Νέα

Άρση φοιτητικού ασύλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 355
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά της άρσης του φοιτητικού ασύλου;

• Υπέρ

Ψήφοι: 3 75,0%
  • Κατά

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Υπέρ υπό προϋποθέσεις

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ/δεν με νοιάζει

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Odysseas74

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μόνο που δεν απάντησες στο πολύ συγκεκριμένο ερώτημα που έθεσα. Πολυ απλά γιατί ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ η βία όπως λες, αλλά μόνο το πως θα καταστρατηγηθούν οι δημοκρατικές κατακτήσεις.

Αν θέλεις να ανοίξουμε θέμα για τη βία, μπορούμε να ανοίξουμε και να αναλύσουμε πολλές διαφορετικές μορφές εκδήλωσης βίας. ʼλλο η βία στα γήπεδα, άλλο η βία από συμμορίες ανηλίκων στα σχολεία, άλλο η βία της αστυνομίας κλπ, κλπ, κλπ
Εδώ μιλάμε για το άσυλο.
Και όσοι το υποστηρίζετε (και καλά κάνετε αφού το πιστεύετε) δεν έχετε απαντήσει από χθες στο ερώτημα μου, για:

Από χθες περιμένω απάντηση από τους θιασώτες του ασύλου, να μας αναφέρουν τις περιπτώσεις που τα 15 τελευταία χρόνια το άσυλο χρησιμοποιήθηκε με την πραγματική του έννοια και αυτοί σαν πολίτες αναφώνησαν: «ουφ, ευτυχώς που υπάρχει το άσυλο?
Έχετε γράψει τόσες αράδες για τη σημαντικότη τα του ασύλου και για το πόσο θεμελιώδες δικαίωμα αποτελεί και δεν μπορείτε να βρείτε 10 περιπτώσεις για τα τελευταία 15 χρόνια???

Για ένα τόσο θεμελιώδες συνταγματικό δικαίωμα θα πρέπει να έχετε δεκάδες παραδείγματα να αναφέρετε, αλλά δεν βλέπω κανένα?.  :huh:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Eπίσης καληνύχτα μικρέ μου ιδεαλιστή, λάτρη των κοπρόσκυλων που αρέσκονται να σπάνε και να καίνε την περιουσία του κοσμάκη. Αν και θα ήθελα να μιλήσουμε, η τακτική της μολότωφ που ακολουθείς (πετάς μια αρλούμπα, βάζεις φωτιά και φευγεις) είναι γνώστη και αναμενόμενη.

Στο καλό λοιπόν και να περνάς καλά. Και να πλένεσαι συχνά!

Όταν δεν 'εχεις επιχειρήματα, το γυρνάς στην προσωπική προσβολή, χωρίς να σε παίρνει. Βλέπω λοιπόν πόσο "αμερόληπτος" είσαι, να σε χαίρονται!

Επισκέπτης
Κατ' αρχάς το αν με παίρνει ή όχι άσε να το κρίνουν άλλοι και όχι εσύ.
Κατά δεύτερον από τη στιγμή που εσύ θέτεις τον εαυτό σου και τις απόψεις σου στη κοινή θέα έχω το δικαίωμα να σε πιάνω στο στόμα μου όσο δεν σε προσβάλλω.

Κατά τρίτον για τους λεκτικούς τραμπουκισμούς που φαντάζομαι ότι υπαινίσσεσαι μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις πρώτα τον εαυτό σου.

Όσο για τα συνθήματα είναι τυχαίο ότι το μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι το φωνάζουν αριστεριστές, χούλιγκαν και τα απανταχού περιθωριακά στοιχεία;

Από που και ως που σε ενοχλεί κάποιος που κάνει τη δουλειά του;Όποιος και αν είναι αυτός και εν προκειμένω αστυνομικός. Δηλαδή αυτός ψυχή δεν έχει; ή επειδή επέλεξε να είναι με τη πλευρά του νόμου είναι a priori γουρούνι και δολοφόνος;

Ο αστυνομικός τον οποίο χτύπησαν και του αφαίρεσαν το περίστροφο μεροκαματιάρης δεν είναι και αυτός; Ισχνά αμειβόμενος δεν είναι;

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
petrospelekanos,

Νόμιζα πως θα έφευγες! Έτσι δεν μας είπες? Πως δεν θέλεις άλλο πια να μείνεις να συζητήσεις? Τι κάνεις λοιπόν ακόμη εδώ?

Ελα λοιπόν... πάρε τον δρόμο που σου πρέπει τον αγύριστο

Επισκέπτης
Σχολιάζει το γεγονός ότι έχουμε έλλειψη επιχειρημάτων και τραμπουκίζουμε...

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Κατ' αρχάς το αν με παίρνει ή όχι άσε να το κρίνουν άλλοι και όχι εσύ.
Κατά δεύτερον από τη στιγμή που εσύ θέτεις τον εαυτό σου και τις απόψεις σου στη κοινή θέα έχω το δικαίωμα να σε πιάνω στο στόμα μου όσο δεν σε προσβάλλω.

Κατά τρίτον για τους λεκτικούς τραμπουκισμούς που φαντάζομαι ότι υπαινίσσεσαι μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις πρώτα τον εαυτό σου.

Όσο για τα συνθήματα είναι τυχαίο ότι το μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι το φωνάζουν αριστεριστές, χούλιγκαν και τα απανταχού περιθωριακά στοιχεία;

Από που και ως που σε ενοχλεί κάποιος που κάνει τη δουλειά του;Όποιος και αν είναι αυτός και εν προκειμένω αστυνομικός. Δηλαδή αυτός ψυχή δεν έχει; ή επειδή επέλεξε να είναι με τη πλευρά του νόμου είναι a priori γουρούνι και δολοφόνος;

Ο αστυνομικός τον οποίο χτύπησαν και του αφαίρεσαν το περίστροφο μεροκαματιάρης δεν είναι και αυτός; Ισχνά αμειβόμενος δεν είναι;

Αν μου πεις ΠΟΤΕ και ΠΟΥ μίλησα για Σοβιέτ, τότε δικαιούσαι να λες κάτι τέτοιο. Αλλιώς θα λέω κι εγώ οτι είσαι ναρκομανής και σωματέμπορος, οκ?

Επισκέπτης
Ως Chrys, ως theofilos και ως petrospelekanos έχεις εκφραστεί υπέρ του αριστερού σοσιαλιστικού χώρου. Αυτός λοιπόν στο παράδειγμα που έχουμε εμείς οι αδαείς εκφράστηκε από τα soviet. Αν εσύ τα αποκηρύξεις δικαίωμα σου και αν θέλεις ανάλυσε μας πιο είναι το ιδεατό για εσένα γιατί για εμένα είναι η απόλυτη ελευθερία της οικονομίας και της αγοράς.
Από εκεί και πέρα αν εσένα σε κάνει χαρούμενο να με θεωρείς σωματέμπορο και έμπορο ναρκωτικών και κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια be my guest.

Λες και θα συγχυστώ για την άποψη σου.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
petrospelekanos,

Mετά την αποστομωτική απάντηση του logical (έτσι για να μην νομίζεις οτι μασάνε χόρτο εδώ μέσα τα μέλη), ελπίζω να κατάλαβες πως είσαι τόσο ευπρόσδεκτος όσο και μια κατσαρίδα μέσα στη σούπα.

Μην ξεχάσεις να κλείσεις την πόρτα φευγοντας. Και θυμήσου... μην τρέξεις - απλά τσακίσου

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ως Chrys, ως theofilos και ως petrospelekanos έχεις εκφραστεί υπέρ του αριστερού σοσιαλιστικού χώρου. Αυτός λοιπόν στο παράδειγμα που έχουμε εμείς οι αδαείς εκφράστηκε από τα soviet. Αν εσύ τα αποκηρύξεις δικαίωμα σου και αν θέλεις ανάλυσε μας πιο είναι το ιδεατό για εσένα γιατί για εμένα είναι η απόλυτη ελευθερία της οικονομίας και της αγοράς.
Από εκεί και πέρα αν εσένα σε κάνει χαρούμενο να με θεωρείς σωματέμπορο και έμπορο ναρκωτικών και κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια be my guest.

Λες και θα συγχυστώ για την άποψη σου.

Τώρα νομίζεις οτι με αποστόμωσες; Γιατί το μόνο που κατάφερες είναι να φανεί η ασχετοσύνη σου στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αριστερά. Όπως και η εμπάθειά σου φυσικά.

griegoathens

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Αν τις ζημιές που γίνονται κάθε φορά τις πληρώνουν οι πρυτανικές αρχές δεν με νοιάζει να μην πλησιάζουν οι αστυνομικοί καθόλου στα πανεπιστήμια. Από την ώρα που κάθε τρεις και λίγο οι φορολογούμενοι πληρώνουν τα σπασμένα, ναι να μπουν μέσα και να εφαρμόσουν τους νόμους.

Επισκέπτης
Για την αριστερά θα κάνω quote το γνωστό του καπιταλιστή Red Butler:
"Frankly My Dear I don't give a  damn" μιας και η αριστερά μπορεί να παραμείνει στη νιρβάνα της.

Όσο για το εμπαθής ισχύει και ότι για το σωματέμπορος και το έμπορος ναρκωτικών. Ότι απαιτηθεί για να κοιμάσαι ήσυχα τα βράδια.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Για την αριστερά θα κάνω quote το γνωστό του καπιταλιστή Red Butler:
"Frankly My Dear I don't give a  damn" μιας και η αριστερά μπορεί να παραμείνει στη νιρβάνα της.

Όσο για το εμπαθής ισχύει και ότι για το σωματέμπορος και το έμπορος ναρκωτικών. Ότι απαιτηθεί για να κοιμάσαι ήσυχα τα βράδια.

Δεν τα δίνει όλα ο Θεούλης. Ιδίως μυαλό!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ίσα ρε εκκολαπτόμενε νταβατζή που θα μου πεις και τι θα κάνω!
ʼντε γεια!

Σήμερα στις 17:47:21 ο φίλος και συναγωνιστής στους αγώνες της αριστεράς petrospelekanos, δήλωσε πως δεν θέλει να συζητά άλλο μαζί μας και θέλει να αποχωρήσει από τη συζήτηση. Περίπου 50 λεπτά αργότερα (μάλλον δεν φορά ρολόι) είναι ακόμη εδώ και συζητά (λέμε τώρα) ακόμη!

Να έχεις τουλάχιστον την ευαισθησία και το αντριλίκι να κάνεις ότι υπόσχεσαι. Αντε βγες σαν petrospelekanos και ξαναμπές σαν Chrys, ή σαν theofilos που μας έχεις λείψει.

Οοοοοοοοξω ρε!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σήμερα στις 17:47:21 ο φίλος και συναγωνιστής στους αγώνες της αριστεράς petrospelekanos, δήλωσε πως δεν θέλει να συζητά άλλο μαζί μας και θέλει να αποχωρήσει από τη συζήτηση. Περίπου 50 λεπτά αργότερα (μάλλον δεν φορά ρολόι) είναι ακόμη εδώ και συζητά (λέμε τώρα) ακόμη!

Να έχεις τουλάχιστον την ευαισθησία και το αντριλίκι να κάνεις ότι υπόσχεσαι. Αντε βγες σαν petrospelekanos και ξαναμπές σαν Chrys, ή σαν theofilos που μας έχεις λείψει.

Οοοοοοοοξω ρε!

Εσύ, τι ακριβώς είσαι που θα με διώξεις είπαμε;

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Εσύ, τι ακριβώς είσαι που θα με διώξεις είπαμε;

Παληκάρι μου καλό...

Είπες ή δεν είπες οτι δεν "γουστάρεις" να μιλάς άλλο πια μαζί μας? Είπες ή δεν είπες οτι θα φύγεις? Μας είπες ή δεν μας είπες καληνύκτα?

Ε, τι κάνεις λοιπόν εδώ ακόμη μαζί μας? Αντε... κάντην! Μόνος φυσικά. Κανείς δεν σε αναγκάζει!... εκτός ίσως από τις υποσχέσεις που εσύ ο ίδιος εδωσες.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δεν σε έχει διώξει κανένας. Απλά περιμένουμε όλοι με αγωνία να πραγματοποιήσεις για μία φορά την απειλή σου.

Το "οοοοοξω ρε" τι ήτανε; Φιλική προσφώνηση;

Αλλά το κακό είναι οτι μετά νομίζετε και οτι είσαστε πολιτισμένοι και φυσικά ουδόλως εμπαθείς!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παληκάρι μου καλό...

Είπες ή δεν είπες οτι δεν "γουστάρεις" ναμιλάς άλλο πια μαζί μας? Είπες ή δεν είπες οτι θα φύγεις? Μας είπες ή δεν μας είπες καληνύκτα?

Ε, τι κάνεις λοιπόν εδώ ακόμη μαζί μας? Αντε... κάντην! Μόνος φυσικά. Κανείς δεν σε αναγκάζει!... εκτός ίσως από τις υποσχέσεις που εσύ ο ίδιος εδωσες.

Εγω κάνω ότι νομίζω.
ΕΣΥ τι είσαι; Ο οπλονόμος υπηρεσίας;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....καλα ρε θεοφιλε......... συγνωμη, πετρακη ηθελα να πω, βρηκες το σαιτ του μπουρδελα, για να ξεχαρμανιαζεις καθε απογευμα που σχολαει ο περισσος ????????  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
.... εχεις γινει γραφικος.......!!!!!!!!!!!  :jerking: :jerking:
..ολοι δεν εχουν επιχειρηματα, οταν δεν συμφωνουν με τις αποψεις σου, και κατι τετοιες μπουρδες καθεσαι και γραφεις..  :tickedoff: :tickedoff:
....Ε Λ Ε Ο Σ.........!!!!!!!!
..και οταν δεν εχεις τι να πεις, βριζεις ασυστολα....(τωρα μετα το τελευταιο banαρισμα πρεπει να παραδεχτω πως το εχεις ελατωσει)
....Ε Λ Ε Ο Σ........
..γιατι δεν καθεσαι λιγο να παρακολουθησεις 902tv να χαλαρωσεις ??????????
..προαιρετικα μπορεις να ακους ταυτοχρονα και 902 fm....!!!!
....μπορεις αν θελεις να τραβηξεις μετα και καμια μαλακια να ηρεμησεις, γιατι σου εχουν βγει απο τα αφτια..  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom