ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Καλά, άδικό δεν έχεις σε αυτό. Καθόλου.Έτσι είναι η φύση. Αν ενδιαφέρεσαι για συντροφικότητες και οικογένειες και αν δεν θέλεις κανά free spirit εναλλακτικό αλλά μια "νορμάλ" γυναίκα πρέπει να ανταγωνιστείς τα υπόλοιπα αρσενικά, πώς θα γίνει αλλιώς. Τα παράπονα στον ζουκεμπεργκ που αντί να ανταγωνιστείς τη γειτονιά πρέπει να ανταγωνιστείς όλη τη χώρα τώρα
Είναι τεχνολογικό και όχι κοινωνικό το θέμα
Θα πρέπει να πάρω αμάξι, να ψάχνω να παρκάρω 1 ωρα στη περιοχή μου πχ ή να το πάιρνω μια φορά τη βδομάδα... Δεν μιλάω ειρωνικά. Ειρωνική έχει γίνιε η ζωή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνεις λάθος. Δεν γαμήσαμε το θρεντ. Εγώ προσπαθώ να το κρατάω θεματολογικά. Ίσως λίγο ξεφεύγ ω αλλά δεν μπορούμε να μην το κάνουμε καθώς δεν υπάρχει "ασυνδετότητα" σε όολα αυτά.Βεβαια γαμησαμε λιγο το θρεντ οντως.
ας κανω κι ενα σχολιο για το θρεντ.
οι πυρφοροι ελληνες, που λογω ελλειψης αυτοπεποιθησης , αρχιδιων και παραστασεων απο εξωτερικο, ΚΑΙ υπο την πιεση της κοινωνιας να κανουν οικογενεια, εδωσαν γη και υδωρ στις ελληνιδες για να τις παντρευτουν. Οι οποιες, λογικο, τους εγαμησαν στην πορεια καθοτι πηραν τα μυαλα τους αερα. ΕΤΣΙ γαμηθηκε η πιατσα.
Πλεον οι αντρες φοβουνται το γαμο, που εχει ως αποτελεσμα και οι ελληνιδες να μενουν στο ραφι. ΟΜΩΣ οι καργιολες, για να μη δειξουν οτι μενουν στο ραφι, εχουν τα σοσιαλ για να τονωνεται η αυτοπεποιθηση τους και ΦΤΙΑΞΑΝ και το αφηγημα ''δεν ειμαι κουνελα για να κανω παιδια, ΤΕΛΟΣ στην τεκνοποιηση''.