Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.872
- Πόντοι
- 3.506
Ρωτα εσυ ,που έχεις καθημερινές επαφές σαν κλόουν που είσαιΤις Ελληνίδες τις ρώτησες, αν θα σε επέλεγαν;
Ρωτα εσυ ,που έχεις καθημερινές επαφές σαν κλόουν που είσαιΤις Ελληνίδες τις ρώτησες, αν θα σε επέλεγαν;
Δεν συμφωνώ απόλυτα τύπε. Δεν διαφωνώ όμως και απόλυτα. Κάτι στο ενδιάμεσο. Κάθε άποψη αποδεκτή.Ελληνιδες εχει πολλα μπαζα, δηλαδη η μεση γκομενα ειναι το 3 η 4 αμα βγεις εξω στο δρομο και κοιταξεις
Αλλα τα ωραια μουνια ειναι πολυ ωραια
Αλλες χωρες εχουν πιο πολλες ωραιες, δηλαδη π.χ. μεσο ορο το 6 η το 7 π.χ. Τσεχια η Σκανδιναβια, αλλα οι μουναρες τους δεν εχουν τοσο τυπο οσο μια μουναρα Ελλεηνιδα
Αυτη ειναι η αποψη μου
Το ιδιο ισχυει και για τους αντρες παρεμπιπτοντως ο μεσος Ελληνας ειναι σαν κατσαριδα αλλα οι γκομενοι τυπου Σακη ειναι παγκοσμιου κλασης
Πήγαινε γυρεύοντας. Καλά τον έκανες.Ρωτα εσυ ,που έχεις καθημερινές επαφές σαν κλόουν που είσαι
Έχω γνωρίσει Ιταλίδες στο παρελθόν σε διακοπές μου σε νησί. Τρελαμένες οι συγκεκριμένες. Δεν νομίζω πως είναι όλες έτσι. Θεωρώ τις Ελληνίδες κλασσική αξία προσωπικά. Συμφωνώ και επαυξάνω στην ορολογία ανάφτρες.Κοιτα δεν τις θεωρώ και τόσο ωραίες. Επίσης τις θεωρώ αναφτρες που παίζουν χωρίς να θέλουν κάτι
Βέβαια αν γνωρίσεις Ιταλίδα πάει σε άλλο επίπεδο το όλο πράγμα
Όμως ,αν είναι μαζί σου τις θεωρώ πιο τίμιες από άλλες. Όπως θεωρώ και καποιες κεντροευρωπαιες
Έχω γνωρίσει Ιταλίδες στο παρελθόν σε διακοπές μου σε νησί. Τρελαμένες οι συγκεκριμένες. Δεν νομίζω πως είναι όλες έτσι. Θεωρώ τις Ελληνίδες κλασσική αξία προσωπικά. Συμφωνώ και επαυξάνω στην ορολογία ανάφτρεςΚοιτα δεν τις θεωρώ και τόσο ωραίες. Επίσης τις θεωρώ αναφτρες που παίζουν χωρίς να θέλουν κάτι
Βέβαια αν γνωρίσεις Ιταλίδα πάει σε άλλο επίπεδο το όλο πράγμα
Όμως ,αν είναι μαζί σου τις θεωρώ πιο τίμιες από άλλες. Όπως θεωρώ και καποιες κεντροευρωπαιες
Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι τύπε. Εγώ εδώ είμαι να τα διαβάσω.Yπάρχουν σκουπιδιαραίοι / σκουπιδιαραίες που θα έκαναν story κάνοντας cancel την εταιρία που πούλησε το κρεβάτι. Επειδή δεν έφαγε ολοκληρωμένο καυλί η πατσαβούρα που είχε να δει ακόντιο από τους ολυμπιακούς το 2004 και πρέπει γενικότερα να ξεράσει το σκοτάδι και το μίσος της για τα πάντα με κάποιο τρόπο, να θυματοποιηθεί κλπ κλπ. Σε περίπτωση ανδρός, γιαλαμπούκα που έχει χύσει μόνο σε πανεπιστημιακό πάρτυ το 2007 μέσα απ τα ρούχα επειδή τριβόταν στη πιο πεταμένη της σχολής που την πέτυχε μεθυσμένη, βλέποντας την ώρα να αποδείξει ότι γαμάει κι αυτός τελικά και δεν είναι πούστης, και όχι μόνο γαμάει σπάει και κρεβάτια κιόλας ο πολλά βαρύς, διαφυγή δια δικαστικής οδούς με δικηγόρους, αγωγές, εξώδικα, εξώσεις κλπ στην εταιρία.
Καργιολες τύπε ,σκατοψυχεςΈχω γνωρίσει Ιταλίδες στο παρελθόν σε διακοπές μου σε νησί. Τρελαμένες οι συγκεκριμένες. Δεν νομίζω πως είναι όλες έτσι. Θεωρώ τις Ελληνίδες κλασσική αξία προσωπικά. Συμφωνώ και επαυξάνω στην ορολογία ανάφτρες.
Ευτυχώς δεν έμπλεξα ποτέ περαιτέρω.Καργιολες τύπε ,σκατοψυχες
Έχω πάρει πιο πολλές Ιταλίδες από ότι ελληνιδεςΕυτυχώς δεν έμπλεξα ποτέ περαιτέρω.
Δεν είναι απαραίτητο πως κάποιος θα επιλέξει μία γυναίκα, μόνο και μόνο επειδή έχει κάποια συγκεκριμένη εθνικότητα τύπε. Αυτό είναι όντως μαλάκια. Απλή συζήτηση και παράθεση ιστοριών κάνουμε.Σε ελληνικό φόρουμ, σχεδόν όλοι ζούνε Ελλάδα, άρα τα μπλέκουν συνήθως με Ελληνίδες.
Έχοντας μέτρο σύγκρισης, οι Ελληνίδες έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες ,σαν εμφάνιση δεν είναι οι ομορφότερες αλλά ούτε και οι ασχημότερες ,σε κάθε περίπτωση το να επιλέγεις γυναίκα με βάση την εθνικότητα είναι από τις μεγαλύτερες μαλακίες που έχω ακούσει ποτέ.
Ξες τι. Θυμάμαι εποχές καραντίνας πως η Ιταλία είχε τεράστιο θέμα. Τι κάνανε οι κακόμοιρες οι Ιταλίδες εκείνη την περίοδο ρε τύπε; Να ήπιαν άραγε καθόλου μαγικό μουνόζουμο και αυτές, ώστε να γίνουν δυνατές σαν τον Αστερίξ;Έχω πάρει πιο πολλές Ιταλίδες από ότι ελληνιδες
Και να σε παρατήσει η άλλη και να έχει άλλο γαμια θέλει να σε ανάβει και να σε έχει παρακαλακια
φινετσατες ,αλλά καργιολες. Μέτριο κρεβάτι
Αν αυτό δεν είναι αμήχανο, τότε τι είναι; Δεν σε άφησε έστω στιγμιαία μαλάκα; Να πεις ωωωωπα τι έγινε τώρα ρε σεις; Μπαίνει ο Φερεντίνος με την κάμερα και μου φωνάζουν φάρσα, φάρσα;Μου έχει συμβεί ένα απίστευτο σκηνικό πάνω στο γαμησι αλλά όχι αμήχανο.Να είναι από πάνω μου η άλλη και μόλις χύνει να σηκωθεί και να μου πει " οκ τελείωσα ντύσου να φύγουμε"
Αν φορούσες κάλτσες και εκείνη την ημέρα, ακόμα καλύτερη η ιστορία. Στην επόμενη παρτούζα με νταρντάνες βάλε κάποια ενίσχυση κάτω από το κρεβάτι τύπε. Εύχομαι να μην γουστάρουν το τραμπολίνο.Σε παρτούζα με δύο χοντρές στο Διδύμου 28, έσπασε το κρεβάτι και βρεθήκαμε μαζί με το στρώμα στο πάτωμα!!! Κανείς δε σταμάτησε μέχρι να χύσω αλλά κλάσαμε στα γέλια!!!
Τι μου θύμισες ρε φιλεΞες τι. Θυμάμαι εποχές καραντίνας πως η Ιταλία είχε τεράστιο θέμα. Τι κάνανε οι κακόμοιρες οι Ιταλίδες εκείνη την περίοδο ρε τύπε; Να ήπιαν άραγε καθόλου μαγικό μουνόζουμο και αυτές, ώστε να γίνουν δυνατές σαν τον Αστερίξ;
Έλα εντάξει μαλακία μου. Το παίρνω πίσω.Τι μου θύμισες ρε φιλε
Ανοίγεις πληγές
Όχι μωρέ άλλη ζωήΈλα εντάξει μαλακία μου. Το παίρνω πίσω.
Α μην στεναχωριέσαι τύπε. Ο πατέρας μου είναι καραφλός και πήγε να πάρει ένα πιστολάκι για τα μαλλιά στην μαυροπαρασκευή.Όχι μωρέ άλλη ζωή
Είχα μαλλιά , πήγαινα για γάμο , πάω να πιω ταλισκερ τώρα σαν τον καλόγερο
Δεν τα ξέρεις καλά, τύπε. O κοκκινολαίμης, από τις σφαλιάρες των ελλεηνίδων @Glyfomounix είχε πλαντάξει στο κλάμα τις προάλλες και τις καταριόταν και μετά έλεγε ότι δεν θα ξαναμπεί πιωμένος στο μπου. Έχει κρακάρει το ανθρωπάκι και ο λόγος που του την μπαίνω είναι ότι αντί να κοιτάει τα χάλια του έκανε μπούλιγκ σε κάτι άλλους. Του έχουν ρίξει μπαν οι ευρωπαίες και πάει Αφρική να γαμήσει.Πήγαινε γυρεύοντας. Καλά τον έκανες.
Κτηματομεσίτης είμαι. Κλόουν είσαι του λόγου σου για αυτό τρως σφαλιάρες από τις Ελληνίδες και πας Αφρική να γαμήσεις.Ρωτα εσυ ,που έχεις καθημερινές επαφές σαν κλόουν που είσαι
Εσυ δεν έλεγες ότι σκέφτεσαι να δουλέψεις ανιματέρ σε θέρετρο ρε μπαγλαμά;Κτηματομεσίτης είμαι. Κλόουν είσαι του λόγου σου για αυτό τρως σφαλιάρες από τις Ελληνίδες και πας Αφρική να γαμήσεις.
Στη φαντασία σου. Από όσους έχω διαβάσει εδώ μέσα, είσαι ο μόνος που έχει κάνει θραύση στις Ιταλίδες, οι οποίες είναι αρκετά δύσκολη εθνικότητα. Αν είχες πάρει πολλές ιταλίδες, θα ήσουνα ικανός να πηδήξεις κι ένα σωρό άλλες ευρωπαίες που είναι πιο εύκολες και δεν θα πήγαινες στα mao mao όπως ο ίδιος τα έχεις αποκαλέσει.Έχω πάρει πιο πολλές Ιταλίδες από ότι ελληνιδες