ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(2)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Όχι με τίποτα.Άντε και να κάνει εσύ θα την επερνες;
Όχι με τίποτα.Άντε και να κάνει εσύ θα την επερνες;
Καλό εργαλείο η Άρια αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε αν παίζει.Τελικά καμία πληροφορία για αυτήν;
Πράγματι φαίνεται καλό βγάζει κάτι το πουτανι που προσωπικά εμένα με φτιάχνει πολύ.Καλό εργαλείο η Άρια αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε αν παίζει.
Οι δήθεν σελεμπιτιτσες σε κλειστό κύκλο παίζουν όσες παίζουν γιατί δεν παίζουν όλες αλλά σίγουρα δεν θα μάθεις από εδώ μέσα και φιλική συμβουλή μην ρωτάς γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα.Ρωτησα και εγώ για 2-3 γκόμενες όπως εσύ τώρα και με τάραξαν στα μηνύματα όλοι δήθεν ξέρανε και για να μου πουν έπρεπε να ξέρω να τους πω εγώ για άλλη και πότε θα κλείσω ραντεβού μόνο εγγυητική δεν μου ζητήσανε.Ψευτες που κάνουν καυλαντα είναι.Φιλη του πετριδη σε κλειστο κυκλο θα δουλευει
οπως κ η ζετα λογικοοΦιλη του πετριδη σε κλειστο κυκλο θα δουλευει
δε θεωρω οτι ειναι ψευτης καποιος ο οποις δε θελει δημοσια να δωσει καποιαπληροφορια. το εχετε δειλιγο λαθος. και δεν λεω αποθεμα ανταλλαγματος, αλλα σε μια σελιδα σαν αυτη, δεν ειναι ευκολονα δωσεικανεις πληροφοριεςγια μια κοπελα, ειδικα οταν αυτη ειαι εστω και μια μικρη ποροβολη στα σοσιαλ. πισω απο ενα ανωνυμο προφιλ. δλδ οκ ναι υπαρχουν πληροφοριες, μπορει και να μην υπαρχουν ποιος θα τις εδινε δημοσια, να εκθεσει μια κοπελα,και σ λεω κομα γαι για καποια χρηματα να παρει και αυτος νταβατζιλιι....Οι δήθεν σελεμπιτιτσες σε κλειστό κύκλο παίζουν όσες παίζουν γιατί δεν παίζουν όλες αλλά σίγουρα δεν θα μάθεις από εδώ μέσα και φιλική συμβουλή μην ρωτάς γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα.Ρωτησα και εγώ για 2-3 γκόμενες όπως εσύ τώρα και με τάραξαν στα μηνύματα όλοι δήθεν ξέρανε και για να μου πουν έπρεπε να ξέρω να τους πω εγώ για άλλη και πότε θα κλείσω ραντεβού μόνο εγγυητική δεν μου ζητήσανε.Ψευτες που κάνουν καυλαντα είναι.
Συμφωνώ με όσα λες τα έχω γράψει και εγώ σε νήμα άλλης κοπέλας που έγραφαν τα ίδια κάποιοι ψάχνοντας τρόπους να πάρουν πληροφορίες.Εννοειτε ότι αν κάποιος είναι σοβαρός και να ξέρει δεν θα δώσει πληροφορίες μέσα σε ένα εντελώς ανοιχτό φόρουμ χύμα.Εγω έγραψα και είπα ψεύτες κάποιους από εδώ μέσα που στέλνουν προσωπικά μηνύματα σε άλλους και λένε ξέρω για την τάδε πες μου για κάποια άλλη και εσύ και θα σου την κανονίσω εγώ.Το παίζουν ότι ξέρουν και όλα τα μηνύματα τους είναι:παιδιά πως θα πάμε με αυτήν,πως θα πάρουμε την άλλη δεν καταλαβαίνουν ότι και να παίζει κάποια δεν θα παίζει από εδώ μέσα.Συγγνωμη για το κατεβατο.δε θεωρω οτι ειναι ψευτης καποιος ο οποις δε θελει δημοσια να δωσει καποιαπληροφορια. το εχετε δειλιγο λαθος. και δεν λεω αποθεμα ανταλλαγματος, αλλα σε μια σελιδα σαν αυτη, δεν ειναι ευκολονα δωσεικανεις πληροφοριεςγια μια κοπελα, ειδικα οταν αυτη ειαι εστω και μια μικρη ποροβολη στα σοσιαλ. πισω απο ενα ανωνυμο προφιλ. δλδ οκ ναι υπαρχουν πληροφοριες, μπορει και να μην υπαρχουν ποιος θα τις εδινε δημοσια, να εκθεσει μια κοπελα,και σ λεω κομα γαι για καποια χρηματα να παρει και αυτος νταβατζιλιι....
Ποία είναι η τηλεπαρουσιαστρια;;;"Δεν είναι αυτή η τηλεπαρουσιαστρια"
"Δεν είναι αυτή μην επιμενεις"Ποία είναι η τηλεπαρουσιαστρια;;;
Δεν είπα εγώ ότι είναι αυτή και δεν επεμενα. Μάθε να διαβάζεις."Δεν είναι αυτή μην επιμενεις"