shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
το ξερω τυπε μου δεσμευμένη με εμενα ειναι !!Μπα.... Το δήλωσε πως είναι δεσμευμένη και ψάχνει κοπέλα για τρίο. Στην επόμενη φαντασίωση εσύ.
το ξερω τυπε μου δεσμευμένη με εμενα ειναι !!Μπα.... Το δήλωσε πως είναι δεσμευμένη και ψάχνει κοπέλα για τρίο. Στην επόμενη φαντασίωση εσύ.
Αβαβα η δουλειά; Και είχα σκοπό να σε στηρίξω, γιατί Τικος σαματατζης μου φάνηκε.το ξερω τυπε μου δεσμευμένη με εμενα ειναι !!
- Σεσκουλας "αν με αποκλείσει από το σεξ θα πάω με άλλη"Μπα.... Το δήλωσε πως είναι δεσμευμένη και ψάχνει κοπέλα για τρίο. Στην επόμενη φαντασίωση εσύ.
μονο Σεσκουλας,ΜΟΝΟ ΣΕΣΚΟΥΛΑΣ
Τώρα το πρόσεξα. Έγραψε αποχαιρετιστήριο ο Ζανκλω;μονο Σεσκουλας,ΜΟΝΟ ΣΕΣΚΟΥΛΑΣ
οχι ειχαμε κανει μια συμφωνια..αν εβγαινε τσυριζα εγω θα υποστηριζα το κωμα του και αν εβγαινε Ν.Δ. θα εγραφε ενα μανιφεστο και θα διαγραφοταν..εχω βαλει μερος των γραφτων του στην υπογραφη μου.Κριμα δεν προλαβε να μεινει για το στοιχημαΤώρα το πρόσεξα. Έγραψε αποχαιρετιστήριο ο Ζανκλω;
Σαντ και Τζόνυ χαιρέτησαν; Γιατί; Ο Σαντ για τη στήριξη στη δολοφονία της κοπέλας;οχι ειχαμε κανει μια συμφωνια..αν εβγαινε τσυριζα εγω θα υποστηριζα το κωμα του και αν εβγαινε Ν.Δ. θα εγραφε ενα μανιφεστο και θα διαγραφοταν..εχω βαλει μερος των γραφτων του στην υπογραφη μου.Κριμα δεν προλαβε να μεινει για το στοιχημα
μαλλον εβρισε μανουλεςΣαντ και Τζόνυ χαιρέτησαν; Γιατί; Ο Σαντ για τη στήριξη στη δολοφονία της κοπέλας;
Ώπα και ο τζονυς ο Πασόκος χαιρέτησε ?Σαντ και Τζόνυ χαιρέτησαν; Γιατί; Ο Σαντ για τη στήριξη στη δολοφονία της κοπέλας;
δυστυχως αιωνια του η μνημη του ΜΠΑΤΣΟΚΟΥ της καρδιας μαςΏπα και ο τζονυς ο Πασόκος χαιρέτησε ?
Η μεγαλυτερη απωλεια αυτη…δυστυχως αιωνια του η μνημη του ΜΠΑΤΣΟΚΟΥ της καρδιας μας
Πολλοί χαιρέτησαν και δεν κλείσαμε μήνα ... @sescoulas το νου σου θα χάσεις Μαντώδυστυχως αιωνια του η μνημη του ΜΠΑΤΣΟΚΟΥ της καρδιας μας
ναι φιλτατε....ακομα εχω στεναχωρια..ενα κομπο στο στομαχιΗ μεγαλυτερη απωλεια αυτη…
Μονο με τον τιγρουλη ειχα στεναχωρεθει τοσο…ναι φιλτατε....ακομα εχω στεναχωρια..ενα κομπο στο στομαχι
πω αρχοντα ναι τι πενθος ηταν αυτο οταν εφυγε ο τιγροπουστας..εκανα ενα μηνα να συνελθωΜονο με τον τιγρουλη ειχα στεναχωρεθει τοσο…
Τωρα εκει που ειναι θα τα λενε με τον βανταμ του… καπου καλυτερα απο δω…πω αρχοντα ναι τι πενθος ηταν αυτο οταν εφυγε ο τιγροπουστας..εκανα ενα μηνα να συνελθω
ναι..θα πινουν φιξ απο το περιπτερο καθισμενοι σε βρωμικα παγκακια και θα αναπολουν τις στιγμες που εκαναν γαλουχηση,ινστρουκτορισμο και πολιτικους αγωνες εδω στο μπου..μετα θα κλαινε λιγο ο ενας στον ωμο του αλλουΤωρα εκει που ειναι θα τα λενε με τον βανταμ του… καπου καλυτερα απο δω…