Νέα

Άρση φοιτητικού ασύλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 355
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά της άρσης του φοιτητικού ασύλου;

• Υπέρ

Ψήφοι: 3 75,0%
  • Κατά

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Υπέρ υπό προϋποθέσεις

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ/δεν με νοιάζει

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Προσωπικά δεν αναπολώ την χούντα γιατί δεν την έζησα. Ουτε θα την ήθελα.
Θα ήθελα όμως μια δημοκρατία που ο νομος θα είναι υπεράνω όλων και ο καθένας θα τιμώρείται ή θα δικαιώνεται για τις πράξεις του. Γιατί φίλε το μέλλον όλων βρίσκεται σε μας την νέα γενία και ξέρεις τι δόγμα μας περνάει η κοινωνία? Κάνε την πουστιά για να βγάλεις λεφτά , καψε και σιγά μη σε πιάσουν και γενικά ότι η ατιμωρησία βασιλεύει.
Φιλε μου ολα αυτα τα φαινομενα ειναι οι αδυναμιες της δημοκρατιας!!!Το πρωτα πργμα που ενδιαφερει το εκαστοτε κομμα ειναι οι ψηφοι!!!Πρωτα οι ψηφοι και μετα το καλο της χωρας!Αρα ολα λειτουργουν ετσι.Δεν μπορει ο οποιοσδηποτε πρωθυπουργος να κανει αυτο που θεωρει σωστο αν του κοστισει ηττα στις εκλογες!!!
Μιλανε καποιοι για δημοκρατια!Ποιοα δημοκρατια?Εχετε ιδεα τι ειναι?Και γω υπερ της δημοκρατιας ειμαι αλλα της γνησιας δημοκρατιας αυτης που γεννηθηκε στην αρχαια Αθηνα!!!Δειτε τι σημαινει πραγματικη δημοκρατια και θα αν εφαρμοζοταν ετσι δεν θα υπηρχαν τα προβληματα που υπαρχουν σημερα!!!

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.163
Πόντοι
11.005
Προσωπικά δεν αναπολώ την χούντα γιατί δεν την έζησα. Ουτε θα την ήθελα.
Θα ήθελα όμως μια δημοκρατία που ο νομος θα είναι υπεράνω όλων και ο καθένας θα τιμώρείται ή θα δικαιώνεται για τις πράξεις του. Γιατί φίλε το μέλλον όλων βρίσκεται σε μας την νέα γενία και ξέρεις τι δόγμα μας περνάει η κοινωνία? Κάνε την πουστιά για να βγάλεις λεφτά , καψε και σιγά μη σε πιάσουν και γενικά ότι η ατιμωρησία βασιλεύει.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Ας ξεκινησουμε απο τους βουλευτες μας που εκπροσωπουν εναν κορυφαιο θεσμο της δημοκρατιας μας.Αμμεση καταργηση της βουλευτικης ασυλιας.Επανελεγχο ολων των  περιπτωσεων διαφθορας και διαπλοκης των τελευταιων 15 χρονων.Καταργηση της παραγραφης για αδικηματα που τελουνται απο πολιτικα προσωπα.Σκληρες-εξοντωτικες ποινες για καθε πολιτικο που καταδικαζεται απο ποινικο δικαστηριο.Να ξαναβαλουν φυλακη τους κουμπαρους και το παραδικαστικο.Μετα απο αυτα να εισαι σιγουρος οτι θα πιασουν και τους "αναρχικους" κακοποιους.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Βασικά πιιστεύω ότι ζούμε σε μια Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Χούντα!!!!
Μια Δημοκρατική Χούντα

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Ας ξεκινησουμε απο τους βουλευτες μας που εκπροσωπουν εναν κορυφαιο θεσμο της δημοκρατιας μας.Αμμεση καταργηση της βουλευτικης ασυλιας.Επανελεγχο ολων των  περιπτωσεων διαφθορας και διαπλοκης των τελευταιων 15 χρονων.Καταργηση της παραγραφης για αδικηματα που τελουνται απο πολιτικα προσωπα.Σκληρες-εξοντωτικες ποινες για καθε πολιτικο που καταδικαζεται απο ποινικο δικαστηριο.Να ξαναβαλουν φυλακη τους κουμπαρους και το παραδικαστικο.Μετα απο αυτα να εισαι σιγουρος οτι θα πιασουν και τους "αναρχικους" κακοποιους.
Γενικά κατάργηση της παραγραφής αδικημάτων. Για όλους Δεν είναι δυνατόν να σκοτώνει κάποιος πριν απο 30 χρόνια να αποκαλύπτεται και να λένε δεν μπορεί να δικαστεί γιατί έχει παραγραφεί από το νόμο το αδίκημα!!! Δηλαδή συγνώμη για να το πάω και λίγο στο Θρησκευτικό κομμάτι, ο Θεός δεν του δίνει συγχωροχάρτι και του δίνει ο νόμος???? Υπεράνω του Θεού ο συνταγματικός νόμος?Ελεος!!! Τιμωρία κάθε εγκλήματος επιτέλους~!

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.163
Πόντοι
11.005
Συζηταμε για τους αλητες που πετανε πετρες και κανεις δεν νοιαζεται για τους κουμπαρους και τα μελη του παραδικαστικου οι οποιοι αποφυλακιστηκαν ολοι τους για λογους υγειας.Γιατι αποφυλακιστηκαν αραγε? Για να συνεχισουν το εργο τους? Ειχαν αφησει "δουλεις" στη μεση??
Ποιοι πολικοι-δικαστες-επιχειρηματιες τους στηριζουν???
Αυτοι ειναι μεγαλυετερη απειλη για την δημοκρατια μας,απο τον αλητη που πεταει πετρες και που στο κατω κατω αν θελει η αστυνομια τον συλαμβανει και τον οδηγει στο αυτοφωρο.Αρκει η αστυνομια να  θελει να τον συλαβει φυσικα,οπως αλλωστε το 95 που συνελαβε 500.

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
«Τελευταία, μου προκαλούν μεγάλη ανησυχία, οι εκκλήσεις για τη διαφύλαξη του νόμου και της τάξης. Ιδεώδες σκηνικό για το νόμο και την τάξη, είναι το νεκροταφείο. Στον κόσμο υπάρχουν χρεοκοπημένοι και τραπεζίτες, χριστιανοί και άθεοι, «ομοφυλόφιλοι» και «φυσιολογικοί». Όλοι μαζί. Η έννοια της ζωής είναι αντίθετη προς το νόμο και την τάξη. Μόνο οι νεκροί βρίσκονται σε τάξη και υπακούουν σε όλους τους νόμους». Χάινριχ Μπελ

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Συζηταμε για τους αλητες που πετανε πετρες και κανεις δεν νοιαζεται για τους κουμπαρους και τα μελη του παραδικαστικου οι οποιοι αποφυλακιστηκαν ολοι τους για λογους υγειας.Γιατι αποφυλακιστηκαν αραγε? Για να συνεχισουν το εργο τους? Ειχαν αφησει "δουλεις" στη μεση??
Αυτοι ειναι μεγαλυετερη απειλη για την δημοκρατια μας,απο τον αλητη που πεταει πετρες και που στο κατω κατω αν θελει η αστυνομια τον συλαμβανει και τον οδηγει στο αυτοφωρο.Αρκει η αστυνομια να  θελει να τον συλαβει φυσικα,οπως αλλωστε το 95 που συνελαβε 500.
Ετσι είναι φίλε μου. Γιατί αυτοί που προσφέρουν μαύρο χρήμα στα υψηλα πρόσωπα την βγάζουν λάδι και εφόσον υπαρχει αυτή η τρύπα στο δικαιονομικό σύστημα καλά κάνουν . Με ποια έννοια όμως το λέω. ξερεουν ότι οι νόμοι για αυτούς φτιάχνονται όχι για μας οπότε ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να την σκαπουλάρουν.Εσύ και εγώ όμως?Οταν μπεις φυλακή δεν πα να ψυχοραγείς εκεί μέσα να αφήσεις την τελευταία πνοή σου! Ρε φίλε ποιους να βάλουν μέσα οι πολιτικοί? Αυτους που καλύπτουν τις βρωμοδουλειές τους ή τους χρηματοδότες τους? Επειδή όμως το να ασχολείσαι με αυτούς τόσο πολύ και συνέχεια το μόνο που θα καταφέρεις να να φτάσεις στο σημείο να πας με εγκεφαλικό στην εντατική κανενός νοσοκομείου από την σύγχυση άστο και ας ασχοληθούμε με κάτι πιο γήινο. Γιατί τους αλήτες αυτούς θεωριτικά τους πιάνουν πιο έυκολα. Ξέρουν ακριβώς και που συχνάζουν και οι κύριοι πυρήνες τους ποιοι είναι!Το θέμα είναι αν θέλουν. Γιατί δεν θα μου κάνει έκπληξη αν αυριο μεθαύριο επιβεβαιωθεί η υποψία ότι είναι όλοι αυτοί υποκεινούμενοι κάποιων κομμάτων ή ακόμα χειρότερα κουκουλοφόροι αστυνομικοι.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.163
Πόντοι
11.005
Ετσι είναι φίλε μου. Γιατί αυτοί που προσφέρουν μαύρο χρήμα στα υψηλα πρόσωπα την βγάζουν λάδι και εφόσον υπαρχει αυτή η τρύπα στο δικαιονομικό σύστημα καλά κάνουν . Με ποια έννοια όμως το λέω. ξερεουν ότι οι νόμοι για αυτούς φτιάχνονται όχι για μας οπότε ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να την σκαπουλάρουν.Εσύ και εγώ όμως?Οταν μπεις φυλακή δεν πα να ψυχοραγείς εκεί μέσα να αφήσεις την τελευταία πνοή σου! Ρε φίλε ποιους να βάλουν μέσα οι πολιτικοί? Αυτους που καλύπτουν τις βρωμοδουλειές τους ή τους χρηματοδότες τους? Επειδή όμως το να ασχολείσαι με αυτούς τόσο πολύ και συνέχεια το μόνο που θα καταφέρεις να να φτάσεις στο σημείο να πας με εγκεφαλικό στην εντατική κανενός νοσοκομείου από την σύγχυση άστο και ας ασχοληθούμε με κάτι πιο γήινο. Γιατί τους αλήτες αυτούς θεωριτικά τους πιάνουν πιο έυκολα. Ξέρουν ακριβώς και που συχνάζουν και οι κύριοι πυρήνες τους ποιοι είναι!Το θέμα είναι αν θέλουν. Γιατί δεν θα μου κάνει έκπληξη αν αυριο μεθαύριο επιβεβαιωθεί η υποψία ότι είναι όλοι αυτοί υποκεινούμενοι κάποιων κομμάτων ή ακόμα χειρότερα κουκουλοφόροι αστυνομικοι.
Φαντασου ομως φιλε μου να ερθει μια μερα που πολλοι απο εμας θα εχουμε σιχαθει την διαφθορα και διαπλοκη των πολιτικων και βγουμε στους δρομους.Και εκει που θα ανηφοριζουμε προς συνταγμα,με την οργη και αγανακτηση για την διαφθρα των πολιτικων να μας πλυμηριζει.Ερθουμε φατσα με φατσα με τα ματ,ενω παραλληλα οι καμερες ασφαλειας στους δρομους να καταγραφουν τα προσωπα μας.
Τα ματ φυσικα με αγριες διαθεσεις θα μας τσακισουν και εμεις ανυπερασπιστοι θα τραπουμε σε φυγη.Την επομενη μερα ο υπουργος θα βγει στα καναλια και θα πει:Θα επιβαλουμε την ταξη και ασφαλεια με καθε μεσο,θα συντριψουμε αυτους που απειλουν την δημοκρατια μας (βλεπε πολιτες).Τι ειρωνεια,ε?

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φαντασου ομως φιλε μου να ερθει μια μερα που πολλοι απο εμας θα εχουμε σιχαθει την διαφθορα και διαπλοκη των πολιτικων και βγουμε στους δρομους.Και εκει που θα ανηφοριζουμε προς συνταγμα,με την οργη και αγανακτηση για την διαφθρα των πολιτικων να μας πλυμηριζει.Ερθουμε φατσα με φατσα με τα ματ,ενω παραλληλα οι καμερες ασφαλειας στους δρομους να καταγραφουν τα προσωπα μας.
Τα ματ φυσικα με αγριες διαθεσεις θα μας τσακισουν και εμεις ανυπερασπιστοι θα τραπουμε σε φυγη.Την επομενη μερα ο υπουργος θα βγει στα καναλια και θα πει:Θα επιβαλουμε την ταξη και ασφαλεια με καθε μεσο,θα συντριψουμε αυτους που απειλουν την δημοκρατια μας (βλεπε πολιτες).Τι ειρωνεια,ε?

Και βέβαια όσοι ξεφύγουν τις συλλήψεις από τον τόπο του μακελειού και δεν μένουν στο κέντρο της Αθήνας και έχουν μακρύ δρόμο για τον γυρισμό προς το άσυλο της οικίας τους μάντεψε που θα καταλήξουν με την κατάργηση του ασύλου των πανεπιστημίων. Αλλά βέβαια καλά να πάθουν αφού κατά πάσα πιθανότητα είναι χασικλήδες, γόνοι πλούσιων οικογενειών που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους και που παριστάνουν τους αριστερούς/αναρχικούς προς τέρψην των χοντρομπαλλάδων ξεπουλημένων πρώην αριστερών γονέων τους.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Το ερώτημα είναι εκτός πραγματικότητας, διότι ΟΥΔΕΙΣ από τα κοινοβουλευτικά ΄κόμματα προτείνει την κατάργηση του ασύλου.

Το ζητούμενο στο δημόσιο διάλογο που εκτυλίσσεται είναι η επικαιροποίηση και κυρίως η εφαρμογή νομοθεσίας που σχετίζεται με το πανεπιστημιακό άσυλο.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σε αυτή τη χώρα όταν κάποιος θέλει να παρανομήσει εκτός του ότι έχει εμμέσως τις ευλογίες της πολιτείας αλλά και την ανοχή της! Οπότε και τσιπακι να κάλουν και ο Θεος να κατέβει στη Γη και να τους δέσει με αλυσίδες πάλι αυτοί θα παρανομούν!
Μια είναι η λύση μπας και έρθει μια ισορροπία ξανά σε αυτή την χώρα.
Να γεννηθεί ένας Παπαδόπυλος και μια χούντα ξανα να στρώσουν λίγο οι κώλοι! Γιατί κακά τα ψέμματα η χούντα είχε τα κακά της είχε και τα κάποια καλά! Οσοι τουλάχιστόν δεν ξύνανε τα νύχια τους για καβγα περναγανε ζωή και κότα.
Δεν ζούσα την περίοδο της χούντας (γεννήθηκα την εποχή της εισόδου της χώρας ως 8η χώρα μέλος της τότε ΕΟΚ - το 81 μπήκαμε το 82 εγώ γεννήθηκα) αλλά μου έχουν πει αλλά έχω διαβάσει κίόλας ότι η Οικονομία, οι μισθοί ήταν καλύτεροι, δουλειές περισσότερες και γενικά υπήρχε μια ευημερία και μια ανάπτυξη στον τόπο. Ο Πειριαιας στον οποίο ζω χρώσταει πολλά ας πούμε στο Σκυλίτση το δήμαρχο του επί χούντας.

Αν όμως είχαμε ακόμα χούντα, όπως θα επιθυμούσες (σύμφωνα με το γραπτό σου), θα είμασταν τώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Η ξέρεις κανένα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης να έχει καθεστώς δικτατορίας;
Όσο για το Σκυλίτση και τον Πειραιά, άστα καλύτερα φίλε μου, ρώτα και κανέναν άλλο για το τι ακριβώς έκανε ο εν λόγω κύριος!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
«Τελευταία, μου προκαλούν μεγάλη ανησυχία, οι εκκλήσεις για τη διαφύλαξη του νόμου και της τάξης. Ιδεώδες σκηνικό για το νόμο και την τάξη, είναι το νεκροταφείο. Στον κόσμο υπάρχουν χρεοκοπημένοι και τραπεζίτες, χριστιανοί και άθεοι, «ομοφυλόφιλοι» και «φυσιολογικοί». Όλοι μαζί. Η έννοια της ζωής είναι αντίθετη προς το νόμο και την τάξη. Μόνο οι νεκροί βρίσκονται σε τάξη και υπακούουν σε όλους τους νόμους». Χάινριχ Μπελ

+1

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αυτοι ειναι μεγαλυετερη απειλη για την δημοκρατια μας,απο τον αλητη που πεταει πετρες και που στο κατω κατω αν θελει η αστυνομια τον συλαμβανει και τον οδηγει στο αυτοφωρο.Αρκει η αστυνομια να  θελει να τον συλαβει φυσικα,οπως αλλωστε το 95 που συνελαβε 500.
508 για την ακριβεια και ολοι εφαγαν 6 μηνες με αναστολη

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Γιατί τους αλήτες αυτούς θεωριτικά τους πιάνουν πιο έυκολα. Ξέρουν ακριβώς και που συχνάζουν και οι κύριοι πυρήνες τους ποιοι είναι!Το θέμα είναι αν θέλουν. Γιατί δεν θα μου κάνει έκπληξη αν αυριο μεθαύριο επιβεβαιωθεί η υποψία ότι είναι όλοι αυτοί υποκεινούμενοι κάποιων κομμάτων ή ακόμα χειρότερα κουκουλοφόροι αστυνομικοι.

Είδες οτι, ενώ έχουμε διαφορετικές πολιτικές απόψεις, στο τέλος μπορεί και να συμφωνήσουμε σε ορισμένα βασικά πράγματα;
Αν λοιπόν είναι συμφέρον της Αστυνομίας να γίνονται επεισόδια απο βαλτούς (όπως ισχυρίζομαι εγώ και εσύ δεν απέκλεισες), μήπως με το να μιλάμε για κατάργηση του ασύλου παίζουμε το παιχνίδι τους; Διάβασα λίγο πιο πριν (και ανατρίχιασα) το ποστάρισμα ενός φίλου, που πανηγυρίζει γιατί με τις νέες ταυτότητες θα ξέρουν οι ιθύνοντες τι ακριβώς κάνουμε κάθε στιγμή και ως εκ τούτου, λέει, θα αποφεύγονται οι παρανομίες. Αυτή τη ζωή ονειρεύεσαι; Με τον Μπιγκ Μπράδερ μέσα στο σπίτι σου;

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εχω την εντυπωση οτι σχεδον κανεις εδω μεσα δεν ξερει την πραγματικη εννοια του ασυλου γιατι αλλιως δεν θα ασχολιοσασταν καν

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χμ..........αφου ξοδεψα μιση ωρα απο τη ζωη μου για να διαβασω και να επεξεργαστω τα ποστς ολων θα πω οτι γενικοτερα συμφωνω με την επιχειρηματολογια του παθ....ψηφισα ναι υπο προυποθεσεις.....και επειδη βαριεμαι να ξαναγραψω ή να σχολιασω τα ηδη γραφομενα θα πω τα εξης: προσωπικα θελω ποναει κεφαλι? κοψει κεφαλι.......απλα τα πραγματα.......παρανομει? θα παει μεσα.......τελος......δεν παει με το καλο? ας παει με το ασχημο.......η εικονα 100 κωλοπαιδων που βαρανε και καταστρεφουν με ενοχλει απιστευτα ποσο μαλλον οταν ξερω οτι μπορει να ειναι η δικια μου περιουσια ή ζωη καποια στιγμη στα χερια τους......τοσο πολυ που θελω εγω προσωπικα να παω να τους σαπισω στο ξυλο......μονο το πανεπιστημιακο ασυλο? και το πρωταθλημα και τα παντα να κοπουν.......δεν καταλαβαινω την λογικη καποιων εδω μεσα......τι θα πει "συννενοημενοι" και "βαλτοι" και αλλες θεωριες συνωμοσιας? εγω θελω να κοπει ολο αυτο τωρα ποιων τα κεφαλια θα πεσουν δε με απασχολει........ζω σε μια χωρα με 4.5 εκατομμυρια καμερες (οπως ανεφερε καποιος) και αοπλους μπατσους.......νιωθω πολυ πιο ασφαλης απο την αθηνα.......καμερες? ε και? λεω κατι που δεν πρεπει? κανω κατι που δεν πρεπει? τα ζυγιζω και λεω οτι εφοσον βοηθαει στην δικη μου ασφαλεια (και στο φακελωμα αλλα σκασιλα μου) ειμαι υπερ.......δε θα κατσω να το παιξω ουτε ιδεαλιστρια ουτε αλλες τετοιες βλακειες σε θεματα προσωπικης ασφαλειας.......οσο για τους μπατσους........καλο ειναι να μην μπερδευουμε τα εκτελεστικα οργανα που υπακουουν σε εντολες με το "κακο συστημα" που θελει να δερνει αθωους φοιτητες οι οποιοι "ετυχε" να περνανε απο μια διαδηλωση και ο καημενος χωρις να εχει δωσει κανενα δικαιωμα εφαγε ξυλο......δηλαδη ας ειμαστε σοβαροι περνας τυχαια απο μια πορεια, σου ζητανε να σταματησεις και συ δε σταματας ε τι περιμενεις οτι θα γινει? θα σε λυπηθουν? θα σου επαναλλαβουν "κυριε σας παρακαλω πολυ σταματηστε" και μετα ολα καλα? αλλο μπατσοι αλλο συστημα........οι μπατσοι απλα εκτελουν.......δουλεια τους ειναι........προσωπικα σε πολλες περιπτωσεις που τους βλεπω να χαζευουν τα κωλοπαιδα που καταστρεφουν αγανακτω......τες παν αλλη μεγαλη κουβεντα αυτη........δεν κανει τιποτα ο μπατσος? ειναι αχρηστος.......βαραει? ειναι γουρουνι........μαστα.......ας μας γραψει λοιπον καποιος με σαφηνεια ποια ειναι η δουλεια του μπατσου κατα την αποψη του.....και πως θα πρεπει να αντιδρα οταν του πετανε μολοτωφ.......προσωπικα οσες φορες χρειαστηκα βοηθεια απο την αστυνομια την ειχα......ουτε τους εχω δει να βαρανε ποτε καποιον αθωο ή μη εμπλεκομενο......το θεμα του φοιτητη ειναι τεραστιο.......προσωπικα σορρυ αλλα δεν το χαβω το τυχαια περνουσε καποιος απο μια πορεια στην οποια γινονται φασαριες......εχω παει σε απειρες ποριες αλλα προβλημα με αστυνομια δεν ειχα ποτε.......και ετυχε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορες να ειμαι τυχαια διπλα σε φασαριες και επεισοδια........και πες εγω ειμαι γυναικα.......εχει τυχει το ιδιο και σε σερνικους φιλους  μου οποτε μην ακουω βλακειες......
α και καλο θα ηταν να μην μπλεκουμε τους αναρχικους με τους ταραξιες.......αλλη η φιλοσοφια της αναρχιας και αλλο τα κωλοπαιδα που τα σπανε γιατι δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν......

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.163
Πόντοι
11.005
Προς μουνιτσα.Μαστα,το ακουσαμε και αυτο.Γιατι αν καταλαβα καλα.Για σενα ο αστυνομικος ειναι συγχρονως και δικαστης.Πιστευει οτι καποιος ειναι ταραξιας??? η τιμωρια ειναι αμμεση,τον σαπιζει στο ξυλοΠιο δικαστηριο και μαλακιες??.Κατι με δικαστη Ντρεντ (ή καπως ετσι) θυμιζει η λογικη σου.Τι αλλο θα ακουσω θεε μου.Αστο,μην απαντησεις,δεν αντεχω αλλο.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Σε αυτή τη χώρα όταν κάποιος θέλει να παρανομήσει εκτός του ότι έχει εμμέσως τις ευλογίες της πολιτείας αλλά και την ανοχή της! Οπότε και τσιπακι να κάλουν και ο Θεος να κατέβει στη Γη και να τους δέσει με αλυσίδες πάλι αυτοί θα παρανομούν!
Μια είναι η λύση μπας και έρθει μια ισορροπία ξανά σε αυτή την χώρα.
Να γεννηθεί ένας Παπαδόπυλος και μια χούντα ξανα να στρώσουν λίγο οι κώλοι! Γιατί κακά τα ψέμματα η χούντα είχε τα κακά της είχε και τα κάποια καλά! Οσοι τουλάχιστόν δεν ξύνανε τα νύχια τους για καβγα περναγανε ζωή και κότα.
Δεν ζούσα την περίοδο της χούντας (γεννήθηκα την εποχή της εισόδου της χώρας ως 8η χώρα μέλος της τότε ΕΟΚ - το 81 μπήκαμε το 82 εγώ γεννήθηκα) αλλά μου έχουν πει αλλά έχω διαβάσει κίόλας ότι η Οικονομία, οι μισθοί ήταν καλύτεροι, δουλειές περισσότερες και γενικά υπήρχε μια ευημερία και μια ανάπτυξη στον τόπο. Ο Πειριαιας στον οποίο ζω χρώσταει πολλά ας πούμε στο Σκυλίτση το δήμαρχο του επί χούντας.
Για τον Σκυλιτση εχεις δικιο!Βεβαια δεν τα λενε εδω μεσα αυτα γιατι ο Σκυλιτσης εκλεισε τη τρουμπα οποτε θα σε φανε ολοι!!Ειναι τοση η προκαταληψη που καποιοι λεγαν οτι ο πυργος του Πειραια που ειναι απεναντι απ την Αγ.Τριαδα ειναι ετοιμος να πεσει με το παραμικρο γιατι το εφτιαξε ο Σκυλιτσης!!ΧΑΧΑ!!Βεβαια ο πυργος εκει ειναι και καποτε οταν φιλοξενησε τη Ραλλειο μεσα περασαμε καλα πολλα παιδια απ την Ιωνιδειο!!Να ναι καλα οι κοπελες!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η λογικη μου ειναι απλη πουλακι μου και αφορα στα επεισοδια και μονο ή δεν το καταλαβες αυτο? για το ασυλο ειναι η συζητηση και κατ επεκτασην για τα επεισοδια που δημιουργουνται σε πανεπιστημιακους ή μη χωρους........η τιμωρια ειναι αμεση οταν υπαρχει επιθεση ποσο πιο απλα να στο κανω? οταν οι ιδιοι οι ταραξιες δημιουργουν "εμπολεμη" ζωνη και καταστρεφουν ή επιτιθοντε την ιδια αντιμετωπιση πρεπει να εχουν.........σιγα μην τους φερθουμε και με το γαντι ρε πατε καλα? και ξαναλεω........ας μας γραψει καποιος ποιος ειναι ο ρολος του αστυνομικου αναλυτικα και πως θα πρεπει να αντιδρα σε καθε περιπτωση.......γιατι απο αμπελοφιλοσοφιες χορτασαμε.........α επισης πριν τα γραψει ολα αυτα καλο θα ηταν να μπει για μερικα δευτερολεπτα στη θεση του "θυματος"........να σκεφτει πως θα αντιδρουσε αν του πεταγανε μολοτοφ και καδρονια.......περιμενω απαντησεις ρεαλιστικες γιατι οπως προειπα το να φερθω με το γαντι σε ενα μουλικο που βαραει, καταστρεφει, καιει και τα συναφη μου φαινεται κωμικοτραγικο τουλαχιστον.......

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
petrospelekanos, ή όπως αλλιώς σε λένε αν σκεφτει κανείς πως χρησιμοποιείς 2-3 διαφορετικά nicknames κι έχεις φάει ban παλιότερα διότι έμπαινες κι εβριζες χυδαία τα μέλη του forum (αν συνεχίσει δε με τον τρόπο αυτό, θα κάνεις μόνος σου τον εαυτό σου ξανά... χωρίς καν να το καταλάβεις!)

Τελικά, έχεις φάει χοντρό κόλλημα με το συγκεκριμέν ο thread (και με το άλλο επίσης, ξέρεις εκείνο το thread που άνοιξες για να κλαφτείς που δεν σε παίζαν στην παρέα τους τα άλλα παιδάκια)! Τι να πως ρε φιλαράκι... βρίσκεσαι online σχεδόν ένα 24ωρο και κάνεις συνεχώς post προσπαθώντα ς μάταια να πείσεις τους υπολοίπους για την ορθότητα της γραμμής του κόματος που εκπροσωπείς. Είσαι μοναδική περίπτωση τελικά ε? Αντικείμενο προς μελέτη!

Η φάση είναι πως όσο σε αγνοούν, τόσο σκυλιάζεις... όσο σε φτύνουν, τόσο φουντώνεις, πράγμα που πραγματικά μας διασκεδάζει και μας κάνει να γελάμε (μαζί σου αν δε σε πειράζει). Δηλαδή ρε petrospelekanos, τι άλλο να πω? Που να έτρωγες και κόλλημα με καμια κνίτισα γκόμενα! Τόσο πια? Βγες ρε παλληκάρι μου και λίγο έξω να δεις πως είναι ο κόσμος πέρα απο την οθόνη των 17 ιντζών.

Ξεκόλλησε πια! ... η γη γυρίζει!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom