Νέα

Αστεία/ αμήχανα σκηνικά που σας έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της πράξης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Νιμουπαγίδας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Αλήθεια ή ψέματα δεν μπορώ να το κρίνω τύπε. Πάντως ελπίζω να ξέκοψες. Κρίμα να σου γίνει το σπίτι παρανάλωμα πυρός από τον θείο της έτσι και την πλήγωνες. Μην σε νοιάζει πως θα έβρισκε που μένεις. Θα το έβρισκε όμως, πίστεψε με.
Έχω ένα κοράνι στο κομοδίνο για καλό και κακο

Ο Γλειφομουνιξ έχει φάει πιο πολλές μουσουλμάνες (και αυτή με τα χάπια μουσουλμάνα ήταν ) απο ότι Τούρκους στα Δερβενάκια ο Γερος του Μορια

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Τρελές κυκλοφορούν πολλές. Η σεξουαλική στέρηση τα έχει αυτά. Έχω μία πρώην που έχει σοβαρά ψυχολογικά και για αυτό την έστειλα. Η γυναίκα έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, έχει κάνει απεξάρτηση από το αλκοόλ, ομαδική ψυχοθεραπεία. Σε περιόδους αγαμησιάς την έχω πάρει τηλέφωνο, φυσικά το πληρώνω με το να μου τα πρήζει μετά πότε θα την ξαναδώ, τελικά το έκοψα γιατί δεν αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία.

8zB8.gif

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.680
Πόντοι
456
Έχω ένα κοράνι στο κομοδίνο για καλό και κακο

Ο Γλειφομουνιξ έχει φάει πιο πολλές μουσουλμάνες (και αυτή με τα χάπια μουσουλμάνα ήταν ) απο ότι Τούρκους στα Δερβενάκια ο Γερος του Μορια
Ακόμα γελάω μόνος μου, με το μαγικό μουνόζουμο του Αστερίξ να ξες.
Ανήκεις στην κατηγορία γκρικ λόβερ τότε τύπε. Ίσως και με τρίχα για πουλόβερ (;)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Ακόμα γελάω μόνος μου, με το μαγικό μουνόζουμο του Αστερίξ να ξες.
Ανήκεις στην κατηγορία γκρικ λόβερ τότε τύπε. Ίσως και με τρίχα για πουλόβερ (;)
Προσπαθώ τύπε προσπαθώ

Αλλά λένε όλοι για τις ελλεινιδες, λες και οι ξένες είναι καλύτερες

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.680
Πόντοι
456
Προσπαθώ τύπε προσπαθώ

Αλλά λένε όλοι για τις ελλεινιδες, λες και οι ξένες είναι καλύτερες
Όντως υπάρχει ένα βαθύ και ανεξήγητο (για εμένα) μίσος, κατά των Ελληνίδων. Σίγουρα δεν είναι οι καλύτερες που υπάρχουν στον πλανήτη Γη. Αλλά ακόμη πιο σίγουρα δεν είναι και οι χειρότερες. Μιλώντας πάντα με βάση γνωριμιών που έχω κάνει με αλλοεθνείς γυναίκες. Αν βάλω μέσα και ιστορίες που έχω ακούσει κατά καιρούς. Οι Ελληνίδες θα βγουν αδικημένες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Όντως υπάρχει ένα βαθύ και ανεξήγητο (για εμένα) μίσος, κατά των Ελληνίδων. Σίγουρα δεν είναι οι καλύτερες που υπάρχουν στον πλανήτη Γη. Αλλά ακόμη πιο σίγουρα δεν είναι και οι χειρότερες. Μιλώντας πάντα με βάση γνωριμιών που έχω κάνει με αλλοεθνείς γυναίκες. Αν βάλω μέσα και ιστορίες που έχω ακούσει κατά καιρούς. Οι Ελληνίδες θα βγουν αδικημένες.
Οι Ελληνίδες είναι Οθωμανες βλαχες

Μαροκανες είναι μαχαιροβγάλτισσες

Ιταλίδες κερατώνουν τους πάντες

Ανατολικές ειναι ερωτευμένες με την πορτοφολα

Οποτε υπάρχουν και χειρότερα

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.680
Πόντοι
456
Να σπάσει το κρεβάτι και να κάνουν τέτοιο μπαμ οι τάβλες που μου έπεσε το δοκάρι για ώρα.
Άμα δεν έφυγε κλανίδι από το απότομο μπαμ του κρεβατιού. Είσαι ντάξει τύπε. Ελπίζω.

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.680
Πόντοι
456
Οι Ελληνίδες είναι Οθωμανες βλαχες

Μαροκανες είναι μαχαιροβγάλτισσες

Ιταλίδες κερατώνουν τους πάντες

Ανατολικές ειναι ερωτευμένες με την πορτοφολα

Οποτε υπάρχουν και χειρότερα
Έχεις «περπατήσει» βάση των όσων λες τύπε μου και έχεις βγάλει τα πορίσματα σου, για κάποιες εθνικότητες γυναικών. Έτσι όπως τις κατηγοριοποιείς. Προσωπικά θα επέλεγα την Ελληνίδα. Το λέει και το τραγούδι άλλωστε: «Άιντε να'χα να'χα να'χα, την γειτόνισσα την βλάχα».

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Έχεις «περπατήσει» βάση των όσων λες τύπε μου και έχεις βγάλει τα πορίσματα σου, για κάποιες εθνικότητες γυναικών. Έτσι όπως τις κατηγοριοποιείς. Προσωπικά θα επέλεγα την Ελληνίδα. Το λέει και το τραγούδι άλλωστε: «Άιντε να'χα να'χα να'χα, την γειτόνισσα την βλάχα».
Μετά από πολλά χρόνια δαιμονοποίησης των Ελληνίδων , ενδεχομένως να επέλεγα και εγώ ελληνίδα τώρα

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.680
Πόντοι
456
Μετά από πολλά χρόνια δαιμονοποίησης των Ελληνίδων , ενδεχομένως να επέλεγα και εγώ ελληνίδα τώρα
Αυτά μας κάνουν. Να ασπαστούμε εν τέλει παροιμίες όπως: «παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο».
Πέραν της πλάκας πάντως τύπε γλυφομουνίξ, νομίζω και εγώ πως οι Ελληνίδες είναι ανάμεσα στις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη μας. Έχουν κάποια θεματάκια με τον χαρακτήρα τους. Εντάξει πολλά θεματάκια με τον χαρακτήρα, στον πλεονασμός τους.
Όμως σε γενικές γραμμές είναι τίμιες. Γνώμη μου πάντα.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.937
Πόντοι
456
Αυτά μας κάνουν. Να ασπαστούμε εν τέλει παροιμίες όπως: «παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο».
Πέραν της πλάκας πάντως τύπε γλυφομουνίξ, νομίζω και εγώ πως οι Ελληνίδες είναι ανάμεσα στις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη μας. Έχουν κάποια θεματάκια με τον χαρακτήρα τους. Εντάξει πολλά θεματάκια με τον χαρακτήρα, στον πλεονασμός τους.
Ελληνιδες εχει πολλα μπαζα, δηλαδη η μεση γκομενα ειναι το 3 η 4 αμα βγεις εξω στο δρομο και κοιταξεις
Αλλα τα ωραια μουνια ειναι πολυ ωραια
Αλλες χωρες εχουν πιο πολλες ωραιες, δηλαδη π.χ. μεσο ορο το 6 η το 7 π.χ. Τσεχια η Σκανδιναβια, αλλα οι μουναρες τους δεν εχουν τοσο τυπο οσο μια μουναρα Ελλεηνιδα
Αυτη ειναι η αποψη μου
Το ιδιο ισχυει και για τους αντρες παρεμπιπτοντως ο μεσος Ελληνας ειναι σαν κατσαριδα αλλα οι γκομενοι τυπου Σακη ειναι παγκοσμιου κλασης

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Κοιτα δεν τις θεωρώ και τόσο ωραίες. Επίσης τις θεωρώ αναφτρες που παίζουν χωρίς να θέλουν κάτι

Βέβαια αν γνωρίσεις Ιταλίδα πάει σε άλλο επίπεδο το όλο πράγμα

Όμως ,αν είναι μαζί σου τις θεωρώ πιο τίμιες από άλλες. Όπως θεωρώ και καποιες κεντροευρωπαιες

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
Σε ελληνικό φόρουμ, σχεδόν όλοι ζούνε Ελλάδα, άρα τα μπλέκουν συνήθως με Ελληνίδες.
Έχοντας μέτρο σύγκρισης, οι Ελληνίδες έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες ,σαν εμφάνιση δεν είναι οι ομορφότερες αλλά ούτε και οι ασχημότερες ,σε κάθε περίπτωση το να επιλέγεις γυναίκα με βάση την εθνικότητα είναι από τις μεγαλύτερες μαλακίες που έχω ακούσει ποτέ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μου έχει συμβεί ένα απίστευτο σκηνικό πάνω στο γαμησι αλλά όχι αμήχανο.Να είναι από πάνω μου η άλλη και μόλις χύνει να σηκωθεί και να μου πει " οκ τελείωσα ντύσου να φύγουμε"

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.259
Πόντοι
2.256
Σε παρτούζα με δύο χοντρές στο Διδύμου 28, έσπασε το κρεβάτι και βρεθήκαμε μαζί με το στρώμα στο πάτωμα!!! Κανείς δε σταμάτησε μέχρι να χύσω αλλά κλάσαμε στα γέλια!!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Και τελευταίο , αυτό δεν θα το πιστέψετε, και στα αρχιδια μου

Σε ένα από τα ταξίδια μου γνωρίζω γκομενα από τον Καύκασο. Κάνουμε ότι κάνουμε , ξετρελαμένη μαζί μου. Λέμε τα διαφορά μας,ανοιγόμαστε
:new_shocked: Είναι όντως απίστευτο !

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.058
Πόντοι
3.506
Σε παρτούζα με δύο χοντρές στο Διδύμου 28, έσπασε το κρεβάτι και βρεθήκαμε μαζί με το στρώμα στο πάτωμα!!! Κανείς δε σταμάτησε μέχρι να χύσω αλλά κλάσαμε στα γέλια!!!
Αυτο θα πει σεξ μεχρι τελικης πτωσης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom