Νέα

Άρια Δαμουλάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manmegas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.611
Πόντοι
1.336
Τελικά καμία πληροφορία για αυτήν;

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.455
Πόντοι
446

Lux84

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
101
Πόντοι
0
Πολύ δυνατή η Άρια σε ολα

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
162
Πόντοι
1
Φιλη του πετριδη σε κλειστο κυκλο θα δουλευει

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.455
Πόντοι
446
Φιλη του πετριδη σε κλειστο κυκλο θα δουλευει
Οι δήθεν σελεμπιτιτσες σε κλειστό κύκλο παίζουν όσες παίζουν γιατί δεν παίζουν όλες αλλά σίγουρα δεν θα μάθεις από εδώ μέσα και φιλική συμβουλή μην ρωτάς γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα.Ρωτησα και εγώ για 2-3 γκόμενες όπως εσύ τώρα και με τάραξαν στα μηνύματα όλοι δήθεν ξέρανε και για να μου πουν έπρεπε να ξέρω να τους πω εγώ για άλλη και πότε θα κλείσω ραντεβού μόνο εγγυητική δεν μου ζητήσανε.Ψευτες που κάνουν καυλαντα είναι.

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
πολύ σεξυ η άρια φέτος στο Ινστα
Εάν έχεις κανείς κάποια πλρφ θα με ενδιέφερε τάμαλα

OP
OP
manmegas

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.057
Πόντοι
371
Οι δήθεν σελεμπιτιτσες σε κλειστό κύκλο παίζουν όσες παίζουν γιατί δεν παίζουν όλες αλλά σίγουρα δεν θα μάθεις από εδώ μέσα και φιλική συμβουλή μην ρωτάς γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα.Ρωτησα και εγώ για 2-3 γκόμενες όπως εσύ τώρα και με τάραξαν στα μηνύματα όλοι δήθεν ξέρανε και για να μου πουν έπρεπε να ξέρω να τους πω εγώ για άλλη και πότε θα κλείσω ραντεβού μόνο εγγυητική δεν μου ζητήσανε.Ψευτες που κάνουν καυλαντα είναι.
δε θεωρω οτι ειναι ψευτης καποιος ο οποις δε θελει δημοσια να δωσει καποιαπληροφορια. το εχετε δειλιγο λαθος. και δεν λεω αποθεμα ανταλλαγματος, αλλα σε μια σελιδα σαν αυτη, δεν ειναι ευκολονα δωσεικανεις πληροφοριεςγια μια κοπελα, ειδικα οταν αυτη ειαι εστω και μια μικρη ποροβολη στα σοσιαλ. πισω απο ενα ανωνυμο προφιλ. δλδ οκ ναι υπαρχουν πληροφοριες, μπορει και να μην υπαρχουν ποιος θα τις εδινε δημοσια, να εκθεσει μια κοπελα,και σ λεω κομα γαι για καποια χρηματα να παρει και αυτος νταβατζιλιι....

stinggr

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
45
Πόντοι
0
Εγώ να ρωτήσω κάτι; Όταν ζητάτε πληροφορίες τι ακριβώς περιμένετε; Να σας δώσουν το τηλέφωνό της π.χ.; Και άντε και σας το δίνουν, πιστεύετε ότι θα πάρετε απάντηση; Τέτοιες επαφές σπάνια σηκώνουν άγνωστα νούμερα έτσι και αλλιώς.

Άσε που δε θεωρώ να είναι κανείς μέλος τέτοιου κύκλου και να δίνει πληροφορίες σε ένα ορθάνοιχτο φορουμ, προσβάσιμο στον καθένα.

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.455
Πόντοι
446
δε θεωρω οτι ειναι ψευτης καποιος ο οποις δε θελει δημοσια να δωσει καποιαπληροφορια. το εχετε δειλιγο λαθος. και δεν λεω αποθεμα ανταλλαγματος, αλλα σε μια σελιδα σαν αυτη, δεν ειναι ευκολονα δωσεικανεις πληροφοριεςγια μια κοπελα, ειδικα οταν αυτη ειαι εστω και μια μικρη ποροβολη στα σοσιαλ. πισω απο ενα ανωνυμο προφιλ. δλδ οκ ναι υπαρχουν πληροφοριες, μπορει και να μην υπαρχουν ποιος θα τις εδινε δημοσια, να εκθεσει μια κοπελα,και σ λεω κομα γαι για καποια χρηματα να παρει και αυτος νταβατζιλιι....
Συμφωνώ με όσα λες τα έχω γράψει και εγώ σε νήμα άλλης κοπέλας που έγραφαν τα ίδια κάποιοι ψάχνοντας τρόπους να πάρουν πληροφορίες.Εννοειτε ότι αν κάποιος είναι σοβαρός και να ξέρει δεν θα δώσει πληροφορίες μέσα σε ένα εντελώς ανοιχτό φόρουμ χύμα.Εγω έγραψα και είπα ψεύτες κάποιους από εδώ μέσα που στέλνουν προσωπικά μηνύματα σε άλλους και λένε ξέρω για την τάδε πες μου για κάποια άλλη και εσύ και θα σου την κανονίσω εγώ.Το παίζουν ότι ξέρουν και όλα τα μηνύματα τους είναι:παιδιά πως θα πάμε με αυτήν,πως θα πάρουμε την άλλη δεν καταλαβαίνουν ότι και να παίζει κάποια δεν θα παίζει από εδώ μέσα.Συγγνωμη για το κατεβατο.

Rooof

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
5
Like
168
Πόντοι
280
Παίδες καλησπέρα.... Υπάρχει κάποιος που να πει πως μπορώ να κάνω κονέ με την συγκεκριμένη κυρία....;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.209
Πόντοι
1.106
"Δεν είναι αυτή η τηλεπαρουσιαστρια"

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.566
Πόντοι
29.667
"Δεν είναι αυτή μην επιμενεις"
Δεν είπα εγώ ότι είναι αυτή και δεν επεμενα. Μάθε να διαβάζεις.
Εγώ απλώς ρώτησα ποία είναι η παρουσιαστρια και συνεχίζω και ρωτάω αν συνεχίζει τα ραντεβού η παρουσιαστρια και ποία είναι;;;
Ελπίζω αυτή τη φορά να κατάλαβες τι ρωτάω;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom