Νέα

Αφροδίτη Βλαντιμίροβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.239
Πόντοι
1.106
Παιδία χωρίς να θέλω να πληγώσω ορισμένους, επειδή γνωριζόμαστε με το εν λόγω κοράσιο... η τ΄υπισσα πέρα απο γαμάτο τυπάκι και ειλικρινα ακομπλεξάρηστο θηλυκό βγάζει μέσω της δουλειάς της και της σχολής της αρκετά καλά λεφτά και πραγματικά δεν είναι και καμία τυχαία πηνασμένη... απεναντίας θα έλεγα το αντίθετο.. Συνεπώς δεν υπάρχει ούτε μια στο δύς πυθανότητα στο να αρχίσει να εκδίδεται. Δεύτερον μπορεί να έχει ανα πάσα στιγμή, και το εννοώ αυτό όποιον αντρα (με κεφαλαία όμως γράμματα και όχι κάποιο τυχαίο αγοράκι) θέλει, σθνεπώς και πάλι..πιθανότητης μηδέν για πολλούς εδώ μέσα... άρα πέραν του χειρογλύκανου, το να υπάρχει αυτο το νήμα και να εύχεται - ελπίζω ο καθείς να την καρφώσει ειλικρινά και το λέω με πολύ αγάπη, δεν υπάρχει τέτοια περίπρωση... πιο πιθανό να πετύχεται το τζόκερ παρά να την γαμήσετε... αυτά εν ολίγης... καλό υπόλοιπο!!!
Επειδή πολλοί εμφανίζονται να "γνωρίζουν" ή "είναι φίλοι" ή ότι άλλο, κάποια χορευτρια/ψευδοσελεμπριτι/ότι άλλο, κάμμια συνήθως δεν "ομολογεί" τι κάνει ή τι δεν κάνει.
Σε πολλές λοιπόν τέτοιες περιπτωσεις ισχύει λοιπόν μια παροιμία που λέει "κούνια που σε κούναγε".
ΥΓ:Προφανώς οποίος πιστεύει πως μια ψευδοσελεμπριτι βάζει αγγελίες στο ίντερνετ πιστεύει και πως η γη είναι επίπεδη και ο κορονοϊός είναι μια μουφα γιατί ως γνωστόν κάνεις δεν ξέρει κάποιον που αρρώστησε...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Επειδή πολλοί εμφανίζονται να "γνωρίζουν" ή "είναι φίλοι" ή ότι άλλο, κάποια χορευτρια/ψευδοσελεμπριτι/ότι άλλο, κάμμια συνήθως δεν "ομολογεί" τι κάνει ή τι δεν κάνει.
Σε πολλές λοιπόν τέτοιες περιπτωσεις ισχύει λοιπόν μια παροιμία που λέει "κούνια που σε κούναγε".
ΥΓ:Προφανώς οποίος πιστεύει πως μια ψευδοσελεμπριτι βάζει αγγελίες στο ίντερνετ πιστεύει και πως η γη είναι επίπεδη και ο κορονοϊός είναι μια μουφα γιατί ως γνωστόν κάνεις δεν ξέρει κάποιον που αρρώστησε...
όποιος ήταν πριν από δυο (νομίζω) καλοκαίρια στη Μύκονο είδε και κατάλαβε.. εκτός αν οι Άραβες, οι σκαφάτοι και οι Ρώσοι δε μετράνε..αν μιλάμε μόνο για τους επισκέπτες του παρόντος σάιτ , τότε πιθανότατα η κοπέλα δεν..

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.239
Πόντοι
1.106
όποιος ήταν πριν από δυο (νομίζω) καλοκαίρια στη Μύκονο είδε και κατάλαβε.. εκτός αν οι Άραβες, οι σκαφάτοι και οι Ρώσοι δε μετράνε..αν μιλάμε μόνο για τους επισκέπτες του παρόντος σάιτ , τότε πιθανότατα η κοπέλα δεν..
Μου κάνει εντύπωση οι επαναλαμβανόμενοι καληνυχτακηδες αυτού του site.
Ακριβώς ίδιες τοποθετήσεις θυμάμαι πρόχειρα για δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα  παροχής υπηρεσιών που φυσικά ο κολλητός της κάθε μιας αρνιόταν ειδικά με ακλονητα επιχειρήματα "είναι γάμω τα τυπακια" "έχει λεφτά" "δεν έχει ανάγκη" κοκ

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.753
Πόντοι
12.056
Καλά... εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι αν ρίξω γύρω της μερικά σπόρια θα τα πιάσει με τη μύτη σαν καλό πουλί που είναι.
Ρε σεις τι γαμψή μύτη είναι αυτή που έχει? Επειδή δείχνει κώλο είναι ωραία?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931
Καλά... εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι αν ρίξω γύρω της μερικά σπόρια θα τα πιάσει με τη μύτη σαν καλό πουλί που είναι.
Ρε σεις τι γαμψή μύτη είναι αυτή που έχει? Επειδή δείχνει κώλο είναι ωραία?

Τυπε εχει σωματαρα, τωρα απο φατσα...

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
48
Πόντοι
1
Εμένα μου αρέσει το πρόσωπο της βγάζει καυλα και προστυχιά  :erection:

harddd39

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2019
Like
5
Πόντοι
0
καθομασταν μαζι σε πτηση πριν 3χρονια
δεν ειναι και κανενα τρελο μουνι
χρωμα δερματος γυφτε εντελως
μιλησαμε λιγο
κοπελα τει αιγαλεω στυλ
παιζουν πολυ ποιο δυνατα σε γυμναστηρια

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
48
Πόντοι
1
Καλά σε λίγο θα την βγάλεις τέρμα για τα μπάζα, ρε φίλε! Εμένα πολύ καύλα μου φενεται

steve07

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2013
Like
219
Πόντοι
21
βουλγαρο-τσιγγανάκι δυνατό :erection:

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
10 με τόνο τι να λέμε???????????????????
10αρι με τόνο για μενα, ούτε στα Όνειρα μου!!!!!!!!!!!!!

harddd39

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2019
Like
5
Πόντοι
0
να ξερεις φιλος
αλλο φωτο εδω που βλεπεις και αλλο απο κοντα
υπαρχει διαφορα μεγαλη
photoshop  με το να την δεις απο κοντα αβαφη και χωρις μακιγιαζ
δεν ειπα ειναι μπαζο αλλα δεν ειναι  και στο βαθρο που την ανεβαζεις εσυ(χωρις να την εχεις δει απο κοντα)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931
Απο τι φαίνεται έχει πολύ δυναμικό και έντονο χαρακτήρα που δύσκολα θα κάτσει άνδρας μαζί της, εκτός αν πας με τα νερά, της ρίξεις 10-20 πούτσες και σηκωθείς και φύγεις...δεν αντέχετε η γκόμενα!

Hard4Bimbos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
48
Πόντοι
1
Καλά κάποιοι έχουν κάτι απόψεις εδώ μέσα που σπάνε κόκαλα... Ούτε έναν αιώνα πριν να ζούσαμε  :S

harddd39

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2019
Like
5
Πόντοι
0
εδω εχεις εσυ αποψη που δεν την εχεις δει καν

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
να ξερεις φιλος
αλλο φωτο εδω που βλεπεις και αλλο απο κοντα
υπαρχει διαφορα μεγαλη
photoshop  με το να την δεις απο κοντα αβαφη και χωρις μακιγιαζ
δεν ειπα ειναι μπαζο αλλα δεν ειναι  και στο βαθρο που την ανεβαζεις εσυ(χωρις να την εχεις δει απο κοντα)
Εγώ φίλε που την έχω δει από κοντα στη μπουτικ του μπάσκετ του Ολυμπιακού έχω να πω ότι είναι τρομερή μουνάρα και δύο μέτρα !!!
πες μας που πας γυμναστήριο να έρθουμε !!!

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
απίστευτη κάβλα είναι

Stories