Νέα

Άντρες χρειάζομαι την βοήθεια σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efaki_88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 657
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αλλη μαλακια αυτη του κανα χαρη λεει. Τι θα πει χαρη στο σεξ ρε μανα μου??ειναι δυνατον να ειναι τοσο ηλιθιες καποιοες γυναικες που "γαμιουνται" για να κανουν χαρη σε καποιον αντι να κανουν την χαρη στον εαυτο τους να απολαυσουν την καυλα και αυτο που κανουν και να το νιωσουν. Μονο αν το κανουν πραγματικα και το γουσταρουν θα το ευχαριστηθουν και αυτες και οι παρτενερ τους.ολα τα αλλα ειναι μπαρμπουτσαλα χαρες με το ζορι δεν υπαρχουν
Η quar και οι απόψεις της, είναι ό,τι είναι μια όαση στη Σαχάρα
Είναι ευλογία η ύπαρξή της στο σαιτ  :sunglasses:

OP
OP
E

efaki_88

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
δεν λάκισα...επέστρεψα διάβασα όλο τον διάλογο και θα απαντήσω..κώλο δεν έχω δώσει όχι γιατί δεν θέλω, θέλω να δοκιμάσω κάτι νέο... απλά όταν πήγε να γίνει πονούσα, ο άλλος δεν προσπάθησε και δεν έγινε... αν κάνεις σεξ με κάποιον που γουστάρεις ικανοποίησε πάντα...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Αν επιτρέπεις..θα σου πω και εγώ τη γνώμη μου...

Απ'ότι κατάλαβα..τρίο δε θέλετε (να ξέρεις πως το τρίο με κάποια άλλη γυναίκα μαζι είναι η μεγαλύτερη φαντασίωση των αντρών..και παράλληλα λεσβιακο)..
Αλλα αφού λες δε θελει αυτος (αλλά νομίζω δε θες και εσυ)
Πρωκτικο δε θες...σεβαστό...θέλει τέχνη και υπομονη...και καταλληλα εργαλείο..(όχι σάλιο και άντε βουρ)

Λοιπον..πηγαινε πάρε απο τα Ηondos ας πουμε κάποια πολυ ωραία εσώρουχα...ζαρτιέρες..ή διχτυωτο...
Κανε του ένα πολυ ερωτικο στριπτιζ...αλλά να μη σε αγγίζει...
Αυνανισου μποροστά του για λίγη ώρα ενω του μιλας πρόστυχα...

αν του αρέσουν τα σκληρα...δεσε τον στο κρεβάτι,...ή δεσε του τα ματια...και κάτσε πανω στο πρόσωπο του να σε γλειψει μεχρι τελικής πτώσεως...
Αυνανισε τον όσο είναι δεμενος με βελουδινα γάντια...αλλά να κόβεις το  τρίψιμο λίγο πριν την εκσπερμάτιση και να συνεχίζεις...Θα τον τρελάνει αυτο...

Και γενικά έχω να σου προτείνω και πιο extreme πράγματα..αν είσαι διατεθιμενη να φτάσεις στα άκρα...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δεν λάκισα...επέστρεψα διάβασα όλο τον διάλογο και θα απαντήσω..κώλο δεν έχω δώσει όχι γιατί δεν θέλω, θέλω να δοκιμάσω κάτι νέο... απλά όταν πήγε να γίνει πονούσα, ο άλλος δεν προσπάθησε και δεν έγινε... αν κάνεις σεξ με κάποιον που γουστάρεις ικανοποίησε πάντα...
τοτε μην κανεις τπτ,πηγαινε στο ξενοδοχειο και καντε τα κλασσικα και μετα στο σπιτι να εχεις ετοιμο ενα μουσακα,αυτο ειναι κατι διαφορετικο και ωραιο :dancing:

OP
OP
E

efaki_88

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αν επιτρέπεις..θα σου πω και εγώ τη γνώμη μου...

Απ'ότι κατάλαβα..τρίο δε θέλετε (να ξέρεις πως το τρίο με κάποια άλλη γυναίκα μαζι είναι η μεγαλύτερη φαντασίωση των αντρών..και παράλληλα λεσβιακο)..
Αλλα αφού λες δε θελει αυτος (αλλά νομίζω δε θες και εσυ)
Πρωκτικο δε θες...σεβαστό...θέλει τέχνη και υπομονη...και καταλληλα εργαλείο..(όχι σάλιο και άντε βουρ)

Λοιπον..πηγαινε πάρε απο τα Ηondos ας πουμε κάποια πολυ ωραία εσώρουχα...ζαρτιέρες..ή διχτυωτο...
Κανε του ένα πολυ ερωτικο στριπτιζ...αλλά να μη σε αγγίζει...
Αυνανισου μποροστά του για λίγη ώρα ενω του μιλας πρόστυχα...

αν του αρέσουν τα σκληρα...δεσε τον στο κρεβάτι,...ή δεσε του τα ματια...και κάτσε πανω στο πρόσωπο του να σε γλειψει μεχρι τελικής πτώσεως...
Αυνανισε τον όσο είναι δεμενος με βελουδινα γάντια...αλλά να κόβεις το  τρίψιμο λίγο πριν την εκσπερμάτιση και να συνεχίζεις...Θα τον τρελάνει αυτο...

Και γενικά έχω να σου προτείνω και πιο extreme πράγματα..αν είσαι διατεθιμενη να φτάσεις στα άκρα...

το τρίο είναι μεγάλη υπόθεση..και πρέπει να βρεις το κατάλληλο άτομο...αν έκανα ποτέ θα ήθελα να είναι γυναίκα πάντως..όσο για κώλο δεν έχω πρόβλημα να δοκιμάσω...

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
:pipa2:
τον έχετε έρωτα αυτόν τον κώλο οι άντρες.... μια φορά προσπαθήσαμε αλλά πονούσα και σταματήσαμε και μετά δεν ξανά προέκυψε.
baby oil είναι καλύτερο απο όλα τα υπόλοιπα. οτι πρέπει για κώλο και για να μην πονέσεις πολύ στην αρχή ξεκίνα σε εμβρυακή στάση πες του να σου βάλει δακτυλάκι στο κωλαράκι και με το άλλο να παίζει την κλειτορίδα σου έτσι σιγά σιγά μόλις προετοιμάσει και χαλαρώσει η τρυπούλα να στον βάλει σιγά σιγα και εσύ χαλάρωσε και να δείς που δεν θα πονέσεις, δοκιμασμένα πραγματα σου λέω. επίσης αν σου νομίζεις οτι θα σου φύγουν μην αγχώνεσαι ιδέα σου είναι δεν πρόκειται αρκεί να έχεις πάει τουαλέτα νωρίτερα. μετά αφού ανοίξει γυρίστε σε όποια θέση θέλετε δεν θα έχεις πρόβλημα.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
το τρίο είναι μεγάλη υπόθεση..και πρέπει να βρεις το κατάλληλο άτομο...αν έκανα ποτέ θα ήθελα να είναι γυναίκα πάντως..όσο για κώλο δεν έχω πρόβλημα να δοκιμάσω...

η λεσβια εισαι η αντρας και μας κανεις πλακα

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
όχι ιδιαίτερα...αλλά οι απόψεις του είναι λίγο συντηρητικές..για τρίο πάντως δεν θέλει να ακούσει..γι αυτο και το απέκλεισα
μήπως τρίο με άλλο έναν άντρα? να σε πάρουνε παρτούζα. μπορεί να του αρέσει για ρώτα τον.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Υγρα απτο σταξιμο του μουνιου (που πρεπει να υπαρχει αλλιως  :headbang:) πισω και μια και εξω λιγο λιγο δεν θα μπει ποτε μονο θα κλαιγετε και θα τρεμει απο φοβο.

Nα υποθεσω καπως ετσι ?

Αυτα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πραγματικά είστε χειρότερες από τους μπουρδελιάρηδες (Κουάρ και Έρι).
Κρίνετε ως ξενέρωτες/ανοργασμικές/αγάμητες όποιες δε δίνουν κώλο ξέρω γω ή δεν κάνει όσα γουστάρετε εσείς αλλά αυτή. Η Κουάρ κράζει τις χοντρές όπου βρει κι ας είναι γυμνάστρια που ζει από αυτές.

Σιγά ρε υπερκαυλωμένα όντα.

Αλλά εδώ είναι μπουρδελοφόρουμ. Πρέπει να καυλώσουμε τους άντρες, να πάρουμε ικανοποίηση. Και να κρίνουμε βεβαίως βεβαίως.

Πείτε ό,τι θέλετε, αλλά τα λέτε με επικριτικό υφάκι που προσωπικά με απωθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom