Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Τζχωννυς ψηνει τρια κιλα ποπκορν τη μερα τωρα…
Νέα καριέρα ?Τζχωννυς ψηνει τρια κιλα ποπκορν τη μερα τωρα…
Τζονυς είχε κάψει φλάντζα. Παλαιοημερολογίτη αρχιεπίσκοπο θύμιζε στα τελευταία τουΏπα και ο τζονυς ο Πασόκος χαιρέτησε ?
Πάει κι αυτός "εκοιμήθη"Τζονυς είχε κάψει φλάντζα. Παλαιοημερολογίτη αρχιεπίσκοπο θύμιζε στα τελευταία του
Λουκάνικο?παω να φαω ενα βρωμικο ,πείνασα
ειμαι έτοιμος για ολα !Πολλοί χαιρέτησαν και δεν κλείσαμε μήνα ... @sescoulas το νου σου θα χάσεις Μαντώ
Τύπε άμα είσαι έτσι που θα βρει λεφτά να σε πληρώσει ?ειμαι έτοιμος για ολα !
Ο Τζώνυς είναι ο μόνος που με έχει εξοργίσει εδώ μέσα.Και αυτό έγινε χθες.Τζονυς είχε κάψει φλάντζα. Παλαιοημερολογίτη αρχιεπίσκοπο θύμιζε στα τελευταία του
τυπε ποιος μιλάει για λεφταΤύπε άμα είσαι έτσι που θα βρει λεφτά να σε πληρώσει ?
Α μπερδεύτηκα εσύ τρέφεις αγνό έρωτα ... άλλος θέλει να τον πληρώνειτυπε ποιος μιλάει για λεφτα
ερωτά και προδεμ .Α μπερδεύτηκα εσύ τρέφεις αγνό έρωτα ... άλλος θέλει να τον πληρώνει
Αν δεν αντέξει τόσο μεγάλη πουτσ...εεεεεε αγάπη θέλω να πω ... τι θα κάνεις ?ερωτά και προδεμ .
Μονο προδεμΑν δεν αντέξει τόσο μεγάλη πουτσ...εεεεεε αγάπη θέλω να πω ... τι θα κάνεις ?
Κουφάλα θα της κάνεις ένα δέρμα άλλο πράμαΜονο προδεμ
Γιατί;Ο Τζώνυς είναι ο μόνος που με έχει εξοργίσει εδώ μέσα.Και αυτό έγινε χθες.
Γιατί με τις μαλακιουλες του πέρασε από τη γραφικότητα στη σκατοψυχιά.Γιατί;
Είχε δώσει δείγματα όμως, καιρό πριν.Γιατί με τις μαλακιουλες του πέρασε από τη γραφικότητα στη σκατοψυχιά.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα δείχνουν εξ αρχής το ποιόν τους.
Αυτός όμως έχει ξεφύγει.
Σαντμαν μορφή σφραγίδα του σάη με καίρια εναύσματα για φιλοσοφικές αναζητήσεις και συζητήσεις που έπιαναν τον παλμό της ελλεεινιδικής κοινωνίας. Μια ζωντανή σανίδα σωτηρίας για το κάθε ναυάγιο που μπορούσε να σκεφτεί "αφού υπάρχουν και σαντμεν πάλι καλά είμαι" και να μην τραβήξει τη σκανδάλη.Πάντως είχαμε απώλειες αλλά ωφελήθηκαν
Πουσις παντρεύτηκε την κωλοδάχτυλο
Βιταμ έφερε 10 νταλίκες στόλο μεταχειρισμένων
Τζόνυς κατεβαίνει υποψήφιος αντικαταστάτης Φώφης
Σαντ ... δεν άλλαξε κάτι απλά τη μίρλα που σκέφτεται δεν θα τη γράφει να την εμπεδώσει κιόλας
Δεν ξέρω τύπε, μπορεί να ζητηθεί ειλικρινής και γραπτή μεταμέλεια από την ειδική ομάδα του bou. Πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει δεύτερη ευκαιρίαΣαντμαν μορφή σφραγίδα του σάη με καίρια εναύσματα για φιλοσοφικές αναζητήσεις και συζητήσεις που έπιαναν τον παλμό της ελλεεινιδικής κοινωνίας.
Αναμένω ανάσταση νεκρών ή άφεση αμαρτιών από τη διεύθυνση.
Τύπε μου διέφυγε το έγκλημα που διέπραξε οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τις απαιτούμενες ενέργειεςΔεν ξέρω τύπε, μπορεί να ζητηθεί ειλικρινής και γραπτή μεταμέλεια από την ειδική ομάδα του bou. Πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει δεύτερη ευκαιρία