You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άντρες χρειάζομαι την βοήθεια σας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα efaki_88
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 657
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
χαχα ωραιος ο nomercyΚαλα και για τις φωνες χαλατε την βολη σας και τρεχετε στα ξενοδοχεια? αφηστε ρε τον κοσμο να την βρει ακουγοντας σας... Που ξερεις μπορει να σας βγει και κανα τυχερο....
Τωρα οσο για το διαφορετικο που ψαχνετε δε σας κοβω ...πολυ συντηριτικοι ειστε.... Κωλο δε δινεις τριο , παρτουζα γκανγκ μπανγκ τσου.... Για role playing αντε καμμια κοκκινοσκουφιτσα..... Tragic
καλά κάνει μωρέ ... κ συ καλά κάνεις , αλλά ξέρω γω ερχονται οι γείτονες να χτυπάνε τα κουδούνια ?
πόσο τρόλ ?![]()
είναι ένας παράξενος δίπλα δεν κάνει άλλη δούλευα...φυσικά ποτέ δεν του ανοίγουμε...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Να υποθεσω οτι ειστε λιγο ψυχραμενες αναμεταξυ σας ?
Αυτα.
Δεν κάνω παρέα με κάποιον από δω πέρα από τα γνωστά νικς, για να είμαι ψυχραμένη με κάποιον.
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
για την ιστορία και μόνο, εφόσον το μέλος του σάιτ καλείται "μπουρδελιάρης", το αντίστοιχο θηλυκό ονομάζεται μπουρδελιάρισσα. τώρα τι σχέση έχεις με το χώρο είναι άνευ σημασίας όπως συμβαίνει και με αρκετούς άντρες.
και τώρα κάτι που θα μείνει μεταξύ μας κανείς δεν θα το μάθει, εσύ γιατί κώλο μοναχικό; λόγω γενικότερης ανομβρίας ή έλλειψης κλίσεως; οφείλω να λύνω τις απορίες μου για να βελτιώνομαι, πρέπει να μάθω, φοβάμαι μήπως δεν κοιμηθώ το βράδυ.
ΥΓ. ο κουαρκώλος είναι απίστευτος.
Προσπαθείς να πεις κάτι, αλλά λες μαλακίες πάλι.
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
βιλμακι..δες τα πρώτα λεπτα... χαχα
" μπράβο παιδιά..συνεχίστε..σας καμαρώνουμε!!!!!"
χαχαχα πρέπει να παίξουν σε επανάληψη αυτοί
μάλλον θα θέλει να μπει και αυτός στην παρέα...είναι ένας παράξενος δίπλα δεν κάνει άλλη δούλευα...φυσικά ποτέ δεν του ανοίγουμε...
![]()
![]()
Η ιδεα του τριο σε αναβει Εφη? και δεν αναφερομαι σε 2 γυναικες...![]()
ναι η ιδέα μου αρέσει
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Επειδη ειναι συντηρητικοs εκεινοs , μηπωs ειναι καλυτερα να γινει με δυο παιδια απο δω μεσα???Μιαs και σ αρεσει σαν ιδεα δλδναι η ιδέα μου αρέσει![]()
Αλλα ο δικος να φανταστω ουτε να το ακουσει.Εμ τι να σου κανω ατυχησες..επεσες σε μαλακογκαυλι..Ποτε θα το καταλαβεις? καυλιαρες γυναικες χρειαζονται καυλιαρηδες αντρες οχι μαλακοπιτουρες... ;)ναι η ιδέα μου αρέσει![]()
πραγματοποίηναι η ιδέα μου αρέσει![]()
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
είναι ένας παράξενος δίπλα δεν κάνει άλλη δούλευα...φυσικά ποτέ δεν του ανοίγουμε...![]()
![]()
Ανοιξτε του , και που ξερεις μπορει να αλλαξει το γουρι και να βρειτε επιτελους το διαφορετικο...
Αυτη θελει.Ο γκομενος δε θελει..θα Θελες να του ανοιξεις βρε καριολιτσα? με τα εσωρουχα να παθει καρδιακο ο ανθρωπος..Ανοιξτε του , και που ξερεις μπορει να αλλαξει το γουρι και να βρειτε επιτελους το διαφορετικο...
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
Αυτη θελει.Ο γκομενος δε θελει..θα Θελες να του ανοιξεις βρε καριολιτσα? με τα εσωρουχα να παθει καρδιακο ο ανθρωπος..![]()
Εεεετσι..... Και τελικα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εισαι (αν δεν εισαι κλωνος και μας δουλευεις) μια καριολιτσα σιγανοπαπαδια.... Τυφλα να εχει η προχθεσινη που εφαγε τον παπα.... Εσενα κανει κρα το μουνι σου για εμπειριες και την ψαχνεις και οχι του φουκαρα σου... Αυτος μαλλον παιδι του κατηχητικου ειναι και τον σερνεις στις ακολασιες ...ουυυυυυυ. 666 αντιχριστη ουυυυυυυ
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
ωραιο τρολλακι η εφουλα μας.Εγω σας λεω ειναι ο ιδιοκτητης του ξενοδοχειου και μπηκε να κανει διαφημιση![]()
++++++10000000000000000000
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σιγα μην ειναι και ο αβραμης ρε τυπεωραιο τρολλακι η εφουλα μας.Εγω σας λεω ειναι ο ιδιοκτητης του ξενοδοχειου και μπηκε να κανει διαφημιση![]()
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
σιγα μην ειναι και ο αβραμης ρε τυπε![]()
Γουαι νοτ?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)