giorgos2226
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 4.577
Η απο καποιον π την εχει παρει και την ξερει ή απο καμια αλλη κοπελα κλειστου κυκλου π την ξερειΠου μπορουμε να την βρουμε?
Η απο καποιον π την εχει παρει και την ξερει ή απο καμια αλλη κοπελα κλειστου κυκλου π την ξερειΠου μπορουμε να την βρουμε?
Άμα δεις εκπομπές της στο youtube όντως είναι ηλίθια αλλά άλλο θέλουμε όλοι από αυτήν παλιά είχε πάλι νήμα εδώ και κάποιος είχε δώσει πληροφορίες αλλά ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλαΑδιανόητα ηλιθια και ρηχή, αλλά και αδιανόητα καυλα
Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά είναι το ξεκωλακι που όλοι θέλουν να ξεσκίσουν.Τσόντα
Υπάρχει το κονέ ακόμη ?ε και μεις που της σκάσαμε 150 πριν καμιά 10ρια χρόνια και την γαμήσαμε τι καταλάβαμε?
το απόλυτο κομοδίνο σπασαρχίδα, πεταμένα λεφτά...
Σιγά που θα κράταγα κονέ με την σαύραΥπάρχει το κονέ ακόμη ?
Δεν έχεις κι αδικο, απο την στιγμή που δεν σου έκανε, δεν έχει νόημαΣιγά που θα κράταγα κονέ με την σαύρα
Τώρα έχει βάλει και στήθος το παίζει και παρουσιάστρια θα ζητάει τουλάχιστον τα διπλά.ε και μεις που της σκάσαμε 150 πριν καμιά 10ρια χρόνια και την γαμήσαμε τι καταλάβαμε?
το απόλυτο κομοδίνο σπασαρχίδα, πεταμένα λεφτά...
?Τώρα έχει βάλει και στήθος το παίζει και παρουσιάστρια θα ζητάει τουλάχιστον τα διπλά.
Σε σχέση με τα 150 που διάβασα πιο πάνω λέωσου ειπε ποσο?
?
Και εσύ πώς το ξέρεις, έχεις μιλήσει μαζί της;;;Σε σχέση με τα 150 που διάβασα πιο πάνω λέω
Με βάση αυτά που διαβάζω εδώ εγώ όχι δεν έχω μιλήσει μαζί της.Και εσύ πώς το ξέρεις, έχεις μιλήσει μαζί της;;;
Πολλά ακούγονται για αυτήν αλλά δυστυχώς τίποτα συγκεκριμένοΠαίδες καλησπέρα.... Υπάρχει κάποιος να πήγε σχετικά πρόσφατα με την Άρια να μου πει πως ήταν....; ή γενικά αν έχει πάει μαζί της και παλιότερα