Fon_Karagian
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Του μουνιού η κλειτορίδα έχει πιάσει πυτιρίδα, κι η ψωλή μου κάνει κόντρες με το νέο Head & Shoulders.
εγώ το ξέρω αυτό με διαφορά τοΟ πούτσος μου είναι σίδερο και το μουνί σου φρέζα, σε γάμαγα και πήγαινες σαν Subaru Impreza.
Δεν πάει ρε, σου κόβει τη φόρα.εγώ το ξέρω αυτό με διαφορά το
σίδερο=τρακτέρ.
γτ????????
παιζει κοντραμπασο αυτος?????????????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
http://[URL unfurl="true"]www.saiten-hans.de/custom/Kontrabass.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ο Γ.Γαλάτης τελικά ήταν μέλος του σάιτ; :think:
Η φράση του Γούντι Άλεν αφορά πολύ κόσμο«Για τις γυναίκες το καλύτερο αφροδισιακό είναι οι λέξεις. Το G-spot είναι στα αυτιά. Όποιος ψάχνει πιο κάτω χάνει το χρόνο του», Ιζαμπέλ Αλιέντε, συγγραφέας
«Μπορεί οι γυναίκες να προσποιούνται οργασμούς αλλά οι άντρες προσποιούνται ολόκληρες σχέσεις», Σάρον Στόουν, ηθοποιός
«Είμαι πολύ καλός εραστής, γιατί εξασκούμαι πολύ μόνος μου», Γούντι Άλεν
«Έχω πει ότι μπορώ να κάνω έρωτα επί οχτώ ώρες. Αυτό που δεν είπα είναι ότι σε αυτές τις οχτώ ώρες περιλαμβάνονται τέσσερις ώρες παρακάλια και μετά δείπνο και μια ταινία», Στινγκ, τραγουδιστής
«Ο εραστής πάντα σκέφτεται πρώτα την ερωμένη του και μετά τον εαυτό του. Ένας σύζυγος κάνει το αντίθετο», Ονορέ Ντε Μπαλζάκ, συγγραφέας
«Το να παντρευτείς για το σεξ είναι σαν να αγοράζεις ένα Boeing 747 για τα δωρεάν φυστίκια», Τζεφ Φόξγουορθι Αμερικάνος κωμικός
«Ο Θεός έδωσε στον άντρα δύο κεφάλια, αλλά αίμα αρκετό για να λειτουργεί μόνο ένα κάθε φορά», Ρόμπιν Γουίλιαμς, ηθοποιός
«Οι γυναίκες χρειάζονται ένα λόγο για να κάνουν σεξ. Οι άντρες απλά χρειάζονται ένα μέρος», Μπίλι Κρίσταλ, ηθοποιός
«Το καλό με την αυτοϊκανοποίηση είναι ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να ντυθείς κατάλληλα», Τρούμαν Καπότε, συγγραφέας
«Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο σεξ επί χρήμασι και στο τζάμπα σεξ είναι ότι συνήθως ότι το τζάμπα σεξ κοστίζει συνήθως πολύ περισσότερα», Μπρένταν Φράνσις, Αμερικανός Συγγραφέας
«Μια γυναίκα στα 20 είναι πάγος, στα 30 είναι θερμή και στα 40 είναι καυτή», Τζίνα Λολομπριτζίντα, ηθοποιός
«Οι ηλικιωμένοι άνδρες είναι οι καλύτεροι εραστές γιατί πάντα σκέφτονται πως μπορεί να είναι η τελευταία τους φορά», Ίαν Φλέμινγκ, Άγγλος συγγραφέας
«Ποτέ δεν κατάλαβα την προτροπή «την υπογραφή σου και το κάτω κεφάλι σου να προσέχεις που τα βάζεις». Έτσι χάνεις σίγουρα και στις δουλειές και στη ζωή», Αριστοτέλης Ωνάσης