Mikelantzelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 185
- Πόντοι
- 6
Μουναρος!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επειδή πολλοί εμφανίζονται να "γνωρίζουν" ή "είναι φίλοι" ή ότι άλλο, κάποια χορευτρια/ψευδοσελεμπριτι/ότι άλλο, κάμμια συνήθως δεν "ομολογεί" τι κάνει ή τι δεν κάνει.Παιδία χωρίς να θέλω να πληγώσω ορισμένους, επειδή γνωριζόμαστε με το εν λόγω κοράσιο... η τ΄υπισσα πέρα απο γαμάτο τυπάκι και ειλικρινα ακομπλεξάρηστο θηλυκό βγάζει μέσω της δουλειάς της και της σχολής της αρκετά καλά λεφτά και πραγματικά δεν είναι και καμία τυχαία πηνασμένη... απεναντίας θα έλεγα το αντίθετο.. Συνεπώς δεν υπάρχει ούτε μια στο δύς πυθανότητα στο να αρχίσει να εκδίδεται. Δεύτερον μπορεί να έχει ανα πάσα στιγμή, και το εννοώ αυτό όποιον αντρα (με κεφαλαία όμως γράμματα και όχι κάποιο τυχαίο αγοράκι) θέλει, σθνεπώς και πάλι..πιθανότητης μηδέν για πολλούς εδώ μέσα... άρα πέραν του χειρογλύκανου, το να υπάρχει αυτο το νήμα και να εύχεται - ελπίζω ο καθείς να την καρφώσει ειλικρινά και το λέω με πολύ αγάπη, δεν υπάρχει τέτοια περίπρωση... πιο πιθανό να πετύχεται το τζόκερ παρά να την γαμήσετε... αυτά εν ολίγης... καλό υπόλοιπο!!!
όποιος ήταν πριν από δυο (νομίζω) καλοκαίρια στη Μύκονο είδε και κατάλαβε.. εκτός αν οι Άραβες, οι σκαφάτοι και οι Ρώσοι δε μετράνε..αν μιλάμε μόνο για τους επισκέπτες του παρόντος σάιτ , τότε πιθανότατα η κοπέλα δεν..Επειδή πολλοί εμφανίζονται να "γνωρίζουν" ή "είναι φίλοι" ή ότι άλλο, κάποια χορευτρια/ψευδοσελεμπριτι/ότι άλλο, κάμμια συνήθως δεν "ομολογεί" τι κάνει ή τι δεν κάνει.
Σε πολλές λοιπόν τέτοιες περιπτωσεις ισχύει λοιπόν μια παροιμία που λέει "κούνια που σε κούναγε".
ΥΓ:Προφανώς οποίος πιστεύει πως μια ψευδοσελεμπριτι βάζει αγγελίες στο ίντερνετ πιστεύει και πως η γη είναι επίπεδη και ο κορονοϊός είναι μια μουφα γιατί ως γνωστόν κάνεις δεν ξέρει κάποιον που αρρώστησε...
Μου κάνει εντύπωση οι επαναλαμβανόμενοι καληνυχτακηδες αυτού του site.όποιος ήταν πριν από δυο (νομίζω) καλοκαίρια στη Μύκονο είδε και κατάλαβε.. εκτός αν οι Άραβες, οι σκαφάτοι και οι Ρώσοι δε μετράνε..αν μιλάμε μόνο για τους επισκέπτες του παρόντος σάιτ , τότε πιθανότατα η κοπέλα δεν..
Καλά... εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι αν ρίξω γύρω της μερικά σπόρια θα τα πιάσει με τη μύτη σαν καλό πουλί που είναι.
Ρε σεις τι γαμψή μύτη είναι αυτή που έχει? Επειδή δείχνει κώλο είναι ωραία?
Εμένα μου αρέσει το πρόσωπο της βγάζει καυλα και προστυχιά
βουλγαρο-τσιγγανάκι δυνατό
Εγώ φίλε που την έχω δει από κοντα στη μπουτικ του μπάσκετ του Ολυμπιακού έχω να πω ότι είναι τρομερή μουνάρα και δύο μέτρα !!!να ξερεις φιλος
αλλο φωτο εδω που βλεπεις και αλλο απο κοντα
υπαρχει διαφορα μεγαλη
photoshop με το να την δεις απο κοντα αβαφη και χωρις μακιγιαζ
δεν ειπα ειναι μπαζο αλλα δεν ειναι και στο βαθρο που την ανεβαζεις εσυ(χωρις να την εχεις δει απο κοντα)