Νέα

Άρση φοιτητικού ασύλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 355
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά της άρσης του φοιτητικού ασύλου;

• Υπέρ

Ψήφοι: 3 75,0%
  • Κατά

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Υπέρ υπό προϋποθέσεις

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ/δεν με νοιάζει

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες οι κουκουλοφοροι,δεν ειναι ολοι αναρχικοι...Ειναι μια προβοκατσια που σε συνεργασια με τα χουντικα ΜΜΕ κατευθυνουν την κοινη γνωμη κατα της νεολαιας,και οχι των ισχυρων παραγοντων..Πολλοι ειναι βαλτοι απ τα κομματα,εχουν δει πολλα τα ματια μου για να το λεω αυτο..Εγω ας πουμε ειμαι αναρχικος,αλλα εντιμος,δεν εχω πειραξει μυγα,δεν εχω σπασει περιουσια κανενος,δεν εχω πλακωθει,και  ειμαι ειρηνιστης μεγιστος..Μην τσιμπατε ολοι με τις κουφαλες αυτες..Εχω διαμαρτυρηθει,εχω διαδηλωσει,εχω φωναξει αλλα ποτε δεν απασχολησα ουτε αστυνομια ουτε δικαιοσυνη..Δυσκολο καποιος μορφωμενος ανθρωπος θα κανει τετοια ζημια-ηλιθιοτητα.. :jerking:

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.190
Πόντοι
11.005
Μάλλον δεν κατάλαβες τι θα πει ρητορική ερώτηση?.
Να ακομα ενα λαθος σου,σε απασχολει τι καταλαβα εγω.Εσυ ομως ακομα δεν εχεις καταλαβει αυτο που λεμε πολυ εδω μεσα.Σου προτεινω να προσπαθησεις ξανα.νασαι καλα φιλε.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.190
Πόντοι
11.005
Παιδες οι κουκουλοφοροι,δεν ειναι ολοι αναρχικοι...Ειναι μια προβοκατσια που σε συνεργασια με τα χουντικα ΜΜΕ κατευθυνουν την κοινη γνωμη κατα της νεολαιας,και οχι των ισχυρων παραγοντων..Πολλοι ειναι βαλτοι απ τα κομματα,εχουν δει πολλα τα ματια μου για να το λεω αυτο..Εγω ας πουμε ειμαι αναρχικος,αλλα εντιμος,δεν εχω πειραξει μυγα,δεν εχω σπασει περιουσια κανενος,δεν εχω πλακωθει,και  ειμαι ειρηνιστης μεγιστος..Μην τσιμπατε ολοι με τις κουφαλες αυτες..Εχω διαμαρτυρηθει,εχω διαδηλωσει,εχω φωναξει αλλα ποτε δεν απασχολησα ουτε αστυνομια ουτε δικαιοσυνη..Δυσκολο καποιος μορφωμενος ανθρωπος θα κανει τετοια ζημια-ηλιθιοτητα.. :jerking:
Εχεις δικιο,απλα εχουμε συνηθησει να αποκαλουμε τους ταραξιες αναρχικους.Λαθος μας.

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και να σας αποδειξω τι κουφαλες ειναι ολοι οι λαικιστες πολιτικαντηδες ,καταφεραν να μας βαλουν σε τετοια διαμαχη,ενω για την καταργηση του ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ δεν εγινε ουτε κουβεντα!!!Στη Γερμανια εαν καποιος βουλευτης διαπραξει αδικημα παει μεσα και δεν τον χαλαει καθολου,εδω ομως οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ των τρομοκυβερνησεων ΜΠΑΤΣΟΚ-ΝΕΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ζουνε απ τις κλοπες και τις αυθαιρεσιες...Και κανενας δεν λογοδοτησε ποτε στη δικαιοσυνη..ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ... :tickedoff:

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.190
Πόντοι
11.005
Και να σας αποδειξω τι κουφαλες ειναι ολοι οι λαικιστες πολιτικαντηδες ,καταφεραν να μας βαλουν σε τετοια διαμαχη,ενω για την καταργηση του ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ δεν εγινε ουτε κουβεντα!!!Στη Γερμανια εαν καποιος βουλευτης διαπραξει αδικημα παει μεσα και δεν τον χαλαει καθολου,εδω ομως οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ των τρομοκυβερνησεων ΜΠΑΤΣΟΚ-ΝΕΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ζουνε απ τις κλοπες και τις αυθαιρεσιες...Και κανενας δεν λογοδοτησε ποτε στη δικαιοσυνη..ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ... :tickedoff:
Μου αρεσει ο συλλογισμος σου και συμφωνω μαζι σου.

Odysseas74

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι μια προβοκατσια που σε συνεργασια με τα χουντικα ΜΜΕ κατευθυνουν την κοινη γνωμη κατα της νεολαιας,και οχι των ισχυρων παραγοντων..Πολλοι ειναι βαλτοι απ τα κομματα,εχουν δει πολλα τα ματια μου για να το λεω αυτο..
ʼλλη καραμέλα αυτή:
Όταν νεαροί κουκουλοφόροι σπάνε, καταστρέφουν και καίνε, τότε είναι προβοκάτορες, ασφαλίτες με κουκούλες.
Όταν οι ίδιοι νεαροί κουκουλοφόροι, αντιμετωπίζονται βιαίως από την αστυνομία, τότε είναι αναρχικοί και επαναστατημένα νιάτα?.
Αποφασίστε τέλος πάντων τι είναι!!! και αναλόγως πράξτε: ή απομονώστε τους, ή υποστηρίξτε τους, και τα δύο δεν γίνεται!!!

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.190
Πόντοι
11.005
Φιλε Odysseas74,γιατι δεν μας λες την δικη σου γνωμη ξεκαθαρα?
Δεν εχεις σχηματισει γνωμη εσυ ακομα? ή μηπως για καποιο λογο ντρεπεσε να την ανακοινωσεις?
Αν την εχεις ανακοινωσει καπου πιο πανω ή παλαιοτερα,σου ζηταω συγνωμη.Αν ομως οχι,τοτε πεστο,ελα,δεν ειναι κακο.

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οδδυσεα δεν μπορω να ξερω ακριβως ποσοι ειναι και τι,αλλα εχω δει βανακι της αστυνομιας να ανοιγει και να βγαινουν κουκουλοφοροι 2-3 φορες...Τωρα εαν μερικοι ανεγκεφαλοι αντιδρουν ετσι μαλλον εχουν ψυχολογικα..Παντως μια βομβα την θελει το κοινοβουλιο εδω που τα λεμε..Αφου δεν σεβονται τους πολιτες τουλαχιστον να τους φοβουνται...

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν σε εβαλε ποτε σε σκεψη οτι διπλα απ τα ματοσκυλα υπαρχουν κανα 2 ταραξιες και δεν τους πιανουν???!!!Ενω τον Κυπριο οχι μονο τον επιασαν,αλλα τον σκισανε κιολας..Μιλαμε να υπαρχουν 100 γουρουνια των ματ και να μην πιανουν 2 ατομα!!!!!!!Μηπως επειδη ειναι ολα κανονισμενα??!?!?! :2funny:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ίσως ο liomas μιλάει για άλλες "κακοτοπιές" τύπου "Κύπριος φοιτητής".

Ισως το ακόλουθο παράδειγμα φανεί ασχετο με το παρόν θέμα, όμως δεν είναι. Τότε, πολύ ΚΑΚΩΣ βέβαια οι φάπες & οι κλωτσιές πέσαν και μάλιστα μπροστά σε κάμερες αλλά "θάφτηκε" το γεγονός πως ο νεαρός ήταν μεγάλο κοπρόσκυλο και ΓΝΩΣΤΟΣ στους αναρχικούς κύκλους. Αντ' αυτού, φτάσαμε στο σημείο ολόκληρος πρωθυπουργός και υπουργός δημοσιας τάξεως να τηλεφωνουν στον νεαρό και να ζητούν (αν είναι δυνατόν) συγνώμη.

Δεν λέω οτι οι αστυνομικοί δεν κάνανε λάθη και μάλιστα θα επρεπε να τιμωρηθουν και να διωχθούν ποινικά οι μετέχοντες στο ξύλο-πάρτυ! ...φτάσαμε όμως στο σημείο και στα πλάισια "αντισταθμιστικών οφελών" ο υπουργός δημόσιας τάξης να προσφέρει θέση δημοσίου υπαλλήλου στο Πυροσβεστικό Σώμα στον νεαρο Κύπριο. Φυσικά ο Κύπριος φοιτητής δεν θα μπορούσε να εισαχθεί (έστω και χωρις εξετάσεις) στην Πυροσβεστικη ακαδημία που του προσέφερε ο υπουργός δημοσιας τάξεως, διότι αποδείχτηκε οτι είχε στην "πλάτη" του καταδικαστικές αποφάσεις (από Κυπριακά δικαστηρια) για θέματα χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών ενώ εκκρεμούν ακόμη δικαστήρια περί εμπορίας ναρκωτικών. Πάλι καλά που δεν ζήτησε η ΥπΕξ μας από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας να του δώσει χάρη για να μπορέσει το άξιο τέκνο του νησιού της Αφροδίτης να μπεί στο ΠΣ.

Αλλά τι λέω τώρα...

Απλά μας λες οτι όποιος έχει καταδικαστική απόφαση εις βάρος του για προηγούμενα -και άσχετα με τα επεισόδια του Πολυτεχνείου- αδικήματα (και πρέπει φυσικά να μας το αποδείξεις αυτό αν δεν θες να μιλάς αέρα πατέρα), ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, άρα μπορούν να τον ξυλοκοπάνε οι "ζαρντινιέρες" ανενόχλητα.

Αλλά έχω θέσει εδώ και μέρες ένα ερώτημα, στο οποίο ουδείς απο τους υπέρμαχους της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου μου απάντησε: Αν δηλαδή μας ενοχλούν τόσο τα πολιτικής φύσεως επεισόδια που γίνονται κάθε τόσο, γιατί δεν εισηγείται κάποιος την ΔΙΑΚΟΠΗ του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, όπου επίσης γίνονται συνέχεια επεισόδια και η κατάσταση δείχνει να είναι ενεξέλεγκτη; Η θεωρούμε μονομερώς "αντικοινωνικά" στοιχεία αυτούς που τα σπάνε για κοινωνικοπολιτικούς λόγους (και πάντα με την προϋπόθεση τα σπασίματα να μη γίνονται σε αγαστή συνεργασία με κύκλους της αστυνομίας, που έχει κάθε συμφέρον να διαιωνίζεται η κατάσταση γιατί έτσι αναβαθμίζεται ο ρόλος της), ενώ θεωρούμε ως περίπου "φυσιολογικό" να διεξάγεται κανονικά το πρωτάθλημα, που με την ύπαρξή του και μόνο δίνει "δουλειά" στους χούλιγκανς;

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Οδδυσεα δεν μπορω να ξερω ακριβως ποσοι ειναι και τι,αλλα εχω δει βανακι της αστυνομιας να ανοιγει και να βγαινουν κουκουλοφοροι 2-3 φορες.

