Νέα

Χρονικό καταστροφής της πιάτσας από τους Πυρφόρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlokalikantzaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Πρέπει σίγουρα να φροντίζουμε τον εαυτό μας στο μετρό του δυνατού και να προσπαθούμε να βελτιώνουμε το πακέτο μας. Είμαστε σύνολο από κατηγορίες και όχι μόνο ένα πράγμα. Το ίδιο τις βλέπουμε κι εμείς. Τι ίδιο συμβαίνει και στη φύση.
Άλλο να φροντίζεις κι άλλο να γίνεσαι μαλακας. Εξαιτίας των πυρφόρων έχουμε πρόβλημα. Σοβαρό. Πολλοί.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Τελικα μια και φτασαμε τις 10 σελιδες, τι συμπερασματα εβγαλε το θρεντ? Ο μενεδημος μενει σπιτι και για ολα φταινε οι πυρφοροι?
Ναι. Ναι γιατί ενώ οι εποχές άλλαξαν και πλέον πρέπει οι γκόμενες να βάλουν νερό στο κρασί αυτές εξαιτίας των πυρφόρων δεν το κάνουν.

Όπου βρείτε πυρφόρους να τους βρίζετε. Διαμόρφωσαν μια πραγματικότητα με ανόητες προτεραιότητες.

Πάλι κοίταζα ενοικια σήμερα. Μιλάμε ασύλληπτα αδύνατο να φύγω από το σπίτι...

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Τι να παλέψεις;Πολύ χλωμό να βρεις σπίτι για να μένεις μόνος σου...οι γκόμενες που σε έφτυσαν επειδή δεν μένεις μόνος μένουν μόνες η αρμεγουν καθημερινά τις τσέπες των γονιών τους;
Όσοι και όσες μένουν μόνοι κ μόνες έχουν είτε στήριξη είτε ιδιοκτησία.

Όσους ξέρω που συντηρούν με ένα ξεροκόμματο το σπίτι τους, για άντρες μιλαωζ είναι κυριολεκτικά ΣΠΙΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. Τίποτα άλλο.

Τώρα, οι γκόμενες ζουν τη καλύτερη εποχή τους. Πολύ ευνοημένο φύλο. Έχουν όποιον θέλουν άμεσα. Και κλαιγονται από πάνω.

Α ρε γαμημενοι πυρφοράκηδες τι φτιάξατε;! (Ρητορικό ερώτημα)

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Εδώ ρε σεις, εδώ Tinder είχα φτιάξει και αυτές ψάχνανε πυρφόρους ακόμα κ εκεί!

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
O πυρφόρος είναι ο μαλάκας, ο αγαπούλης, ο μονίμως ερωτηλος.

Είναι επί της ουσίας slang ορολογία.

Εδώ, εμείς, τα μέλη της κοινότητας, χρησιμοποιούμε τον όρο αυτόν για να χαρακτηρίσουμε όλους τους άνδρες που γίνονται "αλοιφή" για την κάθε γκόμενα που γνωρίζουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να την κακομαθαίνουν με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς τις απαιτήσεις που *πλέον* θα έχει από τους επόμενους.

Έτσι, οι γκόμενες, εξαιτίας τους, εξαιτίας των πυρφόρων, έχουν φτιάξει έναν ιδανικό κόσμο στις κεφάλες τους και αν δεν έχεις τα μίνιμουμ για να τον καλύψεις αυτό το κόσμο τρως άκυρο.

Δεν αρκεί, δυστυχώς, ούτε η εμφάνιση, ούτε η ευγένεια ούτε τίποτα. Τι και αν οι εποχές άλλαξαν, τα κόστη ζωής έχουν πάει στο Θεό - αυτές εκεί, απαιτούν. Απαιτούν και καλά κάνουν. Γιατί υπάρχουν οι μαλάκες που τα προσφέρουν.

Αλίμονο σε μας που έχουμε μείνει χωρίς συντροφικότητα στα 40 μας και ξεχαρμανιαζουμε κάπου κάπου στις πληρωμένες πουτάνες.

Ο πυρφόρος ετυμολογικά είναι αυτός που φέρει το πυρ. Το πυρ όμως αυτό μετά τον καίει και δεν καίει μόνο αυτόν αλλά και όλους εμάς. Που πρέπει σαν μαλάκες να πληρώνουμε χοντρά για να γαμήσουμε κάτι θεόμπαζα που μας παριστάνουν τις μουνάρες αλλά στο κρεβάτι δεν κάνουν ούτε πίπα.

Στην γειτονιά υπάρχει ένα ζευγάρι .Αυτός 44 αυτή 42 και έχουν και μια κόρη στο λύκειο . Αυτός δουλεύει σε δυο δουλείες του ποδαριού , αυτή τα έχει όλα γραμμένα το μουνί της .

Αυτός νορμάλ εμφάνιση , αυτή κοντή χονδρή και πάει λέγοντας . Αυτός ήρεμος , αυτή όλο γλώσσα και ξερόλα -άσχετη επί παντός θέματος . Η τύπισσα δε , βγαίνει στο μπαλκόνι και μιλάει δυνατά στο τηλέφωνο κτλ . και γενικότερα έχει την εντύπωση ότι όλη η γειτονιά είναι υποχρεωμένη να ακούει τις χόνδρο μαλακίες της , και την έχει δει εκτός από φωστήρας ,και κριτής των πάντων .

Προχθές η κόρη της 16 ετών μαθήτρια κτλ της ζήτησε χρήματα , [ δέκα ευρώ ] και αυτή της είπε να πάει να δουλέψει [ Βασικά όλοι πρέπει να πάνε για δουλειά , και οποίος δεν έχει δουλειά είναι τεμπέλης ,εκτός από αυτήν ]

Ακολούθησε μετά από ώρες καυγάς με τον τύπο , που της είπε να πάει να δουλέψει εκείνη και όχι το παιδί , επειδή δεν βγαίνουν οικονομικά κτλ .

Και η απάντηση της τύπισσας .

Ρε μαλάκα για να δουλεύω σε φορτώθηκα ? Και εάν δεν είχες διαμέρισμα από τους δικούς σου , και εάν δεν ήσουν διατεθειμένος να δουλεύεις μέρα νύχτα για να μου τα σκας σιγά μην γύριζα ποτέ να σε κοιτάξω .Να βρεις και άλλα λεφτά ρε λεχρίτη άχρηστε , και όσον αφορά το άλλο , να παίζεις μαλακία ρε , δεν γουστάρω κρεβάτι και μάλιστα μαζί σου , εδώ και τόσα χρόνια στο έχω ξεκαθαρίσει .

Και η απάντηση του τύπου , καλά Ελένη μου ότι θες εσύ εγώ σε αγαπάω για αυτό σε παντρεύτηκα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Στην γειτονιά υπάρχει ένα ζευγάρι .Αυτός 44 αυτή 42 και έχουν και μια κόρη στο λύκειο . Αυτός δουλεύει σε δυο δουλείες του ποδαριού , αυτή τα έχει όλα γραμμένα το μουνί της .

Αυτός νορμάλ εμφάνιση , αυτή κοντή χονδρή και πάει λέγοντας . Αυτός ήρεμος , αυτή όλο γλώσσα και ξερόλα -άσχετη επί παντός θέματος . Η τύπισσα δε , βγαίνει στο μπαλκόνι και μιλάει δυνατά στο τηλέφωνο κτλ . και γενικότερα έχει την εντύπωση ότι όλη η γειτονιά είναι υποχρεωμένη να ακούει τις χόνδρο μαλακίες της , και την έχει δει εκτός από φωστήρας ,και κριτής των πάντων .

Προχθές η κόρη της 16 ετών μαθήτρια κτλ της ζήτησε χρήματα , [ δέκα ευρώ ] και αυτή της είπε να πάει να δουλέψει [ Βασικά όλοι πρέπει να πάνε για δουλειά , και οποίος δεν έχει δουλειά είναι τεμπέλης ,εκτός από αυτήν ]

Ακολούθησε μετά από ώρες καυγάς με τον τύπο , που της είπε να πάει να δουλέψει εκείνη και όχι το παιδί , επειδή δεν βγαίνουν οικονομικά κτλ .

Ρε μαλάκα για να δουλεύω σε φορτώθηκα ? Και εάν δεν είχες διαμέρισμα από τους δικούς σου , και εάν δεν ήσουν διατεθειμένος να δουλεύεις μέρα νύχτα για να μου τα σκας σιγά μην γύριζα ποτέ να σε κοιτάξω .Να βρεις και άλλα λεφτά ρε λεχρίτη άχρηστε , και όσον αφορά το άλλο , να παίζεις μαλακία ρε , δεν γουστάρω κρεβάτι και μάλιστα μαζί σου , εδώ και τόσα χρόνια στο έχω ξεκαθαρίσει .

Και η απάντηση του τύπου , καλά Ελένη μου ότι θες εσύ εγώ σε αγαπάω για αυτό σε παντρεύτηκα
Αυτό βέβαια, ως περιστατικό, δεν το αμφισβητώ, αλλά το θεωρώ ακραίο.

Ωστόσο, περιγράφει ΕΝΤΟΝΑ, το ποσό μαλάκες ψάχνουν (και βρίσκουν)
Και στο παράδειγμά σου, αυτό της γειτόνισσας, μιλάμε είναι όλες οι παθογένειες που προπείπαμε μαζεμένες!
Και ο άντρας φυσικά τέρμα μαλάκας και πυρφόρος. Μιλάμε για τελείως τραγική κατάσταση.

(Φαντάσου να ήταν και καμιά μουνάρα αυτή.)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.974
Πόντοι
9.297
Όσοι και όσες μένουν μόνοι κ μόνες έχουν είτε στήριξη είτε ιδιοκτησία.

Όσους ξέρω που συντηρούν με ένα ξεροκόμματο το σπίτι τους, για άντρες μιλαωζ είναι κυριολεκτικά ΣΠΙΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. Τίποτα άλλο.

Τώρα, οι γκόμενες ζουν τη καλύτερη εποχή τους. Πολύ ευνοημένο φύλο. Έχουν όποιον θέλουν άμεσα. Και κλαιγονται από πάνω.

Α ρε γαμημενοι πυρφοράκηδες τι φτιάξατε;! (Ρητορικό ερώτημα)
Στήριξη από στήριξη έχει διαφορά.
Είναι άλλο να πληρώνουν τα πάντα οι γονείς και άλλο να στέλνουν κάτι μια στο τόσο.
Παλιότερα υπήρχε η προίκα για τις γυναίκες...τώρα γίναμε "προοδευτική" ΚΕΝΩΝΙΑ και φτάσαμε στο σημείο η κάθε μία να το παίζει εφοριακός για να σου κάτσει για να δει αν την συμφέρει ή όχι....βρε ουστ κλωσσες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.974
Πόντοι
9.297

Θα έπρεπε να αυτοκτονήσει αυτός αλλά έχει να φροντίσει την κόρη του...
Αυτά παθαίνει όποιος ψάχνει γυναίκα με μόνο κριτήριο την τεκνοποίηση υπο το βάρος της κοινωνικής ταμπέλες του "μαγκούφη"...τα μέλη μας οποίο και αν είναι το νοητικό τους επίπεδο,ξέρουν ότι δεν επιτρέπεται να πέσουν τόσο χαμηλά.Πιστευω ότι ο τύπος την είχε συμμαθήτριά η γειτόνισσα δηλαδή δεν του ήταν τελείως άγνωστη πιο πριν.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Θα έπρεπε να αυτοκτονήσει αυτός αλλά έχει να φροντίσει την κόρη του...
Αυτά παθαίνει όποιος ψάχνει γυναίκα με μόνο κριτήριο την τεκνοποίηση υπο το βάρος της κοινωνικής ταμπέλες του "μαγκούφη"...τα μέλη μας οποίο και αν είναι το νοητικό τους επίπεδο,ξέρουν ότι δεν επιτρέπεται να πέσουν τόσο χαμηλά.Πιστευω ότι ο τύπος την είχε συμμαθήτριά η γειτόνισσα δηλαδή δεν του ήταν τελείως άγνωστη πιο πριν.
Συμμαθήτρια την είχε , και ήταν η πρώτη του , και η μοναδική γκόμενα , στην ζωή του .Μπάζο αυτή , και στο μυαλό και παντού μεν , αλλά βρέθηκε το κελεπούρι τελικά δε .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.308
Πόντοι
3.656

Μετά τη λογοτεχνία, είναι τα λογοτεχνικά αριστουργήματα . Παραπάνω είναι το μεγαλείο .ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ , ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚ ΣΤΟ bourdela.com
Το ταβάνι της καλτίλας. Το μοναδικό ιντερνετικό υποκατάστατο της καλτίλας που πρόσφερε η εμπειρία κωλόμπαρου στη φυλής στα 90s
ή το κατούρημα σε νιπτήρα σε τσάρκα.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Το μουνι είναι αγαθό. Η τιμή του εχει ανεβεί δραματικά τις τελευταίες δεκαετίες.

Κάποτε είχε αρνητική αξία. Για αυτό σου δίνανε προίκα για να πάρεις γυναίκα.

Μπήκαν στην αγορά εργασίας, τις τρέλαναν τα σοσιαλ, φλωρεψαν οι άντρες και η τιμή του μουνιού ανέβηκε παρα πολύ

Η πουτσα δεν έχει αξία,για αυτό ακριβώς αυτές περιμένουν από εμάς να έχουμε σπίτια ,κινητά και ακίνητα.

Η άνοδος της τιμής του μουνιού δεν μπορεί να σταματήσει από τον μέσο άντρα. Τα μονα ακραία σενάρια για να πέσει η μουνοτιμη είναι τα παρακάτω:

Μαζική εισροή μεταναστριών από φτωχές χώρες. Μιλάμε για τουλάχιστον 1 εκατ για την Ελλάδα μόνο.

Απολυταρχικό/φασιστικό καθεστώς

Να σταματήσουν όλοι να κερνάνε ,κάνουν κομπλιμέντα ,κλπ μέχρι να μας παρακαλέσουν να τις πηδήξουμε

Κανενα από τα παραπάνω δεν είναι εφικτό. Όποτε οι μόνες λύσεις για κάποιον είναι οι εξής:

Μετανάστευση σε φτωχή χώρα
Προσπάθεια να ανεβεί κοινωνικά εις βάρος άλλων

Έτσι έχουν τα πράγματα. Πρέπει να το αποδεχτείτε και να πράξετε αναλόγως και όχι να ρίχνετε μυξοκλαμα σαν παρατημένες παρθένες που τον έφαγαν από Αλβανό
Πολυ σωστος μυστη! Ευγε! :sunglasses:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.308
Πόντοι
3.656
Ανέβηκε στις τελευταίες δεκαετίες ; Πόσες ; Τις δύο προηγούμενες ήταν πιο πάνω η τιμή και με λιγότερα γαμήσια. Και ακριβότερες οι καριόλες και λιγότερο γαμήσι έδιναν . Η αναλογία γαμήσια/ευρώ , ήταν τραγική. Έφταιγε βέβαια και η βρωμερή νυχτερινή ζωή της εποχής της πασοκικής σαπίλας.
Σχετικά καλά ήταν μόνο δεκαετίες 70-80 , αλλά αυτά τα έζησαν οι γεννημένοι το 50 .

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Μετά τη λογοτεχνία, είναι τα λογοτεχνικά αριστουργήματα . Παραπάνω είναι το μεγαλείο .ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ , ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚ ΣΤΟ bourdela.com
Το ταβάνι της καλτίλας. Το μοναδικό ιντερνετικό υποκατάστατο της καλτίλας που πρόσφερε η εμπειρία κωλόμπαρου στη φυλής στα 90s
ή το κατούρημα σε νιπτήρα σε τσάρκα.
Η ζωή , και η καθημερινότητα ,και ειδικά στο ελλαντα ,ξεπερνάει κατά πολύ , και την λογοτεχνία , και την επιστημονική φαντασία , και την φαρσοκωμωδία ,και οτιδήποτε άλλο .

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Παιδιά χαλαρώστε λίγο με κάποια θέματα.
Προφανώς και το να δίνεις γη και ύδωρ σε μια γκόμενα είναι λάθος αλλά κάποια βασικά πράγματα είναι απαραίτητα εάν θέλεις να κάνεις οικογένεια ή μακροχρόνια σχέση.
Ένα αυτοκίνητο κι ένας σταθερός νορμάλ μισθός σου λύνουν τα χέρια,σου διευκολύνουν τη ζωή και είσαι πιο άνετος.
Δεν ανέφερα πουθενά ότι σε καθορίζουν σαν χαρακτήρα ή ότι αν δεν έχεις αυτά δε γαμάς...

Όλοι οι άνθρωποι κοιτάνε ή θα πρέπει να κοιτάνε το καλύτερο, γιατί ας πούμε ή άλλη να σε προτιμήσει αν είσαι απένταρος, χωρίς στον ήλιο μοίρα και κυκλοφορείς με τα μέσα ενώ έχει βρει κάποιον καλύτερο που της προσφέρει ανέσεις ? Είναι στη φύση της όπως και στη δική μας να κοιτάει το καλύτερο.
Εσείς δηλαδή θα προτιμούσατε μια γκόμενα άφραγκη και μέτρια εμφανισιακά για σύζυγο ή μια μουνάρα με λεφτά ?:tits:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.308
Πόντοι
3.656
Η ζωή , και η καθημερινότητα ,και ειδικά στο ελλαντα ,ξεπερνάει κατά πολύ , και την λογοτεχνία , και την επιστημονική φαντασία , και την φαρσοκωμωδία ,και οτιδήποτε άλλο .

Γιατί τύπε ; Ξέρω 45ρηδες, που βγάζουν γκόμενες 40αρες έξω, με ΙΧ των 120Κ , τις κερνάνε ποτά και φαγητό των 600€ συνολικά και μετά τις γυρνάνε σπίτι , από όπου τις είχαν παραλάβει . Δεν γαμάνε καμία. Οι γκόμενες παίζει να έχουν να γαμηθούν από τα 90s που είχαν γαμηθεί με μαυρισμένο ξαπλωστρά σε μπητσόμπαρο στη μύκονο , γιατί είχαν διαβάσει τότε στα περιοδικά lifestyle ότι είναι τρέντυ να γαμηθούν με ξαπλωστρά, στην άμμο .
Βρίσκεις κάτι το ακραίο σε αυτό ;

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Παιδιά χαλαρώστε λίγο με κάποια θέματα.
Προφανώς και το να δίνεις γη και ύδωρ σε μια γκόμενα είναι λάθος αλλά κάποια βασικά πράγματα είναι απαραίτητα εάν θέλεις να κάνεις οικογένεια ή μακροχρόνια σχέση.
Ένα αυτοκίνητο κι ένας σταθερός νορμάλ μισθός σου λύνουν τα χέρια,σου διευκολύνουν τη ζωή και είσαι πιο άνετος.
Δεν ανέφερα πουθενά ότι σε καθορίζουν σαν χαρακτήρα ή ότι αν δεν έχεις αυτά δε γαμάς...

Όλοι οι άνθρωποι κοιτάνε ή θα πρέπει να κοιτάνε το καλύτερο, γιατί ας πούμε ή άλλη να σε προτιμήσει αν είσαι απένταρος, χωρίς στον ήλιο μοίρα και κυκλοφορείς με τα μέσα ενώ έχει βρει κάποιον καλύτερο που της προσφέρει ανέσεις ? Είναι στη φύση της όπως και στη δική μας να κοιτάει το καλύτερο.
Εσείς δηλαδή θα προτιμούσατε μια γκόμενα άφραγκη και μέτρια εμφανισιακά για σύζυγο ή μια μουνάρα με λεφτά ?:tits:

Μα εκεί είναι το θέμα . Ούτε αυτό δεν γίνεται καν . Μιλάμε για φάσεις του τύπου , η γκόμενα να είναι μπάζο και σε μυαλό και σε ομορφιά , να μην έχει δεύτερο βρακί να βάλει , και ο πυρφόρος το βιολί του .

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Μα εκεί το θέμα . Ούτε αυτό δεν γίνεται καν . Μιλάμε για φάσεις του τύπου , η γκόμενα να είναι μπάζο και σε μυαλό και σε ομορφιά , να μην έχει δεύτερο βρακί να βάλει , και ο πυρφόρος το βιολί του .
Αυτές που είναι μπάζα με απαιτήσεις όπως λέω εγώ παίρνουν αέρα από αντίστοιχους χαζούς που τις αποθεώνουν μήπως και γαμήσουν γιατί ντρέπονται να πάνε σε μια πουτάνα να ηρεμήσουν και τους βαράει η αγαμία στο κεφάλι...

Δεν διαφωνώ ότι θέλουν απαξίωση, η ένσταση μου είναι ότι κάποια προσόντα (σε εισαγωγικά) είναι απολύτως λογικό να τραβάνε μια γυναίκα για λόγους άνεσης και πρακτικότητας...

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Εντάξει ρε παιδιά μην τα ισοπεδώνετε όλα...
Σε λίγο θα μας πείτε ότι όλα τα ξινά μπάζα είναι καλοβολεμένα με παίδαρους...
Εμένα η εμπειρία μου λέει ότι ναι μεν βρίσκουν να γαμηθούν (όχι πάντα και όχι τόσο εύκολα όπως λέτε), αλλά το πρόβλημά τους είναι ότι δεν στεριώνουν άντρα να τις γαμήσει 2η φορά - μην μιλήσουμε για σχέση και συναίσθημα... Γιαυτό έχουν κάνει πλούσιους τους ψυχολόγους, αστρολόγους, μεντιουμ, χαρτορίχτες κλπ...

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.308
Πόντοι
3.656
Δεν διαφωνώ ότι θέλουν απαξίωση, η ένσταση μου είναι ότι κάποια προσόντα (σε εισαγωγικά) είναι απολύτως λογικό να τραβάνε μια γυναίκα για λόγους άνεσης και πρακτικότητας...
Μια γυναίκα που δεν έχει ούτε εμφάνιση , ούτε νιάτα, ούτε κορμί , ούτε μόρφωση , ούτε πατρική περιουσία, ούτε δουλειά , απαιτεί κάποια "προσόντα". Πολύ λογικό .

Πάλι καλά είναι αυτή η χώρα. Χειρότερα έπρεπε να είχε βουλιάξει . Με το νέο έτος !

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Μια γυναίκα που δεν έχει ούτε εμφάνιση , ούτε νιάτα, ούτε κορμί , ούτε μόρφωση , ούτε πατρική περιουσία, ούτε δουλειά , απαιτεί κάποια "προσόντα". Πολύ λογικό .

Πάλι καλά είναι αυτή η χώρα. Χειρότερα έπρεπε να είχε βουλιάξει . Με το νέο έτος !
Πόσοι άντρες χάλια και άφραγκοι απαιτούν μουνάρες ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom