Αν ειδα καλα,
@ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ γιατι διαβαζω 3-4 νηματα ταυτοχρονα, εισαι 39 και μενεις με γονεις? Η δουλεια οκ ειπαμε 840-900.
Αν ισχυουν τα παραπανω, κι εγω οπωςκαι ο σαμπ, σου προτεινω να βρεις ενα αυτοκινητο, μεταχειρισμενο γιατι δεν ειναι να δινει κανεις 25αρες τωρα για αμαξι. Αλλα το αμαξι χρειαζεται. Και αν τυχον σε απολυσουν ή τεσπα δεν εχεις να το συντηρησεις, βγαζεις μπαταρια, βγαζεις και πινακιδες, και 0 εξοδα συντηρησης αυτοματως. Το αμαξι χρειαζεται και για εσενα, αυτοπεποιθηση π.χ, αλλα και για γυναικες ειναι λογικο προαπαιτουμενο. Αντε τωρα να πεις στην αλλη παμε μια εκδρομη με το κτελ. ε, δε γινεται ρε συ.. ειτε θελεις σχεση, είτε γαμο, ειτε κατι πιο ελαφρυ - αν και ειδα θες σχεση και ισως γαμο- το αμαξ χρειαζεται.
Μετα παμε και στο σπιτι. το να μεινεις μονος ειναι προαπαιτουμενο για σχεση. αν θες μονο πηδημα, την πας την αλλη σε χοτελ, ή ξερω γω που. Αλλα για σχεση ειναι προαπαιτουμενο. Για γαμο, επισης, αν και εκει κοιτας και πως μπορειτε και με την κοπελα να το δειτε, ισως εχει και αυτη κατι, ισως σας αβανταρουν γονεις κλπ. Στη σχεση δε θα σας αβανταρει κανας γονιος προφανως. Πολυ δυσκολο βεβαια με τα ενοικια οπως ειναι η φαση να βρεις να νοικιασεις. Αλλα ΑΝ θες να νοικιασεις, καλυτερα ενα νορμαλ σπιτι, με 400 παρα μια υπογα με 150. Γνωμη μου. Κι ας ζοριστεις.
Τωρα, παμε και στο πιο δυσκολο. το να βρεις κοπελα. σαφως ειναι θεμα τυχης, αλλα θελει και μια δραστηριοποιηση απο εσενα. σιγουρα μπορει να καθεσαι ολη μερα σπιτι και να μην εχεις ουτε σοσιαλ ουτε τποτα, και να σκασει στο διπλανο διαμερισμα η γυναικα των ονειρων σου. ε τραβα παιξε κι ενα λοττο και εισαι κομπλε. Αλλα επειδη ειμαστε στον πραγματικο κοσμο, ΚΑΙ στην ελλαδα, υτα δε συμβαινουν. Οποτε, και παλι γνωμη μου, κοιτα μια κοπελα ΝΟΡΜΑΛ, ουτε μουναρα ουτε τποτα, να εχει τα ΜΥΑΛΑ της οσο γινεται, να θελετε τα ΙΔΙΑ πραγματα, και ολα βρισκονται. Και μακαρι και σχεση να κανεις, και γαμο και παιδακια, παροτι πολυ ζορι οντως. Αλλα, και παλι γνωμη μου, αυτο αξιζει στη ζωη. το ενα και μοναδικο τσαλεντζ στη ζωη ειναι να κανεις και να μεγαλωσεις παιδακι.