Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Όταν ξεμεινω, θα είσαι ο πρώτος που θα απευθυνθώ. Τότε και κανονίζουμεστειλε πμ με ττηλ να κανονισουμε..
Όταν ξεμεινω, θα είσαι ο πρώτος που θα απευθυνθώ. Τότε και κανονίζουμεστειλε πμ με ττηλ να κανονισουμε..
τελικα εγω να παω μακ ντοναλτς ε;;;;Όταν ξεμεινω, θα είσαι ο πρώτος που θα απευθυνθώ. Τότε και κανονίζουμε
Γεια σου ΜαντωωωωωΌταν ξεμεινω, θα είσαι ο πρώτος που θα απευθυνθώ. Τότε και κανονίζουμε
τυπε φερε και σε μενα ενα χωρις πικλεςτελικα εγω να παω μακ ντοναλτς ε;;;;
η να περιμενω την σειρα μου;
και καποιοι τσακωμενοι με το χιουμορ....Ρε φίλε σε τρώει ο κώλος σου να πληρώσεις
Κάτι έχετε με το τζάμπα μερικοί εδώ μέσα, τσακωμένοι...
τωρα ειναι που δεν γαμαει με τιποταστηριζω Σεσκουλα
γιατι δεν γελαει η κοπελα?Έεεελα...χιουμοράκι με τη μαντώ
Να πληρωθεί θέλειΡε φίλε σε τρώει ο κώλος σου να πληρώσεις
Κάτι έχετε με το τζάμπα μερικοί εδώ μέσα, τσακωμένοι...
να το λες σωσταΑγοράσαμε πεπόνι.
Κάποιος φίλος, από Αγία Πετρούπολη. Δεν τον ξέρεις.
πες τις οτι εχεις συγγενη τον προεδρα του εδεσσαικουετσι ειμαι εγω... μπερδεway ?
λες εε ?πες τις οτι εχεις συγγενη τον προεδρα του εδεσσαικου
εγω λεω αν εσυ οχι μπορει και ισως αλλα μετα θα δουμελες εε ?
κατσε να δουμε πρωτα και αν ναι, γιατι οχι, που δε νομιζω, αλλα δε γαμιεται ας ειναι και ειναι ναι τελικα. μπορει και οχι ομως. αλλα αν ναι γιατι οχι και αν οχι οχι, γιατι ναι ?εγω λεω αν εσυ οχι μπορει και ισως αλλα μετα θα δουμε
εγω θα δω ισως αν 500 φυσικα παρει αλλα εγω αυτη δεν ξρως ισως πληρωσει 300κατσε να δουμε πρωτα και αν ναι, γιατι οχι, που δε νομιζω, αλλα δε γαμιεται ας ειναι και ειναι ναι τελικα. μπορει και οχι ομως... θα δειξει
ααα μη με μπλεκεις με μαντω εμενα.εγω θα δω ισως αν 500 φυσικα παρει αλλα εγω αυτη δεν ξρως ισως πληρωσει 300
να πω μαντω δεν βγαινω μανα μου αλλα ο αλλος ειπε μπαινω μεσα
γι αυτο κι εγω μαλλον σιγουρα παπαφιλιπας
ελπιζω εσυ εγω κατανοητος
τωρα ειναι που δεν γαμαει με τιποτα
Αυτο που το πας σωστος ,αρε καραμητρο Tiko9 που πας στον πόλεμο με μολυβί απέναντί στο μπαζούκαςΣτο μεταξύ έχεις σκεφτεί ότι πρέπει να μονομαχήσεις με τον σεσκουλα???
Μπα.... Το δήλωσε πως είναι δεσμευμένη και ψάχνει κοπέλα για τρίο. Στην επόμενη φαντασίωση εσύ.Λοιπων για να τελειώνουμε η Μαντω ειναι καπαρωμένη ,γουσταρη εμενα το δήλωσε ..ψαξτε αλλου ετσι για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.