Νέα

Χρονικό καταστροφής της πιάτσας από τους Πυρφόρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlokalikantzaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cptn. Miguel

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2022
Like
29
Πόντοι
0
για κλωνος μοιαζεις και εκανες ψαρωτικη ερωτηση για να παρατεινεις τη ζωη σου στο σαη.:buck2:
παρ ολα αυτα θα σου απαντησω για την περιπτωση που κανω λαθος.
απ τα συμφραζομενα εχω την εντυπωση οτι ο πυρφορος ειναι κατι σαν το μουνοδουλο που λεγαμε παλια:wink:
Ευχαριστώ πολύ. Κατάλαβα
Όχι ρε τύπε. Κουνούριο μέλος και κουνούριος στο "σαη".
Ειλικρινά δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτό το σάη.
Να 'σαι καλά...

• Like
Αντιδράσεις: sapaki

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
185
Πόντοι
1
Αν θέλει η γκόμενα να γαμηθεί θα το κάνει, σιγά μην περιμένει να της την πέσουν. Το πέσιμο στα μαγαζιά το θέλουν για να σηκώσουν τη μύτη τους ακόμα πιο ψηλά και να δουν οι άλλες ότι μετράνε ως γκόμενες. Ειδικά σε τέτοιες επικίνδυνες ηλικίες 30-35 που πάνε για τον πάγκο, θέλουν απελπισμένα επιβεβαίωση.
Θυμάμαι σε ένα κλαμπ ήταν κάτι καγκούρια με μπουκαλάκι και σε διπλανή παρέα κάτι γκόμενες ωραία πιπινομουνάκια. Τα καγκούρια δεν τις έδιναν σημασία και μετά πήγε η μια γκόμενα και κάθησε (πεσιματική) στον καναπέ τους και άρχισε το μπλαμπλα λες και ήμασταν σε κωλόμπαρο. Σιγά τώρα μην κάνουμε ντου στο κοτέτσι σαν τα στούκας μήπως και φάμε μια στις 1000 :tooth:
τρομερη ατακα το " Σιγά τώρα μην κάνουμε ντου στο κοτέτσι σαν τα στούκας μήπως και φάμε μια στις 1000 " αλλα θελει το κυνηγι του η φαση οπως και να εχει !

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
185
Πόντοι
1
μεγαλο προβλημα επισης για το μεσο καμακι ειναι οι πιρφοροι που πανε και κανουν κερασματα και γενικοτερα ξοδευουν ! χαλανε τη πιατσα για τους υπολοιπους που δεν μπορουν παιξουν ετσι το παιχνιδι ! φυσικα οι περισσοτερες θα προτιμησουν καποιον τετοιο που κανει την βραδια τους πιο ανετη παρα τον αλλον που ειναι πιο νοστιμουλης αλλα ουτε ποτο δεν θα κερασει !

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
μεγαλο προβλημα επισης για το μεσο καμακι ειναι οι πιρφοροι που πανε και κανουν κερασματα και γενικοτερα ξοδευουν ! χαλανε τη πιατσα για τους υπολοιπους που δεν μπορουν παιξουν ετσι το παιχνιδι ! φυσικα οι περισσοτερες θα προτιμησουν καποιον τετοιο που κανει την βραδια τους πιο ανετη παρα τον αλλον που ειναι πιο νοστιμουλης αλλα ουτε ποτο δεν θα κερασει !
Γενικά, αν κάτσω και σας πω ιστορίες...
ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ έχουν κάνει τεράστια ζημιά. Γλίτσες, Λιγουρια που για να γαμησουν μια φορά σε χοτελ πουλάνε έρωτα και φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Το πώς έχουν κακομαθει τις γκόμενες δεν λέγεται.
Κάποιοι εξαιτίας τους δεν έχουμε καμία πιθανότητα να ξεφύγουμε από τον πληρωμένο έρωτα γιατί πολυ απλά ούτε αμάξια πανάκριβα έχουμε, ούτε δουλειές με λεφτά πολλά ούτε τέτοια που πλέον ζητάει η κάθε μέτρια ως απαραίτητα.
Βρε ουστ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
τρομερη ατακα το " Σιγά τώρα μην κάνουμε ντου στο κοτέτσι σαν τα στούκας μήπως και φάμε μια στις 1000 " αλλα θελει το κυνηγι του η φαση οπως και να εχει !
Κανένα κυνήγι δεν θέλει αδερφέ. Η γκόμενα όταν γουστάρει στο δίνει το σινιάλο. Αν δε γουστάρει στραπάντσο θα φας. Όχτι κ να κάνεις... Τι κυνήγι,; Για κυνήγι θες αλλά προσόντα, οικονομικά.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Αν τους την πέσει ο μπαρμαν ή ο ιδιοκτήτης ή κάποιος του μαγαζιού,μια χαρά κάθονται και μιλάνε και μπορεί να του κάτσουν.Ο άγνωστος κινδυνεύει να τον πετάξουν απ'το μαγαζί ή να μπλέξει ακόμα χειρότερα αν πέσει σε καμια μαλακοφεμινίστρια που μισεί οτιδήποτε αντρικό.

Όποιος την πέφτει,ρισκάρει πλέον τη ζωή και την υπόληψή του.Ας το έχει στο κεφάλι του στις γαμωεποχές που ζούμε.
Μπα. Κανείς δεν είναι τόσο μαλάκας για να τη πέσει. Μόνο μέσω γνωστών ή η πιτσιρικαρία μεταξύ τους. Αν ξελασκάρεις τα 35 πας σχεδόν μόνο με "συνοικέσιο" ειδικά αν δε σε βοηθάει κ λιγο η τύχη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Βάλε κανένα πλυντήριο και άσε τις ιστορίες...:2funny:

Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθώ έτσι...

Όντας ελεύθερος 35ρης χωρίς ίχνος σοσιαλ μίντια σου λέω ότι μια χαρά κάνεις καμάκι ακόμα και τώρα...
Που κάνεις καμάκι; Στους κύκλους σου να υποθέσω κ στη δουλειά σου,γιατί στα μπαρ κ στο δρόμο δε παίζει ..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Άσε ρε,με τις μαλακισμένες που υπάρχουν.

Να χαλάσεις τη διάθεσή σου για μια ψωνισμένη πατσαβούρα,που της την πέφτουν 500 κάθε μέρα στα σόσιαλ αλλά... 'δεν βρίσκει άντρα';

Θες να φλερτάρεις;Πάνε εξωτερικό.Παιξτο Ιταλός.Όλο και κάποια θα τσιμπήσει 'ουάου με θέλει Ιταλός'.Αν πας έτσι σαν ένας μέσος μαλάκας Έλληνας,παίρνεις τ'αρχίδια σου
Αν είσαι κοντός και έχεις αρπάξει από τον ήλιο και κυκλοφορείς με μούσια μάλλον σε λάθρο θα φέρνεις και θα έχεις επιτυχία σε καμμία φευγατη λαθρολαγνα....

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Πιστεύω όπως ήταν η φάση τότε είναι και τώρα απλά τα μέσα έχουν αλλάξει εις βαρος των γυναικών, άλλο που αργούν να το αντιληφθούν.

Το κακό με τα social και το ιντερνετ είναι πως χειροτερεύουν τα ψυχολογικά των γυναικών με συνέπεια να απωθούν τους άντρες.
Μία γυναίκα στα 20 δεν έχει τόσο ανάγκη τα social να βρει γκόμενο. Στα 30 μία μόνη γυναίκα ανεβάζει άκυρες φωτογραφίες για να δείξει πως περνάει καλά και να ζηλεύουν οι παντρεμένες φίλες της που ξεσκατίζουν μωρά. Τα ψυχολογικά αρχίζουν όταν διαπιστωνουν πως οι φίλες τους δεν δείνουν σημασία στις μαλακίες που ανεβάζουν επειδή έχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούν και εκεί είναι που αναζητούν επιβεβαίωση από αγνώστους. Το επόμενο σοκ είναι μόλις αντιληφθούν πως 9 στα 10 like που πήραν ήταν από πυρφόρους ή από τύπους που έψαχαν να γλιτώσουν ένα 50αρικο στη Φυλής και όχι επειδή είδαν κάτι ουσιαστικό σε αυτές.
Με τόσα ψυχολογικά ξεσπάνε σε όποιον κασκαντέρ κάνει το λάθος να τους τη πέσει από κοντά.

Η μόνη διαφορά του τότε με του τώρα είναι πως τότε οι πιο πολλές γυναίκες διαπίστωναν τα αυτονόητα πολύ νωρίτερα ενώ τώρα λόγω των social πολλές φτάνουν 40 για να πάρουν πρέφα τι παίζεται γύρω τους. Βέβαια επόμενη κατάληξη είναι ο ψυχολόγος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Πιστεύω όπως ήταν η φάση τότε είναι και τώρα απλά τα μέσα έχουν αλλάξει εις βαρος των γυναικών, άλλο που αργούν να το αντιληφθούν.

Το κακό με τα social και το ιντερνετ είναι πως χειροτερεύουν τα ψυχολογικά των γυναικών με συνέπεια να απωθούν τους άντρες.
Μία γυναίκα στα 20 δεν έχει τόσο ανάγκη τα social να βρει γκόμενο. Στα 30 μία μόνη γυναίκα ανεβάζει άκυρες φωτογραφίες για να δείξει πως περνάει καλά και να ζηλεύουν οι παντρεμένες φίλες της που ξεσκατίζουν μωρά. Τα ψυχολογικά αρχίζουν όταν διαπιστωνουν πως οι φίλες τους δεν δείνουν σημασία στις μαλακίες που ανεβάζουν επειδή έχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούν και εκεί είναι που αναζητούν επιβεβαίωση από αγνώστους. Το επόμενο σοκ είναι μόλις αντιληφθούν πως 9 στα 10 like που πήραν ήταν από πυρφόρους ή από τύπους που έψαχαν να γλιτώσουν ένα 50αρικο στη Φυλής και όχι επειδή είδαν κάτι ουσιαστικό σε αυτές.
Με τόσα ψυχολογικά ξεσπάνε σε όποιον κασκαντέρ κάνει το λάθος να τους τη πέσει από κοντά.

Η μόνη διαφορά του τότε με του τώρα είναι πως τότε οι πιο πολλές γυναίκες διαπίστωναν τα αυτονόητα πολύ νωρίτερα ενώ τώρα λόγω των social πολλές φτάνουν 40 για να πάρουν πρέφα τι παίζεται γύρω τους. Βέβαια επόμενη κατάληξη είναι ο ψυχολόγος.
Ρισπεκτ για το σχόλιο.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Που κάνεις καμάκι; Στους κύκλους σου να υποθέσω κ στη δουλειά σου,γιατί στα μπαρ κ στο δρόμο δε παίζει ..
Μενέδημε στη δουλειά εννοείται, έχω κάνει 2 κονέ και συνεχίζω ακάθεκτος...Στον κύκλο μου όπως λες κάτι έχει γίνει κι εκεί αλλά στην ουσία είμαστε 3 μαλάκες που λόγω συγκυριών έχουμε και 3 γυναίκες στην παρέα...Η μία παντρεύτηκε τον έναν,η άλλη είναι χοντρή αλλά της τον έχω δώσει 2-3 φορές για το καλό και η τρίτη ενώ είναι αρκετά γαμευσιμη και έχει πάρει επιβεβαιωμένα 2 από εμάς τώρα τελευταία την έχει δει γεροντοκόρη με γάτες και δεν ξέρουμε γιατί...

Στο δρόμο εννοείται ότι κάνω καμάκι, όπου δω ότι κοιτάει η αλλη πονηρά (είναι αρκετές ακόμη και στις μέρες μας) χώνομαι χωρίς δεύτερη σκέψη, το ίδιο στο γυμναστήριο...Τα αποτελέσματα δεν είναι άσχημα, σαφώς και υπάρχουν άκυρα αλλά και αρκετές επιτυχίες μπορώ να πω...:hi:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
αιωνια η μνημη του πυρφορου, ζωη σε εμας και υγεια και ολα τα αγαθα τεκνα μου
αμην

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
επιμνημοσυνος δεηση :priest::priest::priest:

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Σοσιαλ φαντάσου δεν είχα ποτέ, είμαι 35 και ακόμη και τώρα κάνω καμάκι και σε μπαρ που πάω και σε καφέ, στο γυμναστήριο και παντού...Το θεωρώ γελοίο να σε κοιτάει μια γκόμενα με το πουτανέ το ύφος και να μη πας, είναι προσβολή για το είδος μας...

Όταν θέλουν στο δείχνουν, σε προκαλούν...Ποτέ δεν την πέφτω σε άκυρες στο ξεκάρφωτο όμως, έχει σημασία αυτό...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.850
Πόντοι
3.656
Σοσιαλ φαντάσου δεν είχα ποτέ, είμαι 35 και ακόμη και τώρα κάνω καμάκι και σε μπαρ που πάω και σε καφέ, στο γυμναστήριο και παντού...Το θεωρώ γελοίο να σε κοιτάει μια γκόμενα με το πουτανέ το ύφος και να μη πας, είναι προσβολή για το είδος μας...

Όταν θέλουν στο δείχνουν, σε προκαλούν...Ποτέ δεν την πέφτω σε άκυρες στο ξεκάρφωτο όμως, έχει σημασία αυτό...

Ποιες κοιτάνε ρε μαν με πουτανέ ύφος;Εδώ καλά καλά δεν ρίχνουν κανονική ματιά,θα σε κοιτάν και πουτανέ;Εκτός αν εννοείς τίποτα βίζιτοφοιτήτριες που ψάχνουν πελάτες

Stef68

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
289
Πόντοι
20
Ρε φιλε νομιζω οτι το πηρες αναιτια προσωπικα το ζητημα. Εγω με την παρουσια τους εχω βγαλει πολυ καλες γκομενες τα τελευταια χρονια μονο στα ισια και μονο με μπλα μπλα.
Ειναι ευκολη δικαιολογια οτι φταινε οι γκομενες για τη δικη μας απραξια..
Συμφωνώ και επαυξάνω!!

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Ποιες κοιτάνε ρε μαν με πουτανέ ύφος;Εδώ καλά καλά δεν ρίχνουν κανονική ματιά,θα σε κοιτάν και πουτανέ;Εκτός αν εννοείς τίποτα βίζιτοφοιτήτριες που ψάχνουν πελάτες
Φίλε μου εγώ άλλα βλέπω...

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Και εγώ ο άσχετος και κουνούριος στο σάιτ θα κάνω την χαζή ερώτηση: Τι σημαίνει πυρφόρος ρε παιδιά;
Πυρφόρος ήταν το νικ ενός παλιού μέλους του μπου μη ενεργού εδώ και πολλά χρόνια. Παρά τις προσπάθειες που είχε κάνει και τα χρήματα που είχε δαπαμήσει δεν κατάφερνε να βρει γκόμενα. Οπως είναι προφανές το παιδί δεν τράβαγε. Κάποια στιγμή βρήκε μια γκομενίτσα, την παντρεύτηκε και εγκατέλειψε την ασχολία του με το μπου. Με τον όρο "πυρφόρος" εννοούμε τον μουνόδουλο κι αυτόν που συμβιβάζετε με όσα θέλουν τα θηλυκά προσδοκώντας να βρει γκόμενα. Ένας σύγχρονος δυτικός όρος που μοιάζει με τον όρο του πυρφόρου μπορεί να είναι αυτός του simp.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Αν είσαι λίγο εμφανίσιμος και αξιοπρεπής στο λόγο σου μπορείς εύκολα να πιάσεις κουβέντα σχεδόν παντού,εγώ βλέπω ότι αρκετές γυναίκες έχουν όρεξη και είναι σαν να σε προκαλούν να τους μιλήσεις...

Δεν αναφέρομαι ούτε σε ξέκωλα ούτε σε βιζιτες.Τις προάλλες στο γυμναστήριο πήρα τηλέφωνο από μια 35αρα η οποία μου είπε ότι περίμενε τόσες φορές να της μιλήσω και νόμιζε ότι θα μέναμε μόνο στο κοίταγμα :2funny:

Stef68

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
289
Πόντοι
20
Μενέδημε στη δουλειά εννοείται, έχω κάνει 2 κονέ και συνεχίζω ακάθεκτος...Στον κύκλο μου όπως λες κάτι έχει γίνει κι εκεί αλλά στην ουσία είμαστε 3 μαλάκες που λόγω συγκυριών έχουμε και 3 γυναίκες στην παρέα...Η μία παντρεύτηκε τον έναν,η άλλη είναι χοντρή αλλά της τον έχω δώσει 2-3 φορές για το καλό και η τρίτη ενώ είναι αρκετά γαμευσιμη και έχει πάρει επιβεβαιωμένα 2 από εμάς τώρα τελευταία την έχει δει γεροντοκόρη με γάτες και δεν ξέρουμε γιατί...

Στο δρόμο εννοείται ότι κάνω καμάκι, όπου δω ότι κοιτάει η αλλη πονηρά (είναι αρκετές ακόμη και στις μέρες μας) χώνομαι χωρίς δεύτερη σκέψη, το ίδιο στο γυμναστήριο...Τα αποτελέσματα δεν είναι άσχημα, σαφώς και υπάρχουν άκυρα αλλά και αρκετές επιτυχίες μπορώ να πω...:hi:
Ο τολμών νικά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom