Νέα

Αφροδίτη Βλαντιμίροβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 502
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

prometheusgr13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
280
:2funny: :2funny: :2funny: δεν κατάλαβε τύπε ... γάματο το ... και με μένα είναι εκτός θέματος εδώ και ώρα
να τη πεταχτηκε κ η τσουτσου χωρις λογο ενω πριν ειπε οτι κοιλιασε τραγικος τυπε απλα get a life man μην χαθεις στη μεταφραση αρχηγοπουλο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.321
Πόντοι
3.556
να τη πεταχτηκε κ η τσουτσου χωρις λογο ενω πριν ειπε οτι κοιλιασε τραγικος τυπε απλα get a life man μην χαθεις στη μεταφραση αρχηγοπουλο

ελα παλικάρι μου, κάτι πιο επικοδομητικό έχεις να μας πεις ? μη μιξάρεις ελληνο-αγγλικά ... και στα ελληνικά που σε τρολάρει ο άλλος, άλλα ντ άλλα απαντάς  :S

prometheusgr13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
280
ελα παλικάρι μου, κάτι πιο επικοδομητικό έχεις να μας πεις ? μη μιξάρεις ελληνο-αγγλικά ... και στα ελληνικά που σε τρολάρει ο άλλος, άλλα ντ άλλα απαντάς  :S
φιλαρακο μια συμβουλη απο καρδιας και μην μου απαντησεις γιατι ακρη δεν βγαζουμε οτι παιρνεις σταματα το σε χαλαει

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.285
Πόντοι
9.931
Εγω δεν κατάλαβα για ποιο λόγο ξεκίνησε αυτός ο διάλογος;; :idiot: :uglystupid:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.321
Πόντοι
3.556
φιλαρακο μια συμβουλη απο καρδιας και μην μου απαντησεις γιατι ακρη δεν βγαζουμε οτι παιρνεις σταματα το σε χαλαει

την εκλαμβάνω ως ιατρική συμβουλή  :S (από μια αυθεντία ? ναι, οχι, ποιος ξέρει)

prometheusgr13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
280
την εκλαμβάνω ως ιατρική συμβουλή  :S (από μια αυθεντία ? ναι, οχι, ποιος ξέρει)
κακος μπελας βρηκε με τουτο ρε αδερφε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα αντε απαντα μια τελευταια φορα να εχεις το τελευταιο λογο να χαρεις και να κοιμηθεις γιατι κουρασε ολο αυτο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.321
Πόντοι
3.556
κακος μπελας βρηκε με τουτο ρε αδερφε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα αντε απαντα μια τελευταια φορα να εχεις το τελευταιο λογο να χαρεις και να κοιμηθεις γιατι κουρασε ολο αυτο

Κουράστηκες επιστήμονα ? δε μου λες ... το πιο ουσιώδες, αν κράτησες επαφή με τη συμμαθήτρια ... η Αφροδίτη κάνει και μασάζ να στη στείλω να σε ξεκουράσει ?

prometheusgr13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
280
Κουράστηκες επιστήμονα ? δε μου λες ... το πιο ουσιώδες, αν κράτησες επαφή με τη συμμαθήτρια ... η Αφροδίτη κάνει και μασάζ να στη στείλω να σε ξεκουράσει ?
επαφη δεν κρατησα εχω να τη δω πανω 10 χρονια αμα εχεις ακρη για μασαζ παρτην για εσενα το χρειαζεσαι περισσοτερο και γραψε και καμια κριτικη για το αν αξιζει

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.285
Πόντοι
9.931
Δηλαδή ρε τύποι όποια δείχνει βυζί και κώλο αυτομάτως είναι και βίζιτα;; Ρε θα μας τρελάνετε;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.321
Πόντοι
3.556
επαφη δεν κρατησα εχω να τη δω πανω 10 χρονια αμα εχεις ακρη για μασαζ παρτην για εσενα το χρειαζεσαι περισσοτερο και γραψε και καμια κριτικη για το αν αξιζει

μαλακια σου που δεν κράτησες ! η αλήθεια είναι ένα πιασιματάκι το χω στον δεξί ώμο ... θα σε ενημερώσω  ;)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.321
Πόντοι
3.556
Δηλαδή ρε τύποι όποια δείχνει βυζί και κώλο αυτομάτως είναι και βίζιτα;; Ρε θα μας τρελάνετε;

Ότι έχει διαφημίζει κάθε μια και αναλόγως "αγοράζεις" ... Μα τα ρωτάνε αυτά ?

prometheusgr13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
280
μαλακια σου που δεν κράτησες ! η αλήθεια είναι ένα πιασιματάκι το χω στον δεξί ώμο ... θα σε ενημερώσω  ;)
οκ εγινε παικτη θα περιμενω με αγωνια την πρωτη σου κριτικη εδω και 8 χρονια με ενημερωση για κοστος και υπηρεσιες κλπ  καλα να περασεις

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.321
Πόντοι
3.556
οκ εγινε παικτη θα περιμενω με αγωνια την πρωτη σου κριτικη εδω και 8 χρονια με ενημερωση για κοστος και υπηρεσιες κλπ  καλα να περασεις

Επιστήμονα αν γράψω κριτική για Αφροδίτη να την περιμένεις εναγωνίως, λες να χει καμία σχέση με τα χιλιοειπωμένα από ένα στριπ ?

prometheusgr13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
280
Επιστήμονα αν γράψω κριτική για Αφροδίτη να την περιμένεις εναγωνίως, λες να χει καμία σχέση με τα χιλιοειπωμένα από ένα στριπ ?
δεν ξερω οταν γραψεις την πρωτη σου κριτικη θα σου απαντησω καληνυχτα

prometheusgr13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
280
Επαναλαμβάνεσαι με άσχετα όμως
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ πως αλλιως να στο πω βαρεθηκα μπορει εσενα να σου αρεσει ολο αυτο μεχρι ενος σημειου εχει πλακα αλλα ελεος κανε παυση βαλε ενα πωμα στη στοματικη σου κοιλοτητα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.321
Πόντοι
3.556
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ πως αλλιως να στο πω βαρεθηκα μπορει εσενα να σου αρεσει ολο αυτο μεχρι ενος σημειου εχει πλακα αλλα ελεος κανε παυση βαλε ενα πωμα στη στοματικη σου κοιλοτητα
σιγά καλέ θα σου κατέβει περίοδος από τα νεύρα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom