Νέα

Άντρες χρειάζομαι την βοήθεια σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efaki_88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 657
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
βλεπω τα ρουφας ολα και καθαριζεις καλα

δεν σκεφτηκες να βγαλεις κανα επιπλεον χαρτζηλικι ποτε?ο γλιτσας ειναι με την ψωλη και τα μετρητα στο χερι,σε περιμενει

μην του το πει ομως ,μου το ειπε σε πμ
το μαστιγιο και τους εξτρα λαρτζ δονητες ξεχασες για να της μεινω αξεχαστος.... :uglystupid:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τοσα παιρνουν και οι επικουροι στην ασοεε.
λοιπον προβλεπω οτι σε 7 χρονια θα μου ζητιανευεις χρημα?φροντισε μονο να δινεις κωλο
σε εφτα χρονια θα χω πεθανει μαν..... :)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ναι τις εχω ζησει τετοιες κοπελιες. και στην συνεχεια μεγαλωνοντας λιγακι βρισκεται και καποιος μαγκας που τις απο κωλο γουσταρουν και ως δια μαγειας αλλαζει συθελελα η αποψη τους..
βιλμα επισης ειπαμε μαγκας αντρας που ξερει απο γυναικες που εχει υπομονη που δεν λεει μαλακιες στην γκομενα απειλωντας που την μαθαινει να μην εχει ταμπου και κομπλεξ.Και επισης μιλησα για καβλιαρα γυναικα. Το οτι υπαρχουν και θρησκες και ξενερωτες και περιεργες το ξερω.
ναι ενω εσυ που δινεις κωλο δεν εισαι ξενερωτη δλδ

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
σε εφτα χρονια θα χω πεθανει μαν..... :)
κοψε τις πιτσες και τα σουβλακια να ζησεις μερικα χρονια περισσοτερο :birdman:

σε 2 χρονια ακριβως θα τελιωσω :birdman: ελα μαζι μου βραζιλια :birdman: με το 7 μεγαλυτερο αεπ και τους αγωνες το 16 θα πλουτισουμε γρηγορα και μετα μπορουμε να γαμαμε γυναικες τυπου ερι :birdman: να τις ταπεινωνουμε :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ναι ενω εσυ που δινεις κωλο δεν εισαι ξενερωτη δλδ

η ερωτηση σου δεν προαγει την κουβεντα και η εφη σιωπησε.μαλλον κλωνος ειναι αλλοιως οπως ευχαριστα και ανετα ειπε τι θελει θα ελεγε και μια ανωνυμη γνωμη.  

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
βλεπω τα ρουφας ολα και καθαριζεις καλα

δεν σκεφτηκες να βγαλεις κανα επιπλεον χαρτζηλικι ποτε?ο γλιτσας ειναι με την ψωλη και τα μετρητα στο χερι,σε περιμενει

μην του το πει ομως ,μου το ειπε σε πμ
Δεν καυλωνω με το χαρτζηλικι αγαπη. Καποιες γυναικες το δινουν για τα λεφτα. Αλλες για εξουσια. Αλλες για να γινουν καποιες η να καταφερουν κατι. Και αλλες απλα και μονο γιατι γουσταρουν να τον τρωνε γιατι ζουνε γιαυτο για να περνανε καλα να ζουν το παθος και την καυλα τους και εκεινες ειναι που τα δινουν ολα!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
κοψε τις πιτσες και τα σουβλακια να ζησεις μερικα χρονια περισσοτερο :birdman:

σε 2 χρονια ακριβως θα τελιωσω :birdman: ελα μαζι μου βραζιλια :birdman: με το 7 μεγαλυτερο αεπ και τους αγωνες το 16 θα πλουτισουμε γρηγορα και μετα μπορουμε να γαμαμε γυναικες τυπου ερι :birdman: να τις ταπεινωνουμε :birdman:
τωρα μου δωσες ενα κινητρο μαν..... :boobies: :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Δεν καυλωνω με το χαρτζηλικι αγαπη. Καποιες γυναικες το δινουν για τα λεφτα. Αλλες για εξουσια. Αλλες για να γινουν καποιες η να καταφερουν κατι. Και αλλες απλα και μονο γιατι γουσταρουν να τον τρωνε γιατι ζουνε γιαυτο για να περνανε καλα να ζουν το παθος και την καυλα τους και εκεινες ειναι που τα δινουν ολα!!!
εξουσια ειναι τα χρηματα εκτος και αν εννοεις να γαμας με στραπ ον στρακια σαν το γλιτσα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Λιγεs ανηκουν στην τελευταια κατηγορια.....Απ τιs αλλεs εχουμε εχουμε

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.452
Πόντοι
12.056
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ναι τις εχω ζησει τετοιες κοπελιες. και στην συνεχεια μεγαλωνοντας λιγακι βρισκεται και καποιος μαγκας που τις απο κωλο γουσταρουν και ως δια μαγειας αλλαζει συθελελα η αποψη τους..
βιλμα επισης ειπαμε μαγκας αντρας που ξερει απο γυναικες που εχει υπομονη που δεν λεει μαλακιες στην γκομενα απειλωντας που την μαθαινει να μην εχει ταμπου και κομπλεξ.Και επισης μιλησα για καβλιαρα γυναικα. Το οτι υπαρχουν και θρησκες και ξενερωτες και περιεργες το ξερω.

Ντάξ και το καυλιάρα γυναίκα υποκειμενικό ... αλλά με αυτήν την διατύπωση κάπως συμφωνώ    :think:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τωρα μου δωσες ενα κινητρο μαν..... :boobies: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νταξει ξεφτιλησε αλλη εσυ :2funny: τοσες υπαρχουν εδω μεσα  :2funny: :2funny:

τεσπα παντως η οικονομια την βραζιλιας ανεβαινει ραγδαια με αεπ 2,2 τρις (αν θυμαμαι καλα) και 200 μυρια πληθυσμο δεν θα δυσκολευτουμε :rockon:και θα γαμαμε και καμια αντριαννα λιμα παραλληλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom