Νέα

Άρση φοιτητικού ασύλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 355
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά της άρσης του φοιτητικού ασύλου;

• Υπέρ

Ψήφοι: 3 75,0%
  • Κατά

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Υπέρ υπό προϋποθέσεις

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ/δεν με νοιάζει

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Ο υπουργός και ο κάθε ένας, απο οποιοδήποτε κόμμα που ασχολείται επαγγελματικά με την πολιτική μπορεί να λεεί ότι φαμφάρες και λασπολογίες θέλει. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η πολιτική. Δεξιών,αριστερών. Μέσα σε αυτούς υπάρχουν βέβαια και κάποιοι πραγματικά σωστοί άνθρωποι οι οποίοι κατά την άποψη μου είναι απο λίγοι εώς και ελάχιστοι. Το γεγονός ότι ολόκληρος υπουργός βγαίνει και ζητά συγνώμη απο ένα κόμμα (το οποίο δεν ψηφίζω και δεν θέλω να του κάνω διαφήμιση), αυτό πιστεύω τα λέει όλα.  Μου θυμίζει το ανέκδοτο με το λιοντάρι και τον λαγό που λεεί στο τέλος ο λαγός "Ε!! Λέμε που και που και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα".......Το λιοντάρι είναι ο λαός που δεν κοιμάται!

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Χριστόδουλε σώσε την Ελλάδα. Εσύ εξ΄ άλλου ξέρεις από εθνοσωτηρίους. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σε όλους εν υπηρεσία και μη.

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν αφήνετε άνθρωπο ν΄αγιάσει. Αυτά γινόταν και το 65-67 για να δικαιολογήσουν την χούντα. Μετά αποδείχτηκε ποιός τα έκανε. Αυτός πού είχε "έννομο" συμφέρον. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, σήμερα τα επεισόδια τα δημιουργούν οι φοιτητές πού υπερασπίζονται την έννοια τού ασύλου, για να δώσουν δικαιολογία σ΄αυτούς πού προσπαθούν να το καταλύσουν να καταλυθεί; τόσο αφελής νομίζετε ότι είναι ο κόσμος; φοβισμένος; ναι, απογοητευμένος; ναι, αλλά αφελής, όχι. Με την λογική σας καλά κάναν οι Τούρκοι και μπήκαν στην Κύπρο, αφού άλλαξε με το πραξικόπημα το πολίτευμα κι΄ αυτοί ήταν εγγυητές. Έλαιος, για την νοημοσύνη τουλάχιστον. Δόκτωρ Νατάσσα. Αυτή είναι παιδεία.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Την έκφραση "ακόμα και αν" την εκλαμβάνεις ως σπέκουλα; Γιατί εγώ την εκλαμβάνω ως υπόθεση εργασίας...
Μήπως βλέπεις εχθρούς και συκοφάντες εκεί που δεν υπάρχουν; Πρόσεξέ το διότι μπορεί να εξελιχθεί σε μανία καταδίωξης.

Η επίθεση Πολύδωρα και Καρατζαφέρη και πολλών άλλων, με την ταυτόχρονη σιωπή του Πασόκ, δείχνει το τέλος της ιδιότυπης ασυλίας που απολάμβανε ο Συνασπισμός ..
Δεν ξέρω αν θα μπει ο Συνασπισμός και με ποιο ποσοστό στην εππομενη βουλή..Ευχή εξέφρασα, όχι βεβαιότητα.

Για τη νεολαία του Λαος δεν ξέρω και πολλά πράγματα- για την ακρίβεια δεν ξέρω καν αν υπάρχει....Ξέρω όμως τις πολιτικές θέσεις της νεολαίας του συνασπισμού και ασκώ κριτική- ή μήπως είναι στο απυρόβλητο;
Όσο για τη δύναμή της, τί να σου πω...Στα πανεπιστήμια πάντως διαπίστωσα ότι είναι σαν τις μαυρες τρύπες του διαστήματος...Ξέρουμε ότι υπαρχουν αλλά είναι αδύνατον να τις δεις!

Βλέπω παρακολουθείς τις εκδηλώσεις του ακροδεξιού χώρου- προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ σε τέτοια εκδήλωση όποτε μάλλον ξέρεις καλύτερα.
Αληθεια, όλοι αυτοί που είδες ευθύνονται ποινικά για τις πράξεις του προσφιλούς σου Περιανδρου;
Και είδες ποτέ στέλέχη ακροδεξιών ομάδων να διαπράττουν αξιοποινες πράξεις;

Δεν παρακολουθώ τις ακροδεξιές συγκεντρώσεις, δεν είμαι τόσο μαζόχας. Απλά έτυχε να περνάω απο κει με το τρόλλεϋ και την είδα, διότι, όσο νάναι, αν και 100 νοματαίοι περίπου, τη συγκοινωνία την ψιλοπαρακώλυσαν. Δεν είδα βέβαια να διαμαρτύρεσαι γι' αυτό, όπως πολλάκις έχεις κάνει για άλλες συγκεντρώσεις.

Και δεν κατηγόρησα συλλήβδην τους συγκεντρωθέντες μαιανδροφέροντες για αξιόποινες πράξεις. Αυτό είναι πρωτίστως δουλειά του εισαγγελέα και δεν είμαι εισαγγελέας. Αν κρίνω όμως απο τη συγκεκριμένη πρακτική της -ανύπαρκτης για σένα- Χρυσής Αυγής, ασφαλώς και αρκετοί απ' αυτούς που είδα λογικά θα ενέχονται σε αξιόποινες πράξεις, βιαιότητες κατά μεταναστών κλπ.

Σε σχέση με τη σπέκουλα τώρα: Αν εγώ σου έλεγα οτι δεν αποκλείω ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΑΠίτες και ΟΝΝΕΔίτες να έχουν δίαυλο επικοινωνίας (και ενδεχομένως και πράξεων απο κοινού) με οργανώσεις όπως η Χρυσή Αυγή, εσύ δεν θα διαμαρτυρόσουν; Η σου φαίνεται απίθανο τελικά;

Τέλος, μου φαίνεται τουλάχιστον ενδιαφέρουσα η μετατόπιση του παραδοσιακού αντικομμουνισμού απο το ΚΚΕ στο Συνασπισμό και τη Ριζοσπαστική Αριστερά γενικότερα. Όσο και να εύχεσαι το αντίθετο, θα τους ξαναδείς στη Βουλή πάντως. Και με τζάμπα κρατική διαφήμιση (βλέπε ηλίθια επίθεση Πολύδωρα) μάλιστα. Στην οποία συμβάλλεις, συνεχίζοντάς την.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Το μεγαλείο ενός κινήματος δε βρίσκεται στην κατάκτηση, αλλά στην ικανότητα να υπερασπίσει και να βαθαίνει τις κατακτήσεις. Το θέμα του ασύλου δείχνει τα όρια προοδευτικότητας μιας μικροαστικής, μίζερης και φοβικής εκδοχής - πέρα για πέρα Ελληνικής... - αυτού που θυμάμαι και θυμούνται κάποιοι φίλοι ή σύντροφοι από εδώ μέσα ή εκεί έξω ως 'προοδευτικό κίνημα αμφισβήτησης'.
Χαίρομαι που υπάρχει το άσυλο. Αλλιώς θα μετρούσαμε πολλά περισσότερα θύματα της κρατικής καταστολής. Ήδη μετράμε πολλά (Πέτρουλας, Κουμής, Κανελλοπούλου, Καλτέζας...). Και είναι κατάκτηση το άσυλο, που κόστισε αγώνες, ξύλο, αίμα, όπως θέλετε πείτε το. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσπαθούν, στο όνομα της υπαρκτής προβοκάτσιας από τις δυνάμεις καταστολής (οι περίφημοι 'γνωστοί άγνωστοι'), να αρνείται επί της ουσίας το 'κίνημα' (δεν είναι τυχαία τα εισαγωγικά, είναι η άποψή μου...) να υπερασπιστεί την κατάκτησή του. Και υπεράσπιση δεν είναι μόνο η αντίθεση στα επίσημα σχέδια για κατάργηση, είναι και να μην το αφήνεις βορά του κάθε ψωνισμένου δήθεν 'αντιεξουσιαστή' ή του καθ'έξιν ή κατά συνθήκη προβοκάτορα. Ή να χρησιμοποιείς την έννοια του ασύλου για τις ψευτομαγκιές (επί της ουσίας αλητείες) που έγιναν σήμερα το πρωί στην εκκλησία στο χώρο της Πολυτεχνειούπολης.
Αρνούμαι, επειδή έχει απέναντί του ένα μπασταρδεμένο κράτος καταστολής, να γίνεται το κίνημα ένα μπασταρδεμένο δημοσιοϋπαλληλίστικο κακέκτυπο αυτού που έζησα εγώ ως κίνημα. Και βαρέθηκα τους κατ'ανάθεση υπερασπιστές όσων συνεχίζουν να με εμπνέουν και ελπίζω να αξιωθώ να εμπνεύσω με αυτά τις ανηψιές μου τώρα, τα παιδιά μου ίσως αργότερα.

+1

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
αντιλαμβάνομαι την αγωνία σου μπροστά στην προοπτική ο Συνασπισμός να ξαναμπεί στη Βουλή, και μάλιστα με αυξημένο ποσοστό

Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι! Μόνο αν επιτραπεί η ανθρώπινη κλωνοποίηση... θα μπορείτε να αυτο-πολλαπλασιαστείτε και να ψηφίζετε καμια δεκαριά φορές ο καθένας σας. Ισως τοτε τα καταφέρετε.

...εναλλακτικά, μας είχαν ξεμείνει κάποια δέντρα από παλιά (ξέρεις τότε που ψηφίζανε και τα δέντρα)! Νομίζω πως είναι διαθέσιμα προς άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

:2funny: :2funny: :2funny:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι! Μόνο αν επιτραπεί η ανθρώπινη κλωνοποίηση... θα μπορείτε να αυτο-πολλαπλασιαστείτε και να ψηφίζετε καμια δεκαριά φορές ο καθένας σας. Ισως τοτε τα καταφέρετε.

...εναλλακτικά, μας είχαν ξεμείνει κάποια δέντρα από παλιά (ξέρεις τότε που ψηφίζανε και τα δέντρα)! Νομίζω πως είναι διαθέσιμα προς άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

:2funny: :2funny: :2funny:

Η τελευταία φορά που ψήφισαν και τα δέντρα πάντως ήταν το 1961, επί Καραμανλή του πρεσβύτερου. Και υπάρχουν σωρεία οι αποδείξεις γι αυτό. Ήταν η τελευταία φορά που η Δεξιά πήρε κοινοβουλευτικά την εξουσία πρίν τη χούντα. Γι' αυτά τα δέντρα μιλάς, αγαπητέ (αλλά όχι ψύχραιμε) συνομιλητή;

Επισκέπτης
τελευταία φορά που ψήφισαν και τα δέντρα πάντως ήταν το 1961, επί Καραμανλή του πρεσβύτερου . Και υπάρχουν σωρεία οι αποδείξεις γι αυτό. Ήταν η τελευταία φορά που η Δεξιά πήρε κοινοβουλευ τικά την εξουσία πρίν τη χούντα. Γι' αυτά τα δέντρα μιλάς, αγαπητέ (αλλά όχι ψύχραιμε) συνομιλητή

Σωστός ο Πέτρος!!!!! ;)  :sunglasses:

Επισκέπτης
Αλλιώς θα μετρούσαμε πολλά περισσότερα θύματα της κρατικής καταστολής. Ήδη μετράμε πολλά (Πέτρουλας

Οι μαλακίες που έχουν περάσει σε χαχόλους από τις εφημερίδες, τα κανάλια και τα ραδιόφωνα των εργολάβων που απορρόφησαν το σύνολο των οικονομικών πόρων της χώρας την τελευταία 25ετία ...

Ο Πέτρουλας θύμα της ... κρατικής καταστολής ...

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Οι μαλακίες που έχουν περάσει σε χαχόλους από τις εφημερίδες, τα κανάλια και τα ραδιόφωνα των εργολάβων που απορρόφησαν το σύνολο των οικονομικών πόρων της χώρας την τελευταία 25ετία ...

Ο Πέτρουλας θύμα της ... κρατικής καταστολής ...

Όχι μωρέ, απο ...ζαρντινιέρα πήγε κι' αυτός!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Η τελευταία φορά που ψήφισαν και τα δέντρα πάντως ήταν το 1961, επί Καραμανλή του πρεσβύτερου. Και υπάρχουν σωρεία οι αποδείξεις γι αυτό. Ήταν η τελευταία φορά που η Δεξιά πήρε κοινοβουλευτικά την εξουσία πρίν τη χούντα. Γι' αυτά τα δέντρα μιλάς, αγαπητέ (αλλά όχι ψύχραιμε) συνομιλητή;

Ακριβώς! Αυτά τα δέντρα εννοώ! Από ότι μαθαίνω οι χουντάρες τα κρατήσανε κάβα στις αποθήκες τους... μήπως και χρειαστεί να ξαναψηφίσουν. Τώρα λοιπόν που εσεις οι συνεργάτες τους (έτσι κι αλλιώς αριστερή/αντιεξουσιαστική χούντα προσπαθείτε να εδραιώσετε), τα χρειάζεστε... θα ήταν καλή ιδέα να τα δανειστείτε. Μεταξύ "χουντικών"... τιμιότης και αλληλεγγύη! Ε, "αριστεριστή/αντιεξουσιαστή" χουντάρα?

Όσο για την "ψυχραιμία" μικρέ και άπλυτε φίλε μας, θέλεις να σου υπενθυμίσω ΔΗΜΟΣΙΑ τις ακριβείς φράσεις που έχεις γράψει σε μέλη και έχεις χρησιμοποιήσει στο παρόν forum, ευρισκόμενος σε μια από τις γνωστές κρίσεις ψυχραιμίας σου? Μήπως θα φύγεις πάλι κλαμμένος που δεν σε παίζουν τα άλλα παιδάκια? Έχεις πολύ πλάκα τελικά και αλήθεια γουστάρουμε να σε διαβάζουμε. Θα μας λείψει το γέλιο αν σε χάσουμε από την παρέα.

Σωστός ο Πέτρος!!!!! ;)  :sunglasses:

user25, αφού πετάχτηκες, για δες τι σου έχω εδώ ---> :badair:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ακριβώς! Αυτά τα δέντρα εννοώ! Από ότι μαθαίνω οι χουντάρες τα κρατήσανε κάβα στις αποθήκες τους... μήπως και χρειαστεί να ξαναψηφίσουν. Τώρα λοιπόν που εσεις οι συνεργάτες τους (έτσι κι αλλιώς αριστερή/αντιεξουσιαστική χούντα προσπαθείτε να εδραιώσετε), τα χρειάζεστε... θα ήταν καλή ιδέα να τα δανειστείτε. Μεταξύ "χουντικών"... τιμιότης και αλληλεγγύη! Ε, "αριστεριστή/αντιεξουσιαστή" χουντάρα?

Όσο για την "ψυχραιμία" μικρέ και άπλυτε φίλε μας, θέλεις να σου υπενθυμίσω ΔΗΜΟΣΙΑ τις ακριβείς φράσεις που έχεις γράψει σε μέλη και έχεις χρησιμοποιήσει στο παρόν forum, ευρισκόμενος σε μια από τις γνωστές κρίσεις ψυχραιμίας σου? Μήπως θα φύγεις πάλι κλαμμένος που δεν σε παίζουν τα άλλα παιδάκια? Έχεις πολύ πλάκα τελικά και αλήθεια γουστάρουμε να σε διαβάζουμε. Θα μας λείψει το γέλιο αν σε χάσουμε από την παρέα.

user25, αφού πετάχτηκες, για δες τι σου έχω εδώ ---> :badair:

Εχεις και ευφυή επιχειρήματα βλέπω! Το Ντι Ρη έβγαλες;

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Pathfinder οι απόψεις είναι απόψεις.
Δεν βλέπω όμως να τις αιτιολογείς. Το να κλάνεις δεν σημαίνει ότι ξέρεις και να μιλάς.
Λίγο φρένο στις εκφράσεις σου δεν θα ήταν κακό.
Εκτός αν όσα λές είναι πορδές. 

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Pathfinder οι απόψεις είναι απόψεις.

Δεν βλέπω όμως να τις αιτιολογείς. Το να κλάνεις δεν σημαίνει ότι ξέρεις και να μιλάς.

Λίγο φρένο στις εκφράσεις σου δεν θα ήταν κακό.
Εκτός αν όσα λές είναι πορδές.

enipeas,

Όταν πάρεις γραμμή τι ρόλο παίζουν και οι 2 τους και με πόσα διαφορετικά nick μπαίνουν στο forum πουλώντας τρελίτσα και φύκια για μεταξωτές κορδέλες... τότε θα μπορείς να έχεις άποψη και να είσαι σίγουρος οτι όχι μόνο θα με δικαιολογήσεις αλλά θα πεις κι εσυ τα ίδια.

Όσο για την "ψυχραιμία" που κάποιοι επικαλούνται... με λίιιιιιιιιγο ψαξιματάκι θα βρεις τις βρισιές του pelekanou και εξαλη συμπεριφορά που δεν δικαιολογείται.

...μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα λοιπόν!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
enipeas,

Όταν πάρεις γραμμή τι ρόλο παίζουν και οι 2 τους και με πόσα διαφορετικά nick μπαίνουν στο forum πουλώντας τρελίτσα και φύκια για μεταξωτές κορδέλες... τότε θα μπορείς να έχεις άποψη και να είσαι σίγουρος οτι όχι μόνο θα με δικαιολογήσεις αλλά θα πεις κι εσυ τα ίδια.

Pathfinder δε θέλω να πιστέψω ότι πετάς λάσπη - ελπίζω να ξέρεις τι λες.

Θα ήταν πολύ χρήσιμο αν μοιραζόσουν μαζί μας την πληροφορία που σε οδήγησε στο να "πάρεις γραμμή" τι ρόλο παίζουν αυτοί οι 2.

Επίσης, μήπως θα μπορούσες να μας πεις ξεκάθαρα τι ρόλο παίζουν επιτέλους;

Είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς πως δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω από υπονοούμενα.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
enipeas,

Όσο για την "ψυχραιμία" που κάποιοι επικαλούνται... με λίιιιιιιιιγο ψαξιματάκι θα βρεις τις βρισιές του pelekanou και εξαλη συμπεριφορά που δεν δικαιολογείται.

...μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα λοιπόν!

Ποιοι είναι "οι δυο τους";

Και εσύ τι είσαι τώρα; Ο μπάτσος του σάϊτ; Η θα μου λες τι άποψη θα έχω κιόλας;

Αν υπήρχε πρόβλημα με τα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ διπλά νικ που ισχυρίζεσαι (και που ουδέποτε ίσχυσε για μένα), οι πρώτοι που θα το έβλεπαν θα ήταν οι Μοντς και όχι εσύ. Τί παριστάνεις λοιπόν, τον Ηρακλή Πουαρώ;

Οι δικές σου κλανιές, ποιον ακριβώς πολιτισμένο διάλογο είπαμε οτι προάγουν;

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αν υπήρχε πρόβλημα με τα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ διπλά νικ που ισχυρίζεσαι (και που ουδέποτε ίσχυσε για μένα), οι πρώτοι που θα το έβλεπαν θα ήταν οι Μοντς και όχι εσύ.

petrospelekanos,

Η ερώτηση μου ήταν ρητορική και η ανικανότητα σου για ικανοποιητική απάντηση, χαρακτηριστική! Επειδή λοιπόν και η μνήμη σου (όπως όλα τα άλλα με εσένα) είναι εξαιρετικά "επιλεκτική", επέτρεψέ μου να θυμίσω σε εσένα και τα νέα μέλη το αρκετά προσφατο "ψύχραιμο" παρελθόν σου.

Προφανώς έχεις ξεχάσει πως έτσι επειδή σου ήρθε έμπνευση, κατηγόρησες μέλος του forum πως διακινεί ναρκωτικά & κάνει εμπόριο λευκής σαρκός. Αν εσένα σε κάνει χαρούμενο να θεωρείς σωματέμπορους και εμπόρους ναρκωτικών τα μέλη του forum που δεν ασπάζονται τις απόψεις σου, ωστε να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια be our guest. Λες και θα συγχυστούμε για την άποψη σου.