Kαλά τώρα τα έχω ακούσει ΟΛΑ! Μα είσαι ΣΟΒΑΡΟΣ? Κουκουλοφόροι αντι-εξουσιαστές να ξεφορτώνονται από van της EΛΑΣ? Θες και τα πιστευεις ή έχεις αποστηθίσει τις παλιές προκυρήξεις της 17Ν? Αν είναι δυνατόν πια!!! Λες κι ακούω τις παπαριές προκατασκευασμένες δηλώσεις του Mr ΣΥΝ

Απoρώ ρε παληκάρια... απορώ με το είδος της λογικής αυτής! Εκτός πια κι αν είδες κάτι που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ! Για έλα ένα Π/Σ/Κ σε καποιο χιονοδρομικό (αν χιόνιζε - λέμε τώρα) να δεις χιλιάδες προβοκάτορες... αφού όλοι τους φορουν κουκούλες!

Σοβαρότητα ρε παιδιά!

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.190
Πόντοι
11.005
Φιλε μανολο82 τα γουρουνια των ματ οπως αναφερεις τους αστυνομικους,και κανεις ασχημα για μενα,ειναι απλα υπαληλοι,μισθωτοι.Αν αντι να προσταευουν εσενα και εμενα απο τα κακοποια στοιχεια,χτυπανε συνταξιουχους,φοιτητες,μαθητες,εργατες.Δεν φταινε αυτοι,καποιος τους εδωσε εντολη να το κανουν.Καποιος υπουργος.

Odysseas74

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οδδυσεα δεν μπορω να ξερω ακριβως ποσοι ειναι και τι,αλλα εχω δει βανακι της αστυνομιας να ανοιγει και να βγαινουν κουκουλοφοροι 2-3 φορες...

2 ή 3 φορές, δεν είναι τόσες πολλές για να τις μπερδεύεις?. Κι αυτοί οι βλάκες με βανακί της αστυνομίας πήγαιναν? Είχαν ανοίξει τουλάχιστον τον φάρο για να τραβήξουν λίγο τη προσοχή???

Odysseas74

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Odysseas74,γιατι δεν μας λες την δικη σου γνωμη ξεκαθαρα?
Δεν εχεις σχηματισει γνωμη εσυ ακομα? ή μηπως για καποιο λογο ντρεπεσε να την ανακοινωσεις?
Αν την εχεις ανακοινωσει καπου πιο πανω ή παλαιοτερα,σου ζηταω συγνωμη.Αν ομως οχι,τοτε πεστο,ελα,δεν ειναι κακο.

Αντί να ειρωνεύεσαι καλό θα ήταν να απαντήσεις. Είναι το τέταρτο θέμα που έχουμε ανοίξει αυτές τις ημέρες σχετικά με άσυλο και καταλήψεις και έχω γράψει σε όλα τις απόψεις μου τεκμηριωμένα. Περιμένω να δω το ίσιο και από εσένα που γυρνάς 30 χρόνια πίσω για να μιλήσεις για την αναγκαιότητα του ασύλου σήμερα.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.190
Πόντοι
11.005
Kαλά τώρα τα έχω ακούσει ΟΛΑ! Μα είσαι ΣΟΒΑΡΟΣ? Κουκουλοφόροι αντι-εξουσιαστές να ξεφορτώνονται από van της EΛΑΣ? Θες και τα πιστευεις ή έχεις αποστηθίσει τις παλιές προκυρήξεις της 17Ν? Αν είναι δυνατόν πια!!! Λες κι ακούω τις παπαριές προκατασκευασμένες δηλώσεις του Mr ΣΥΝ

Απoρώ ρε παληκάρια... απορώ με το είδος της λογικής αυτής! Εκτός πια κι αν είδες κάτι που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ! Για έλα ένα Π/Σ/Κ σε καποιο χιονοδρομικό (αν χιόνιζε - λέμε τώρα) να δεις χιλιάδες προβοκάτορες... αφού όλοι τους φορουν κουκούλες!

Σοβαρότητα ρε παιδιά!
Παντως φιλε θα πρεπει να δεις και την δηλωση και του πρυτανη του παν/μιου θεσ/νικης και του πρυτανη του ΕΜΠ (νομιζω) οτι ειδαν κουκουλοφορους να βγαινουν πισω απο τις μοναδες των ματ.προκειται για σοβαρες καταγγελιες για τις οποιες υπουργος δεν απαντησε.Φανταζεσαι να ισχυουν αυτα που λενε οι πρυτανεις?? υπαρχει ΘΕΜΑ.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6

Σοβαρότητα ρε παιδιά!

Επειδή δεν το πιστεύεις εσύ αυτό (η δεν θες να το πιστέψεις), τη συνεργασία δηλαδή των μπάτσων με κάποιους "κουκουλοφόρους", δεν σημαίνει και οτι δεν γίνεται κιόλας! Αλλιώς θα πρέπει να μας εξηγήσεις πως γίνεται και οι κουκουλοφόροι "δουλεύουν" δίπλα στους μπάτσους και κανείς απο τους τελευταίους δεν ασχολείται μαζί τους, ενώ φλομώνουν στα χημικά και τα δακρυγόνα όλους τους υπόλοιπους διαδηλωτές. Η μήπως δεν συμφέρει την αστυνομία να γίνονται επεισόδια, επειδή έτσι αναβαθμίζεται ο ρόλος της στην κοινωνία;

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Απλά μας λες οτι όποιος έχει καταδικαστική απόφαση εις βάρος του για προηγούμενα -και άσχετα με τα επεισόδια του Πολυτεχνείου- αδικήματα (και πρέπει φυσικά να μας το αποδείξεις αυτό αν δεν θες να μιλάς αέρα πατέρα), ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, άρα μπορούν να τον ξυλοκοπάνε οι "ζαρντινιέρες" ανενόχλητα.

petrospelekanos,

προφανώς δεν πρόσεξες τι έγραψα! Να το επαναλάβω λοιπόν. Εγραψα οτι πολύ ΚΑΚΩΣ πέσαν οι φάπες & οι κλωτσιές και μάλιστα αδικαιολόγητα μπροστά σε κάμερες. Είπα επίσης πως αυτοί (και μόνο αυτοί) που το κάνανε, έπρεπε να διωχθούν ΠΟΙΝΙΚΑ και να έχουν τις αναλογες κυρώσεις από την υπηρεσία τους.

Σωστά ως εδώ? Συμφωνείς?

Αυτό που με εξόργισε είναι οτι ενας πρωθυπουργός κι ενας υπουργός δημοσίας τάξεως ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να ΓΛΥΦΟΥΝ έναν "πεταμένο" που ΕΙΧΕ στην πλάτη του καταδίκες όχι φυσικά για λίγο μαυράκι του θεού... αλλά επειδή είχε συλληφθεί από την Κυπριακή αστυνομία να πασάρει πρέζα σε συνομηλίκους του. Κατανοητό κι αυτό?

Που είναι λοιπόν η διαφωνία σου?

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.190
Πόντοι
11.005
Αντί να ειρωνεύεσαι καλό θα ήταν να απαντήσεις. Είναι το τέταρτο θέμα που έχουμε ανοίξει αυτές τις ημέρες σχετικά με άσυλο και καταλήψεις και έχω γράψει σε όλα τις απόψεις μου τεκμηριωμένα. Περιμένω να δω το ίσιο και από εσένα που γυρνάς 30 χρόνια πίσω για να μιλήσεις για την αναγκαιότητα του ασύλου σήμερα.
Ειλικρινα δεν σε ειρωνευομαι,αν πιστεψες κατι τετοιο ζηταω συγνωμη.Εφοσον εχεις καταθεση την γνωμη σου ξεκαθαρα οπως λες,σου αναγνωριζω το δικαιωμα της αποψης,οποια και αν ειναι η αποψη σου.Απλα δεν αντεχω αυτους που κρυβονται.Εχω ομως και εγω καταθεσει τις αποψεις μου περι ασυλου.Αν σε ενδιαφερει η αποψη μου θα την βρεις πιο πανω.Δεξου την συγνωμη μου και παλι,δεν ειχα σκοπο να σε εκνευρισω.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom