Νέα

Άρση φοιτητικού ασύλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 355
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά της άρσης του φοιτητικού ασύλου;

• Υπέρ

Ψήφοι: 3 75,0%
  • Κατά

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Υπέρ υπό προϋποθέσεις

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ/δεν με νοιάζει

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν προκειται να βαλω ουτε υποψηφιοτητα,ουτε εχω συμφερον να πω ψεμματα,λεω αυτα που ΕΙΔΑ!!Αυτα που εσυ τα βλεπεις απ τον καναπε σου μεγαλε,εγω τα βλεπω ζωντανα,ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ!Εχω δει βανακι να βγαζει κουκουλοφορους σχεδον διπλα στα ματ!!!!!

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.163
Πόντοι
11.005
petrospelekanos,

προφανώς δεν πρόσεξες τι έγραψα! Να το επαναλάβω λοιπόν. Εγραψα οτι πολύ ΚΑΚΩΣ πέσαν οι φάπες & οι κλωτσιές και μάλιστα αδικαιολόγητα μπροστά σε κάμερες. Είπα επίσης πως αυτοί (και μόνο αυτοί) που το κάνανε, έπρεπε να διωχθούν ΠΟΙΝΙΚΑ και να έχουν τις αναλογες κυρώσεις από την υπηρεσία τους.

Σωστά ως εδώ? Συμφωνείς?

Αυτό που με εξόργισε είναι οτι ενας πρωθυπουργός κι ενας υπουργός δημοσίας τάξεως ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να ΓΛΥΦΟΥΝ έναν "πεταμένο" που ΕΙΧΕ στην πλάτη του καταδίκες όχι φυσικά για λίγο μαυράκι του θεού... αλλά επειδή είχε συλληφθεί από την Κυπριακή αστυνομία να πασάρει πρέζα σε συνομηλίκους του. Κατανοητό κι αυτό?

Που είναι λοιπόν η διαφωνία σου?
αδικαιολογητα μπροστα σε καμερες,δηλαδη αν δεν υπηρχαν καμερες μπορουσαν να βαρανε οσο θελουν τα ματ????
φανταζομαι οτι δεν εννοεις κατι τετοιο.
Οσο για τον υπουργο θα ηθελα να ζητησει συγνωμη απο τον Ελληνικο λαο για την καταντια της αστυνομιας.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
petrospelekanos,

προφανώς δεν πρόσεξες τι έγραψα! Να το επαναλάβω λοιπόν. Εγραψα οτι πολύ ΚΑΚΩΣ πέσαν οι φάπες & οι κλωτσιές και μάλιστα αδικαιολόγητα μπροστά σε κάμερες. Είπα επίσης πως αυτοί (και μόνο αυτοί) που το κάνανε, έπρεπε να διωχθούν ΠΟΙΝΙΚΑ και να έχουν τις αναλογες κυρώσεις από την υπηρεσία τους.

Σωστά ως εδώ? Συμφωνείς?

Αυτό που με εξόργισε είναι οτι ενας πρωθυπουργός κι ενας υπουργός δημοσίας τάξεως ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να ΓΛΥΦΟΥΝ έναν "πεταμένο" που ΕΙΧΕ στην πλάτη του καταδίκες όχι φυσικά για λίγο μαυράκι του θεού... αλλά επειδή είχε συλληφθεί από την Κυπριακή αστυνομία να πασάρει πρέζα σε συνομηλίκους του. Κατανοητό κι αυτό?

Που είναι λοιπόν η διαφωνία σου?

Χωρίς κατ' αρχήν να αμφισβητώ αυτό που γράφεις γαι την πρέζα, όπως βλέπεις είμαι καλοπροαίρετος, μήπως πρέπει να μας πεις κιόλας ΠΟΥ διάβασες για την σύλληψη του φοιτητή απο την Κυπριακή Αστυνομία;

Α, και περιμένω την άποψή σου γι' αυτό που είπα περί διακοπής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, μην ξεχνιόμαστε!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Επίσης να δηλώσω σε αποκλειστικότητα, πως γνωρίζω ΠΟΙΟΙ έπληξαν με RPG την Αμερικανική πρεσβεία:

Ήταν ο πρόεδρος της δημοκρατίας που οδηγούσε το μηχανάκι (μάλιστα την ώρα της διαφυγής από το σημείο έκανε και σούζα) και είχε βοηθό τον Βουλγαράκη! Θα ερχόταν και ο Πολύδωρας μαζί τους με το van της ΕΛΑΣ... αλλά τελευταία στιγμή το ακύρωσε γιατί είχε κάτι molotov να κατασκευάσει στην Θεολογική της Θεσσαλονίκης.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Επίσης να δηλώσω σε αποκλειστικότητα, πως γνωρίζω ΠΟΙΟΙ έπληξαν με RPG την Αμερικανική πρεσβεία:

Ήταν ο πρόεδρος της δημοκρατίας που οδηγούσε το μηχανάκι (μάλιστα την ώρα της διαφυγής από το σημείο έκανε και σούζα) και είχε βοηθό τον Βουλγαράκη! Θα ερχόταν και ο Πολύδωρας μαζί τους με το van της ΕΛΑΣ... αλλά τελευταία στιγμή το ακύρωσε γιατί είχε κάτι molotov να κατασκευάσει στην Θεολογική της Θεσσαλονίκης.

Αυτό είναι χιούμορ κακής ποιότητας. Αν θες να συνεχίσουμε σε διάλογο ποιότητας, καλό θα ήταν να απαντάς επι της ουσίας και όχι με αστειάκια της Τρίτης Δημοτικού.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.163
Πόντοι
11.005

Ο Καραμανλης που ηταν??? ετρωγε μπουγατσες??

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ίσως ο liomas μιλάει για άλλες "κακοτοπιές" τύπου "Κύπριος φοιτητής".

Ισως το ακόλουθο παράδειγμα φανεί ασχετο με το παρόν θέμα, όμως δεν είναι. Τότε, πολύ ΚΑΚΩΣ βέβαια οι φάπες & οι κλωτσιές πέσαν και μάλιστα μπροστά σε κάμερες αλλά "θάφτηκε" το γεγονός πως ο νεαρός ήταν μεγάλο κοπρόσκυλο και ΓΝΩΣΤΟΣ στους αναρχικούς κύκλους. Αντ' αυτού, φτάσαμε στο σημείο ολόκληρος πρωθυπουργός και υπουργός δημοσιας τάξεως να τηλεφωνουν στον νεαρό και να ζητούν (αν είναι δυνατόν) συγνώμη.

Δεν λέω οτι οι αστυνομικοί δεν κάνανε λάθη και μάλιστα θα επρεπε να τιμωρηθουν και να διωχθούν ποινικά οι μετέχοντες στο ξύλο-πάρτυ! ...φτάσαμε όμως στο σημείο και στα πλάισια "αντισταθμιστικών οφελών" ο υπουργός δημόσιας τάξης να προσφέρει θέση δημοσίου υπαλλήλου στο Πυροσβεστικό Σώμα στον νεαρο Κύπριο. Φυσικά ο Κύπριος φοιτητής δεν θα μπορούσε να εισαχθεί (έστω και χωρις εξετάσεις) στην Πυροσβεστικη ακαδημία που του προσέφερε ο υπουργός δημοσιας τάξεως, διότι αποδείχτηκε οτι είχε στην "πλάτη" του καταδικαστικές αποφάσεις (από Κυπριακά δικαστηρια) για θέματα χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών ενώ εκκρεμούν ακόμη δικαστήρια περί εμπορίας ναρκωτικών. Πάλι καλά που δεν ζήτησε η ΥπΕξ μας από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας να του δώσει χάρη για να μπορέσει το άξιο τέκνο του νησιού της Αφροδίτης να μπεί στο ΠΣ.

Αλλά τι λέω τώρα...

Καλά, όταν ακούς Κύπριος σπουδαστής ετών 24.... κάτι δεν πάει καλά...
(Αλλά αν μιλήσεις, γίνεσαι κακός και πονηρός).

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ενημερωτικά σου λέω ότι οι Κύπριοι πάνε φαντάροι ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ στα 18 τους.Κάνουν 2 χρόνια θητεία,οπότε τελειώνουν στα 20 τους.ʼρα αν κάποιος Κύπριος είναι φοιτητής/ σπουδαστής στα 24 του ,δεν είναι παράδοξο.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Χωρίς κατ' αρχήν να αμφισβητώ αυτό που γράφεις γαι την πρέζα, όπως βλέπεις είμαι καλοπροαίρετος, μήπως πρέπει να μας πεις κιόλας ΠΟΥ διάβασες για την σύλληψη του φοιτητή απο την Κυπριακή Αστυνομία;

ΕΙΠΑ το εξής: O Kύπριος φοιτητής ΔΕΝ μπορούσε να εισαχθεί στην Πυροσβεστική ακαδημία (θέση που του π[ροσεφερε ο Β. Πολύδωρας ως αρμόδιος υπουργός στα πλαίσια αντισταθμιστικών οφελών) διότι όχι μόνο δεν είχε καθαρό ποινικό μητρώο, αλλά είχε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ αποφασεις για διακίνηση και διευκόλυνση, ενω ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ δικαστήρια (δεν λέωω... μπορεί να αθωωθεί το παιδί) για ΕΜΠΟΡΙΑ ναρκωτικών. Όλα αυτα αφορούν στοιχεία που εδωσε στα Δικαστηρια Θεσσνίκης το Κυπριακό υπουργείο δικαιοσύνης μέσω της Κυπριακής πρεσβείας. Η είδηση πέρασε στα ψιλά γραμματα των εφημερίδων λίγες μερες / εβδομαδες μετά το συμβάν. Εγω το διάβασα σε Αγγελιοφορο και τα Νεα.

Α, και περιμένω την άποψή σου γι' αυτό που είπα περί διακοπής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, μην ξεχνιόμαστε!

Δυστυχώς ΔΕΝ ασχολούμαι με τα ποδοσφαιρικά και δεν μπορώ να έχω αποψη για το θέμα. Ειλικρινα αγνοώ. Λυπάμαι

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ενημερωτικά σου λέω ότι οι Κύπριοι πάνε φαντάροι ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ στα 18 τους.Κάνουν 2 χρόνια θητεία,οπότε τελειώνουν στα 20 τους.ʼρα αν κάποιος Κύπριος είναι φοιτητής/ σπουδαστής στα 24 του ,δεν είναι παράδοξο.

Και φυσικά, δεν είναι λόγος η Κυπριακή του ιδιότητα για να ξυλοκοπείται απο "ζαρντινιέρες", έτσι;

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.163
Πόντοι
11.005
Καλά, όταν ακούς Κύπριος σπουδαστής ετών 24.... κάτι δεν πάει καλά...
(Αλλά αν μιλήσεις, γίνεσαι κακός και πονηρός).
Κυπριος,σπουδαστης,24.Το σκεφτομαι,το παλευω,αλλα δεν καταλαβαινω.Τι δεν παει καλα??
Κυπριος,σπουδαστης,24.Εκανε κατι λαθος το παιδι και τον βαραγε η ζαρντινιερα μια ωρα????

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αυτό είναι χιούμορ κακής ποιότητας. Αν θες να συνεχίσουμε σε διάλογο ποιότητας, καλό θα ήταν να απαντάς επι της ουσίας και όχι με αστειάκια της Τρίτης Δημοτικού.

Ε όταν ακούω όμως οτι κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές ξεφορτώνονται έτοιμοι για δράση από van της ΕΛΑΣ... απαντώ με το ίδιο ΚΡΥΑ αστεία! Ε πια! Αστυνομόφιλος ΠΟΤΕ δεν υπήρξα... αλλά με αυτά που ακούω πια, έχω φτάσει στα όρια μου!

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σε μένα κάνεις αυτήν την ερώτηση;ο κολλητός μου είναι Κύπριος κ η μεγαλύτερη καψούρα της ζωής μου Κυπραία.

Κ έτσι να μην ήταν,πάλι αυτή η ιδιότητα δεν τους κάνει ξεχωριστούς.ΈΛΕΟΣ....

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στο ενα καναλι τηλεφωνησε ο Υπουργος,και το καναλι ελεγε οτι επεσε και χτυπησε σε ζαρντινιερα,και μοτοποδηλατο σταθμευμενο,και το αλλο καναλι εκανε αναφορα σε πρωτακουστη βιαιοπραγια κατα του Κυπριου φοιτητη..Δημικρατια και ενημερωση..Λενε οτι ο Υπουργος ζητησε συγνωμη,αλλα και πολυ στ αρχιδια μας διοτι σημερα θα το χει ξεχασει κιολας..ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ..ΑΚΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ..

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΕΙΠΑ το εξής: O Kύπριος φοιτητής ΔΕΝ μπορούσε να εισαχθεί στην Πυροσβεστική ακαδημία (θέση που του π[ροσεφερε ο Β. Πολύδωρας ως αρμόδιος υπουργός στα πλαίσια αντισταθμιστικών οφελών) διότι όχι μόνο δεν είχε καθαρό ποινικό μητρώο, αλλά είχε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ αποφασεις για διακίνηση και διευκόλυνση, ενω ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ δικαστήρια (δεν λέωω... μπορεί να αθωωθεί το παιδί) για ΕΜΠΟΡΙΑ ναρκωτικών. Όλα αυτα αφορούν στοιχεία που εδωσε στα Δικαστηρια Θεσσνίκης το Κυπριακό υπουργείο δικαιοσύνης μέσω της Κυπριακής πρεσβείας. Η είδηση πέρασε στα ψιλά γραμματα των εφημερίδων λίγες μερες / εβδομαδες μετά το συμβάν. Εγω το διάβασα σε Αγγελιοφορο και τα Νεα.

Δυστυχώς ΔΕΝ ασχολούμαι με τα ποδοσφαιρικά και δεν μπορώ να έχω αποψη για το θέμα. Ειλικρινα αγνοώ. Λυπάμαι

α. Το οτι το διάβασες στις εφημερίδες που λες, χωρίς να μας δίνεις το ακριβές δημοσίευμα, δεν σημαίνει οτι αυτό που λες ισχύει κιόλας. Θα σε παρακαλούσα άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός όταν ισχυρίζεσαι κάτι το οποίο αμφισβητείται. Αν δηλαδή κάποιος πει για σένα οτι διακινείς ναρκωτικά η κάνεις εμπόριο λευκής σαρκός χωρίς να μας το αποδείξει, και πει απλά οτι το διάβασε στο ΒΗΜΑ, πρέπει να το πιστέψουμε;

β. Είναι απαραίτητο  να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο για να μας πεις αν σ αρεσουν όλα αυτά τα επεισόδια που βλέπουμε απο ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ κάθε Κυριακή; Και που κάποτε θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουν. Η έχεις επιλεκτική ευαισθησία στη βία;

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6

Επ' αυτού δεν διαφωνώ.

Ο προβληματισμός μου είναι, ότι ο Κύπριος φοιτητής είχε πάει στην Θεσ/κη για σπουδές 10 ημέρες πριν το επεισόδιο.

α. Προφανώς οι αστυνομικοί δεν τον ήξεραν για να έχουν προηγούμενα.
β. Αν και 10 ημερών, έπεσε αμέσως στην πρώτη κακοτοπιά.
γ. Τα 4 χρόνια που υπολείπονται, ΤΙ έκανε;
δ. Γιατί από την Κύπρο πήγε άραγε στη Θεσ/κη;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ε όταν ακούω όμως οτι κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές ξεφορτώνονται έτοιμοι για δράση από van της ΕΛΑΣ... απαντώ με το ίδιο ΚΡΥΑ αστεία! Ε πια! Αστυνομόφιλος ΠΟΤΕ δεν υπήρξα... αλλά με αυτά που ακούω πια, έχω φτάσει στα όρια μου!

Όταν κάποιος σου λέει οτι είδε κάτι με τα μάτια του, καλό θα είναι να μην τον ειρωνεύεσαι πάντως. Οκ, το καταλάβαμε οτι αδυνατείς να το πιστέψεις, αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα μάλλον. Τι να κάνουμε, η γη κινείται!

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εδω που τα λεμε ο Καραμανλης στεναχωρηθηκε,αφου να φανταστειτε εφαγε μονο 4 hot dog εναντι των 10 που επρεπε!Ο δε Γιωργακης απο κει που κοιμοταν 23 ωρες το 24ωρο(διαθετει το χαρισμα να κοιμαται κι ορθιος) κοιμηθηκε 20!!

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.163
Πόντοι
11.005
Επ' αυτού δεν διαφωνώ.

Ο προβληματισμός μου είναι, ότι ο Κύπριος φοιτητής είχε πάει στην Θεσ/κη για σπουδές 10 ημέρες πριν το επεισόδιο.

α. Προφανώς οι αστυνομικοί δεν τον ήξεραν για να έχουν προηγούμενα.
β. Αν και 10 ημερών, έπεσε αμέσως στην πρώτη κακοτοπιά.
γ. Τα 4 χρόνια που υπολείπονται, ΤΙ έκανε;
δ. Γιατί από την Κύπρο πήγε άραγε στη Θεσ/κη;
Εγω αν θελεις να δεχτω οτι ο κυπριος ηταν υποπτος για κακουργηματικες πραξεις.Το δεχομαι.Ο αστυνομικος υποχρεουτε να τον παει αυτοφωτο στον εισαγγελεα.Η γαμημενη η ζαρτνινιερα γιατι τον κοπαναγε μια ωρα???ειναι και αυτο μεσα στα δικαιωματα του αστυνομικου?? να τον εχουν ξαπλωμενο κατω και 10 αστυνομικοι να τον σαπιζουν στο ξυλο?? Οι αστυνομικοι αυτοι θα δικαστουν??
Ο υπουργος θα λογοδοτησει που μιλαγε για ζαρντινιερα θελωντας να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα???
Φανταζεστε να μην υπηρχε καμερα?? νεκρος θα ηταν ο κυπριος.Και λεω,αν ο κυπριος πρεπει να δικαστει για κατι να δικαστει και αν φταει να παει φυλακη,δεν με απασχολει αυτο.

Odysseas74

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Όταν κάποιος σου λέει οτι είδε κάτι με τα μάτια του, καλό θα είναι να μην τον ειρωνεύεσαι πάντως. Οκ, το καταλάβαμε οτι αδυνατείς να το πιστέψεις, αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα μάλλον.

Παράθεση από petrospelekanos
Το οτι το διάβασες στις εφημερίδες που λες, χωρίς να μας δίνεις το ακριβές δημοσίευμα, δεν σημαίνει οτι αυτό που λες ισχύει κιόλας. Θα σε παρακαλούσα άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός όταν ισχυρίζεσαι κάτι το οποίο αμφισβητείτ αι.

Μου αρέσει η συνέπεια των λόγων σου και ο τρόπος που σκέφτεσαι....
ο ένας που το διάβασε με τα μάτια του (και σου ανάφερε και την πηγή του) αμφισβητείται, ενώ ο άλλος που το είδε με τα μάτια του (και μας συμφέρει η άποψη του) γίνεται αποδεκτός?.  :huh: :huh:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom