Όταν ήμουν πιο μικρός έβρισκα τον εαυτό μού σε διάφορες καταστάσεις με γυναίκες πού ενώ τελικά δεν με γούσταραν δεν είχαν κανένα πρόβλημα να μού ζητάνε χάρες η να μού μιλάνε ατελείωτα για το τι άσχημο συμβαίνει στη ζωή τούς. Παράλληλα μπορεί καί να φλερτάραμε η να άφηνε σεξουαλικά υπονοούμενα αλλά ποτέ δεν προχωρούσε το πράγμα.
Καθώς μεγάλωνα συνειδητοποίησα ότι άνηκα σε μία πολύ συνηθισμένη κατηγορία αντρών. Για κάποιο λόγο ήμουν το καλό παιδί. Είχα γίνει ο μαλάκας πού η κάθε γκόμενα θα ήθελε να έχει για φίλο αλλά πού ποτέ δεν τις γαμούσε.
Μετά από αρκετά καψίματα πού έφαγα ξεκόλλησα καί αναγνωρίζω τις μαλακίες, κυρίως σε εμένα, από χιλιόμετρα μακρυά.
Μέσα στο φόρουμ πέφτει τρελό κράξιμο για τις γυναίκες αλλά εγώ γουστάρω να κράζω άντρες επειδή μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να μην κάνουμε τους μαλάκες, να θέτουμε όρια καί να εμπνέουμε σεβασμό. Γράφω λοιπόν αυτή την λίστα μέσα από αυτά πού έχω δεί κάνοντας καί τον χαβαλέ μού αλλά καί την αυτοκριτική μού.
1) Το Καλό Παιδί: Είναι η περίπτωση πού λένε "Aims to please". Καί ικανοποιεί τις γυναίκες πάρα πολύ. Τούς ψωνίζει, τούς καθαρίζει το σπίτι, τις πηγαίνει βόλτες, τον στέλνουν στον ΟΤΕ να πληρώσει λογαριασμούς, σκίζεται να τις βοηθήσει καί τις ακούει όσο κλαίγονται γιά τον Μπάμπη τον Γαμιά πού τις απατάει. Είναι τόσο ικανοποιητικός καί περιποιητικός άνθρωπος/σκλάβος πού μπορεί να τον συστήσουν καί στις φίλες τούς γιατί οι καλές φίλες πρέπει να μοιράζονται τις Φιλιππινέζες τούς.
2) Ο Ματσωμένος Μαλάκας: Το συγκεκριμένο παιδί έχει λεφτά, καί τίποτα άλλο. Είναι ακριβώς σαν το καλό παιδί με τη μόνη διαφορά ότι πληρώνει γιά τις καθαρίστριες, τα ψώνια καί τις πηγαίνει βόλτα με ακριβό αμάξι. Αυτός παίζει καί να γαμήσει επειδή όπως καί να έχει καθαρίστριες υπάρχουν πολλές, μαλάκες πού να τις πληρώνουν λίγοι.
3) Αγαπούλης Αγκαλίτσας: Αυτό το παιδί βασανίζεται περισσότερο απ' όλους. Οι γυναίκες τον αγκαλιάζουν, τον χαιδεύουν, τον φιλάνε καί στο στόμα καμιά φορά... μπορεί καί να του τρίψουν τον πούτσο πάνω από το παντελόνι αλλά όσο καί αν νομίζει πως κάτι γίνεται δεν τις γαμάει ποτέ. Αν τύχει καί γαμήσει τού το βγάζουν ξυνό αργότερα αφού δεν ξανασυμβαίνει καί τον απομακρύνουν αν δείχνει ότι κολλάει.
Αγαπούλης γίνεσαι όταν είσαι αθωούλης καί η γκόμενα έχει χάσει το χνουδωτό αρκουδάκι πού είχε στον καναπέ της. Αυτός ο τύπος άντρα περπατάει παράξενα γιατί τα αρχίδια τού είναι πρησμένα συνεχώς.
4) Χρήσιμος Γκόμενος: Αυτός έχει γκόμενα κανονικότατα. Την γαμάει κιόλας. Βοηθάει το ότι παρέχει κάποιες ανέσεις όπως αμαξάκι, παρέες/κονέ, είναι ωραίος η καί γνωστός σε κάποιους κύκλους. Το πρόβλημα είναι ότι η γκόμενα δεν τον γουστάρει. Απλά της αρέσουν αυτά πού της παρέχει. Δεν τον σέβεται καί φυσικά τού τα φοράει χωρίς πολλές σκέψεις. Αυτός δεν είναι ακριβώς καλό παιδί αλλά δεν ξέρει καί να ζυγίζει την γκόμενα καί το ενδιαφέρον της.
5) Ο Φίλος: ΄Οταν δεν την πέφτεις σύντομα σε μία γυναίκα με την οποία βγαίνεις η δεν σε γουστάρει μπορεί καί να γινέτε φίλοι. Κάι άντε μετά να την πείσεις να κάνετε κάτι, απλά αδύνατο. Το πιό ωραίο κομμάτι είναι όταν πηγαίνει σπίτι της καί τού ανοίγει την πόρτα ο Μπάμπης ο Γαμιάς λέγωντας τού "Σε μισό βγαίνει η Μαρία, προσπαθεί να καθαρίσει τα χύσια από τα μαλλιά της..."
6) Ρομαντικός: Έχει βαθειά αισθήματα, ψάχνει να βρεί την τέλεια γυναίκα καί στον ελευθερό τού χρόνο παίζει άρπα καί γράφει ποιήματα. Είναι υπεράνω του σεξ καί οι γυναίκες λατρεύουν τις ρομαντικές τού απόψεις. "Σε τι σκληρό κόσμο πού ζούμε" αναφωνεί καί οι γκόμενες συμφωνούν ενώ αραδιάζουν ατελείωτες ιστορίες γιά άντρες πού θεωρούν μαλάκες ενώ παράλληλα τις γαμάνε καθημερινά. Ο Ρομαντικός πάντως δεν γαμάει γιατί δεν είναι ρομαντικό.
7) Ασκητής Μοναχός: "Μλκ, στον πούτσο μου. Εγώ έχω μία καλή δουλειά, δεν βγαίνω, δεν ασχολούμαι με μαλακίες, να πανε να γαμηθούνε οι γκόμενες. Παίζω wow καί περνάω καλά με τα κολλητάρια."
8) Ο Playa Hatah: Αυτός είναι πολύ βλάκας. Όχι μόνο δεν βλέπει ότι οι δικές τού συμπεριφορές δεν τραβάνε τις γυναίκες αλλά μισεί καί αυτούς πού ξέρουν πως να τραβάνε γυναίκες. Ο Μπάμπης ο Γαμιάς κατ΄αυτόν είναι μαλάκας, σεξιστής, ανώριμος, φλώρος καί κακός άνθρωπος. Όταν οι γυναίκες συμφωνούν μαζί τού σκέφτεται πως μπορεί να γαμήσει τις ομοϊδεάτισσες τού. Ναι καλά...
Edit: 9) Ο Απελπισμένος: Θα παρακαλέσει, θα υποσχεθεί κεράσματα, βόλτες, καλοπέραση, ένα Fiat Punto, ταξίδια στις Μαλβίδες καί θα της δείξει καί τις τελευταίες ακτινογραφίες τού γιά να αποδείξει ότι είναι υγειής. Θα ζητήσει το τηλέφωνο της δέκα φορές μέχρι να τού πεί να πάει να γαμηθεί καί τότε θα επιμείνει ακόμη περισσότερο επειδή νομίζει ότι εννοούσε να γαμηθεί μαζί της. Μπορεί να γαμήσει αν προκαλέσει αρκετή λύπηση καί η γκόμενα δουλεύει για τον Ερυθρό Σταυρό.
Δεν μού έρχεται κάτι άλλο. Αυτά τα άτομα έχω δεί και προσωπικά έχω υποδύθει καί μερικούς από αυτούς τούς ρόλους.