Νέα

Αφροδίτη Βλαντιμίροβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.200
Πόντοι
3.820
μονο και μονο απο την τιμη καταλαβαινεις οτι ουδεμια σχεση...αυτου του τυπου οι σταρλετιτσες ξεκινανε απο 250+

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Αφήστε λιγο να ονειρευτούμε ρε παιδιά! Ρε γιατρεεεεεεεε

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Αφήστε λιγο να ονειρευτούμε ρε παιδιά! Ρε γιατρεεεεεεεε
Ψάχνει για γκόμενο είπαμε, το δηλώνει σχεδόν καθημερινά.
Εμένα μου πέφτει πολύ μικρή (πιο μικρή κι από τη μικρή μου κόρη) οπότε μάλλον δεν θα έχω ελπίδες, εσύ δοκίμασε την τύχη σου! Μια χαρά παιδί είσαι!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Ψάχνει για γκόμενο είπαμε, το δηλώνει σχεδόν καθημερινά.
Εμένα μου πέφτει πολύ μικρή (πιο μικρή κι από τη μικρή μου κόρη) οπότε μάλλον δεν θα έχω ελπίδες, εσύ δοκίμασε την τύχη σου! Μια χαρά παιδί είσαι!
α εγω ειμαι της κλειους  :dancing:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.239
Πόντοι
1.106
Αυτη η Αφροδιτη του link τι λεει;

Lepouras

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
10
Πόντοι
0
το οτι ονειρευεστε να πηδηξετε αυτο το σιχαμα με ξεπερνάει... Τετοια σκατοφατσα πανω απο 50ευρω ειναι μαλακια. καλύτερα να παω σε στουντιακι απλό. πιο ομορφες θα βρω

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931
Έχεις δίκιο τύπε τρελό μπαζο η Αφροδίτη :idiot: :uglystupid: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking:

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
το οτι ονειρευεστε να πηδηξετε αυτο το σιχαμα με ξεπερνάει... Τετοια σκατοφατσα πανω απο 50ευρω ειναι μαλακια. καλύτερα να παω σε στουντιακι απλό. πιο ομορφες θα βρω
μετά από τόσα χρόνια..και οι καμένοι ακόμα εδώ.. χαχαχαχα.. ρε τι τραβάμε !!!

Panass66

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
6
Πόντοι
0
Παιδία χωρίς να θέλω να πληγώσω ορισμένους, επειδή γνωριζόμαστε με το εν λόγω κοράσιο... η τ΄υπισσα πέρα απο γαμάτο τυπάκι και ειλικρινα ακομπλεξάρηστο θηλυκό βγάζει μέσω της δουλειάς της και της σχολής της αρκετά καλά λεφτά και πραγματικά δεν είναι και καμία τυχαία πηνασμένη... απεναντίας θα έλεγα το αντίθετο.. Συνεπώς δεν υπάρχει ούτε μια στο δύς πυθανότητα στο να αρχίσει να εκδίδεται. Δεύτερον μπορεί να έχει ανα πάσα στιγμή, και το εννοώ αυτό όποιον αντρα (με κεφαλαία όμως γράμματα και όχι κάποιο τυχαίο αγοράκι) θέλει, σθνεπώς και πάλι..πιθανότητης μηδέν για πολλούς εδώ μέσα... άρα πέραν του χειρογλύκανου, το να υπάρχει αυτο το νήμα και να εύχεται - ελπίζω ο καθείς να την καρφώσει ειλικρινά και το λέω με πολύ αγάπη, δεν υπάρχει τέτοια περίπρωση... πιο πιθανό να πετύχεται το τζόκερ παρά να την γαμήσετε... αυτά εν ολίγης... καλό υπόλοιπο!!!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931
Παιδία χωρίς να θέλω να πληγώσω ορισμένους, επειδή γνωριζόμαστε με το εν λόγω κοράσιο... η τ΄υπισσα πέρα απο γαμάτο τυπάκι και ειλικρινα ακομπλεξάρηστο θηλυκό βγάζει μέσω της δουλειάς της και της σχολής της αρκετά καλά λεφτά και πραγματικά δεν είναι και καμία τυχαία πηνασμένη... απεναντίας θα έλεγα το αντίθετο.. Συνεπώς δεν υπάρχει ούτε μια στο δύς πυθανότητα στο να αρχίσει να εκδίδεται. Δεύτερον μπορεί να έχει ανα πάσα στιγμή, και το εννοώ αυτό όποιον αντρα (με κεφαλαία όμως γράμματα και όχι κάποιο τυχαίο αγοράκι) θέλει, σθνεπώς και πάλι..πιθανότητης μηδέν για πολλούς εδώ μέσα... άρα πέραν του χειρογλύκανου, το να υπάρχει αυτο το νήμα και να εύχεται - ελπίζω ο καθείς να την καρφώσει ειλικρινά και το λέω με πολύ αγάπη, δεν υπάρχει τέτοια περίπρωση... πιο πιθανό να πετύχεται το τζόκερ παρά να την γαμήσετε... αυτά εν ολίγης... καλό υπόλοιπο!!!

Τύπε όσοι εδώ μέσα έχουμε λίγο μυαλό το έχουμε καταλάβει, αν ήταν βιζιτου δεν θα έλιωνε στην εξάσκηση και στις προπονησης και δεν θα έτρεχε από την μια δουλειά στην άλλη μένοντας άυπνη, αν έχεις insta μπορείς σχετικά εύκολα να καταλάβεις ποια είναι του επαγγέλματος και ποια όχι. Μια ερώτηση όμως μιας και λες οτι την ξερεις, πως ειναι δυνατον ενα θεομουνο σαν αυτην να μην εχει σχεση :huh:... Εκτός αν έχει και δεν τον εμφανίσει στο instagram.

Panass66

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
6
Πόντοι
0
Την απάντηση την έδωσες μόνος σου... και είναι το δεύτερο.. ;)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931
Την απάντηση την έδωσες μόνος σου... και είναι το δεύτερο.. ;)

Οκ καταλαβα, πάντως αυτή τι μοδα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια να μην εμφανίζουν τους συντρόφους τους στα κοινωνικά δίκτυα ιδικά οι γυναίκες ποτέ δεν το κατάλαβα, είναι σαν να σου λέει καλός είσαι αλλά δεν σε εμφανίζω γιατί μπορεί να μου κόψεις την τύχη απο κάποιον καλύτερο, εγώ έτσι το μεταφράζω.

Panass66

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
6
Πόντοι
0
Χαχαχαχα... ναι, ρε έξυπνε θα κάθεται η κάθε μια να γνωστοποιει στην προσωπική της ζωή για να σχολιάζει το καθε ζώο "ααα την πουτανα, κοιταξτε με πιον τα εφτιαξε.. αυτός θα πρεπει να είναι λογικα πολύ λεφτας και να της τα σκάει δίοτι είναι σκατοφατσας"... σκέψου λίγο. Στην τελική βλέπει και τον κάθε μλκ που την καυλαντίζει και σπάει πλακα με όλο αυτο ;)

KONSTANTINOS FRAGOULIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Κριτικές
9
Like
287
Πόντοι
280
αυτή δεν είναι που την έπαιρνε ο djibril cisse πριν χρόνια και κάτι άλλοι του παναθηναικού;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom