Πραγματικά είστε χειρότερες από τους μπουρδελιάρηδες (Κουάρ και Έρι).
Σιγά ρε υπερκαυλωμένα όντα.
Πείτε ό,τι θέλετε, αλλά τα λέτε με επικριτικό υφάκι που προσωπικά με απωθεί.
Να υποθεσω οτι ειστε λιγο ψυχραμενες αναμεταξυ σας ?
Αυτα.
τι λες ρε παιδι μουΠραγματικά είστε χειρότερες από τους μπουρδελιάρηδες (Κουάρ και Έρι).
Κρίνετε ως ξενέρωτες/ανοργασμικές/αγάμητες όποιες δε δίνουν κώλο ξέρω γω ή δεν κάνει όσα γουστάρετε εσείς αλλά αυτή. Η Κουάρ κράζει τις χοντρές όπου βρει κι ας είναι γυμνάστρια που ζει από αυτές.
Αλλά εδώ είναι μπουρδελοφόρουμ. Πρέπει να καυλώσουμε τους άντρες, να πάρουμε ικανοποίηση. Και να κρίνουμε βεβαίως βεβαίως.
πες ταΠραγματικά είστε χειρότερες από τους μπουρδελιάρηδες (Κουάρ και Έρι).
Κρίνετε ως ξενέρωτες/ανοργασμικές/αγάμητες όποιες δε δίνουν κώλο ξέρω γω ή δεν κάνει όσα γουστάρετε εσείς αλλά αυτή. Η Κουάρ κράζει τις χοντρές όπου βρει κι ας είναι γυμνάστρια που ζει από αυτές.
Αλλά εδώ είναι μπουρδελοφόρουμ. Πρέπει να καυλώσουμε τους άντρες, να πάρουμε ικανοποίηση. Και να κρίνουμε βεβαίως βεβαίως.
τι δουλεια κανεις?τίποτα από αυτά τα δύο..κανονική γυναίκα
τι δουλεια κανεις?
γυναικα είμαι...πολιτικός μηχανικόςγια σεκιουριτα τον κοβω
γυναικα είμαι...πολιτικός μηχανικός
ωραίο ποστ , ειδικά η τελευταία κατηγορία μ'έφτιαξεΔεν καυλωνω με το χαρτζηλικι αγαπη. Καποιες γυναικες το δινουν για τα λεφτα. Αλλες για εξουσια. Αλλες για να γινουν καποιες η να καταφερουν κατι. Και αλλες απλα και μονο γιατι γουσταρουν να τον τρωνε γιατι ζουνε γιαυτο για να περνανε καλα να ζουν το παθος και την καυλα τους και εκεινες ειναι που τα δινουν ολα!!!
Χαιρώ πολύ. Είμαι άντρας, λέγομαι Jose Maria Armando. Το επάγγελμά μου είναι αστροναύτης.
γεμισαμε κλωνους γαμισετα19 σελιδες απαντανε σ'ενα κλωνο
19 σελιδες απαντανε σ'ενα κλωνο
ναι αλλά μάθαμε πολλά.. πχ ότι η κουάρ το δίνει επειδή το γουστάρει, ότι η βίλμα δν δίνει κώλο κλπ κλπ κλπ
α κοιτα και να εισαι γυναικα ειναι χειροτερα,στο πολυτεχνειο μονο πατσαβουρες υπαρχουν.γυναικα είμαι...πολιτικός μηχανικός
Δυο σελίδες διαβασα και έλιωσα....Τέλος πάντων, αν θέλεις φερε το φίλο σου στο πεντάγωνο, εχω βαρδια...Θα κάνουμε κάτι διαφορετικό,να είσαι σίγουρη...250 φανταράκια εχω μέσα σημερα,χωρια τους αξκους...δεν μπορώ να πω τίποτα στους αστροναύτες για την ταπεινή μου δουλειά...