Νέα

Αστεία/ αμήχανα σκηνικά που σας έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της πράξης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Νιμουπαγίδας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Στη φαντασία σου. Από όσους έχω διαβάσει εδώ μέσα, είσαι ο μόνος που έχει κάνει θραύση στις Ιταλίδες, οι οποίες είναι αρκετά δύσκολη εθνικότητα. Αν είχες πάρει πολλές ιταλίδες, θα ήσουνα ικανός να πηδήξεις κι ένα σωρό άλλες ευρωπαίες που είναι πιο εύκολες και δεν θα πήγαινες στα mao mao όπως ο ίδιος τα έχεις αποκαλέσει.
Με τάπωσες τύπε. Τραβα και για μια βουτιά στην πισίνα σου (που είναι στο χιλιόμετρο από το σπίτι) και πόσταρε κάνα ταλισκερ να αλαλάζουμε εμείς οι πληβείοι

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εσυ δεν έλεγες ότι σκέφτεσαι να δουλέψεις ανιματέρ σε θέρετρο ρε μπαγλαμά;

ελεγες για κάτι προτάσεις για δουλειά με 3 χιλιάρικα (γελάω με τα χάλια σου ) που σου φαίνονταν καλές.

Κτηματομεσίτης της πλάκας είσαι. Το παίζεις συμβουλάτορας επιχειρήσεων και μέντορας και μετά έλεγες ότι είναι μικρές επιχειρήσεις και στο τέλος ότι παίρνεις κονδύλια από την ΕΕ για να διδάσκεις παουερποιντ. Και έλεγες να πας και επιτηρητής με εφτά ευρώ την ώρα για να βρεις μεντορετες. Γελάμε.

Ένας καραγκιοζάκος, το απόλυτο τίποτα , η ντροπή των Ελλήνων του Μονπελιέ .
300€/ώρα παίρνω ως σεμιναρίστας σε θέματα ακινήτων, καημένε. Και 1500 € χρεώνω για τη σύνταξη ενός συμβολαίου κατοικίας με leasing. Τα υπόλοιπα ήταν το δούλεμα που σας έριχνα για να σπάμε πλάκα, επειδή ήμασταν κλεισμένοι από τον κορονοιό. Και τώρα είμαι συνταξιούχος και δεν χρειάζεται καν να δουλεύω. Ναι, έχω και μια μεντορέτα 23 χρονών, γιατί όχι, τα λεφτά δεν πρόκειται να τα πάρω στον τάφο μου. Άσε μας, ρε φωστήρα, που νομίζεις ότι θα μου την πεις κι από πάνω.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
300€/ώρα παίρνω ως σεμιναρίστας σε θέματα ακινήτων, καημένε. Και 1500 € χρεώνω για τη σύνταξη ενός συμβολαίου κατοικίας με leasing. Τα υπόλοιπα ήταν το δούλεμα που σας έριχνα για να σπάμε πλάκα, επειδή ήμασταν κλεισμένοι από τον κορονοιό. Και τώρα είμαι συνταξιούχος και δεν χρειάζεται καν να δουλεύω. Ναι, έχω και μια μεντορέτα 23 χρονών, γιατί όχι, τα λεφτά δεν πρόκειται να τα πάρω στον τάφο μου. Άσε μας, ρε φωστήρα, που νομίζεις ότι θα μου την πεις κι από πάνω.
μπράβο μπράβο.

Ρίξε και μια βουτιά στην πισίνα να το γιορτάσεις. Αν έχει νερό βέβαια και δεν το κόψανε στο HLM

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
μπράβο μπράβο.

Ρίξε και μια βουτιά στην πισίνα να το γιορτάσεις. Αν έχει νερό βέβαια και δεν το κόψανε στο HLM
Μπορείς να λες ότι θες, αλλά εγώ ποτέ δεν έχω κλαψουρίσει για γυναίκα εδώ μέσα. Εσύ τις βρίζεις και τις καταριέσαι, επειδή σε έχουν ξεσκίσει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Μπορείς να λες ότι θες, αλλά εγώ ποτέ δεν έχω κλαψουρίσει για γυναίκα εδώ μέσα. Εσύ τις βρίζεις και τις καταριέσαι, επειδή σε έχουν ξεσκίσει.
άτιμες ρε τύπε ,άτιμες. Αδίστακτες τελείως.

Φαντάσου που με κατάντησαν ,για να μιλάω τέτοια ώρα με επαίτες του Γαλλικού Κράτους που ζουν παρασιτικά εις βάρος των φορολογουμένων, σαν τους λαθρομετανάστες.

Ξέρω έχω πιάσει πάτο , αλλά κάποια στιγμή θα ανέβω. Ελπίζω να γίνει προτού αναγκαστώ να γίνω κλοουν για να γαμησω , όπως κάνουν κάτι φυντάνια

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ξέρω έχω πιάσει πάτο , αλλά κάποια στιγμή θα ανέβω. Ελπίζω να γίνει προτού αναγκαστώ να γίνω κλοουν για να γαμησω , όπως κάνουν κάτι φυντάνια
Πάτο έπιασες σίγουρα κι εκεί θα μείνεις, αν δεν αλλάξεις μυαλά. Ο άνθρωπος φαινόταν να θέλει να κάνει σοβαρή συζήτηση κι εσύ τσουβάλιαζες το γυναικείο πληθυσμό και του έλεγες να μην ανοίγει πληγές. Οι απόψεις σου για τις γυναίκες βασίζονται στα ψυχικά σου τραύματα και δεν αναρρωτιέσαι, αν το πρόβλημα είσαι εσύ. Τα κοπανάς πρώτα κι ύστερα έρχεσαι και γράφεις.

Κλόουν έχεις γίνει, αλλά δεν γαμάς. Για να δούμε μία παράστασή σου, όπου τσουβαλιάζεις όλες τις Ευρωπαίες και να μας εξηγήσεις και για το Κόστα Κονκόρντια να γελάσουμε λιγάκι. :grin:

Γαμημενες πουτανες ,σιχαμενες καργιολες ,κακό ψόφο να έχουν οι παλιό πουτανες σκατα στον τάφο τους.

Μιλάω για ευρωπαιες μόνο. Λατινες, Ασιάτισσες μια χαρά είναι

Σιχαμενες πορνες , τιποτενια σκουπίδια. Σκατα στον τάφο τους και στις πρώην μου επίσης

Σιχαμενες άτιμες άκαρδες τσούλες με καταστρέψατε τον πτωχό πλην τίμιο γλειφομουνιξ

Μη δείτε πτωχό τίμιο κοντό και άσχημο να τον φάτε

Καργιοοοοοοολες

Την κατάρα μου κοστα Κονκόρντια ανάθεμα

Τύπε , να μη με λες τύπο , λέγε με εξπρές Σάμινα , μιστερ ναυάγιο
Το μπου ,μαζί με το ChatGPT είναι το μέρος που μπαίνω και ξεσπαω για τους ανελέητους βιασμούς της ψυχούλας μου τα τελευταία 4 χρόνια.
Δεν ξανά μπαίνω πιωμένος στο μπου
Ρε φίλε πάλι βγήκα και ηπια

Αυτός είμαι

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.680
Πόντοι
456
Δεν τα ξέρεις καλά, τύπε. O κοκκινολαίμης, από τις σφαλιάρες των ελλεηνίδων @Glyfomounix είχε πλαντάξει στο κλάμα τις προάλλες και τις καταριόταν και μετά έλεγε ότι δεν θα ξαναμπεί πιωμένος στο μπου. Έχει κρακάρει το ανθρωπάκι και ο λόγος που του την μπαίνω είναι ότι αντί να κοιτάει τα χάλια του έκανε μπούλιγκ σε κάτι άλλους. Του έχουν ρίξει μπαν οι ευρωπαίες και πάει Αφρική να γαμήσει.

Τώρα έχει αρχίσει να ξανασκέφτεται τις ελλεηνίδες, αλλά είναι πολύ άμπαλος. Βγήκε ραντεβού με δύο (όπως λέει) κι αντί να κοιτάξει πώς να γαμήσει, τις κοντράριζε διορθώνοντάς τες σε αυτά που έλεγαν. Μόνο ένας χαζός θα έκανε κάτι τέτοιο. Για αυτό του λέω ότι δεν είναι θέμα αν θα επιλέξει ελληνίδες, αλλά αν θα τον επιλέξουν αυτές.

Κι όσες φορές τον κοντράρω μου λέει κάτι για κλόουν που δεν ξέρω από πού το κατέβασε η κεφάλα του και το επαναλαμβάνει συνέχεια.
Ο τύπος είναι καμμένο χαρτί και παραπαίει.
Ε που να γνωρίζω εγώ πως έχετε beef από άλλα νήματα ρε τύπε και το μεταφέρατε εδώ πέρα; Δεν παρακολουθώ όλα τα νήματα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μη μαλώνετε, άγνωστοι άνθρωποι.
Μη μαλώνετε. Να είσαστε αγαπημένοι. Χρόνια πολλά αγαπούληδες.

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.680
Πόντοι
456
Πάτο έπιασες σίγουρα κι εκεί θα μείνεις, αν δεν αλλάξεις μυαλά. Ο άνθρωπος φαινόταν να θέλει να κάνει σοβαρή συζήτηση κι εσύ τσουβάλιαζες το γυναικείο πληθυσμό και του έλεγες να μην ανοίγει πληγές. Οι απόψεις σου για τις γυναίκες βασίζονται στα ψυχικά σου τραύματα και δεν αναρρωτιέσαι, αν το πρόβλημα είσαι εσύ. Τα κοπανάς πρώτα κι ύστερα έρχεσαι και γράφεις.

Κλόουν έχεις γίνει, αλλά δεν γαμάς. Για να δούμε μία παράστασή σου, όπου τσουβαλιάζεις όλες τις Ευρωπαίες και να μας εξηγήσεις και για το Κόστα Κονκόρντια να γελάσουμε λιγάκι. :grin:
Αν και πιασάρικο το θεματάκι σας που έλεγε και ο Ρήγας, θα εκτιμούσα να μην το λύσετε εδώ μέσα τύποι. Να κανονίσουμε μία ξιφομαχία με κατάνα και να βάλουμε έπαθλο μία Ιταλίδα καλλονή ξερωγώ.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.680
Πόντοι
456
Ωραία ημέρα σήμερα.
Έχω για κάποιον λόγο στο ριπίτ το «κάνε ένα θαύμα Τζίνι, να γυρίσει εκείνη, έχω καημό πολύ μεγάλο» του Πάζη και κάνω μόνος μου τζέρτζελο.
Έτσι, χωρίς να είμαι καν καψούρης. Χρόνια πολλά στους αγαπούληδες και μη ξερωγώ.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αν ναι πιασάρικο το θεματάκι σας που έλεγε και ο Ρήγας, θα εκτιμούσα να μην το λύσετε εδώ μέσα τύποι. Να κανονίσουμε μία ξιφομαχία με κατάνα και να βάλουμε έπαθλο μία Ιταλίδα καλλονή ξερωγώ.
Αυτές είναι οι συνέπειες όταν βιάζεσαι να υποστηρίξεις έναν τύπο που δεν τον ξέρεις. Το να τσιγκλάει ο ένας τον άλλον σε τούτο εδώ το φόρουμ είναι συνηθισμένο κι αυτό έκανα όταν τον είδα να σου αραδιάζει μαλακίες. Όμως το σταμάτησα μετά το δεύτερο πείραγμα, παρόλο που με είπε κλόουν, επειδή ξέρω ότι είναι γελοίο άτομο και τα λόγια του δεν έχουν καμμιά βαρύτητα.
Όταν όμως λες ότι καλά μου έκανε, μην περιμένεις να μην υπάρχει συνέχεια. Επειδή είσαι νέος στο λέω για να το ξέρεις ότι περισσότερους σαλταρισμένους (από την αγαμία) θα δεις εδώ μέσα παρά γνωστικούς. Στο λέω για να μην είσαι βιαστικός να κρίνεις και δεν χρειάζεται να παίρνεις τίποτα στα σοβαρά εδώ μέσα.

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.680
Πόντοι
456
Αυτές είναι οι συνέπειες όταν βιάζεσαι να υποστηρίξεις έναν τύπο που δεν τον ξέρεις. Το να τσιγκλάει ο ένας τον άλλον σε τούτο εδώ το φόρουμ είναι συνηθισμένο κι αυτό έκανα όταν τον είδα να σου αραδιάζει μαλακίες. Όμως το σταμάτησα μετά το δεύτερο πείραγμα, παρόλο που με είπε κλόουν, επειδή ξέρω ότι είναι γελοίο άτομο και τα λόγια του δεν έχουν καμμιά βαρύτητα.
Όταν όμως λες ότι καλά μου έκανε, μην περιμένεις να μην υπάρχει συνέχεια. Επειδή είσαι νέος στο λέω για να το ξέρεις ότι περισσότερους σαλταρισμένους (από την αγαμία) θα δεις εδώ μέσα παρά γνωστικούς. Στο λέω για να μην είσαι βιαστικός να κρίνεις και δεν χρειάζεται να παίρνεις τίποτα στα σοβαρά εδώ μέσα.
Έχεις και εσύ τα δίκια σου ρε τύπε. Πάνω κάτω έχω δει τι παίζει εδώ μέσα και πριν γίνω μέλος. Παίρνω τα πράγματα όσο σοβαρά χρειάζεται να τα πάρω. Που να ήξερα τώρα εγώ πως έχετε ιστορία μεταξύ σας. Πέταξα εκεί την μαλακία μου, γιατί είχαμε πιάσει συζήτηση από πριν με τον Γλειφομουνίξ. Έρχεσαι εσύ από το πουθενά και τον κράζεις. Δεν έψαξα τι και πως, προφανώς. Μπαααμ το έδωσα. Βιαστικό ή μη αυτή ήταν η αντίδραση μου πάνω στην στιγμή. Τώρα αν μου κρατήσεις κακία γι'αυτό, δικαίωμα σου. Θα σου στείλω σοκολατάκια και πουτάνες μέρα που είναι για να με συγχωρέσεις. Μπορεί και όχι.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Έχεις και εσύ τα δίκια σου ρε τύπε. Πάνω κάτω έχω δει τι παίζει εδώ μέσα και πριν γίνω μέλος. Παίρνω τα πράγματα όσο σοβαρά χρειάζεται να τα πάρω. Που να ήξερα τώρα εγώ πως έχετε ιστορία μεταξύ σας. Πέταξα εκεί την μαλακία μου, γιατί είχαμε πιάσει συζήτηση από πριν με τον Γλειφομουνίξ. Έρχεσαι εσύ από το πουθενά και τον κράζεις. Δεν έψαξα τι και πως, προφανώς. Μπαααμ το έδωσα. Βιαστικό ή μη αυτή ήταν η αντίδραση μου πάνω στην στιγμή. Τώρα αν μου κρατήσεις κακία γι'αυτό, δικαίωμα σου. Θα σου στείλω σοκολατάκια και πουτάνες μέρα που είναι για να με συγχωρέσεις. Μπορεί και όχι.
Έλα ρε, που θα σου κρατήσω κακία τώρα. Ούτε στον @Glyfomounix δεν κρατάω, γιατί δεν του κόβει. Καμμιά φάπα πότε πότε όταν γράφει καμμιά μαλακία του ρίχνω. :grin:

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.680
Πόντοι
456
Έλα ρε, που θα σου κρατήσω κακία τώρα. Ούτε στον @Glyfomounix δεν κρατάω, γιατί δεν του κόβει. Καμμιά φάπα πότε πότε όταν γράφει καμμιά μαλακία του ρίχνω. :grin:
Μην τον κάνεις έτσι ρε τύπε. Δεν τον ξέρω καν τον έτσι, προφανώς. Αλλά μπορεί να είναι ψυχούλα κατά βάθος και να τα πάρει κατάκαρδα. Μία ιδέα λέω τώρα εγώ. Εσείς κάντε εκεί πέρα τα πραγματάκια σας.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
930
Πόντοι
81
Ειρήνη υμίν!

Συνημμένα

• IMG_20240214_151607.jpg
    IMG_20240214_151607.jpg
    168,6 KB · Εμφανίσεις: 42

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μην τον κάνεις έτσι ρε τύπε. Δεν τον ξέρω καν τον έτσι, προφανώς. Αλλά μπορεί να είναι ψυχούλα κατά βάθος και να τα πάρει κατάκαρδα. Μία ιδέα λέω τώρα εγώ. Εσείς κάντε εκεί πέρα τα πραγματάκια σας.
Κοίτα, δεν είμαι ο ψυχολόγος του για να ξέρω αν είναι ψυχούλα, ούτε η μαμά του για να τον νταντεύω. Έχει κάνει χοντράδες που δεν επιτρέπονται. Με άλλους δύο χασομέρηδες κάνανε μπούλιγκ σε έναν αφελή νεαρό, χλευάζοντάς τον για το παρουσιαστικό του, επειδή είναι χοντρός, κι αυτό κατ επανάληψη. Κι έναν άλλον από τη Γερμανία κι αυτόν τον σχολίαζε για το παρουσιαστικό του, επειδή είναι κοντός. Κι όταν του το είπα, απάντησε ότι θα το έκανε και για την καράφλα μου, αλλά δεν το κάνει γιατί είναι κι αυτός καραφλός. Μιλάμε τώρα για ζωντόβολο. Μόνο με φάπα στρώνει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.099
Πόντοι
25.467
Κοίτα, δεν είμαι ο ψυχολόγος του για να ξέρω αν είναι ψυχούλα, ούτε η μαμά του για να τον νταντεύω. Έχει κάνει χοντράδες που δεν επιτρέπονται. Με άλλους δύο χασομέρηδες κάνανε μπούλιγκ σε έναν αφελή νεαρό, χλευάζοντάς τον για το παρουσιαστικό του, επειδή είναι χοντρός, κι αυτό κατ επανάληψη. Κι έναν άλλον από τη Γερμανία κι αυτόν τον σχολίαζε για το παρουσιαστικό του, επειδή είναι κοντός. Κι όταν του το είπα, απάντησε ότι θα το έκανε και για την καράφλα μου, αλλά δεν το κάνει γιατί είναι κι αυτός καραφλός. Μιλάμε τώρα για ζωντόβολο. Μόνο με φάπα στρώνει.

Καλώς τον πολυπράγμονα καθηγητή-ξενοδόχο-μεγαλοκτηνοτρόφο-εφοπλιστή, profiler. :coffee:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
25άρης εγώ τότε 45άρα αυτή.

έμενε σε σπίτι φίλης της στον Κολωνό γιατί επέστρεψε ξαφνικά πίσω στην πρωτεύουσα. Εχω πάει εκεί έχουμε ξεκινήσει παιχνίδι και ετοιμάζομαι να της τον βάλω στον κώλο της. Αυτή να σκούζει σαν αγελάδα που την σφάζουν.

Παίρνω χαμπάρι ότι η φίλη της ακούει απέξω από το δωμάτιο και αποφασίζω να ανοίξω την πόρτα και την βλέπω χωρίς να με πάρει χαμπάρι ότι είναι στο σαλόνι με πλάτη να βλέπει τηλεόραση. Αφήνω την πόρτα ανοιχτή και η δικιά μου μέσα να λέει θα μας δει. Τις απαντάω ας μας δει και αν θέλει ας έρθει.

Λίγο σάλιο και μπήκε άμεσα μέσα της

Ακολούθησε ο εξής διάλογος

-Πες μου τι σου κάνω;
-Με γαμάς!
-Τι σου γαμάω;
-Μου γαμάς την κωλάρα και πονάω
-Θες να σταματήσω;
-Συνέχισε ξέσκισε την
-Θα σου δώσω την πούτσα μου να την φας

Κατά τη διάρκεια του διαλόγου να έχει αλλάξει θέση η άλλη και να μας βλέπει με το στόμα ανοιχτό, εγώ που ήμουν όρθιος την έβλεπα που μας κοίταζε

-Η φίλη σου μας κοιτάζει
-Της αρέσει αυτό που βλέπει;
-Μπορεί ναι μπορεί οχι, έχει μείνει με ανοιχτό το στόμα
-Πόσο καύλα είμαστε
-Θέλω να την είχα εδώ να σου γλείφει την μουνάρα την ώρα που θα σε χύνω

Μετά από λίγο θέλω να χύσω και να της φωνάζω χύνω που τα θες με την άλλη να λέει δώστα μου όλα στον κώλο. (ακαποτος). Χύνω και πάω πάλι στην πόρτα του δωματίου μιας και η άλλη δεν έκανε καμία κίνηση να την κλείσω και τη κάνει η ρουφιάνα

Και με τα δύο χέρια Thumbs Up και να γελάει. Γαμώ το στανιό μου

Σημείωση δεν βγήκε ίχνος σπέρματος από τον κώλο της. Έμειναν τα πάντα μέσα. Το ίδιο γινόταν και με τους κρεμπιέδες στο μουνί που της έριχνα. Λες και υπήρχε χούβερ στο μουνί και στον κώλο.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
930
Πόντοι
81
25άρης εγώ τότε 45άρα αυτή.

έμενε σε σπίτι φίλης της στον Κολωνό γιατί επέστρεψε ξαφνικά πίσω στην πρωτεύουσα. Εχω πάει εκεί έχουμε ξεκινήσει παιχνίδι και ετοιμάζομαι να της τον βάλω στον κώλο της. Αυτή να σκούζει σαν αγελάδα που την σφάζουν.

Παίρνω χαμπάρι ότι η φίλη της ακούει απέξω από το δωμάτιο και αποφασίζω να ανοίξω την πόρτα και την βλέπω χωρίς να με πάρει χαμπάρι ότι είναι στο σαλόνι με πλάτη να βλέπει τηλεόραση. Αφήνω την πόρτα ανοιχτή και η δικιά μου μέσα να λέει θα μας δει. Τις απαντάω ας μας δει και αν θέλει ας έρθει.

Λίγο σάλιο και μπήκε άμεσα μέσα της

Ακολούθησε ο εξής διάλογος

-Πες μου τι σου κάνω;
-Με γαμάς!
-Τι σου γαμάω;
-Μου γαμάς την κωλάρα και πονάω
-Θες να σταματήσω;
-Συνέχισε ξέσκισε την
-Θα σου δώσω την πούτσα μου να την φας

Κατά τη διάρκεια του διαλόγου να έχει αλλάξει θέση η άλλη και να μας βλέπει με το στόμα ανοιχτό, εγώ που ήμουν όρθιος την έβλεπα που μας κοίταζε

-Η φίλη σου μας κοιτάζει
-Της αρέσει αυτό που βλέπει;
-Μπορεί ναι μπορεί οχι, έχει μείνει με ανοιχτό το στόμα
-Πόσο καύλα είμαστε
-Θέλω να την είχα εδώ να σου γλείφει την μουνάρα την ώρα που θα σε χύνω

Μετά από λίγο θέλω να χύσω και να της φωνάζω χύνω που τα θες με την άλλη να λέει δώστα μου όλα στον κώλο. (ακαποτος). Χύνω και πάω πάλι στην πόρτα του δωματίου μιας και η άλλη δεν έκανε καμία κίνηση να την κλείσω και τη κάνει η ρουφιάνα

Και με τα δύο χέρια Thumbs Up και να γελάει. Γαμώ το στανιό μου

Σημείωση δεν βγήκε ίχνος σπέρματος από τον κώλο της. Έμειναν τα πάντα μέσα. Το ίδιο γινόταν και με τους κρεμπιέδες στο μουνί που της έριχνα. Λες και υπήρχε χούβερ στο μουνί και στον κώλο.
Φίλε το ίδιο σκηνικό μου συνέβη και εμένα το 2007 στο Αιγάλεω όμως.Ειχε φέρει την φίλη της και εμεις πήγαμε να κοιμηθούμε στο δωμάτιο και ξεκινήσαμε ...μετά κατάλαβα ο μαλακας ότι την είχε φέρει μήπως τσιμπήσει κανένα κομματάκι κι αυτή γιατί ήταν φλομπα του ελέους.Τοτε ήμουν μικρός και απονηρευτος ,τώρα θα τις έπερνα παρτουζα.

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.680
Πόντοι
456
Κατάλαβα τύπε. Έχετε μπιφ που λέει και η Τζίμα. Αν ψήνεστε για την ξιφομαχία που έλεγα με τα κατάνα. Να το κανονίσουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom