You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το καλύτερο που μου έχει πει μια κοπέλα, ειναι: " Θέλω να είσαι τόσο σίγουρος για εμένα, που και να μ' αφήσουν σ' ένα στρατόπεδο γεμάτο φαντάρους, δεν πρόκειται να κάνω το παραμικρό ". Επειδή όμως εγώ δεν της πρότεινα κάτι τέτοιο, την απάτησα με την καλυτερή της φίλη!!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
1 κωλος = με 40 μουνια
Οχι φιλαράκι, δεν εισαι σωστός. Έχει την γλύκα του δεν λέω, αλλά εισαι υπερβολικός. Αν ειναι ωραίο, περιποιημένο ... αφράτο .... νιμου, ισοδυναμεί σχεδόν με τον κώλο. Αν πέφτουμε σε ξεχειλωμένα απο την υπερβολική χρήση, τότε 1 = 60!!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ο κωλος ειναι κολαση και το μουνι πηγαδιΟχι φιλαράκι, δεν εισαι σωστός. Έχει την γλύκα του δεν λέω, αλλά εισαι υπερβολικός. Αν ειναι ωραίο, περιποιημένο ... αφράτο .... νιμου, ισοδυναμεί σχεδόν με τον κώλο. Αν πέφτουμε σε ξεχειλωμένα απο την υπερβολική χρήση, τότε 1 = 60!!!
οποιος κωλο δεν γαμει τυφλος θα παει στον αδη
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Tην ισοτιμια ρε παιδιά πώς τη βγάλατε; Με κωλοβυθόμετρο;1 κωλος = με 40 μουνια
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Απο τις πιο σοφές κουβέντες Και άλλη μία για μάς τους οπαδούς του γυναικείου κώλου : ο θάνατος απ τη ζωή είναι ένα μονοπάτιο κωλος ειναι κολαση και το μουνι πηγαδι
οποιος κωλο δεν γαμει τυφλος θα παει στον αδη
κι ο κώλος απο το μουνί δυο δάχτυλα και κάτι
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μηπως να ανοιξουμε thread με ατακες περι κωλου?Απο τις πιο σοφές κουβέντες Και άλλη μία για μάς τους οπαδούς του γυναικείου κώλου : ο θάνατος απ τη ζωή είναι ένα μονοπάτι
κι ο κώλος απο το μουνί δυο δάχτυλα και κάτι
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
if i die you are forgiven.... if i live I WILL KILL YOU .... such is the rule of honor. (το οποίο πιστεύω και τηρώ)
και τώρα κάτι ελληνικότατο.
"θα σε γαμήσω και θα κλαις"(τραγουδιέται όπως το "θα τον μεθύσουμε τον ήλιο...σίγουρα ναι", και φυσικά είναι δική μου ατάκα... αν την έχει πει και άλλος τότε πάω πάσο-που δεν νομίζω)
"θα σε γαμήσω και θα κλαις"(τραγουδιέται όπως το "θα τον μεθύσουμε τον ήλιο...σίγουρα ναι", και φυσικά είναι δική μου ατάκα... αν την έχει πει και άλλος τότε πάω πάσο-που δεν νομίζω)
Με τη βοηθεια του Χριστου θα σας γ@#%ουμε την Παναγιαif i die you are forgiven.... if i live I WILL KILL YOU .... such is the rule of honor. (το οποίο πιστεύω και τηρώ)
Γ. Καραισκακης
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Be a man, fix the glitch, just remember life's a bitch(motorhead- Life's a bitch-album Inferno)
μείνε άντρας, φτιάξε την δυσλειτουργία, μόνο θυμήσου η ζωή είναι πουτάνα(σε ελεύθερη απόδοση)
μείνε άντρας, φτιάξε την δυσλειτουργία, μόνο θυμήσου η ζωή είναι πουτάνα(σε ελεύθερη απόδοση)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
5 μερες στη δουλεια για μια νυχτα γλαμουρια, 5 μερες τρως αγγουρι μα το Σαββατο εισαι μουρη...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 218
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις