να τους τα μαδάνε γκάου πουτάνες. Σε κάποιους που θέλουνε όχι μόνο το γαμίσι, αλλά και αξιόλογη παρέα με κοπέλλες που ξέρουν να συζητάνε. Σε κάποιους που θέλουν να ζήσουν και λίγη περιπέτεια σε ήρεμο στυλ κι όχι στην αρένα με άγνωστους ανταγωνιστές, όπως κάνεις εσύ, οι οποίοι είναι από γκάου χώρες και μπορεί να σε αφήσουν και ανάπηρο αν τους μπεις στη μύτη. Εμένα η περιοχή μου είναι Γαλλία, Ελβετία, Ιταλία και Ιβιρική.

Και βγαίνει πολύ πιο οικονομικά, αλλά αυτό που δεν κατάλαβες είναι πώς λειτουργεί το mentoring και μου μιλάς πάλι για ποσά και φωτός. Δεν είναι συναλλαγή με χρήματα, τύπε, και δεν γίνεται να βάζεις φωτός από κοπέλλες που εργάζονται σε κάποιο industry.

Τι θα πει να αντέξω; Εσύ «παίζεις μποξ» με κάποια γίδια εδώ μέσα για κοινωνική αναγνώριση; Ποιος νοιάζεται για τον ΚΜΑΝ; Αν είχε το bou groups, θα έκανα κάποιο group να αναλύω τα μεντορικά χωρίς να υπάρχει μπάχαλο, γαιτί οι παρείσακτοι θα έτρωγαν πόρτα. Τώρα σκέφτομαι να το κάνω σε κάποιο άλλο δίκτυο.
Βασικά εκτός τον Mindreader, δύσκολα βλέπω κάποιον άλλο εδώ μέσα που μπορεί να κάνει μεντοριλίκι. Ίσως Tasos3 και Sex Volcano λόγω ταξιδίων. Αλλά καθώς δεν ξέρω όλους τους χρήστες, ίσως να υπάρχουν κι άλλοι.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
Για το μέντορινγκ όμως χάνεις εργατοώρες.Στο σπόνσορινγκ δε χάνεις χρόνο.Στη Δύση χρόνος ίσον λεφτά.Αν αντί να μεντορεύεις δούλευες παραγωγικά,θα κονομούσες και θα έκανες εύκολο σπόνσορινγκ.Συνεπώς στην ουσία το μέντορινγκ που λες μπορεί να είναι και πιο ασύμφορο οικονομικά από το σπόνσορινγκ.
 
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.047
Κριτικές
4
Like
16.708
Πόντοι
3.936
Για το μέντορινγκ όμως χάνεις εργατοώρες.Στο σπόνσορινγκ δε χάνεις χρόνο.Στη Δύση χρόνος ίσον λεφτά.Αν αντί να μεντορεύεις δούλευες παραγωγικά,θα κονομούσες και θα έκανες εύκολο σπόνσορινγκ.Συνεπώς στην ουσία το μέντορινγκ που λες μπορεί να είναι και πιο ασύμφορο οικονομικά από το σπόνσορινγκ.

Εδώ είσαι λάθος άρχοντα.
Ο άνθρωπός είναι υδραυλικός, ένα καθόλα σεβαστό επάγγελμα, εκμεταλλεύεται λοιπόν την φύση της δουλειάς του για να ρίχνει και κάνα πούτσο.
Τώρα όλο αυτό το έχει μασκαρέψει σαν μέντορινγκ, μάλλον έχει κόμπλεξ που ζητάει σεξ σε αντάλλαγμα για να φτιάξει την βρύση της κυρά Τούλας στα Σεπόλια.

Pas mal πάντως! :hi:
 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.107
Κριτικές
33
Like
7.340
Πόντοι
4.746
τσουλάκια που γαμιούνται με εργοδότες/διευθυντές τους
Πανάρχαιο.
Άκου μεντορέτες !!!
Το βρηκαμε τωρα να βαφτιζουμε το κρεας ψαρι. Σπονσορετες, μεντορετες, πουτανετες, εσκορτεσες, μετρεσες.. κτλπ.. :sunglasses:
Εφοσον υπαρχει συναλλαγη.. Ολες αυτες ανηκουν στο ευρυ φασμα της Πορνειας.. :knockinb:
 
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.213
Like
3.482
Πόντοι
1.706
Εδώ είσαι λάθος άρχοντα.
Ο άνθρωπός είναι υδραυλικός, ένα καθόλα σεβαστό επάγγελμα, εκμεταλλεύεται λοιπόν την φύση της δουλειάς του για να ρίχνει και κάνα πούτσο.
Τώρα όλο αυτό το έχει μασκαρέψει σαν μέντορινγκ, μάλλον έχει κόμπλεξ που ζητάει σεξ σε αντάλλαγμα για να φτιάξει την βρύση της κυρά Τούλας στα Σεπόλια.

Pas mal πάντως! :hi:
 

Συνημμένα

  • cheque-tromba.png
    cheque-tromba.png
    423,4 KB · Εμφανίσεις: 67

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
τσουλάκια που γαμιούνται με εργοδότες/διευθυντές τους
Πανάρχαιο.
Άκου μεντορέτες !!!
Το βρηκαμε τωρα να βαφτιζουμε το κρεας ψαρι. Σπονσορετες, μεντορετες, πουτανετες, εσκορτεσες, μετρεσες.. κτλπ.. :sunglasses:
Εφοσον υπαρχει συναλλαγη.. Ολες αυτες ανηκουν στο ευρυ φασμα της Πορνειας.. :knockinb:

Γιατί στους γάμους δεν υπάρχει συναλλαγή?Να βάλουμε και τις συζύγους στο ευρύ φάσμα της πορνείας?
 
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.047
Κριτικές
4
Like
16.708
Πόντοι
3.936
Μέντορα βλέπω έτρεμε το χέρι σου όταν την έγραφες. :2funny:

Πόσες βρύσες έφτιαξες για να τα μαζέψεις; :confused:

IMG_1154-e1423074787149.jpg

 
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
4.213
Like
3.482
Πόντοι
1.706
Μέντορα βλέπω έτρεμε το χέρι σου όταν την έγραφες. :2funny:

Πόσες βρύσες έφτιαξες για να τα μαζέψεις; :confused:

Αν ήξερες από τσεκ, θα καταλάβαινες και τη σημειολογία.
Όταν στέλνεις σε κάποιον τσεκ γραμμένο στο πόδι, φαίνεται και πόση εκτίμηση του έχεις.
Σόρυ, οι πληροφορίες μου λένε πως μένεις σε μία τρώγλη στη Ν. Μάκρη και είσαι ένας ξοφλημένος γεράκος χωρίς πραγματική ζωή. Μην περιμένεις να αφιερώσω χρόνο να στα γράψω καλλιγραφικά.
Έτσι και χειρότερα θα στα στέλνω, αλλά μην ανησυχείς, η τράπεζα είναι υποχρεωμένη να στα εξαργυρώσει. Πεντόλεπτο πεντόλεπτο κάτι θα μαζέψεις.
Έλα πάμε στην επόμενη εξυπνάδα να πάρεις το πεντόλεπτό σου.

Κοίτα, αν έχεις μεγάλες ανάγκες, πες να βάλω μεγαλύτερο ποσό. Μην ντρέπεσαι, άνθρωποι είμαστε, η ζωή για πολλούς είναι σκληρή. Συνήθως για αυτούς του τρομπάρουν όλη μέρα αναζητώντας φανταστικές νίκες επί αγνώστων στα φόρα. Κάτι σαν και σένα δηλαδή. :confused:
 

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Μηνύματα
745
Like
588
Πόντοι
86
Τυπε Καλογερε δεν αφήνεις το ψωλαρισμα στο bou να ανοίξεις κάνα βιβλίο Μαθηματικών Δημοτικού?:sunglasses:

Οι δεκαδικοι δεν είναι τόσο δύσκολοι, θα τους καταφέρεις :2funny::2funny:

Οι καλλιγραφιες και τα corporate-ιλικια σε μάραναν μωρή απάτη :P

 
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.047
Κριτικές
4
Like
16.708
Πόντοι
3.936
Τυπε Καλογερε δεν αφήνεις το ψωλαρισμα στο bou να ανοίξεις κάνα βιβλίο Μαθηματικών Δημοτικού?:sunglasses:

Οι δεκαδικοι δεν είναι τόσο δύσκολοι, θα τους καταφέρεις :2funny::2funny:

Οι καλλιγραφιες και τα corporate-ιλικια σε μάραναν μωρή απάτη :P

Για υδραυλικός καλά τα γράφει, αν δούλευε σε κάποια σοβαρή εταιρία θα τους είχε φαλιρίσει...:tooth::tooth::tooth:
 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.107
Κριτικές
33
Like
7.340
Πόντοι
4.746
Γιατί στους γάμους δεν υπάρχει συναλλαγή? Να βάλουμε και τις συζύγους στο ευρύ φάσμα της πορνείας?
Oxι απαραιτητα.. Εφοσον εργαζονται και οι δυο και συνεισφερουν εξ ημισειας στην κοινη τους εστια τοτε δεν μιλαμε για πορνεια.. :sunglasses:
 
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.047
Κριτικές
4
Like
16.708
Πόντοι
3.936
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

 

Συνημμένα

  • ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ.jpg
    ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ.jpg
    118,2 KB · Εμφανίσεις: 52
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Μηνύματα
12.047
Κριτικές
4
Like
16.708
Πόντοι
3.936
Μέντορα για την ώρα λέω να σου ξοφλήσω κάτι γραμμάτια, τσίμπα....:2funny:
:shit::shit::shit::shit::shit::shit:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom