life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ασε που θα εχετε αναδουλειεs τωρα με την κριση...Χτιζει κανειs ? Μπαααδεν μπορώ να πω τίποτα στους αστροναύτες για την ταπεινή μου δουλειά...
Ασε που θα εχετε αναδουλειεs τωρα με την κριση...Χτιζει κανειs ? Μπαααδεν μπορώ να πω τίποτα στους αστροναύτες για την ταπεινή μου δουλειά...
Και τι σας νοιαζει αν είναι κλωνος!
Που ξέρει ο καθενας μας για τον άλλο εδω μέσα? εμφανίζεστε όλα εδω τα σεβαστα μέλη του bou με τις έξυπνες ατάκες, τα πολλα αστέρια, τη δημοτικότητα και τις παρεες...
Σκατα να φάτε... όπως το λέω!
Πήξαμε απο μεγαλοσχημοσύνες!
Ας είναι και κλώνος! τι με νοιαζει!
Και τα κορίτσια μελη που μπαινουν ξερετε αν είναι γθυναικες όντως?
Και οποιοδήποτε απο τα μελη του σαιτ?
Μερικοι κοροίδευετε και δεν έχετε ανεβάσει μια κριτική! Μία!
Εστω που να μπορεί να διασταυρωθει!
Απλα σας εξιτάρει η ιδέα πως είναι γυναικα και ρωτάει αυτα...
τελικα τις γυναικες τις θελουμε πουτανες ή όχι? και τις πουτανες τις θελουμε γυναικες?
Ειστε για λυπηση...
Ασε που θα εχετε αναδουλειεs τωρα με την κριση...Χτιζει κανειs ? Μπααα
ναι αλλά μάθαμε πολλά.. πχ ότι η κουάρ το δίνει επειδή το γουστάρει, ότι η βίλμα δν δίνει κώλο κλπ κλπ κλπ
Δεν μας περιγραφεις μια συνηθισμενη συνευρεση σας, που γινεται πως γινεται κλπ...και τι διαφορετικο κανετε οταν πατε σε χοτελι, για να ξερουμε να αποκλεισουμε καποια πραγματα και να προτεινουμε κατι....
Βγαινεις και γραφεις θελω να κανω κατι διαφορετικο, μας πετα και σαν διαφημηση ενα ξενοδοχειο και μετα θες βοηθεια.... Ειναι σαν να λες ... Θελω αυτοκινητο,,,,οκ ολα εχουν 4 ροδες... Αλλα υπαρχει και το lada υπαρχει και η rolls......
η συνηθισμένη συνευρεση γίνεται σπίτι του...από θέμα στάσεων έχουμε ποικιλία... απλά έχει τύχει κάποιες φορές να μας βαράν την πόρτα κάποιοι γείτονες..και γι αυτό πολλές φορές πάμε σε ξενοδοχείο... όχι ότι κάνουμε και κάτι πολύ διαφορετικό στο ξενοδοχείο, απλά απελευθερωνόμαστε.
εχω βαρδια...
η συνηθισμένη συνευρεση γίνεται σπίτι του...από θέμα στάσεων έχουμε ποικιλία... απλά έχει τύχει κάποιες φορές να μας βαράν την πόρτα κάποιοι γείτονες..και γι αυτό πολλές φορές πάμε σε ξενοδοχείο... όχι ότι κάνουμε και κάτι πολύ διαφορετικό στο ξενοδοχείο, απλά απελευθερωνόμαστε.
άλλη καυλιάρα απ εδώ , τόσο πολύ φωνάζεις μωρή ?
Δυο σελίδες διαβασα και έλιωσα....Τέλος πάντων, αν θέλεις φερε το φίλο σου στο πεντάγωνο, εχω βαρδια...Θα κάνουμε κάτι διαφορετικό,να είσαι σίγουρη...250 φανταράκια εχω μέσα σημερα,χωρια τους αξκους...
όχι ιδιαίτερα, αλλά ακούγονται τα πάντα..... πολυκατοικία χωρίς μόνωση... τι περιμένεις
Να την φιμωσει λεs???.......και να βαλει την τηλεοραση στο διαπασων?
Και εμενα μου αρέσει να φωνάζω όταν χύνω... αλλά το κάνω σπάνια...
Στο στουντιο (που είναι πιο ελεγχόμενος ο χώρος) το κάνω κάθε φορά..
δηλαδή ο Πατσίνο με τη Πφαιφερ στο Φρανκι και Τζονι που πηδιουνται στο καναπε και βγάζει μια φωνη ουρλιάζοντας...τι πρέπει να τον κανουμε?
αφού θέλει κ κάτι διαφορετικό
Καλησπερα κι απο μενα.Εγω προτεινω Εφη σε σενα αναφερομαι να μας δειξεις κατι απο σενα,καποια φωτογραφια σου η εστω κατι που σου αρεσει.Διοτι πως να το κανουμε?Δειχνοντας μας πχ ενα εσωρουχο σου θα μας εξαψεις τη φαντασια και θα μπορεσουμε να σου προτεινουμε ελπιζω κατι το ανεπαναληπτο...!!!Μην τα περιμενεις ολα στο πιατο ;) αντε μπραβο
καλά κάνει μωρέ ... κ συ καλά κάνεις , αλλά ξέρω γω ερχονται οι γείτονες να χτυπάνε τα κουδούνια ?
πόσο τρόλ ?