Νέα

Άρση φοιτητικού ασύλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 355
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά της άρσης του φοιτητικού ασύλου;

• Υπέρ

Ψήφοι: 3 75,0%
  • Κατά

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Υπέρ υπό προϋποθέσεις

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ/δεν με νοιάζει

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παιδια παρακολουθω εδω και καμποσες μερες την συζητηση και θα ηθελα να εκφρασω την αποψη υπερ τησ αρσης του φοιτητικου ασυλου και να την αιτιολογησω
νομιζω ειμαστε σε μια χωρα που μπορουμε να εκφραζουμε τις αποψεις μας μεσα και εξω απο τα πανεπιστημια πχ μπουρδελλα κομ  ετσι δεν ειναι?? οι φοιτητες εχουν το δικαιωμα τησ απεργιας οπως ολες οι αλλες κοινωνικες ομαδες ετσι δεν ειναι??και της καταληψης
επομενως ποια ειναι η ενοια του ασυλου ??να καταστρεφετε η περιουσια του δημοσιου?? δηλαδη η δικηα μας περιουσια ..και να πληρωνουμε εμεις την νυφη ..ειναι η δεν ειναι ανικανοι οι φοιτητες να φυλαξουν μονοι τους τα πανεπιστημια??δυστιχως δεν εχουμε πλεον φοιτητες οικοδομους και αγροτες γερα παιδια που γαμουσαν στον ξυλο.. που ειχαμε στα δικα μου χρονια συγνωμη αν σας στεναχωρησω αλλα θεωρω τους περισσοτερους φοιτητες παιδια του μπαμπα και της μαμας φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα δεν μπορω να βλεπω την πλεοψηφια των φοιτητων να πληρωνει 4 ευρω για καφε στο λαικο μπουρναζι η στην πλατεια εξαρχειων..ποσοι φοιτητες δουλευουν??ποσοι πανε διακοπες στα καμπινγκ??υπαρχει φυσικα και μια εναλακτικη προταση η οποια ειναι η εξης να ανατεθει στους χιλιαδες φοιτητες που ειναι υπερ του ασυλου να φιλαξουν τα πανεπιστημια και αν γινουν ζημιες να της πληρωσουν απο την τσεπη τους...γιατι ρε μαγκες να πλρωσω εγω ??και οι αλλοι που ειμαστε υπερ της αρσης??να πληρωσετε εσεις που σαν υπευθυνα ατομα και συγκροτιμενα που ειστε εχετε αναθεσει σε 2 η 3 000 ατομα την φυλαξη συν τα μελη της κνε αλλοι 1000 που ειναι ποιο δυνατα παιδια  της εργατιας...ετσι θα εξεταζα την αποψη μου να την αλλαξω υπερ του ασυλου τελος παντων ασ παρουμε και μερικες ευθυνες εδω στην ελλαδα

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ
Μην λέτε τις απόψεις σας γιατι θα μπείτε κι εσείς στην οργάνωση  Πετράν & Σια! Θα σας κατηγορήσουν οτι μπαίνετε με πολλά και διαφορετικά ψευδώνυμα!
Έλεοοοοοοοος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
                                 :dancing: :dancing:
                :2funny: :2funny:   :headbang: :grin: :grin: :2funny:

Τι να πω ρε φίλε, το ήθος και -κυρίως- η ευφυία των επιχειρημάτων που άκουσα σήμερα, με άφησαν άφωνο!

Προσπαθείς ας πούμε να πεις σε κάποιον να μην κατηγορεί κάποιον (μια πολιτική οργάνωση εν προκειμένω) αναπόδεικτα. Και του αντιπαραθέτω το επιχείρημα πως θα του φαινότανε να κατηγορούσε κάποιος τον πατέρα του για κάποιο αδίκημα, χωρίς αποδείξεις. Ως παράδειγμα. Και αυτό το παράδειγμα εκλαμβάνεται -απο άλλον, προφανώς μειωμένης προσληπτικότητας, αλλά όχι μειωμένου τραμπουκισμού- ως "συκοφαντική κατηγορία κατά της οικογένειας χρηστών"!

ʼκουσα επίσης οτι έστειλα, λέει, και απειλητικά pm προς χρήστη.  Κάτι τέτοιο δεν έγινε, βεβαια. Αλλά και αν ακόμα γινόταν, εφόσον δεν το "έστειλα" σ' αυτόν που το ισχυρίζεται, που θα μπορούσε τότε ευλόγως να το καταγγείλει στους Μοντς, τότε που στην ευχή ξέρει αν κάτι τέτοιο έγινε η όχι; Μπάτσος της ΓΑΔΑ είναι; Τέλος πάντων, γνωστά τερτίπια, η Ελλάδα τα πληρώνει δεκαετίες τώρα.

Ο ίδιος λεβέντης ισχυρίζεται επίσης, μαζί με τον άλλο αστέρα, τον sxsitegr (άλλη ιστορία πάλι αυτός), οτι μπαίνω, λέει, στο σάϊτ με πολλαπλά νικ. Τους εξήγησα άπαξ και δια παντός οτι ουδέποτε ήμουνα εγγεγραμμένος την ίδια στιγμή με παραπάνω απο ένα νικ (αν το είχα κάνει, θα το ήξεραν πρώτα απ' όλα οι Μοντς). Αυτοί όμως επιμένουν. Είναι προφανώς σίγουροι οτι έχουν μπροστά τους τον ...Κουφοντίνα, η κάτι τέτοιο. Καλά το λένε μερικοί, "η δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά", όσο κι αν οι υπόλοιποι Έλληνες κάνουμε φιλότιμες προσπάθειες περί του αντιθέτου.

Και όχι, δεν είμαι στο Συνασπισμό η σε παρόμοια οργάνωση, τουλάχιστον την τελευταία 20ετία. Συνήθως τους ψηφίζω, όπως και φέτος προτίθεμαι να κάνω κάτι τέτοιο, ιδίως μετά τη λάσπη Πολύδωρα- Καρατζαφέρη, αλλά ...δεν είμαι. Και δεν αντιλαμβάνομαι το φόρουμ εδώ μέσα ως ...μέσο κατήχησης, όπως μου είπανε, επειδή τυγχάνει να έχω άποψη και τη λέω. Ακόμα και να ήμουνα στο Συνασπισμό η σε οποιοδήποτε άλλο Κόμμα βέβαια, δεν θα το έκρινε ο κάθε καραγκιοζάκος εδώ μέσα, που κωλώνει στα πάντα, να μας πει τι πρεσβεύει ο ίδιος π.χ., εκτός απο το ασφαλές μπινελίκι, ταμπουρωμένος πίσω απο τον υπολογιστή του.

Νά' σαι καλά φιλαράκο user25!

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ποιοι είναι "οι δυο τους";

Και εσύ τι είσαι τώρα; Ο μπάτσος του σάϊτ; Η θα μου λες τι άποψη θα έχω κιόλας;

Αν υπήρχε πρόβλημα με τα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ διπλά νικ που ισχυρίζεσαι (και που ουδέποτε ίσχυσε για μένα), οι πρώτοι που θα το έβλεπαν θα ήταν οι Μοντς και όχι εσύ. Τί παριστάνεις λοιπόν, τον Ηρακλή Πουαρώ;

Οι δικές σου κλανιές, ποιον ακριβώς πολιτισμένο διάλογο είπαμε οτι προάγουν;

Μια μικρή παρένθεση, αν κάποιος θέλει να μπαίνει με 2-3-1053 διαφορετικά nick μπορεί και μάλιστα χωρίς να το καταλάβουν οι mods, μη με ρωτήσετε τον τρόπο αλλά όσοι ξέρουν 2-3 πράγματα παραπάνω ξέρουν πως.Προσωπικά το θεωρώ ανόητο για να μην πω μαλακία και με λογοκρίνουν.Αυτά τα κάνουν οι κομπλέξικοι που νομίζουν ότι κάτι θα πετύχουν.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ναι ερευνητικέ φίλε μου, αλλα επειδή για μένα ετέθη τέτοιο ζήτημα, νομίζω οτι εξηγήθηκα. Όντως έχω μπει με διαφορετικά νικ εδώ μέσα, 3 τον αριθμό (και υπήρχαν λόγοι γι' αυτό), αλλά πριν μπω με καινούργιο λογαριασμό είχα ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ- ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ τον παλιό, κάτι που είναι σε γνώση όλων των Μοντς. Και κάτι που είναι δικαίωμά μου επίσης. Θα ήθελα λοιπόν να μην πετάς λάσπη για "κομπλεξικούς που νομίζουν οτι κάτι θα πετύχουν" μπαίνοντας με πολλαπλά νικ, εκτός αν κάνεις σαφές οτι δεν μιλάς για μένα. Και νομίζω οτι δεν σε τιμά, μιας και έχεις γράψει λίγα μεν αλλά σοβαρά ποστ, να συμπλέεις, έστω και κατά τύχην, με αστέρες του σάϊτ που η ποιότητα των επιχειρημάτων τους είναι η ...κλανιά. Το είδες υποθέτω και μόνος σου. Λίγα ποστ παραπάνω είναι.

Φιλικά

Επισκέπτης
απο την στιγμη που οι ομοφυλοφιλοι ειναι μια πραγματικοτητα στην κοινωνια μας δεν καταλαβαινω τον λογο γιατι να μην παντρευονται!!οσον αφορα την υοθεσια ,με βρισκει αρνητικο για πολλους λογους!!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ελπίζω να μην συμφωνείς με τη θεση του ΣΥΝ περι νομιμοποιησης των γάμων τον ομοφυλοφύλων,
ενα βήμα δηλ πριν απο την υοθεσια παιδιών απο ομοφυλόφυλα ζευγάρια.
Στα κουμουνιστικά καθεστώτα πάντως οι ομοφυλόφυλοι έτρωγαν ban

Οι ομοφυλόφιλοι είναι μια μειονότητα και, ως τέτοια, έχει κάποια δικαιώματα, τα οποία -εγώ τουλάχιστον- δεν αμφισβήτησα ποτέ. Απο κει και πέρα, αν θέλουν να παντρεύονται η όχι, να φοράνε νυφικό η αμπέχωνο κλπ, ποσώς με ενδιαφέρει. Αν θέλουν να το κάνουν, δεν είμαι εγώ αυτός που θα τους εμποδίσει.

Και μην πάμε πάλι σε συζήτηση αν αυτά τα "κομμουνιστικά καθεστώτα" κυνήγησαν η όχι τους ομοφυλόφιλους. Ναι, τους κυνήγησαν. Αλλά το κατά πόσον ήτανε "κομμουνιστικά" αυτά τα καθεστώτα του σταλινικού τύπου, θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω. Το έχω επιχειρηματολογήσει πολλάκις εδώ μέσα. Ψάξτο αν σε ενδιαφέρει, μην κουράζουμε και αυτούς που μας διαβάζουν.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ναι φίλε μου, αλλα επειδή για μένα ετέθη τέτοιο ζήτημα, νομίζω οτι εξηγήθηκα. Όντως έχω μπει με διαφορετικά νικ εδώ μέσα, 3 τον αριθμό (και υπήρχαν λόγοι γι' αυτό), αλλά πριν μπω με καινούργιο λογαριασμό είχα ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ- ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ τον παλιό, κάτι που είναι σε γνώση όλων των Μοντς. Και κάτι που είναι δικαίωμά μου επίσης. Θα ήθελα λοιπόν να μην πετάς λάσπη για "κομπλεξικούς που νομίζουν οτι κάτι θα πετύχουν" μπαίνοντας με πολλαπλά νικ, εκτός αν κάνεις σαφές οτι δεν μιλάς για μένα. Και νομίζω οτι δεν σε τιμά, μιας και έχεις γράψει λίγα μεν αλλά σοβαρά ποστ, να συμπλέεις, έστω και κατά τύχην, με αστέρες του σάϊτ που η ποιότητα των επιχειρημάτων τους είναι η ...κλανιά. Το είδες υποθέτω και μόνος σου. Λίγα ποστ παραπάνω είναι.

Φιλικά

Αν αυτό πηγαίνει σε μένα τότε να σου πω πως δεν αναφερόμουνα σε σένα προσωπικά.Εγώ λέω αυτούς που έχουν 3-4 account και κάνουν post με το "κεντρικό" τους καμιά μαλακιά και μετά μπαίνουν και με τα άλλα και απαντάνε στον ευατό τους είτε για να φανεί ότι συμφωνούν πολλοί με όσα λένε είτε για να δώσουν αξία στο post τους.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αν αυτό πηγαίνει σε μένα τότε να σου πω πως δεν αναφερόμουνα σε σένα προσωπικά.Εγώ λέω αυτούς που έχουν 3-4 account και κάνουν post με το "κεντρικό" τους καμιά μαλακιά και μετά μπαίνουν και με τα άλλα και απαντάνε στον ευατό τους είτε για να φανεί ότι συμφωνούν πολλοί με όσα λένε είτε για να δώσουν αξία στο post τους.

ʼκυρη λοιπόν η διαφαινόμενη παρεξήγηση, μιας και είπες οτι δεν αναφέρεσαι σε μένα.    :)

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είμαι σε θέση 2:30 το βράδυ να διαβάζω 22 σελίδες posts απλά είδα την τελευταία σελίδα και έκανα μια παρένθεση για την αναφορά σου στα nick και κατά πόσον το καταλαβαίνουν οι mod κτλ.Καμία επαφή με επίθεση και τα συναφή.Μην το γαμήσουμε το post πάλι.Συνεχίστε επί του θέματος κύριοι  :grin: :grin:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απλά η ερώτηση μου ηταν παγίδα,
οπως εκεινη που μου έκανες το απόγευμα για το θέμα του ασύλου
αλλα τελικά απάντησες έξυπνα και διπλωματικά όπως και εγώ το απόγευμα :grin:

Αυτά να τα βλέπουν μερικοί- μερικοί που νομίζουν οτι δεν γίνονται πολιτισμένες συζητήσεις μεταξύ ανθρώπων που διαφωνούν στη βασική ιδεολογική τους θεώρηση. Αλλά και που δεν είναι κάφροι, βέβαια.

Πάντα μια συζήτηση είναι ενδιαφέρουσα, όχι τόσο για να πείσει κάποιος ένα δεξιό να γίνει αριστερός η το αντίθετο, όσο για να κυκλοφορούν οι ιδέες. Υποθέτω οτι συμφωνείς.

Προσωπικά χάρηκα που άκουσα απο σένα, που είσαι αντιδιαμετρικής πολιτικής θεώρησης απο μένα, να λέει οτι ίσως θα είχε αξία να κρατηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο, έστω και μόνο για σεβασμό στην πρόσφατη ιστορία του τόπου. Πήγαινε πέστο όμως αυτό στους θερμοκέφαλους που  θέλουν εδώ και τώρα "λύση" του προβλήματος, τρομάρα τους!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δεν είμαι σε θέση 2:30 το βράδυ να διαβάζω 22 σελίδες posts απλά είδα την τελευταία σελίδα και έκανα μια παρένθεση για την αναφορά σου στα nick και κατά πόσον το καταλαβαίνουν οι mod κτλ.Καμία επαφή με επίθεση και τα συναφή.Μην το γαμήσουμε το post πάλι.Συνεχίστε επί του θέματος κύριοι   :grin: :grin:

Το θέμα είναι προ πολλού λήξαν, φιλαράκι!   :)

Και το avatar σου καταπληκτικό!

Επισκέπτης
ο σαβαλας ειναι κρυφοκομμουνιστης!!!ελα,παραδεξου το  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ερώτηση: Είστε υπέρ ή κατά της άρσης του φοιτητικού ασύλου;
Υπέρ   51 (47.2%)
Κατά   35 (32.4%)
Υπέρ υπό προϋποθέσει ς   22 (20.4%)
Δεν ξέρω/δεν απαντώ/δεν με νοιάζει   0 (0%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 108

Μόλις τώρα πρόσεξα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.47% Υπέρ?Τι λες..Τεσπά αυτή τη στιγμή όπως προείπα δεν είμαι για πολλά πολλά οπότε με κόβω να κάνω post αύριο.

Χαίρομαι που αρέσει το avatar. :grin: :grin: :grin:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
+1
αυτο ειναι άλλωστε και το βασικότερο, να κυκλοφορόυν οι ιδέες
απο κει και πέρα ενας ουδέτερος ας διαλέξει με ποιόν συμφωνεί
ή με ποια συμφωνεί και με τους 2 και με ποιά διαφωνεί και με τους 2

+1

Και χωρίς χτυπήματα κάτω απο τη μέση, όπως ΑΠΕΙΡΕΣ φορές εδώ μέσα!   (φυσικά και δεν το λέω για σένα)

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
φτου φτου
χτυπα κανα ξύλο :2funny:

πάντως παιδάκι τωρα (θαμουνα 1η ή 2η δημοτικού) με στέλνει ο παππούς μου στο περίπτερο να του πάρω την απογευματινή ,
είχε τελιώσει και μη ξέροντας του παίρνω τον ριζοσπάστη,
έπειξε ο παππούς  :2funny:

Που να του έπαιρνες και την Προλεταριακή Σημαία η το Οδόφραγμα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μια απλή ερώτηση :

Από το 1974 και μετά , πόσες φορές η διάταξη περί ασύλου έχει βρει εφαρμογή για τον πραγματικό σκοπό της, δηλαδή για την "ελεύθερη διακίνηση ιδεών" ; Έχει διωχθεί ποτέ μέλος της Πανεπιστημιακής Κοινότητας για τις ιδέες του και βρήκε προστασία από το άσυλο;

Έχω την αίσθηση ότι το άσυλο προστατεύει μόνο τα αναρχικά καθήκια, τους γνωστούς αλήτες των Εξαρχείων από την ποινική δίωξη που συνεπάγεται η εγκληματική τους δράση ...

Αν όμως το άσυλο έχει χρησιμοποιηθεί ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ για τον σκοπό που θεσπίστηκε, θα ήθελα να την ξέρω ...

Μπας και αξίζουν τα δις που έχει πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος ...

Επισκέπτης
Κι εσύ να 'σαι καλά φίλε Πέτρο για την επιμονή που έδειξες στο να υποστηρίξεις τις απόψεις σου στις λασπολογίες που ρίχνανε κάποιοι σε σένα και σε αυτά που πιστεύεις.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μια απλή ερώτηση :

Από το 1974 και μετά , πόσες φορές η διάταξη περί ασύλου έχει βρει εφαρμογή για τον πραγματικό σκοπό της, δηλαδή για την "ελεύθερη διακίνηση ιδεών" ; Έχει διωχθεί ποτέ μέλος της Πανεπιστημιακής Κοινότητας για τις ιδέες του και βρήκε προστασία από το άσυλο;

Έχω την αίσθηση ότι το άσυλο προστατεύει μόνο τα αναρχικά καθήκια, τους γνωστούς αλήτες των Εξαρχείων από την ποινική δίωξη που συνεπάγεται η εγκληματική τους δράση ...

Αν όμως το άσυλο έχει χρησιμοποιηθεί ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ για τον σκοπό που θεσπίστηκε, θα ήθελα να την ξέρω ...

Μπας και αξίζουν τα δις που έχει πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος ...

Με βάση τη λογική (που λέει ο λόγος) του Λάκη, έχω κι εγώ να θέσω ένα ερώτημα:

Απο το 1949 και μετά (άντε, με την εξαίρεση του πολέμου στην ...Κορέα), πόσες φορές χρειάστηκε να "επέμβει" ο ελληνικός στρατός; Και μιλάω για να σώσει την πατρίδα απο "εχθρούς", όχι φυσικά για να κάνουν κάποια μπουμπούκια εκ του στρατεύματος πραξικόπημα, όπως το 1967.

Αν θεωρήσουμε λοιπόν οτι το πανεπιστημιακό άσυλο έχει περιπέσει σε αχρηστία και καλύπτει πλέον αλλότριους σκοπούς, όπως μας λέει ο Λάκης, γιατί δεν καταργούμε και τον ελληνικό στρατό, που τόσες πολλές φορές έχει περιπέσει εν αμαρτίαις; Για να μη μιλήσω φυσικά για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας, όταν δεν θα έχει πια να αντιμετωπίσει το σαφάρι των εξοπλισμών και τη μισθοδοσία τόσων χιλιάδων στρατιωτικών. Τι λέτε λοιπόν;

(Για όσους δεν το κατάλαβαν, η ερώτηση είναι υποθετική και ουχί πραγματική. Ακολουθεί όμως τον τρόπο που "σκέφτονται" αρκετοί εδώ μέσα)

Saridos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ως παλίο μέλος του φοιτητικού κινήματος θα πώ μια λέξη μόνο.... κάποτε στο Πολυτεχνείο.... μας είχανε κυνηγίσει κάτι μπάτσοι στην Πατησίων μπήκαμε απο Στουρνάρη... Σε πέντε λεπτά ΄σκάνε μύτη 5 Κ-9.... και τα αμολάνε μέσα... και είμασταν σκαρφαλωμένοι στα δέντρα 4 ώρεσ μεχρι που μας έσωσε ο τοτε πρύτανης θεμιστοκλής...το άσυλο περιφρουρεί την ελευθερη διακίνηση αποψεων και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταργηθεί μιας και είναι το μόνο μέρος οπου μπορεί να καταφύγι ένας διωκόμενος εστω και προσωρινά.... οποιαδήποτε άλλη αντίληψη είναι σκοταδιστικοφασιστική και να τονίσω πως μόνο επι Ραιχ δεν υπήρχε ασυλο στα πανεπιστήμια.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom