Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.684
- Πόντοι
- 10.411
Πλήρωνε στο υποτιθέμενο παρακμιακό κανάλι 300 ευρώ την εκπομπή κάθε εβδομαδα με μηδενική τηλεθέαση πόσο να αντέξει ποια!
Πλήρωνε στο υποτιθέμενο παρακμιακό κανάλι 300 ευρώ την εκπομπή κάθε εβδομαδα με μηδενική τηλεθέαση πόσο να αντέξει ποια!
Ανάλογα τις ανάγκες της... Τώρα που έμεινε και χωρίς "κανάλι"......Μούναρος απάλευτος...αν περιλαμβάνεται στα μιλφάκια κιόλας ακομα καλύτερα...για μυαλό δεν ξέρω δεν θα την στειλω για Πανελληνιες ετσι κι αλλιως...αν βιζιτάρει οντως...το εξετάζω σοβαρά!!!Οποιος γνωρίζει υπεύθυνα...ας ενημέρωσει σε πμ.!!!!
Τωρα την εμαθα εγω...που δουλευε σε κανα δευτεροτριτο επαρχιακο καναλι;;;Ανάλογα τις ανάγκες της... Τώρα που έμεινε και χωρίς "κανάλι"......
αντε καλε?ε και μεις που της σκάσαμε 150 πριν καμιά 10ρια χρόνια και την γαμήσαμε τι καταλάβαμε?
το απόλυτο κομοδίνο σπασαρχίδα, πεταμέν
πριβέ σε κλειστό κύκλο...αντε καλε?
που βιζιταριζε αυτη η γκαβλα?
ωραιοςπριβέ σε κλειστό κύκλο...
και όλοι μουτζώναμε μετά ο ένας τον άλλο και πρώτα τον εαυτό μας...
πόσο έχω μπαζώσει θεέ μου...
Κάνα κονε για να μπασωσω και εγώ παίζει;;;πριβέ σε κλειστό κύκλο...
και όλοι μουτζώναμε μετά ο ένας τον άλλο και πρώτα τον εαυτό μας...
πόσο έχω μπαζώσει θεέ μου...
ακολουθώΚάνα κονε για να μπασωσω και εγώ παίζει;;;
Και πάμε κατευθείαν στον τοίχο, γιατί ακόμα καμία πληροφορία δεν έχω πάρει!!!ακολουθώ
Εδώ φαίνεται πόσο έχει σπάσει...........
Μπορώ να πω ότι σε πιστεύωΈμπαινα.....και δεν εβγενα!
Την εχεις παρει? Μπορεις να επιβεβαιωσεις οσα λεγονται απο τους υπολοιπους μυστες περι κομοδινου?στα ποσα ειναι τωρα 200 ή 300 ???
δυστυχως , δεν την ειχα παρει...μ την είχαν προτείνει προ κοβιντ..τοτε ηταν 150-200 αλλα τωρα εμαθα οτι το ανεβασε λογο π εβαλε στηθος κλπΤην εχεις παρει? Μπορεις να επιβεβαιωσεις οσα λεγονται απο τους υπολοιπους μυστες περι κομοδινου?
δυστυχως , δεν την ειχα παρει...μ την είχαν προτείνει προ κοβιντ..τοτε ηταν 150-200 αλλα τωρα εμαθα οτι το ανεβασε λογο π εβαλε στηθος κλπ
Που μπορουμε να την βρουμε?δυστυχως , δεν την ειχα παρει...μ την είχαν προτείνει προ κοβιντ..τοτε ηταν 150-200 αλλα τωρα εμαθα οτι το ανεβασε λογο π εβαλε στηθος κλπ