prometheusgr13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 197
- Πόντοι
- 280
Συμμαθητρια στο γυμνασιο η κοπελα
Συμμαθητρια στο γυμνασιο η κοπελα
Κανε ενα διαλειμμα φαε ενα κιτκατ καθαρισε τις σκεψεις στο μυαλο σου και γραψε κατι που να βγαζει νοημα γιατι δεν καταλαβα τι θες να πεις
1 Προφανως και αναφερομαι σε εσενα αφου μου απαντησεςαν αναφέρεσαι σε μένα και δεν κατάλαβες, είσαι περιορισμένης και δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω
αν απλά την ανέφερες ως συμμαθήτρια αισθανόμενος περήφανος ή "φίλος" ... ασχολίαστο
σε κάλυψα ή θες και κάτι άλλο ?
1 Προφανως και αναφερομαι σε εσενα αφου μου απαντησες
2 Προφανως θα ηθελες να πεις περιορισμενης αντιληψης
3 Ειπα απλα οτι ηταν συμμαθητρια και ολα τα υπολοιπα περι περηφανιας ή φιλιας τα βγαζεις απο το μυαλο σου
4 Χαλαρωσε πιες καμια βαλεριανα για καληνυχτα
τιποτα αλλο παιχταρα δοκιμασε παντως τα φυτικα μην τα σνομπαρεις κανουν δουλεια και δεν εχουν παρενεργειες αρχηγε μου1. ήταν ρητορικό
2. αυτονόητο (τσάκαλος είσαι που το κατάλαβες από το περιορισμένης και μόνο !)
3. στ αρχίδια μας (εκτός κι αν έχεις κονέ για τους εδώ μέσα ενδιαφερόμενους)
4. τα φυτικά τα αφήνω για τους low budget
κάτι άλλο παλικάρι μου ?
τιποτα αλλο παιχταρα δοκιμασε παντως τα φυτικα μην τα σνομπαρεις κανουν δουλεια και δεν εχουν παρενεργειες αρχηγε μου
δεν κανει τιποτα ρε συ χαρα μου να βοηθαω οσους το χρειαζονταιthanks but no thanks
δεν κανει τιποτα ρε συ χαρα μου να βοηθαω οσους το χρειαζονται
φοβαμαι οτι ειναι εντος θεματος δυστυχωςεκτός θέματος ! (βάλτο στη μετάφραση)
φοβαμαι οτι ειναι εντος θεματος δυστυχως
θα συμφωνησω , μην μιλας αν δεν εχεις κατι να πειςκοίλιασε
Τυπε μπράβο σου που κατάφερες να αναγνωρίσεις τη συμμαθήτρια σου μετά από τόσες πλαστικές στο πρόσωπο :SΣυμμαθητρια στο γυμνασιο η κοπελα
χαχα το αστειο ειναι πως ετσι ηταν απο μικρηΤυπε μπράβο σου που κατάφερες να αναγνωρίσεις τη συμμαθήτρια σου μετά από τόσες πλαστικές στο πρόσωπο :S
θα συμφωνησω , μην μιλας αν δεν εχεις κατι να πεις
Το ξέρω τυπε. Η φωτογραφία που ανέβασα είναι προ πλαστικών. Για να σου φρεσκαρω την μνημη :Sχαχα το αστειο ειναι πως ετσι ηταν απο μικρη
Το ξέρω τυπε. Η φωτογραφία που ανέβασα είναι προ πλαστικών. Για να σου φρεσκαρω την μνημη :S