Έχοντας υποστεί ban (θυμάαααααασαι?) από τους moderators λόγω απαράδεκτης και χυδαίας συμπεριφοράς προς άλλα μέλη (να αναφερθεί ΚΑΙ η περίπτωση αποστολής PM με χυδαίο υβριστικό περιεχόμενο προς μέλη που απλά εξέφρασαν διαφορετική άποψη από την "ορθά αριστερή" δική σου?), δοκίμασες την τύχη σου με διαφορετικά nick (λες και δεν θα σε πέρνανε είδηση!) ως chrys, ως theofilos, ως petrospelekanos (και 2-3 άλλα ανεπιβεβαίωτα) κλπ

Έχεις εκφραστεί υπέρ του αριστερού σοσιαλιστικού αλλα και του αντιεξουσιαστικού χώρου (αλήθεια... έχεις τελικά αποφασίσει τι ακριβώς θέλεις να είσαι?). ʼλλωστε είσαι ο μοναδικός psyco που θεωρεί εντελώς φυσιολογικό να πάει κανείς έξω από τη θεολογική Θεσσαλονίκης, στις 17 Νοεμβριου το βράδυ. Είσαι ο μόνος που θεωρεί normal να εμπλεκεται κανείς με ανθρώπους που κουβαλούν τα μαγικα μπουκαλάκια με τη βενζίνη και το στουπί? Δηλαδή τι κάνουν? Πολιτική? Ακόμη κι αν δεχτούμε πως κάποιος πραγματικά νομοταγής πολίτης θέλει να τιμήσει τους ήρωες του Πολυτεχνείου 73 (έστω και στις 23.00 το βράδυ!)... δεν θα τρέξει όταν αστυνομικοί επιχειρήσουν να τον σταματούσαν στο δρόμο για τυπικό έλεγχο ταυτότητας.

Δηλαδή πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να είναι κανείς για να παει στο στόμα του λύκου, μέσα σε μια ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ, ανάμεσα σε πετροπόλεμο αντιεξουσιαστών και αστυνομικών, στο πιο θερμό σημείο την πιο θερμή βραδυά των 365 του χρόνου? Πόσο?

petrospelekanos,

Προφανώς ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που ΣΥΝΕΧΩΣ κατηγορεί την αστυνομία, συνεχώς φωνάζει "μπατσοι - γουρούνια", συνεχώς κρίνει τις πράξεις της αστυνομίας (χωρίς βεβαία να είναι ειδικός)... αλλά όταν έρθει το αυγό στον δικό τους κώλο και καποιος βλακας πρέζονας τους σπάσει το τζαμι του παρκαρισμέν ου αυτοκινήτου τους, για να αρπάξει τα ψιλά που εχουν στην κοσνόλα, όταν καποιος τσαντακιας επιτεθει στην γκόμενα, την γυναίκα ή (ακόμη χειρότερα) στην ίδια τους τη μανα, τότε φωνάζουνε "Μα που είναι επιτέλους η αστυνομία? Μα γιατί δεν υπάρχει αστυνομία να φοβούνται οι κλέφτες? Θέλω να βλέπω περιπολίες ΤΩΡΑ!" Ας καταργήσουμ ε λοιπόν την αστυνομία (ναι κι εγω δεν αισθάνομαι καλά να κυκλοφορουν όπλα γύρω μου) κι ας αφήσουμε τα πρεζόνια, τους molotov builders, τα κλεφτρονια και τους βιαστες να κανουν κουμάντο.

Σε έχει προβληματίσει ποτέ αν οι βλακείες που ξεστομίζεις είναι αποτέλεσμα πλύσης εγκεφάλου, μονόπλευρης αγωγής ή απλά εγκεφαλικής ανεπάρκειας?

Μην προσπαθείς λοιπόν να μας πείσεις πως δεν είσαι ελέφαντας! Έχεις δείξει κατ' επανάληψη το ποιόν σου και έχεις εκφραστεί πολλές φορές με τρόπο ΧΥΔΑΙΟ προς μέλη του παρόντος forum. Έχω βαρεθει να σ' ακούω να λες πως θα αποχωρήσεις από το forum, πως δεν γουστάρεις αυτό το στυλ συζήτησης κλπ. Παρ' όλα αυτά... 25 ώρες το 24ωρο εδώ μέσα είσαι (απουσία προσωπικής ζωής ή καλός υπάλληλος του ΣΥΝ?) και μας κάνεις και γελάμε. Όταν λοιπόν αποφασίσεις πως είσαι αρκετά άντρας για να κρατήσεις τις υποσχέσεις που έδωσες, μην ξεχάσεις να κλείσεις την πόρτα φευγοντας. Και θυμήσου... μην τρέξεις - απλά τσακίσου. Βγες λοιπόν σαν petrospelekanos και ξαναμπές σαν chrys, ή σαν theofilos που μας έχεις λείψει και ρίξε και κανένα γαμωσταυρίδι από εκείνα που μας είχες συνηθίσει.

Τέλος, θα σου πρότεινα τον τομέα Αγοραίος Έρωτας>Οίκοι ανοχής>Αθήνα του παρόντος forum, στον οποίο περιέχονται τουλάχιστο 100 thread σχετικά με τα μπουρδέλα της Αθήνας. Προτείνω να διαλέξεις κάποιο και να πας να γαμήσεις σύντομα μπας και ξελαμπικάρεις... διότι σ'έχει πάρει από κάτω!

ΥΓ. Μην πας να κλαφτείς πάλι (ξέρεις εσύ που!) γιατί προβλέπω να τρως μεγαλύτερο ζαρτ από την προηγούμενη φορά! Βλέπεις κάποιοι (ευτυχώς) ξέρουν ακριβως ποιος είσαι και απλά διασκεδάζουν μαζί σου.

Επισκέπτης
Αγαπητέ αεριούχε PATHFINDER. Αρχικά θέλω να σου δώσω μια συμβουλή. Σταμάτα να τρώς κάθε μέρα φασολάδα γιατι στο τέλος ούτε οι πόρνες θα μπορούν να αντέξουν την δυσοσμία :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το κατά πόσο έχουμε κοινή γραμμή με τον Πέτρο το ξέρουμε πολύ καλά εμείς οι δυο, αφού ούτε που τον έχω δεί τον άνθρωπο. Και σίγουρα μου αρκεί που το ξέρουμε εγώ και αυτός διότι εμείς οι δύο τουλάχιστον ξέρουμε ότι απο την (ιδεολογική) πλευρά μας τα πράγματα είναι καθαρά και ότι υπάρχει μια ειλικρίνεια σε αυτά που πράττουμε. Δεν ξέρω εσύ που μυγιάζεσαι πόσο καθαρός είσαι επειδή ο πελεκάνος σε αποστώμωσε με αυτό που είπε και συμφώνησα......
Επίσης θέλω να προσθέσω ότι δεν ψηφίζω το συμπαθέστατο κόμμα στο οποίο είναι ο πελεκάνος και δεν θέλω να του κάνω διαφήμιση. Απλά τυχαίνει να έχουμε πολλές κοινές απόψεις.Τόσο παράξενο σου φαίνεται αεριούχε φίλε και συναγωνιστή (στα μπουρδέλα) PATHFINDER που συμφωνούμε;Εσύ δεν έχει τύχει ποτε να συμφωνήσεις με κάποιον;

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Βρε τι κουφά βλέπω σήμερα...

Αναρωτιέμαι, οι Πετράν & Σια ποιόν περιμένουν να πείσουν;
Προφανώς κανέναν. Τουλάχιστον από αυτούς που παρατηρούν τον Πετράν εδώ και 5 μήνες.

Όσο για τα "υπονοούμενα"... Έλεος ρε παιδιά!
Το ακούμε από τον χρήστη που παρουσιάζει σαν θέσφατα τις ιδεοληψίες του!

Επισκέπτης
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ
Μην λέτε τις απόψεις σας γιατι θα μπείτε κι εσείς στην οργάνωση  Πετράν & Σια! Θα σας κατηγορήσουν οτι μπαίνετε με πολλά και διαφορετικά ψευδώνυμα!
Έλεοοοοοοοος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
                                :dancing: :dancing:
                :2funny: :2funny:  :headbang: :grin: :grin: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom