Νέα

Χοντρές, λεπτές, άσχημες ή όμορφες κάνουν καλύτερο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolis6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιες νομίζετε είναι πιο απελευθερωμένες?

• Χοντρές

Ψήφοι: 27 20,0%
  • Λεπτές

Ψήφοι: 8 5,9%
  • Ομορφες

Ψήφοι: 9 6,7%
  • Ασχημες

Ψήφοι: 7 5,2%
  • Κοντές

Ψήφοι: 23 17,0%
  • Ψηλές

Ψήφοι: 1 0,7%
  • Παντρεμένες

Ψήφοι: 43 31,9%
  • Ελεύθερες

Ψήφοι: 3 2,2%
  • Γεροντοκόρες

Ψήφοι: 3 2,2%
  • Χήρες

Ψήφοι: 11 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    135

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Προσωπικά, τα κοντοπούτανα που έχω πηδήξει, μια χαρά πέρασα. Τολμώ να πώ λοιπόν, τα κοντοπούτανα.

Στις πίπες, μάλλον όσο πιο μιλφ τόσο πιο καλή η πίπα

Π

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
συμφωνω οτι οι παντρεμενες ειναι πιο λυσασμενες γτ στερουνται απτον αντρα τους κ ετσι τα δινουν ολα στο γκομενο
σε δευτερη κατηγορια βαζω τις χοντρες γτ ξερω εκ πειρας οτι γαμαμε εξαιρετικα! λολ

Διαφωνώ για τις χοντρές, πολύ προσπάθεια αλλά εμένα με ξενέρωνε. Ένιωθα ότι καταλάβαινε ότι υστερεί για αυτό προσπαθούσε πολύ. Με μεγαλύτερο ξενέρωμα να προσπαθώ να "σκάψω" για να βρώ τρύπα με τα χέρια... Και είμαι σίγουρος ότι οι τύποι που έβαλαν καλύτερο το σεξ με χοντρές είναι τύποι που βαριούνται να κάνουν οτιδήποτε στο κρεβάτι, και θεωρούν τέλειο σεξ αυτό που δεν κάνουν οι ίδιοι τίποτα. Για εμένα το καλό σεξ θέλει προθυμία και από τους δύο, είτε μόνο εγώ να προσπαθώ είτε μόνο η άλλη με ξενερώνει.

Με λίγα λόγια πιστεύω ότι το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο ποσό προσπαθεί η γυναίκα περισσότερο και λιγότερο το πόσο καλή πραγματικά είναι. Είναι σαν να λες ότι ένας μέτριος μαθητής που προσπαθεί πολύ είναι καλύτερος από έναν αριστούχο που δεν προσπαθεί το ίδιο πολύ. Μόνο που στο αποτέλεσμα ο ένας είναι μέτριος και ο άλλος αριστούχος.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εννοειται το καλυτερο σεξ ειναι με ομορφη που κανει τα παντα.

επειδη ομως οι ομορφες εχουν δεδομενους πολλους κατα κανονα ειναι λιγοτερο ανεκτικες.

πχ το 92% απο τις χοντρες δινει κωλο οταν οι λεπτες δινουν κωλο σε ποσσοστο μονο 61,4%

ε αν θες κωλο πιο ευκολα θα το βρεις σε χοντρη, σημειωτεον οτι αυτα τα ποσοστα ειναι ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ.

στα νειατα ειναι ακομη χειροτερα, κατω των 22 χρονωνε οι χοντρες δινουν κωλο το 81% και οι λεπτες μολις το 26,3%!!!!

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Διαφωνώ για τις χοντρές, πολύ προσπάθεια αλλά εμένα με ξενέρωνε. Ένιωθα ότι καταλάβαινε ότι υστερεί για αυτό προσπαθούσε πολύ. Με μεγαλύτερο ξενέρωμα να προσπαθώ να "σκάψω" για να βρώ τρύπα με τα χέρια... Και είμαι σίγουρος ότι οι τύποι που έβαλαν καλύτερο το σεξ με χοντρές είναι τύποι που βαριούνται να κάνουν οτιδήποτε στο κρεβάτι, και θεωρούν τέλειο σεξ αυτό που δεν κάνουν οι ίδιοι τίποτα. Για εμένα το καλό σεξ θέλει προθυμία και από τους δύο, είτε μόνο εγώ να προσπαθώ είτε μόνο η άλλη με ξενερώνει.

Με λίγα λόγια πιστεύω ότι το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο ποσό προσπαθεί η γυναίκα περισσότερο και λιγότερο το πόσο καλή πραγματικά είναι. Είναι σαν να λες ότι ένας μέτριος μαθητής που προσπαθεί πολύ είναι καλύτερος από έναν αριστούχο που δεν προσπαθεί το ίδιο πολύ. Μόνο που στο αποτέλεσμα ο ένας είναι μέτριος και ο άλλος αριστούχος.

Φίλε με την χοντρή,τι πράγματα να κάνεις; Πέραν από κλασσική στάση άντε κ στα 4 για πρακτικούς λόγους δεν είναι εύκολα τα υπόλοιπα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μια χαρα ειναι ευκολα ολα,
και μεσα στο αμαξι
και μεσα στο αντισκηνο
και μεσα στην θαλασσα
και με την χοντρη απο πανω μια χαρα αντεξα.

πονους στην μεση απεκτησα οταν η 47 κιλων τεως συζυγος με εβαζε να κουβαλαω τα ψωνια και επιπλα περα δωθε

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Θα το πω ευθέως , Οι όμορφες γιατί δεν έχουν κόμπλεξ !!! Έχω πέραση τέλεια κε όμορφες και χάλια με άσχημες η λιγότερο όμορφες ...

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
εννοειται το καλυτερο σεξ ειναι με ομορφη που κανει τα παντα.

επειδη ομως οι ομορφες εχουν δεδομενους πολλους κατα κανονα ειναι λιγοτερο ανεκτικες.

πχ το 92% απο τις χοντρες δινει κωλο οταν οι λεπτες δινουν κωλο σε ποσσοστο μονο 61,4%

ε αν θες κωλο πιο ευκολα θα το βρεις σε χοντρη, σημειωτεον οτι αυτα τα ποσοστα ειναι ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ.

στα νειατα ειναι ακομη χειροτερα, κατω των 22 χρονωνε οι χοντρες δινουν κωλο το 81% και οι λεπτες μολις το 26,3%!!!!

Κοίτα αν και δεν είμαι fan του κώλου, νομίζω είναι πιο πρακτικοι οι λόγοι που οι χοντρές τον δινουν πιο εύκολα που λες. Οι μέν έχουν και κωλάρα αλλά και πολύ περισσότερο περιεχόμενο που φεύγει απο την κωλάρα, αναμενόμενο να είναι και πιο άνετες στην ιδέα. Όταν από τον κώλο τους φεύγουν κάτι κουράδες ναα με το συμπάθειο σε καθημερινή βαση, εσύ τι πιστεύεις δεν θα είναι πιο άνετες; Δεν είναι θέμα ανεκτικότητα ς....

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Προσωπικά, τα κοντοπούτανα που έχω πηδήξει, μια χαρά πέρασα. Τολμώ να πώ λοιπόν, τα κοντοπούτανα.

Στις πίπες, μάλλον όσο πιο μιλφ τόσο πιο καλή η πίπα

Π

Πιστευω πως η πιπα ειναι ταλεντο
Μερικες το εχουν ακομα και σε μικρη ηλικια χωρις πολλες εμπειριες

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Φίλε με την χοντρή,τι πράγματα να κάνεις; Πέραν από κλασσική στάση άντε κ στα 4 για πρακτικούς λόγους δεν είναι εύκολα τα υπόλοιπα.
Ακριβώς στα λόγια μου έρχεσαι δεν κάνεις σχεδόν τίποτα με χοντρή,τα κάνει κυρίως αυτή. Για κάποιους αυτό είναι και το καλύτερο σεξ απ' ότι φαίνεται.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
μια χαρα ειναι ευκολα ολα,
και μεσα στο αμαξι
και μεσα στο αντισκηνο
και μεσα στην θαλασσα
και με την χοντρη απο πανω μια χαρα αντεξα.
τι ακριβως εννοεις με τον ορο "χοντρη", ποσα κιλα ηταν;;

μεχρι τα 62 κιλα ειναι superbusty, οι γνησιες χοντρες BBW αρχιζουν απο 63 κιλα και βαλε...

αυτες στις φωτο ειναι superbusty και κανουν τα καλυτερα γαμησια
8be4938547b54166a698550d76242b42.jpeg

UYIXlui.jpg

adeqs2at.jpg

in-out

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2015
Κριτικές
3
Like
603
Πόντοι
81

μεχρι τα 62 κιλα ειναι superbusty, οι γνησιες χοντρες BBW αρχιζουν απο 63 κιλα και βαλε...

UYIXlui.jpg

adeqs2at.jpg

Συμφωνώ απόλυτα!!! Αν και παίζει μεγάλο ρόλο και το ύψος, αν μιλάμε για μια γυναίκα 1,70 - 1,75 είναι μια χαρά τα 60 κιλά

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
456
Πιστευω πως η πιπα ειναι ταλεντο
Μερικες το εχουν ακομα και σε μικρη ηλικια χωρις πολλες εμπειριες
Και "ναι" και "οχι". Στην πίπα ειδικά, είναι δύσκολο να βρείς πιπίνι να πάει συνηδειτά να σε κάνει να μην μπορείς άλλο, και να τα πάρει ευχαρίστως στο στόμα... μια καλοστεκούμενη καυλόφατσα 40άρα όμως, συνήθως δεν απογοητεύει εδώ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

UYIXlui.jpg

adeqs2at.jpg

εχω παει με γυναικα απο 43 ως 117 κιλα.
η 117 ηταν 1,81 υψος οποτε σε αναλογιες εδειχνε οπως μια 1,65 με βαρος 98,4 κιλα ΑΚΡΙΒΩΣ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Και "ναι" και "οχι". Στην πίπα ειδικά, είναι δύσκολο να βρείς πιπίνι να πάει συνηδειτά να σε κάνει να μην μπορείς άλλο, και να τα πάρει ευχαρίστως στο στόμα... μια καλοστεκούμενη καυλόφατσα 40άρα όμως, συνήθως δεν απογοητεύει εδώ

Θυμαμαι μια ακριβως 20 που τον εβγαζε απο το μουνι της για να τον παρει στο στομα και ξανα μουνι και για χυσιμο παλι στομα
Γουσταρε να τσιμπουκωνει και το εκανε καλα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Θυμαμαι σε μια τσοντα μια ακριβως 20 που τον εβγαζε απο το μουνι της για να τον παρει στο στομα και ξανα μουνι και για χυσιμο παλι στομα
Γουσταρε να τσιμπουκωνει και το εκανε καλα
:rolleyes:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Πες και εσυ καμια ιστορια
Πες μας απο την επαρχια που εμεινες 2 ολοκληρες μερες πριν σε απολυσουν

Η ελληνιδες εκει ηταν οπως στην αθηνα η διαφορετικες

Αλλα ολες ιδιες θα σου φαινονται αφου ΟΛΕΣ σε κλανουν

tsopanareas

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2019
Like
71
Πόντοι
0
Ψηφιζω άσχημες αν και γουστάρω όμορφες. Αυτά έζησα και ζω. Λίγες οι επιτυχίες με καυτά πιπίνια κι αυτές προ ετών. Είναι κοινό μυστικό για τις όμορφες, ότι αν σαν άνδρας δεν είσαι τουλάχιστον 9αρι και γνωστός στην σημερινή πιατσα, σε έχουν για παρατρεχαμενο και είλωτα.

Μάλιστα τελευταία κοπιάρουν τέτοιες συμπεριφορές κι οι μπαζοκοσκινίστρες της φασολάδας.

Φυσικά όλα αυτά αλλάζουν αν έχεις λεφτά ή απλά δίνεις λεφτά.
Τότε γίνεσαι ο μαστιγωτής τους.

Εξαιρέσεις υπάρχουν φυσικά αλλά εγώ ομιλώ για τον κανόνα.

amaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2019
Κριτικές
16
Like
637
Πόντοι
990
Το 10αρι δε θα γαμηθει ποτέ καλά, έχει τόσα κομπλιμέντα και σκηνικά καθημερινά να της γεμίσουν το ego που δεν έχει ανάγκη για θαυμαστικά στο γαμησι, δε γουστάρει τη κουραση για το παράσημο.

Η μέτρια θα τα δώσει όλα και για τη καύλα της και για να ακούσει το κάτι παραπάνω ή να κολλήσεις και να θες να τη γαμας.

Είναι κανόνας χρόνια αυτό τωρα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Το 10αρι δε θα γαμηθει ποτέ καλά, έχει τόσα κομπλιμέντα και σκηνικά καθημερινά να της γεμίσουν το ego που δεν έχει ανάγκη για θαυμαστικά στο γαμησι, δε γουστάρει τη κουραση για το παράσημο.

Η μέτρια θα τα δώσει όλα και για τη καύλα της και για να ακούσει το κάτι παραπάνω ή να κολλήσεις και να θες να τη γαμας.

Είναι κανόνας χρόνια αυτό τωρα

Τυπε τα 10ρια δεν καβλωνουν?

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Το 10αρι δε θα γαμηθει ποτέ καλά...
Το μόνο 10αρι που χρειάζεται να περάσεις καλά είναι το χάρτινο αφού με αυτό πας στο Μετάξι και κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου! Ομολογουμένως ο Picker άνοιξε το δρόμο σε πολύ κοσμό αναφορικά με αυτόν τον τρόπο ηδονής!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom