Νέα

Άρση φοιτητικού ασύλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 355
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά της άρσης του φοιτητικού ασύλου;

• Υπέρ

Ψήφοι: 3 75,0%
  • Κατά

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Υπέρ υπό προϋποθέσεις

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ/δεν με νοιάζει

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αλλά το κακό είναι οτι μετά νομίζετε και οτι είσαστε πολιτισμένοι και φυσικά ουδόλως εμπαθείς!
Εγώ πάντως παρά τα περί αντιθέτου θρυλούμενα δεν είμαι καθόλου εμπαθής μαζί σου. Με διασκεδάζεις αφάνταστα και περνάει ευχάριστα η ώρα σήμερα που βαριέμαι στο γραφείο. Μέχρι που αν σε ενδιαφέρει σε προσλαμβάνω απλά για να τσακωνόμαστε μία φορά την ημέρα να ανάβουν τα αίματα ακόμα και αν προσπαθήσεις να μου ιδρύσεις συνδικάτο στην εταιρία.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Το "οοοοοξω ρε" τι ήτανε; Φιλική προσφώνηση;

Σου έδειχνα την πόρτα! Υπέθεσα πως με τις παρωπίδες που φοράς θα σου ήταν δύσκολο να την εντοπίσεις.

Λοιπόν? Μας απείλησες οτι θα φύγεις... τι θα κάνεις? Θα κρατησεις το λόγο σου εστω και μια ώρα μετά την "απειλή", ή να θεωρήσουμε πως όσα λες είναι λόγια του αέρα?

Έλα λοιπόν! Τόση προβολή δεν είχες ούτε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ. Είπες ότι είχες να πεις, ώρα να φανείς αντρας. Μην δειλιάζεις... έλα!

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Ο αρμοδιος υπουργος της παιδειας ξεχασε να ενημερωσει τον λαο οτι ο ηδη υπαρχον νομος,προβλεπει την αμμεση επεμβαση της αστυνομιας εντος του πανεπηστιμιακου ασυλου οταν συντελουνται κακουργηματικες πραξεις.
Επισης ο αρμοδιος υπουργος της αστυνομιας θα πρεπει να μας εξηγησει γιατι δεν εφαρμοσε ποτε αυτον τον νομο στις περιπτωσεις που επρεπε.Και οι δυο υπιυργοι ειναι υπολογοι για την μη εφαρμογη του νομου και οφειλουν εξηγησεις.
Τι εξυπηρετει ενας νεος νομος,ο οποιος θα εχει την ιδια τυχη με τον προηγουμενο?? (δεν θα εφαρμοστει).
Μηπως αυτο λεγεται αντιπερισπασμος???
Νομίζω ότι ο νόμος είναι πιο σύνθετος απ'όσο τον παρουσιάζεις. Για να επέμβει η αστυνομία πρέπει να απειλούνται ζωές εντός του Πανεπιστημίου. Δηλαδή να έχουν μπουκάρει κάποιος μέσα και να έχουν ομήρους ή να πλακώνονται για παράδειγμα αναρχικοί και φοιτητές. Και τότε συνεδριάζει το Πρυτανικό Συμβούλιο παρουσία ατιπροσώπων φοιτητών και αν αποφασίσουν να δώσουν το ΟΚ ειδοποιούν Εισαγγελέα και αυτός δίνει εντολη(Νομίζω αυτό ισχύει δεν παίρνω και όρκο.)
Παιδιά το θέμα δεν είναι αν υπάρχει νόμος η όχι. Είναι απαράδεκτο να γίνονται επεισόδια και να βλέπεις την αστυνομία να την αφήνουν τόσο εκτεθειμένη οι Υπουργοί και παραυπουργοί και να γίνονται ρόμπες!!! Με κάτι τέτοια τους έχουν πάρει όλοι στο ψιλό.Δεν λέω είναι και αυτοί ορισμένες φορές βλάκες αλλά όχι πάντα. Οταν καίγανε τους αστυνομικούς τις προάλλες βγήκε ένας "αγωνιστής" φοιτητής που δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια φοιτητής είναι και τρώει τα λεφτά των γονιών του ο χαραμοφάης και είπε το εξής κουφο!!! Οτι όλα ξεκίνησαν επειδή εμπόδισαν τους διαδηλωτές τα ΜΑΤ να μπουν στην Βουλη εν ωρα συνεδρίασης!!!Κάνανε αυτό το έγκλημα τα ΜΑΤ!!!! Αν είναι δυνατόν να μπαίνει ο κάθε διαδηλωτής ότι ώρα γουστάρει όπου θέλει να κάνει ότι θέλει!Δηλαδή τι θα έπρεπε να μπουν στην Βουλή και να τα σπάσουν όλα???!!!!ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! Και καταργηση των Φιοτητικών Οργανώσεων!Πουθενα στον κόσμο δεν έχει το κάθε κόμμα φοιτητική οργάνωση και υποκαταστημά του μέσα σε Πανεπιστήμιο!!!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Νομίζω ότι ο νόμος είναι πιο σύνθετος απ'όσο τον παρουσιάζεις. Για να επέμβει η αστυνομία πρέπει να απειλούνται ζωές εντός του Πανεπιστημίου. Δηλαδή να έχουν μπουκάρει κάποιος μέσα και να έχουν ομήρους ή να πλακώνονται για παράδειγμα αναρχικοί και φοιτητές. Και τότε συνεδριάζει το Πρυτανικό Συμβούλιο παρουσία ατιπροσώπων φοιτητών και αν αποφασίσουν να δώσουν το ΟΚ ειδοποιούν Εισαγγελέα και αυτός δίνει εντολη(Νομίζω αυτό ισχύει δεν παίρνω και όρκο.)

Αρκεί να τελούνται ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ πράξεις, δηλαδη αδικήματα που τιμωρούνται με ποινές κάθειρξης (φυλάκιση άνω των 5 ετών).

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Αρκεί να τελούνται ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ πράξεις, δηλαδη αδικήματα που τιμωρούνται με ποινές κάθειρξης (φυλάκιση άνω των 5 ετών).
Ναι εννοείται...Απλα να ρωτήσω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό. Πες ότι ο αναρχας με το πιστόλι φωτοβολίδων λαμπάδιαζε τον αστυνομικό και πέθαινε τότε τι θα γινόταν? Εσυ αν ήσουν αστυνομικός τι θα έκανες.? Εγω προσωπικά θα του γ...αγα τα μάτια του κωλόπαιδου!!!! Θα έκανα ντου με το περίστροφο και όσους φάω!!!!Γιατί αύριο μεθάυριο θα την ρίξει σε μένα , γιατί να κλαίνε οικογένειες τους ανθρώπους τους επειδή σε αυτή την χώρα έχουμε μάθει να ιδεολογούμε στον αέρα και να αφήνουμε απροστάτευτους ανθρώπους για χάρη κάποιων ιδεών που έχουν θαφτεί από τηξν λάσπη?το  ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ πέθανε!!! Το σκότωσαν αυτοί που το φώναζαν μέσα από τα κάγκελα του ΠΟλυτεχνείου...Εξω οι ΚΝΗΤΕΣ(κυρίως αυτοί) οι ΔΑΠΗΤΕΣ οι ΠΑΣΠΗΤΕΣ και όλοι οι ΗΤΕΣ από τα Πανεπιστήμια!!!Θέλουν αυτόνομα Πανεπιστήμια? Μόνο έτσι? Γιατί όταν αποφασίζουν οι οι ΔΑΠΗΤΕΣ οι ΠΑΣΠΗΤΕΣ και όλοι οι ΗΤΕΣ ποιός θα είναι ο Πρύτανης τότε μόνο ανεξάρτητα δεν είναι τα Πανεπιστήμια!!!

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
νομιζω καθε λογικος και νοημων ανθρωπος επιθυμει αρση του φοιτητικου ασυλου μονο σε ειδικες περιπτωσεις οπως προσφατα και το 95.δηλαδη βανδαλισμων και καταστροφων δημοσιας περιουσιας.τα δικαιωματα μας σιγουρα πρεπει να προστατευονται.καποιοι ομως συνειδητα το εκμεταλευονται χρονια τωρα στο ονομα της ελευθεριας και της δημοκρατιας.ασ καθησουν οι αρμοδιοι να βρουν μια λυση που θα ικανοποιει το λαικο αισθημα και την κοινη λογικη.
παντως για να ειμαι δικαιος οσο ειχα επαφη με την σχολη μου και τις συνελευσεις ελαχιστοι ειχαν πολιτικη αποψη και συνειδηση.κυριως αυτοι που ανηκαν στις νεολαιες των δυο μεγαλων κομματων

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.163
Πόντοι
11.005
Διαβασα σημερα τα 3 τελευταια μηνυματα απο τους φιλους ,nikos6,PATHFINDER,ZTOD. Σε καποια σημεια διαφωνω μαζι σας,αλλα δεν εχει σημασια,ετσι και αλλιως ο καθενας εχει τις αποψεις του και εχει το δικαιωμα να τις εκφραζει ελευθερα.Το γεγονος ομως οτι δεν το παιζετε ξερολες,δεν βριζετε,δεν ειρωνευεστε,και εχεται επιχειρηματα. Με κανει αισιοδοξο για το που παμε σαν κοινωνια,σιγουρα υπαρχουν και αλλοι σαν εσας εδω.Απλα τις τελευταιες μερες ειχα κουραστει και απογοητευτει να ακουω καποιους να μιλανε σαν ξερολες,να ειρωνευονται,να βριζουν,να λενε παπαριες χωρις να εχουν επιχειρηματα.Ευτυχως δεν ειναι ολοι ετσι.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Καλημέρα ntinosam
Προσωπικά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για το σεβασμό που δείχνεις για τις απόψεις μας και για το ύφος του μηνύματος σου.
Σου στέλων τα respects μου και για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες μου.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Βρε γαμα τα όλα τα αρχιδια που καταπατούν το νομο. Οπου κι αν βρισκονται, σχολές, γήπεδα, δημόσοι και ιδιωτικοί χωροι. Η εγκατάσταση καμερων όπως στην Αγγλια ειναι μια καλή λύση. Για όσους παραλάβατε τα νεα σας διαβατήρια μεγιά και το τσιπάκι που ενσωματωνεται στη 1η σελίδα. Σε μερικά χρόνια θα ενσωματωθεί και στο σωμα των πολιτων και θα καταγραφει τα πάντα. Τοτε να δω ποιός θα παρανομει.

Που σημαίνει: Να διακοπεί ΕΔΩ και ΤΩΡΑ το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου; Η έχουμε επιλεκτική μνήμη στις παρανομίες;

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.163
Πόντοι
11.005
Βρε γαμα τα όλα τα αρχιδια που καταπατούν το νομο. Οπου κι αν βρισκονται, σχολές, γήπεδα, δημόσοι και ιδιωτικοί χωροι. Η εγκατάσταση καμερων όπως στην Αγγλια ειναι μια καλή λύση. Για όσους παραλάβατε τα νεα σας διαβατήρια μεγιά και το τσιπάκι που ενσωματωνεται στη 1η σελίδα. Σε μερικά χρόνια θα ενσωματωθεί και στο σωμα των πολιτων και θα καταγραφει τα πάντα. Τοτε να δω ποιός θα παρανομει.
Θα συνεχισουν να παρανομουν οι πολιτικοι μας.Και θα εχουν και ασυλια.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Θα συνεχισουν να παρανομουν οι πολιτικοι μας.Και θα εχουν και ασυλια.

Σε αυτή τη χώρα όταν κάποιος θέλει να παρανομήσει εκτός του ότι έχει εμμέσως τις ευλογίες της πολιτείας αλλά και την ανοχή της! Οπότε και τσιπακι να κάλουν και ο Θεος να κατέβει στη Γη και να τους δέσει με αλυσίδες πάλι αυτοί θα παρανομούν!
Μια είναι η λύση μπας και έρθει μια ισορροπία ξανά σε αυτή την χώρα.
Να γεννηθεί ένας Παπαδόπυλος και μια χούντα ξανα να στρώσουν λίγο οι κώλοι! Γιατί κακά τα ψέμματα η χούντα είχε τα κακά της είχε και τα κάποια καλά! Οσοι τουλάχιστόν δεν ξύνανε τα νύχια τους για καβγα περναγανε ζωή και κότα.
Δεν ζούσα την περίοδο της χούντας (γεννήθηκα την εποχή της εισόδου της χώρας ως 8η χώρα μέλος της τότε ΕΟΚ - το 81 μπήκαμε το 82 εγώ γεννήθηκα) αλλά μου έχουν πει αλλά έχω διαβάσει κίόλας ότι η Οικονομία, οι μισθοί ήταν καλύτεροι, δουλειές περισσότερες και γενικά υπήρχε μια ευημερία και μια ανάπτυξη στον τόπο. Ο Πειριαιας στον οποίο ζω χρώσταει πολλά ας πούμε στο Σκυλίτση το δήμαρχο του επί χούντας.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.163
Πόντοι
11.005
Σε αυτή τη χώρα όταν κάποιος θέλει να παρανομήσει εκτός του ότι έχει εμμέσως τις ευλογίες της πολιτείας αλλά και την ανοχή της! Οπότε και τσιπακι να κάλουν και ο Θεος να κατέβει στη Γη και να τους δέσει με αλυσίδες πάλι αυτοί θα παρανομούν!
Να γεννηθεί ένας Παπαδόπυλος και μια χούντα ξανα να στρώσουν λίγο οι κώλοι! Γιατί κακά τα ψέμματα η χούντα είχε τα κακά της είχε και τα κάποια καλά! Οσοι τουλάχιστόν δεν ξύνανε τα νύχια τους για καβγα περναγανε ζωή και κότα.
Δεν ζούσα την περίοδο της χούντας (γεννήθηκα την εποχή της εισόδου της χώρας ως 8η χώρα μέλος της τότε ΕΟΚ - το 81 μπήκαμε το 82 εγώ γεννήθηκα) αλλά μου έχουν πει αλλά έχω διαβάσει κίόλας ότι η Οικονομία, οι μισθοί ήταν καλύτεροι, δουλειές περισσότερες και γενικά υπήρχε μια ευημερία και μια ανάπτυξη στον τόπο. Ο Πειριαιας στον οποίο ζω χρώσταει πολλά ας πούμε στο Σκυλίτση το δήμαρχο του επί χούντας.
Ακομα και αν εχεις δικιο για τα θετικα της χουντας,που για μενα δεν ειναι ετσι οπως τα λες.Η χουντα μας στερησε το πιο πολυτιμο αγαθο,την ελευθερια.Αυτο αρκει.

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ έχω να πώ πάντως πως η ακροδεξιά προπαγάνδα και η αντιαριστερή σπέκουλα καλά κρατεί στο site. Απλά πάλι καλά που ορισμένοι υπέρμαχοι της κρατούσας ιδεολογιάς καταντάνε τόσο γραφικοί που καταφέρνουν μόνοι τους την ηθική και πολιτική απαξιώση των ιδίων αλλά και όλων όσων πριν έχουν συμφωνήσει μαζί τους.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Ακομα και αν εχεις δικιο για τα θετικα της χουντας,που για μενα δεν ειναι ετσι οπως τα λες.Η χουντα μας στερησε το πιο πολυτιμο αγαθο,την ελευθερια.Αυτο αρκει.
Αυτο φιλε μου πηγαινε πεσ το σε αυτους που τους εχουν καψει τα αυτοκινητα και τα μαγαζια να σου πουν ποσο αισθανονται ελυθεροι με το σημερινο καθεστως.
Οσον αφορα το ασυλο οποιος δεν ειναι αναρχικος και εχει κανει και φοιτητης ξερει καλα οτι δεν υπαρχει λογος να υφισταται!!!Ο μονος λογος να υφισταται πλεον ειναι για να μπαινουν μεσα τα ζωα και να τα σπανε!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Κάθε περιορισμός των βασικών ατομικών δικαιωμάτων (ζωής, ελευθερίας, περιουσίας) είναι απαράδεκτος, όχι μόνο γιατί κατ' αρχήν είναι ανήθικος, αλλά γιατί πρακτικά συμβάλλει μακροπρόθεσμα στην υποβάθμιση μιας χώρας.

Επίσης ο κεντρικός σχεδιασμός και έλεγχος της οικονομικής δραστηριότητας πνίγει την ιδιωτική πρωτοβουλία και κυρίως τον ανταγωνισμό συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική στασιμότητα και μακροπρόθεσμα καθυστέρηση.

Αυτά ισχύουν τόσο για το σοσιαλιστικά καθεστώτα όσο και για τα αυταρχικά/φασιστικά καθεστώτα.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Δεν αντιλέγω έχεις απόλυτο δίκιο. Σίγουρα κάποια μέτρα ήταν υποερβολικά και στερούσαν και την παραμικρή ανάσα για μια αυθόρμητη κίνηση ή έκφραση. Δεν υπήρχαν όμως κάποια πράγματα τα οποία έχουν ξεφτιλησει σαν έννοιες και σαν δικαίωματα (απεργίες και πορείες) και άλλα που ο καθένας μπορεί να τα κάνει χωρίς συγκεκριμένα αιτήματα(κλείσιμο δρόμων και καταλήψεις δημοσίων χώρων).
Ο καθένας 'ότι ώρα γουστάρει κάνει απεργία έχοντας τις περισσότερες φορές παράλογα αιτήματα καθοδηγούμενος απο συνδικάτα και εργατοπατέρες(άλλοι καρκίνοι της σημερινής κοινωνίας) που δεν έχουν δουλέψει ώρα στην ζωή τους. Για τις καταλήψεις τι να πω τα έχω πει και παραπάνω. Δρόμοι δημόσιοι χώροι , πανεπιστήμια σχολεία έχουν γίνει ξεγραγκα αμπελια που ο καθένας τα κλείνει τα καίει τα σπάει και εκτός του ότι δεν σκέφτεται τον κοσμάκη όταν τα σπάνε δεν πληρώνουν ευρω ουτε στα δικαστήρια πάνε ούτε τίποτα. Καταλαβες λοιπόν για ποια ελευθερία μιλάω ότι εχει υπάρξει καταχρησηση?
Φαντάζομαι για την ατομική ελευθερία μιλούσες εσύ και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο για την άποψη σου.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.163
Πόντοι
11.005
Αυτο φιλε μου πηγαινε πεσ το σε αυτους που τους εχουν καψει τα αυτοκινητα και τα μαγαζια να σου πουν ποσο αισθανονται ελυθεροι με το σημερινο καθεστως.
Οσον αφορα το ασυλο οποιος δεν ειναι αναρχικος και εχει κανει και φοιτητης ξερει καλα οτι δεν υπαρχει λογος να υφισταται!!!Ο μονος λογος να υφισταται πλεον ειναι για να μπαινουν μεσα τα ζωα και να τα σπανε!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ!!!
Αυτα ομως που αναφερεις δεν σχετιζονται με την χουντα.Ξεκαθαρισε το σε παρακαλω γιατι ανατριχιαζω οταν ακουω καποιους να αναπολουν την χουντα.
Σχετικα με το ασυλο,και φοιτητης υπηρξα και θεωρω το ασυλο απαραιτητο.Ομως ΝΑΙ,η αστυνομια πρεπει να επεμβαινει οταν τελουνται κακουργηματικες πραξεις.Η ανικανοτητα ή αδυναμια της αστυνομιας να συλαβει τα κακοποια στοιχει δεν σημαινει οτι πρεπει να θιχτουν οι ατομικες μας ελευθεριες,Σε λαθος τρυπακι μας βαζουν οι πολιτικοι.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ
+1000

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Αυτα ομως που αναφερεις δεν σχετιζονται με την χουντα.Ξεκαθαρισε το σε παρακαλω γιατι ανατριχιαζω οταν ακουω καποιους να αναπολουν την χουντα.
Προσωπικά δεν αναπολώ την χούντα γιατί δεν την έζησα. Ουτε θα την ήθελα.
Θα ήθελα όμως μια δημοκρατία που ο νομος θα είναι υπεράνω όλων και ο καθένας θα τιμώρείται ή θα δικαιώνεται για τις πράξεις του. Γιατί φίλε το μέλλον όλων βρίσκεται σε μας την νέα γενία και ξέρεις τι δόγμα μας περνάει η κοινωνία? Κάνε την πουστιά για να βγάλεις λεφτά , καψε και σιγά μη σε πιάσουν και γενικά ότι η ατιμωρησία βασιλεύει.

panathas2

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Όλα ξεκινάνε από το ερώτημα:
Θέλουμε να γίνονται φασαρίες ?
Θέλουμε να καταστρέφεται τακτικά το πολυτεχνείο ?
Θέλουμε να καίγονται αυτοκίνητα στους δρόμους ?

Η απάντηση (κατα τη γνώμη μου) είναι ΟΧΙ.

Συνεπώς:
Το άσυλο πρέπει να καταργηθεί.

Πέρα από την πολιτική βούληση ή όχι να τους πιάσουν, πέρα από την ικανότητα ή όχι της αστυνομίας να τους πιάσει, πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες, τα πράγματα είναι απλά:

Όποιος παρανομεί πρέπει να τιμωρείται.
Όποιος κάνει καταστροφές πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά.
Είτε είναι φοιτητής, είτε αναρχικός, είτε κλέφτης, είτε οτιδήποτε άλλο.

Όχι μόνο πρέπει να καταργηθεί το άσυλο, αλλά επιπλέον ο νόμος πρέπει να γίνει ως εξής:
Να είναι αρμόδιος ο αστυνομικός διευθυντής για την περιοχή.
Εφόσον έγιναν καταστροφές και δεν έγιναν συλλήψεις, ο αστυνομικός διευθυντής πρέπει να απολυθεί.
Εκτός αν υποδείξει ποιός αστυνομικός δεν έκανε καλά τη δουλειά του (και δεν συνέλαβε τον κακοποιό), επομένως να απολυθεί ο αστυνομικός.

Και οι αστυνομικοί να είναι εκπαιδευμένοι (πολεμικές τέχνες κ.λ.π.)
Και μόλις γίνουν φασαρίες, να ρίχνουν μεγάλη ποσότητα από δακρυγόνα, και μετά, φορώντας μάσκες, να κάνουν επίθεση και να τους συλλαμβάνουν όλους.

Τότε να δεις αν θα τολμήσει να κουνηθεί κανένας.

Εκτός αν θέλουμε να γίνονται φασαρίες,θέλουμε να καταστρέφεται τακτικά το πολυτεχνείο, θέλουμε να καίγονται αυτοκίνητα στους δρόμους.

Αυτά λέει η κοινή λοική.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom