Νέα

Άντρες χρειάζομαι την βοήθεια σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efaki_88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 657
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εξουσια ειναι να ανεβεις και στην δουλεια σου πχ.
ναι απλα ειπα οτι θα ειναι καλο να δινεις κωλαρακι επι χρημασι ,αφου το χεις και γυμνασμενο,για εξουσια μου ειπες και δεν καταλαβα που συνδεεται

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.006
Πόντοι
12.056
Γεια σου σενα ωρε Life  :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δεν καυλωνω με το χαρτζηλικι αγαπη. Καποιες γυναικες το δινουν για τα λεφτα. Αλλες για εξουσια. Αλλες για να γινουν καποιες η να καταφερουν κατι. Και αλλες απλα και μονο γιατι γουσταρουν να τον τρωνε γιατι ζουνε γιαυτο για να περνανε καλα να ζουν το παθος και την καυλα τους και εκεινες ειναι που τα δινουν ολα!!!

Είσαι μεγάλη καύλα quar.  Απίστευτα μεγάλη καύλα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ντάξ και το καυλιάρα γυναίκα υποκειμενικό ... αλλά με αυτήν την διατύπωση κάπως συμφωνώ    :think:

συμφωνεις βιλμακι μου ειμαι σιγουρη, πιστευω οτι κατανοησες το υφος μου. υπαρχουν πολλα ειδη αντρων και γυναικων . Θα σου προτεινα ως μεγαλυτερη σου να προσεχεις (αν και πιανεις πουλια στον αερα) οσους εκβιαστικα προσπαθουν να παρουν κατι απο σενα στο σεξ αλλα και γενικα. Ειναι συνηθως κομπλεξικοι και δεν ειναι χορτατοι. Επισης οπως ειπα ηδη και στην εφη, (που λακισε πανω στο καλυτερο) δεν κανεις ποτε χαρες σε αντρες. αν θελεις εσυ κατι στο σεξ το κανεις. οχι για χαρη. βαρεθηκα να ακουω γκομενες να λενε εγω που του κανα την χαρη σε αυτο και στο αλλο και με πουλησε. Να μην την κανεις. Να κανεις κατι αν το θες και τελος.για σενα πανω απο ολα.
η μανα ερι αχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ναι απλα ειπα οτι θα ειναι καλο να δινεις κωλαρακι επι χρημασι ,αφου το χεις και γυμνασμενο,για εξουσια μου ειπες και δεν καταλαβα που συνδεεται
επι χρημασι δεν δινουμε επι της καυλας τα δινουμε ολα. αυτο.
Επι χρημασι επισης δεν δινουμε με τιποτα καυλα ;)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
συμφωνεις βιλμακι μου ειμαι σιγουρη, πιστευω οτι κατανοησες το υφος μου. υπαρχουν πολλα ειδη αντρων και γυναικων . Θα σου προτεινα ως μεγαλυτερη σου να προσεχεις (αν και πιανεις πουλια στον αερα) οσους εκβιαστικα προσπαθουν να παρουν κατι απο σενα στο σεξ αλλα και γενικα. Ειναι συνηθως κομπλεξικοι και δεν ειναι χορτατοι. Επισης οπως ειπα ηδη και στην εφη, (που λακισε πανω στο καλυτερο) δεν κανεις ποτε χαρες σε αντρες. αν θελεις εσυ κατι στο σεξ το κανεις. οχι για χαρη. βαρεθηκα να ακουω γκομενες να λενε εγω που του κανα την χαρη σε αυτο και στο αλλο και με πουλησε. Να μην την κανεις. Να κανεις κατι αν το θες και τελος.για σενα πανω απο ολα.
ειπες και κατι σωστο ,χαρη δεν κανεις ποτε σε κανενα για να μην κλεγεσαι μετα,αυτο ισχυει παντου

εμιλησες σοφα γεροντισσα :birdman:

tmaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
32
Πόντοι
16
σίγουρα τρίο με μια κοπέλα με σώμα τέτοιο ώστε να βολεύει και τους δυό σας. Εμένα προσωπικά δεν με καίει να πάω με την άλλη κοπέλα.Ακόμα και το λεσβιακό παιχνιδι με μια πόρνη ή μια πορνη να αυνανίζεται δίπλα μας καθώς ξεσκιζομαστε θα δρα εξισου ερεθιστικά. Ένα τρίο χωρις διείσδυση με την άλλη κοπέλα (γιατί είναι εύκολο να σου φέρει ζήλεια αν τελειώσει μέσα της) μπορεί μια πιπα στην οποία θα την κάνετε μαζι με την άλλη κοπέλα να κάνει τον δικό σου τούρμπο.Τα λεσβιακά παιχνίδια πάντως μας τρελαίνουν ολους.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
σίγουρα τρίο με μια κοπέλα με σώμα τέτοιο ώστε να βολεύει και τους δυό σας. Εμένα προσωπικά δεν με καίει να πάω με την άλλη κοπέλα.Ακόμα και το λεσβιακό παιχνιδι με μια πόρνη ή μια πορνη να αυνανίζεται δίπλα μας καθώς ξεσκιζομαστε θα δρα εξισου ερεθιστικά. Ένα τρίο χωρις διείσδυση με την άλλη κοπέλα (γιατί είναι εύκολο να σου φέρει ζήλεια αν τελειώσει μέσα της) μπορεί μια πιπα στην οποία θα την κάνετε μαζι με την άλλη κοπέλα να κάνει τον δικό σου τούρμπο.Τα λεσβιακά παιχνίδια πάντως μας τρελαίνουν ολους.
αρκει να μην ειναι η γυναικα μας

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Eχει ηδη προταθει,  αλλα σκονταφτουν στο ....προοδευτικο κομματι
Αυτη η ζηλεια-ψωρα δεν αφηνει την προοδο :cheesy:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Μην τα  λες σε μένα δεν πάω με άντρες  :2funny: :2funny:

*Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες απλά μια ένσταση σχετικά με το πόσο εύκολο να κάνει κάποια παραπάνω βήματα στο σεξ είχα , όχι μόνο για κώλο γενικά για όσα παιδεύονται οι άντρες να "πάρουν" (με την καλή την έννοια βεβαίως βεβαίως ) από την μέση γκόμενα και όχι από την σούπερ καυλιάρα( γιατί όχι "πουτάνα" {βλέπε ψηφοφορία ρέιζορ})  :grin:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Αλλη μαλακια αυτη του κανα χαρη λεει. Τι θα πει χαρη στο σεξ ρε μανα μου??ειναι δυνατον να ειναι τοσο ηλιθιες καποιοες γυναικες που "γαμιουνται" για να κανουν χαρη σε καποιον αντι να κανουν την χαρη στον εαυτο τους να απολαυσουν την καυλα και αυτο που κανουν και να το νιωσουν. Μονο αν το κανουν πραγματικα και το γουσταρουν θα το ευχαριστηθουν και αυτες και οι παρτενερ τους.ολα τα αλλα ειναι μπαρμπουτσαλα χαρες με το ζορι δεν υπαρχουν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο κωλος δε δινεται. παιρνεται.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Εδω κωλο δεν εδωσε ακομα θα κατσει να δει τον γκομενο της να τον δινει σε αλλη και να νιωσει την καυλα της στιγμης η θα γλυψει αλλη για να καυλωσει ο γκομενος???? Η κοπελα τα βασικα δεν κανει και να γουσταρει θα χαλαρωσει και θα αφησει την καυλα της(αν εχει) σε ενα τριο
?
? νεξτττττ.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom