Νέα

Άντρες χρειάζομαι την βοήθεια σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efaki_88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 657
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
E

efaki_88

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Και τι σας νοιαζει αν είναι κλωνος!

Που ξέρει ο καθενας μας για τον άλλο εδω μέσα? εμφανίζεστε όλα εδω τα σεβαστα μέλη του bou με τις έξυπνες ατάκες, τα πολλα αστέρια, τη δημοτικότητα και τις παρεες...
Σκατα να φάτε... όπως το λέω!

Πήξαμε απο μεγαλοσχημοσύνες!

Ας είναι και κλώνος! τι με νοιαζει!
Και τα κορίτσια μελη που μπαινουν ξερετε αν είναι γθυναικες όντως?
Και οποιοδήποτε απο τα μελη του σαιτ?

Μερικοι κοροίδευετε και δεν έχετε ανεβάσει μια κριτική! Μία!
Εστω που να μπορεί να διασταυρωθει!

Απλα σας εξιτάρει η ιδέα πως είναι γυναικα και ρωτάει αυτα...
τελικα τις γυναικες τις θελουμε πουτανες ή όχι? και τις πουτανες τις θελουμε γυναικες?

Ειστε για λυπηση...

εγώ γυναίκα είμαι και ούτε ξαναείχα λογαριασμό εδώ... ψάχνοντας για ξενοδοχείο βρήκα αυτό το sait, διάβασα κάποιες κριτικές και είπε να κάνω ένα λογαριασμό για να κάνω μία ερώτηση να πάρω κάποιες ιδέες..κάποιοι με βοηθησαν και τους ευχαριστώ...τώρα με τους υπόλοιπους απλά γέλασα....

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Δεν μας περιγραφεις μια συνηθισμενη συνευρεση σας, που γινεται πως γινεται κλπ...και τι διαφορετικο κανετε οταν πατε σε χοτελι, για να ξερουμε να αποκλεισουμε καποια πραγματα και να προτεινουμε κατι....
Βγαινεις και γραφεις θελω να κανω κατι διαφορετικο, μας πετα και σαν διαφημηση ενα ξενοδοχειο και μετα θες βοηθεια.... Ειναι σαν να λες ... Θελω αυτοκινητο,,,,οκ ολα εχουν 4 ροδες... Αλλα υπαρχει και το lada  υπαρχει και η rolls......

OP
OP
E

efaki_88

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μας περιγραφεις μια συνηθισμενη συνευρεση σας, που γινεται πως γινεται κλπ...και τι διαφορετικο κανετε οταν πατε σε χοτελι, για να ξερουμε να αποκλεισουμε καποια πραγματα και να προτεινουμε κατι....
Βγαινεις και γραφεις θελω να κανω κατι διαφορετικο, μας πετα και σαν διαφημηση ενα ξενοδοχειο και μετα θες βοηθεια.... Ειναι σαν να λες ... Θελω αυτοκινητο,,,,οκ ολα εχουν 4 ροδες... Αλλα υπαρχει και το lada  υπαρχει και η rolls......

η συνηθισμένη συνευρεση γίνεται σπίτι του...από θέμα στάσεων έχουμε ποικιλία... απλά έχει τύχει κάποιες φορές να μας βαράν την πόρτα κάποιοι γείτονες..και γι αυτό πολλές φορές πάμε σε ξενοδοχείο... όχι ότι κάνουμε και κάτι πολύ διαφορετικό στο ξενοδοχείο, απλά απελευθερωνόμαστε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η συνηθισμένη συνευρεση γίνεται σπίτι του...από θέμα στάσεων έχουμε ποικιλία... απλά έχει τύχει κάποιες φορές να μας βαράν την πόρτα κάποιοι γείτονες..και γι αυτό πολλές φορές πάμε σε ξενοδοχείο... όχι ότι κάνουμε και κάτι πολύ διαφορετικό στο ξενοδοχείο, απλά απελευθερωνόμαστε.

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

άλλη καυλιάρα απ εδώ , τόσο πολύ φωνάζεις μωρή  :think: ?

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Δυο σελίδες διαβασα και έλιωσα....Τέλος πάντων, αν θέλεις φερε το φίλο σου στο πεντάγωνο, εχω βαρδια...Θα κάνουμε κάτι διαφορετικό,να είσαι σίγουρη...250 φανταράκια εχω μέσα σημερα,χωρια τους αξκους...
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Ωπα Ναυαρχε? :rockon:

Ανοιξαν οι δουλειές? :2funny:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
άλλη καυλιάρα απ εδώ , τόσο πολύ φωνάζεις μωρή  :think: ?

Και εμενα μου αρέσει να φωνάζω όταν χύνω... αλλά το κάνω σπάνια...
Στο στουντιο (που είναι πιο ελεγχόμενος ο χώρος) το κάνω κάθε φορά..

δηλαδή ο Πατσίνο με τη Πφαιφερ στο Φρανκι και Τζονι που πηδιουνται στο καναπε και βγάζει μια φωνη ουρλιάζοντας...τι πρέπει να τον κανουμε?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
:2on1:
όχι ιδιαίτερα, αλλά ακούγονται τα πάντα..... πολυκατοικία χωρίς μόνωση... τι περιμένεις

τεςπα , παρ τον πηγαίντε ξενοδοχείο κάντου εκεί τα κόλπα σου τράβα κ κανα 2 πικουλίνια κ άνοιξε νέο θέμα για τ νε'οτερα  :rockon:

Να την φιμωσει λεs???.......και να βαλει την τηλεοραση στο διαπασων? :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.lowbird.com/data/images/2011/03/ball-gags.jpg[/img[/URL]]

αφού θέλει κ κάτι διαφορετικό  :tooth:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Και εμενα μου αρέσει να φωνάζω όταν χύνω... αλλά το κάνω σπάνια...
Στο στουντιο (που είναι πιο ελεγχόμενος ο χώρος) το κάνω κάθε φορά..

δηλαδή ο Πατσίνο με τη Πφαιφερ στο Φρανκι και Τζονι που πηδιουνται στο καναπε και βγάζει μια φωνη ουρλιάζοντας...τι πρέπει να τον κανουμε?

καλά κάνει μωρέ ... κ συ καλά κάνεις , αλλά ξέρω γω ερχονται οι γείτονες να χτυπάνε τα κουδούνια ?  :2funny:
πόσο τρόλ ?  :2funny:

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα κι απο μενα.Εγω προτεινω Εφη σε σενα αναφερομαι να μας δειξεις κατι απο σενα,καποια φωτογραφια σου η εστω κατι που σου αρεσει.Διοτι πως να το κανουμε?Δειχνοντας μας πχ ενα εσωρουχο σου θα μας εξαψεις τη φαντασια και θα μπορεσουμε να σου προτεινουμε ελπιζω κατι το ανεπαναληπτο...!!!Μην τα περιμενεις ολα στο πιατο ;) αντε μπραβο

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Καλα και για τις φωνες χαλατε την βολη σας και τρεχετε στα ξενοδοχεια? αφηστε ρε τον κοσμο να την βρει ακουγοντας σας... Που ξερεις μπορει να σας βγει και κανα τυχερο....
Τωρα οσο για το διαφορετικο που ψαχνετε δε σας κοβω ...πολυ συντηριτικοι ειστε.... Κωλο δε δινεις τριο , παρτουζα γκανγκ μπανγκ τσου.... Για role playing αντε καμμια κοκκινοσκουφιτσα..... Tragic

OP
OP
E

efaki_88

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα κι απο μενα.Εγω προτεινω Εφη σε σενα αναφερομαι να μας δειξεις κατι απο σενα,καποια φωτογραφια σου η εστω κατι που σου αρεσει.Διοτι πως να το κανουμε?Δειχνοντας μας πχ ενα εσωρουχο σου θα μας εξαψεις τη φαντασια και θα μπορεσουμε να σου προτεινουμε ελπιζω κατι το ανεπαναληπτο...!!!Μην τα περιμενεις ολα στο πιατο ;) αντε μπραβο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:περίμενε να παω να βγάλω....

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
καλά κάνει μωρέ ... κ συ καλά κάνεις , αλλά ξέρω γω ερχονται οι γείτονες να χτυπάνε τα κουδούνια ?  :2funny:
πόσο τρόλ ?  :2funny:

βιλμακι..δες τα πρώτα λεπτα... χαχα
" μπράβο παιδιά..συνεχίστε..σας καμαρώνουμε!!!!!"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom