Νέα

Χρονικό καταστροφής της πιάτσας από τους Πυρφόρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlokalikantzaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.212
Πόντοι
2.356
Να σας το πω απλά. Η ζημία που θα έχω θα είναι πολλαπλή αν κάνω τη ρηξιά να ΕΝΟΙΚΙΑΣΩ χώρο. Αμάξι θα πάρω αν "απαιτηθεί" ως μέσο μετακίνησης.
Το ότι οι γυναίκες ταυτίζουν την οποία "επιτυχία" ενός άντρα να έχει σπίτι αμάξι και να μετράει τα φρσγκοδίφραγκα κάθε 20 του μήνα δεν το ήξερα κ ούτε θα το αποδεχτώ. Γιατί ναι, αν προβώ στην "ανεξαρτητοποίηση" θα μου στοιχίσει ακριβώς τόσο: θα μετράω φραγκοδίφραγκα για το ενδεχόμενο μήπως κ βγάλω καμιά γκόμενα. Μαλακίες ...

Και να μη ξαναγράψω για τον φίλο μου που είναι 45 ετών, άνεργος, χωρίς περιουσία, με δουλειές από εδώ κ από κει, μένει με τη μάνα του κ πάντα παίζει με γκόμενες...
Άρα ΙΣΩΣ, τίποτα από αυτά δε μετράει. Μετράει μόνο να σε θέλει. Όλα τα άλλα είναι ασπιρίνες

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.212
Πόντοι
2.356
Η ουσία του θέματος είναι πως ό,τι κάνεις πρέπει να το κάνεις γιατί το θέλεις εσύ κι όχι η εκάστοτε γκόμενα...
Ακριβώς αυτό Σέλικο. Αν είναι να μας βάλουν να "ξυρίσουμε το μουστάκι", που λέει και στη ταινία, τους χίλιες φορές μπουρδέλα ή κ μοναξιά.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.212
Πόντοι
2.356
Πλέον είναι χρόνια όμως αυτή η κατάσταση,δεν έγινε χθες

Και στο κάτω κάτω,θέλουν οι γυναίκες να κάθονται στην ουρά περιμένοντας αυτούς που είπαμε;Ας κάτσουν.Αλλά να το λένε απ'την αρχή.Όχι να λένε δεν υπάρχουν άντρες,δε μας μιλάνε,δε μας κάνουνε,ας αφήσουν το παραμύθι.
Οι άντρες που ψάχνουν πλέον έχουν καπαρωθει οι περισσότεροι. Και έχουν ξεμείνει κάποιοι λίγοι, όχι τόσο εμφάνισημοι και όχι τόσο φτιαγμένοι οικονομικά. Βέβαια, είναι φουλ ΠΥΡΦΟΡΟΙ και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, επειδή ακριβώς γίνονται αλοιφή, κάτι να βρίσκουν.

Όσοι έχουνε τα μυαλά μέσα στο κεφάλι δεν έχουμε ελπίδα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Πλέον έχω παραιτηθεί ομολογώ από το να ψάχνω. Δεν τηρώ πολύ βασικά κριτήρια και δεν έχω σκοπό να το αλλάξω. Σκέφτομαι εντελώς πρακτικά. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΩ ΣΠΙΤΙ. Είναι πανάκριβα όλα. Το κόστος ζωής είναι απίστευτο. Οι συμβουλατορες μιλάνε εκ του ασφαλούς.
Καμία υπόσταση δεν έχω. Πώς να έχω άλλωστε. Χωρίς αμάξι και χωρίς χώρο δεν κάνεις τίποτα. Ειδικά χωρίς χώρο.
Γιατί αν έχεις χώρο και πέσεις σε καμμία χαζεμενη που θέλει να βλέπει θάλασσα στο ρεπω σου για να ανεβάζει ωραία τοπία και να το μαδάνε οι φίλες της και εσύ δεν διαθέτεις αμάξι ,θα δεις προκοπή;Πάλι μόνος θα είσαι...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Οι άντρες που ψάχνουν πλέον έχουν καπαρωθει οι περισσότεροι. Και έχουν ξεμείνει κάποιοι λίγοι, όχι τόσο εμφάνισημοι και όχι τόσο φτιαγμένοι οικονομικά. Βέβαια, είναι φουλ ΠΥΡΦΟΡΟΙ και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, επειδή ακριβώς γίνονται αλοιφή, κάτι να βρίσκουν.

Όσοι έχουνε τα μυαλά μέσα στο κεφάλι δεν έχουμε ελπίδα.
Με την παραίτησή δεν υπάρχει καμμία ελπίδα.
Ποντάρουμε πάντα αλλά αυτά που μπορούμε και όχι αυτά που θέλουμε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Ρε μενεδημο αληθεια τωρα. Σε προσωπικο επιπεδο δεν σε ενδιαφερει η προσωπικη σου ανεξαρτησια? Το σπιτι είναι βασικη προυποθεση για την δικη σου υποσταση, οχι για να βρεις γκομενα. Ναι, θα θυσιασεις ενα μερος του μισθου (δηλαδη της τωρινης σου ανεσης σε καλουδια) αλλα στο τελος θα βγεις πολλαπλασια κερδισμενος. Επισης το αμαξι θα σου λυσει πραγματικα τα χερια σε πολλες περιπτωσεις, αλλα οκ μπορει να ερθει και δευτερο. Και δεν εχει σημασια το αμαξι.

Εχω σταματησει με το dacia και εχω βγαλει γκομενα στο δρομο επειδη της επιασα στα ισια την παρλα. Χωρις να είμαι κατι ιδιαιτερο εμφανισιακα. Χωρις να της ταξω τιποτα. Σε ενα παγκακι κατσαμε με μπυρα απτο περιπτερο. Και η τυπισσα μολις ειχε βγει απτο gntm.

Αλλα ουσιαστικα για τη φαση σου, αν ερχοταν η αδερφη/φιλη μου και μου ελεγε οτι γνωρισε τυπο που μενει μονος του και παει πεζος, θα της ελεγα οτι κατι δεν παει καλα. Δεν μιλαμε για μια-δυο πουτσες, μιλαμε για σχεση. Που θεωρητικα κανεις μια σχεση για να πας παρακατω αν ολα πανε καλα. Το παρακατω πως το φανταζεσαι? Βασικα πως περιμενεις να το φανταστει μια γυναικα κρινοντας απτο παρον σου?

Τελος για να μεινω και εντος θεματος, σημασια εχει να ξερεις τι ψαχνεις ωστε να στηθεις αναλογα. Αν ψαχνεις ons δεν πας στην κυριακατικη λειτουργια. Αν ψαχνεις γαμο δεν πας σε μπαρ που εχει 20χρονα. Και για εμενα το σημαντικο ειναι να ξεχωρισεις απτον οχλο στα ματια μιας γυναικας. Οχι με κερασματα, εφετζηλικια και ποζεριες ή πυρφοριλικια. Το στα ισια και ξεκαθαρα δεν εχασε ποτε..
Το πρώτο που σκέφτεται μια γυναίκα είναι αν έχεις φράγκα να κάνεις τα χαρτιά της και το δεύτερο αν σε έχει στον προσωπικό η διαδικτυακό της κύκλο....
Τα περί σπιτιού μόνος η με γονείς ειναι για Αμερική και Ευρώπη...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.212
Πόντοι
2.356
Το πρώτο που σκέφτεται μια γυναίκα είναι αν έχεις φράγκα να κάνεις τα χαρτιά της και το δεύτερο αν σε έχει στον προσωπικό η διαδικτυακό της κύκλο....
Τα περί σπιτιού μόνος η με γονείς ειναι για Αμερική και Ευρώπη...
Ακριβώς. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι να της κάνεις τα χατήρια. Πολύ σωστά.
Για σπίτι ή δικό μου χώρο όπως προείπα είναι πλέον αυτοκτονία να το κάνω.
Δεν με παίρνει από κάτω. Απλά στεναχωριέμαι λίγο. Όχι συχνά.
Φυσικά θα το παλέψω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.596
Πόντοι
3.656
Πλέον έχω παραιτηθεί ομολογώ από το να ψάχνω. Δεν τηρώ πολύ βασικά κριτήρια και δεν έχω σκοπό να το αλλάξω. Σκέφτομαι εντελώς πρακτικά. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΩ ΣΠΙΤΙ. Είναι πανάκριβα όλα. Το κόστος ζωής είναι απίστευτο. Οι συμβουλατορες μιλάνε εκ του ασφαλούς.
Καμία υπόσταση δεν έχω. Πώς να έχω άλλωστε. Χωρίς αμάξι και χωρίς χώρο δεν κάνεις τίποτα. Ειδικά χωρίς χώρο.

Μόνο με μηνιάτικο 1000+ ευρώ ή με συγκατοίκηση μπορεί να νοικιάσει κάποιος.Αλλά στη συγκατοίκηση,δεν ξέρεις τί θα γίνει αν χωρίσεις και μείνεις μόνος σου με το νοίκι.

Μετά,υπάρχει και η κατηγορία να δουλεύεις πχ για 700-800,να πληρώνεις μεν τα νοίκια αλλά να τσοντάρουν οι γονείς για τα υπόλοιπα.Αυτό είναι συχνό σε κάτι 25-30 που προτιμούν να μένουν Αθήνα-Θεσσαλονίκη έστω και στριμωγμένοι οικονομικά,απ'το να γυρίσουν στα χωριά τους

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.212
Πόντοι
2.356
Μόνο με μηνιάτικο 1000+ ευρώ ή με συγκατοίκηση μπορεί να νοικιάσει κάποιος.Αλλά στη συγκατοίκηση,δεν ξέρεις τί θα γίνει αν χωρίσεις και μείνεις μόνος σου με το νοίκι.

Μετά,υπάρχει και η κατηγορία να δουλεύεις πχ για 700-800,να πληρώνεις μεν τα νοίκια αλλά να τσοντάρουν οι γονείς για τα υπόλοιπα.Αυτό είναι συχνό σε κάτι 25-30 που προτιμούν να μένουν Αθήνα-Θεσσαλονίκη έστω και στριμωγμένοι οικονομικά,απ'το να γυρίσουν στα χωριά τους
Ό,τι πιο κοντά στην αλήθεια. Για άλλη μια φορά respect. Λέξη προς λέξη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.212
Πόντοι
2.356
παντα ηταν αλλα εχει παραγινει το κακο πραγματι :wink:
Οι πυρφοράκηδες φταίνε. Ξεκάθαρα. Οι τυπαίοι που για να αποφύγουν να γαμήσουν έσκορτ δίνουν γη και ύδωρ στη κάθε κοντοστούπα μέτρια - για αυτό αυτές, και δικαιολογημένα έχουν γίνει απαιτητικές. Επόμενως, για αυτό και οι παραπάνω σχολιαστές μου λένε ότι "δεν υπάρχεις" αν δεν έχεις κάποια στάνταρ... Και δεν το λένε μόνο αυτοί, το λέει και η καθημερινότητα.
Δηλαδή θα πρέπει να γίνουμε ξεφτύλες για να βρουμε γκόμενα ή για να αυξήσουμε τις πιθανότητες για να βρούμε γκόμενα; Ε όχι ρε σεις.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.804
Πόντοι
3.656
Οι εποχές άλλαξαν. Ο πληθωρισμός καλπάζει. Βγάζουμε πολύ κουραστικά τα λεφτά που κάποτε βγάζαμε σχετικά πιο εύκολα.
Κοιτάξτε τις τιμές της βενζίνης. Κοιτάξτε τα ενοίκια. Μου λέει ο άλλος ο φίλος, από πάνω "πως μπορείς να μένεις με γονείς κλπ" και αυτός πχ πληρώνει ενοίκιο 150€ ή μένει σε ιδιοκατοικηση. Ελάτε να πληρώσετε 400€+ ΔΕΗ+ ΦΑΓΗΤΟ++++ και μετά να δούμε .
Αμφισβητείς δηλαδή την οικονομική ανάπτυξη και άνθιση που έχουν φέρει οι ηγέτες ; Ήδη από το 2014 είχε έρθει , φαινόταν από το μέηλ Χαρδούβελη. Αλλά ήρθε μετά ο ΣΥΡΙΖΑ 2015-2019 και τη φρέναρε . Τώρα όμως συνεχίζει του σκοτωμού .

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΕΝΆΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΘΑΥΜΑ ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ;

Για όσους γκρινιάζουν και παραπονιούνται , πιστεύω ότι υπάρχει ήδη λύση στα σκαριά.

1)Θα πεθάνουν από πείνα, κρύο ή κακουχία
2)Αν δεν πεθάνουν θα είναι σε τρύπες χωρίς ρεύμα, οπότε δεν θα μπορούν να γράφουν παράπονα.

Η ανάπτυξη είναι εδώ. Η κερδοφορία των επιχειρήσεων ανέβηκε λέγαν χθες 139%. Ζούμε ήδη το οικονομικό θαύμα. Οι δείκτες έχουν απογειωθεί.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.212
Πόντοι
2.356
Αμφισβητείς δηλαδή την οικονομική ανάπτυξη και άνθιση που έχουν φέρει οι ηγέτες ; Ήδη από το 2014 είχε έρθει , φαινόταν από το μέηλ Χαρδούβελη. Αλλά ήρθε μετά ο ΣΥΡΙΖΑ 2015-2019 και τη φρέναρε . Τώρα όμως συνεχίζει του σκοτωμού .

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΕΝΆΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΘΑΥΜΑ ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ;

Για όσους γκρινιάζουν και παραπονιούνται , πιστεύω ότι υπάρχει ήδη λύση στα σκαριά.

1)Θα πεθάνουν από πείνα, κρύο ή κακουχία
2)Αν δεν πεθάνουν θα είναι σε τρύπες χωρίς ρεύμα, οπότε δεν θα μπορούν να γράφουν παράπονα.

Η ανάπτυξη είναι εδώ. Η κερδοφορία των επιχειρήσεων ανέβηκε λέγαν χθες 139%. Ζούμε ήδη το οικονομικό θαύμα. Οι δείκτες έχουν απογειωθεί.

Καλά, εσύ το πήγες στο πολιτικό. Ε θα σου απαντήσω στο πολιτικό λοιπόν, ότι τα καθάρματα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά τα υπόθετα δεν ήταν καλύτερα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.804
Πόντοι
3.656
Καλά, εσύ το πήγες στο πολιτικό. Ε θα σου απαντήσω στο πολιτικό λοιπόν, ότι τα καθάρματα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά τα υπόθετα δεν ήταν καλύτερα.

Έτσι . ΝΔ και θα γίνουμε παράδεισος. Μη σκας καθόλου. Δεν θα βλέπεις ούτε άλλους με γκόμενες να χαλιέσαι . Και οι γκόμενες θα έχουν γίνει όπως οι αλβανήδες επί χότζα, οπότε και να σε παρακαλάνε, δεν θα τις γουστάρεις . Όλα θα φτιάξουν . Σε λίγο θα φανούν και οι επενδύσεις, όπως τα καζίνο . Θα είμαστε όπως η κούβα , τον καιρό των καζίνο . Χλιδή δηλαδή.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.212
Πόντοι
2.356
Έτσι . ΝΔ και θα γίνουμε παράδεισος. Μη σκας καθόλου. Δεν θα βλέπεις ούτε άλλους με γκόμενες να χαλιέσαι . Και οι γκόμενες θα έχουν γίνει όπως οι αλβανήδες επί χότζα, οπότε και να σε παρακαλάνε, δεν θα τις γουστάρεις . Όλα θα φτιάξουν . Σε λίγο θα φανούν και οι επενδύσεις, όπως τα καζίνο . Θα είμαστε όπως η κούβα , τον καιρό των καζίνο . Χλιδή δηλαδή.
Τα ίδια σκατά ειναι κι αυτοί

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι
4.180
Οι πυρφοράκηδες φταίνε. Ξεκάθαρα. Οι τυπαίοι που για να αποφύγουν να γαμήσουν έσκορτ δίνουν γη και ύδωρ στη κάθε κοντοστούπα μέτρια - για αυτό αυτές, και δικαιολογημένα έχουν γίνει απαιτητικές. Επόμενως, για αυτό και οι παραπάνω σχολιαστές μου λένε ότι "δεν υπάρχεις" αν δεν έχεις κάποια στάνταρ... Και δεν το λένε μόνο αυτοί, το λέει και η καθημερινότητα.
Δηλαδή θα πρέπει να γίνουμε ξεφτύλες για να βρουμε γκόμενα ή για να αυξήσουμε τις πιθανότητες για να βρούμε γκόμενα; Ε όχι ρε σεις.
υπαρχουν και οι ξενες.

isaak_ll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
1.654
Πόντοι
200
Μενεδημο ειμαστε τοσοι που σου λεμε το ιδιο πραγμα. Καλα κανεις και υπερασπιζεσαι τις επιλογες σου. Καλα κανεις και εμμενεις στη θεση σου περι οικονομικων.

Αλλα δεν φταινε οι πυρφοροι για τις συνεπειες. Οι επιλογες σου φταινε. Δεν γινεσαι "ξεφτυλας" με το να σεβεσαι τον εαυτο σου και να του παρεχεις τα βασικα. Δεν τα παρεχεις στην γκομενα, στον εαυτο σου τα παρεχεις.

Φταινε αυτοι που κολλανε ενσημα για το οτι δεν παιρνουν συνταξη οι ανασφαλιστοι??

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.212
Πόντοι
2.356
Αλλά θα τους ψηφίσεις !!!!!!!
Μπα, όχι. Δεν θα τους ψηφίσω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μενεδημο ειμαστε τοσοι που σου λεμε το ιδιο πραγμα. Καλα κανεις και υπερασπιζεσαι τις επιλογες σου. Καλα κανεις και εμμενεις στη θεση σου περι οικονομικων.

Αλλα δεν φταινε οι πυρφοροι για τις συνεπειες. Οι επιλογες σου φταινε. Δεν γινεσαι "ξεφτυλας" με το να σεβεσαι τον εαυτο σου και να του παρεχεις τα βασικα. Δεν τα παρεχεις στην γκομενα, στον εαυτο σου τα παρεχεις.

Φταινε αυτοι που κολλανε ενσημα για το οτι δεν παιρνουν συνταξη οι ανασφαλιστοι??
Βρε μαζί σου είμαι, αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει ρε παιδιά! Δεν μπορείς πλέον να τα έχεις αυτά που ζητάνε! Τι δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά!;

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.212
Πόντοι
2.356
Σήμερα, όπως πολύ σωστά έγραψε ένας παραπάνω ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να τα παρέχεις αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom