PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Ως παλίο μέλος του φοιτητικού κινήματος θα πώ μια λέξη μόνο.... κάποτε στο Πολυτεχνείο.... μας είχανε κυνηγίσει κάτι μπάτσοι στην Πατησίων μπήκαμε απο Στουρνάρη... Σε πέντε λεπτά ΄σκάνε μύτη 5 Κ-9.... και τα αμολάνε μέσα... και είμασταν σκαρφαλωμένοι στα δέντρα 4 ώρεσ μεχρι που μας έσωσε ο τοτε πρύτανης θεμιστοκλής...το άσυλο περιφρουρεί την ελευθερη διακίνηση αποψεων και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταργηθεί μιας και είναι το μόνο μέρος οπου μπορεί να καταφύγι ένας διωκόμενος εστω και προσωρινά.... οποιαδήποτε άλλη αντίληψη είναι σκοταδιστικοφασιστική και να τονίσω πως μόνο επι Ραιχ δεν υπήρχε ασυλο στα πανεπιστήμια.
Saridos,
Χωρίς να θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αμφισβητήσω αυτά που είπες, θέλω να ρωτήσω:
Σε πέντε λεπτά ΄σκάνε μύτη 5 Κ-9.... και τα αμολάνε μέσα
Που ΜΕΣΑ αμολήσανε τα σκυλιά? Που? Μέσα σε πανεπιστημιακό χώρο? Πλάκα μας κάνεις?
και είμασταν σκαρφαλωμένοι στα δέντρα 4 ώρεσ
Και θες να πεις οτι βρισκόσασταν σκαρφαλωμένοι πάνω στα δέντρα και οι "μπάτσοι" απλά καθόταν και σας κοιτούσαν από κάτω επι 4 ώρες? Όντας εβρισκόμενοι μέσα σε πανεπιστημιακό χώρο (πράγμα απίστευτο) καθόταν και σας χάζευαν? Και τι περίμεναν? Να ωριμάσετε και να πέσετε μόνοι σας?
το άσυλο περιφρουρεί την ελευθερη διακίνηση αποψεων και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταργηθεί μιας και είναι το μόνο μέρος οπου μπορεί να καταφύγι ένας διωκόμενος εστω και προσωρινά
Το πανεπιστημιακό άσυλο, είναι άσυλο ΙΔΕΩΝ! Δεν είναι και δεν πρεπει να θεωρείται κρυσφύγετο κάθε λογής διωκόμενου εγκληματία του κοινού ποινικού δικαιου.
Τέλος, να σ' ενημερώσω πως η αστυνομία διαθέτει K-9 σκυλιά για έρευνα:
A) Nαρκωτικών ουσιών
Β) Εκρηκτικών υλών
...τίποτε άλλο! Και το εννοώ: TIΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! Μόνο ο ΕΣ και η ΠΑ διαθέτουν πλέον σκυλιά που ορμούν κι ακινητοποιούν τους "κακούς"! Η αστυνομία όχι! Οπότε τα 5 Κ-9 που "σκάσαν μύτη" και σας κυνηγησαν και σας ανάγκασαν να μείνετε σκαρφαλωμένοι στα δέντρα σαν τις μπανάνες επί 4 ολόκληρες ώρες... μάλλον ΔΕΝ!
...εκτός κι αν είσασταν φορτωμένοι με κάτι από τα Α ή Β που αναφέρθησαν παραπάνω, οπότε και είχατε λόγους να μείνετε κρεμασμένοι από τα κλαδιά και τα σκυλιά είχαν λόγους να σας κυνηγήσουν! Αλλα πάλι, να σας περιμένουν από κάτω έτσι απλά και μάλιστα όχι για 5 - 10 λεπτά αλλά για 4 ολόκληρες ώρες... σαν κάτι στην ιστοριούλα που μας είπες, να μην "δένει".
να τονίσω πως μόνο επι Ραιχ δεν υπήρχε ασυλο στα πανεπιστήμια.
Ευχαριστούμε για το μάθημα ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ Ιστορίας... όμως μάλλον θα έπρεπε να ασχοληθείς με άλλη επιστήμη, αφού στην Ιστορία δεν φαίνεται να τα πας και πολύ καλά.