αν δεν ηταν το μπου θα τα χαμε κανει τα λεφτα χαρτοπολεμο σε ψυχολογους
Τύπε, μη βασίζεσαι και πολύ στους ψυχολόγους. Έχω πάρει μία συνδρομή σε ένα κέντρο ευεξίας και το πακέτο περιλαμβάνει και 8 συνεδρίες ψυχολόγου. Ούτε που έδωσα σημασία, αλλά ο ψυχολόγος είχε αρχίσει να μου γίνεται κολιτσίδα. Προσπαθεί να ψήσει τους πελάτες να κάνουν συνεδρίες προφανώς για να έχει δουλειά, γιατί αλλιώς θα τον απολύσουν. Με βρίσκει μια μέρα στο χωλ και με τράβαγε προς το γραφείο του να με ψυχολογήσει και λέω δε γαμιέται ας πάω. Δεν είχα και τίποτα να κάνω. Αλλά δεν ήξερα τι να του πω και του άρχισα για σπονσορέτες και μεντορέτες. Και καθώς η ώρα δεν πέρναγε ανακάτεψα και τον kman και τώρα με έχει ζαλίσει για να μάθει περισσότερα. Ποιος είναι ο kman και ποιο είναι το αντικείμενο της μελέτης του κι αν έχει γράψει κανένα βιβλίο κλπ.
Του είπα ότι είναι ένας γερμανός επιστήμονας που κάνει πειραματικές μελέτες για εναλλακτικές μορφές ερωτισμού στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης, γιατί τον πολεμάνε στη Δύση. Μου λέει «με τις έρευνες που κάνει φαντάζομαι θα έχει και μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες». Ε ναι του λέω, πηδάει κάθε μέρα σλάβες, για να έχει όσο μεγαλύτερο στατιστικό δείγμα.
Έχει τρελαθεί ο ανθρωπάκος, είναι κάπου 50 χρονών και οι αντιδράσεις του δείχνουν ότι βασανίζεται από ερωτικές ματαιώσεις. Αντί να με παρακολουθεί αυτός, τον παρακολουθάω εγώ να μην κάνει καμμιά τρέλα, γιατί τον βλέπω πολύ σαλταρισμένο.