Νέα

Χρονικό καταστροφής της πιάτσας από τους Πυρφόρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlokalikantzaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.590
Πόντοι
3.656
Όσοι κράζετε τα κωλοκινητά ... απέχετε από αυτά ; ή έχετε πάντα το τελευταίο άϊφονι ;; και 72 δόσεις για να το πληρώσετε ;;
αν τα φτύνεις, μένεις μακριά τους !

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
Πιστεύω όπως ήταν η φάση τότε είναι και τώρα απλά τα μέσα έχουν αλλάξει εις βαρος των γυναικών, άλλο που αργούν να το αντιληφθούν.

Το κακό με τα social και το ιντερνετ είναι πως χειροτερεύουν τα ψυχολογικά των γυναικών με συνέπεια να απωθούν τους άντρες.
Μία γυναίκα στα 20 δεν έχει τόσο ανάγκη τα social να βρει γκόμενο. Στα 30 μία μόνη γυναίκα ανεβάζει άκυρες φωτογραφίες για να δείξει πως περνάει καλά και να ζηλεύουν οι παντρεμένες φίλες της που ξεσκατίζουν μωρά. Τα ψυχολογικά αρχίζουν όταν διαπιστωνουν πως οι φίλες τους δεν δείνουν σημασία στις μαλακίες που ανεβάζουν επειδή έχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούν και εκεί είναι που αναζητούν επιβεβαίωση από αγνώστους. Το επόμενο σοκ είναι μόλις αντιληφθούν πως 9 στα 10 like που πήραν ήταν από πυρφόρους ή από τύπους που έψαχαν να γλιτώσουν ένα 50αρικο στη Φυλής και όχι επειδή είδαν κάτι ουσιαστικό σε αυτές.
Με τόσα ψυχολογικά ξεσπάνε σε όποιον κασκαντέρ κάνει το λάθος να τους τη πέσει από κοντά.

Η μόνη διαφορά του τότε με του τώρα είναι πως τότε οι πιο πολλές γυναίκες διαπίστωναν τα αυτονόητα πολύ νωρίτερα ενώ τώρα λόγω των social πολλές φτάνουν 40 για να πάρουν πρέφα τι παίζεται γύρω τους. Βέβαια επόμενη κατάληξη είναι ο ψυχολόγος.
Αυτά τα ναυάγια έχουν μεταδώσει τα κόμπλεξ τους και στα σημερινά παιδιά...υπάρχει εχεφρων άνθρωπος να θεωρεί φυσιολογική την εικόνα πενταχρονων να χαζεύουν στα κινητό η να έχουν δικά τους τάμπλετ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
Μενέδημε στη δουλειά εννοείται, έχω κάνει 2 κονέ και συνεχίζω ακάθεκτος...Στον κύκλο μου όπως λες κάτι έχει γίνει κι εκεί αλλά στην ουσία είμαστε 3 μαλάκες που λόγω συγκυριών έχουμε και 3 γυναίκες στην παρέα...Η μία παντρεύτηκε τον έναν,η άλλη είναι χοντρή αλλά της τον έχω δώσει 2-3 φορές για το καλό και η τρίτη ενώ είναι αρκετά γαμευσιμη και έχει πάρει επιβεβαιωμένα 2 από εμάς τώρα τελευταία την έχει δει γεροντοκόρη με γάτες και δεν ξέρουμε γιατί...

Στο δρόμο εννοείται ότι κάνω καμάκι, όπου δω ότι κοιτάει η αλλη πονηρά (είναι αρκετές ακόμη και στις μέρες μας) χώνομαι χωρίς δεύτερη σκέψη, το ίδιο στο γυμναστήριο...Τα αποτελέσματα δεν είναι άσχημα, σαφώς και υπάρχουν άκυρα αλλά και αρκετές επιτυχίες μπορώ να πω...:hi:
Ο τολμων νικά και ο αιτών δοθησεται....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
Σοσιαλ φαντάσου δεν είχα ποτέ, είμαι 35 και ακόμη και τώρα κάνω καμάκι και σε μπαρ που πάω και σε καφέ, στο γυμναστήριο και παντού...Το θεωρώ γελοίο να σε κοιτάει μια γκόμενα με το πουτανέ το ύφος και να μη πας, είναι προσβολή για το είδος μας...

Όταν θέλουν στο δείχνουν, σε προκαλούν...Ποτέ δεν την πέφτω σε άκυρες στο ξεκάρφωτο όμως, έχει σημασία αυτό...
Στην Αθήνα υπάρχουν τέτοια βλέμματα...έξω από Αθήνα αν περίμενες τέτοιο βλέμμα θα περίμενες πααααρα πολύ.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.338
Πόντοι
4.546
Άρα, κοινώς, οποίος έχει οικονομική συνείδηση και κανονική δουλειά και δεν πετάει στα σύννεφα και δεν επενδύει σε αχρειαστα πρακτικά πράγματα για να ικανοποιήσει κάποια "καθιερωμένα" από πυρφόρους δεν έχει καμία ελπίδα για σχέση... Αυτό κατάλαβα
Όπως?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
μεχρι τα 45, καπου εκει, εχει τη γοητεια του να εισαι εργενης. Μετα ομως.. αναλογως βεβαια και την κατασταση σου, ξεκινα ο κατηφορος αν εισαι εργενης
Αν παντρευτείς σε τέτοια ηλικία χωρίς να έχεις βρει κάτι το εξαιρετικό αλλά απλά και μόνο για να μην είσαι μόνος( ...λέμε τώρα...) θα είναι ακόμα χειρότερα....θα ανέχεσαι τυχόν στταβες η και εξευτελισμούς η θα τρελαίνεσαι με το παραμικρό;
Αξίζει όλο αυτό;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
Σιγά το ΟΚ. Τίποτα δεν είναι, αν ζεις μόνος σου και θέλεις να κάνεις δυνατό παιχνίδι σε ηλικίες πάνω από τα 30-35 (που είναι και οι καλύτερες για γαμίσια με εξεζητημενα γούστα).
Που να είσαι και ακόμα πιο χαμηλόμισθος με ενοίκιο και μόνος χωρίς διαθέσιμο εισόδημα από καθημερινή βοήθεια γονιων...δεν είναι αυτός λόγος να μην είσαι εντός παιχνιδιού...αν έχεις σωματικά και ψυχικά προσόντα συνεχίζεις παρά τις δυσκολίες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κλαίνε που τους παρατάει η γυναίκα και ψάχνουν την επόμενη...για να μην γεράσουν μόνοι
Έτσι νομίζουν....

isaak_ll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
1.654
Πόντοι
200
Άρα, κοινώς, οποίος έχει οικονομική συνείδηση και κανονική δουλειά και δεν πετάει στα σύννεφα και δεν επενδύει σε αχρειαστα πρακτικά πράγματα για να ικανοποιήσει κάποια "καθιερωμένα" από πυρφόρους δεν έχει καμία ελπίδα για σχέση... Αυτό κατάλαβα
Ρε μενεδημο αληθεια τωρα. Σε προσωπικο επιπεδο δεν σε ενδιαφερει η προσωπικη σου ανεξαρτησια? Το σπιτι είναι βασικη προυποθεση για την δικη σου υποσταση, οχι για να βρεις γκομενα. Ναι, θα θυσιασεις ενα μερος του μισθου (δηλαδη της τωρινης σου ανεσης σε καλουδια) αλλα στο τελος θα βγεις πολλαπλασια κερδισμενος. Επισης το αμαξι θα σου λυσει πραγματικα τα χερια σε πολλες περιπτωσεις, αλλα οκ μπορει να ερθει και δευτερο. Και δεν εχει σημασια το αμαξι.

Εχω σταματησει με το dacia και εχω βγαλει γκομενα στο δρομο επειδη της επιασα στα ισια την παρλα. Χωρις να είμαι κατι ιδιαιτερο εμφανισιακα. Χωρις να της ταξω τιποτα. Σε ενα παγκακι κατσαμε με μπυρα απτο περιπτερο. Και η τυπισσα μολις ειχε βγει απτο gntm.

Αλλα ουσιαστικα για τη φαση σου, αν ερχοταν η αδερφη/φιλη μου και μου ελεγε οτι γνωρισε τυπο που μενει μονος του και παει πεζος, θα της ελεγα οτι κατι δεν παει καλα. Δεν μιλαμε για μια-δυο πουτσες, μιλαμε για σχεση. Που θεωρητικα κανεις μια σχεση για να πας παρακατω αν ολα πανε καλα. Το παρακατω πως το φανταζεσαι? Βασικα πως περιμενεις να το φανταστει μια γυναικα κρινοντας απτο παρον σου?

Τελος για να μεινω και εντος θεματος, σημασια εχει να ξερεις τι ψαχνεις ωστε να στηθεις αναλογα. Αν ψαχνεις ons δεν πας στην κυριακατικη λειτουργια. Αν ψαχνεις γαμο δεν πας σε μπαρ που εχει 20χρονα. Και για εμενα το σημαντικο ειναι να ξεχωρισεις απτον οχλο στα ματια μιας γυναικας. Οχι με κερασματα, εφετζηλικια και ποζεριες ή πυρφοριλικια. Το στα ισια και ξεκαθαρα δεν εχασε ποτε..

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Για άλλη μια φορά εξαιρετικό το σχόλιό σου. Ακόμα και με τα σημεία στίξης συμφωνώ.

Σε όλα όσα γράφεις μόνο κάποιος ηλίθιος θα διαφωνούσε. Δίκιο έχεις. Αλλά όπως σου είπα το θεωρώ τεράστιο ρίσκο. Ξέρω να οηγώ. Είχα 15 χρόνια αμάξια και οδηγούσα κάθε μέρα 3ωρα και 4ωρα σε όλη την Αθήνα. Απλά οι συγκυρίες τώρα με "ακρωτηρίασαν" - πώς να στο πω. Φυσικά θα πάρω αμάξι - αλλά όχι σαν εργαλείο πρώτο πρώτο. Πώς να στο πω, δεν το χρειάζομαι. Μπορώ αύριο να αγοράσω αμάξι με 5 ή 7 χιλιάρικά.

όσο για το σπίτι έχεις απόλυτο δίκιο - αλλά είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο.
Φιλε μου το παιχνιδι των σχεσων μοιαζει με εναν πολεμο.
Αν πας στην μαχη εναντια στο Χ εχθρο με αλογα και σπαθια θα εχεις πιθανοτητες πχ 20% να κερδισεις.
Αν πας με τανκς θα εχεις 50% να κερδισεις
Αν πας με F35 θα εχεις 80% να κερδισεις
κ.ο.κ.

Ετσι και με τις γυναικες
Αν πας στη μαχη "σκετος" θα εχεις πχ 20% πιθανοτητα να φορτωσεις
Αν πας με αυτοκινητο θα εχεις 40%
Αν εχεις δικο σου σπιτι πας στο 60%
Αν εχεις καλη δουλεια πας στο 80%

Αν χασεις μια μαχη θα προσπαθησεις στην επομενη
Ακομα και επιτυχιες να εχεις, ως σκετος θα εχεις 1 στις 5
Με ολα τα οπλα θα εχεις 4 στις 5 κατι που σου δινει αλλον αερα και στο παιχνιδι

Ειναι ενας αεναος πολεμος που δεν τελειωνει ποτε. Ουτε αν παντρευτεις, κανεις παιδια και εγγονια και μετρας 30 χρονια γαμου. Καλως η κακως ο αντρας χρειαζεται οπλα, τοσο επιθετικα οσο και αμυντικα. Σε ολη του τη ζωη.
Νομιζεις πως ο πολεμος τελειωνει με την κατακτηση μιας γυναικας και ισως τον γαμο;
Λαθος. Εκει ειναι που αρχιζουν οι μεγαλυτερες μαχες.
Τολμα να μεινεις 1 χρονο ανεργος και χωρις λεφτα οντας παντρεμενος, να σου χαλασει το αμαξι να μη μπορεις να το φτιαξεις και να μεινεις πισω 2 ενοικια και τα φροντιστηρια του παιδιου. Εκει να δεις ποσο σημαντικα ειναι τα οπλα στη φαρετρα.
Θα νιωσεις σαν να στεκεις αντιμετωπος μπροστα στον Αιαντα και σου εχει σπασει το σπαθι...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Το στα ίσια και ξεκάθαρα ακριβώς δεν έχασε ποτέ, συμφωνώ απόλυτα.

Ούτε ατάκες θέλει ούτε κάποια τέχνη είναι ιδιαίτερη.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Μενέδημε πάρε μηχανή θα σου λύσει τα χέρια. Με 7000 που λες παίρνεις καινούργια και καλή...

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Αν παντρευτείς σε τέτοια ηλικία χωρίς να έχεις βρει κάτι το εξαιρετικό αλλά απλά και μόνο για να μην είσαι μόνος( ...λέμε τώρα...) θα είναι ακόμα χειρότερα....θα ανέχεσαι τυχόν στταβες η και εξευτελισμούς η θα τρελαίνεσαι με το παραμικρό;
Αξίζει όλο αυτό;
φιλε μου αν ειναι να περιμενεις μια ζωη να βρεις κατι το εξαιρετικο οπως λες, δε θα παντρευτεις και 3 ζωες να εχεις. Το να μην εισαι μονος ειναι από τους τοπ 2 λογους να παντρευτεις, μαζι με τη δημιουργια οικογενειας. Αλλωστε, αν σε τρελαινει το παραμικρο, τοτε και εξαιρετικο να βρεις, παλι θα τρελενεσαι, απλα λιγο λιγοτερο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
φιλε μου αν ειναι να περιμενεις μια ζωη να βρεις κατι το εξαιρετικο οπως λες, δε θα παντρευτεις και 3 ζωες να εχεις. Το να μην εισαι μονος ειναι από τους τοπ 2 λογους να παντρευτεις, μαζι με τη δημιουργια οικογενειας. Αλλωστε, αν σε τρελαινει το παραμικρο, τοτε και εξαιρετικο να βρεις, παλι θα τρελενεσαι, απλα λιγο λιγοτερο.
Αυτο αφορά ανθρώπους με ανασφάλειες,ατελείς που δεν αντέχουν μόνοι...είναι πάρα πολλοί εκεί έξω.
Αν δεν υπάρχει κάτι δυνατό και ερωτικό μιλάμε απλά για μια χλιαρή συγκατοίκηση...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
Το στα ίσια και ξεκάθαρα ακριβώς δεν έχασε ποτέ, συμφωνώ απόλυτα.

Ούτε ατάκες θέλει ούτε κάποια τέχνη είναι ιδιαίτερη.
9,5/10 κινούνται μέσω κύκλων ....λόγω ανασφάλειας και κόμπλεξ.Μιση στις δέκα ΙΣΩΣ τολμήσει να δώσει μια ευκαιρία σε κάποιον άγνωστο είτε εκτός κύκλου είτε και εκτός διαδικτύου.Πιο εύκολα βγάζεις δύο τροχούς στο PowerSpin....

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Αυτά τα ναυάγια έχουν μεταδώσει τα κόμπλεξ τους και στα σημερινά παιδιά...υπάρχει εχεφρων άνθρωπος να θεωρεί φυσιολογική την εικόνα πενταχρονων να χαζεύουν στα κινητό η να έχουν δικά τους τάμπλετ;
Δηλαδή θες να πεις εγώ είμαι μαλακας που πήγα δώρο βάφτισης στο βαφτηστηρι iPad;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
Δηλαδή θες να πεις εγώ είμαι μαλακας που πήγα δώρο βάφτισης στο βαφτηστηρι iPad;
Εκτός αν πεις στους γονείς να του το δώσουν στα 18 με την ανάλογη αναβάθμιση να σε επιβαρύνει εννοείται...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.484
Πόντοι
2.356

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.484
Πόντοι
2.356
Ρε μενεδημο αληθεια τωρα. Σε προσωπικο επιπεδο δεν σε ενδιαφερει η προσωπικη σου ανεξαρτησια? Το σπιτι είναι βασικη προυποθεση για την δικη σου υποσταση, οχι για να βρεις γκομενα. Ναι, θα θυσιασεις ενα μερος του μισθου (δηλαδη της τωρινης σου ανεσης σε καλουδια) αλλα στο τελος θα βγεις πολλαπλασια κερδισμενος. Επισης το αμαξι θα σου λυσει πραγματικα τα χερια σε πολλες περιπτωσεις, αλλα οκ μπορει να ερθει και δευτερο. Και δεν εχει σημασια το αμαξι.

Εχω σταματησει με το dacia και εχω βγαλει γκομενα στο δρομο επειδη της επιασα στα ισια την παρλα. Χωρις να είμαι κατι ιδιαιτερο εμφανισιακα. Χωρις να της ταξω τιποτα. Σε ενα παγκακι κατσαμε με μπυρα απτο περιπτερο. Και η τυπισσα μολις ειχε βγει απτο gntm.

Αλλα ουσιαστικα για τη φαση σου, αν ερχοταν η αδερφη/φιλη μου και μου ελεγε οτι γνωρισε τυπο που μενει μονος του και παει πεζος, θα της ελεγα οτι κατι δεν παει καλα. Δεν μιλαμε για μια-δυο πουτσες, μιλαμε για σχεση. Που θεωρητικα κανεις μια σχεση για να πας παρακατω αν ολα πανε καλα. Το παρακατω πως το φανταζεσαι? Βασικα πως περιμενεις να το φανταστει μια γυναικα κρινοντας απτο παρον σου?

Τελος για να μεινω και εντος θεματος, σημασια εχει να ξερεις τι ψαχνεις ωστε να στηθεις αναλογα. Αν ψαχνεις ons δεν πας στην κυριακατικη λειτουργια. Αν ψαχνεις γαμο δεν πας σε μπαρ που εχει 20χρονα. Και για εμενα το σημαντικο ειναι να ξεχωρισεις απτον οχλο στα ματια μιας γυναικας. Οχι με κερασματα, εφετζηλικια και ποζεριες ή πυρφοριλικια. Το στα ισια και ξεκαθαρα δεν εχασε ποτε..
Πλέον έχω παραιτηθεί ομολογώ από το να ψάχνω. Δεν τηρώ πολύ βασικά κριτήρια και δεν έχω σκοπό να το αλλάξω. Σκέφτομαι εντελώς πρακτικά. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΩ ΣΠΙΤΙ. Είναι πανάκριβα όλα. Το κόστος ζωής είναι απίστευτο. Οι συμβουλατορες μιλάνε εκ του ασφαλούς.
Καμία υπόσταση δεν έχω. Πώς να έχω άλλωστε. Χωρίς αμάξι και χωρίς χώρο δεν κάνεις τίποτα. Ειδικά χωρίς χώρο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.484
Πόντοι
2.356
Αχρειαστο μου είναι το αμάξι Μπραταν. Όποτε θέλω πάω όπου θέλω ή παίρνω ταξί. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ δεν το χρειάζομαι. Δεν ζω σε άλλο κόσμο. Έχετε δει τι γίνεται στους δρόμους; Δεν έχω πουθενά να παρκάρω στη περιοχή μου. Όταν είχα πλήρωνα 80€ το μήνα πάρκινγκ...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.484
Πόντοι
2.356
Δεν γράφω άσχετα. Το γεγονός ότι όλοι παρέχετε τα αδιανόητα στις γκόμενες έχει δημιουργήσει ένα προηγούμενο.

Οι εποχές άλλαξαν. Ο πληθωρισμός καλπάζει. Βγάζουμε πολύ κουραστικά τα λεφτά που κάποτε βγάζαμε σχετικά πιο εύκολα.
Κοιτάξτε τις τιμές της βενζίνης. Κοιτάξτε τα ενοίκια. Μου λέει ο άλλος ο φίλος, από πάνω "πως μπορείς να μένεις με γονείς κλπ" και αυτός πχ πληρώνει ενοίκιο 150€ ή μένει σε ιδιοκατοικηση. Ελάτε να πληρώσετε 400€+ ΔΕΗ+ ΦΑΓΗΤΟ++++ και μετά να δούμε .

Δεν βγαίνει guys, δεν βγαίνει. Μακάρι να έβγαινε.
Το ορθό είναι να γνωρίσω μια κοπέλα και μαζί να συγκαυοικησουμε. Μόνος δεν γίνεται. Ή μάλλον γίνεται, αλλά είναι γελοία αυτοκτονικές. Δεν υπάρχει ROI καθόλου. Μακάρι να με καταλαβαίνατε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom