25άρης εγώ τότε 45άρα αυτή.
έμενε σε σπίτι φίλης της στον Κολωνό γιατί επέστρεψε ξαφνικά πίσω στην πρωτεύουσα. Εχω πάει εκεί έχουμε ξεκινήσει παιχνίδι και ετοιμάζομαι να της τον βάλω στον κώλο της. Αυτή να σκούζει σαν αγελάδα που την σφάζουν.
Παίρνω χαμπάρι ότι η φίλη της ακούει απέξω από το δωμάτιο και αποφασίζω να ανοίξω την πόρτα και την βλέπω χωρίς να με πάρει χαμπάρι ότι είναι στο σαλόνι με πλάτη να βλέπει τηλεόραση. Αφήνω την πόρτα ανοιχτή και η δικιά μου μέσα να λέει θα μας δει. Τις απαντάω ας μας δει και αν θέλει ας έρθει.
Λίγο σάλιο και μπήκε άμεσα μέσα της
Ακολούθησε ο εξής διάλογος
-Πες μου τι σου κάνω;
-Με γαμάς!
-Τι σου γαμάω;
-Μου γαμάς την κωλάρα και πονάω
-Θες να σταματήσω;
-Συνέχισε ξέσκισε την
-Θα σου δώσω την πούτσα μου να την φας
Κατά τη διάρκεια του διαλόγου να έχει αλλάξει θέση η άλλη και να μας βλέπει με το στόμα ανοιχτό, εγώ που ήμουν όρθιος την έβλεπα που μας κοίταζε
-Η φίλη σου μας κοιτάζει
-Της αρέσει αυτό που βλέπει;
-Μπορεί ναι μπορεί οχι, έχει μείνει με ανοιχτό το στόμα
-Πόσο καύλα είμαστε
-Θέλω να την είχα εδώ να σου γλείφει την μουνάρα την ώρα που θα σε χύνω
Μετά από λίγο θέλω να χύσω και να της φωνάζω χύνω που τα θες με την άλλη να λέει δώστα μου όλα στον κώλο. (ακαποτος). Χύνω και πάω πάλι στην πόρτα του δωματίου μιας και η άλλη δεν έκανε καμία κίνηση να την κλείσω και τη κάνει η ρουφιάνα
Και με τα δύο χέρια Thumbs Up και να γελάει. Γαμώ το στανιό μου
Σημείωση δεν βγήκε ίχνος σπέρματος από τον κώλο της. Έμειναν τα πάντα μέσα. Το ίδιο γινόταν και με τους κρεμπιέδες στο μουνί που της έριχνα. Λες και υπήρχε χούβερ στο μουνί και στον κώλο.