Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
διαβασε το "Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ "

ενα  βιβλιο που δεν πρεπει να λειπει απο πουθενα!
Με όσα έχω γράψει ως τώρα, πως με κόβεις; μήπως το έχω διαβάσει (και απορρίψει σαν φιλοσόφημα) ήδη; Λέω τώρα εγώ;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
ρε πας καλα ;;;;
εχεις και ονομα Νεαρχος ;;;;
τι δουλεια εχει η αρχαια Ελληνικη με την βυζαντινη;;;;
Μηπως εισαι Πικεριστης και δυσκολευεσαι να καταλαβεις; Αρχαια ελληνικη ιστορικη περιοδος. Ρωμαιοκρατια. Βυζαντιο, Φραγκοκρατια κατα διαστηματα, Τουρκοκρατια, νεα ελληνικη ιστορικη περιοδος. Ειπα, Αρχαια ελληνικη Ιστορια, βυζαντινη. Κομμα αναμεσα τους.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Μια χαρα το λεει. Η νδ σου λεει ΑΝ εφτανε ποτε να αποδεχθει το ονομα θα ηταν το τελευταιο που θα παραχωρουσε, χωρις γλωσσα και εθνικοτητα, αναλογως και του τι θα ειχε παρει. Ενω οι συριζαιοι, με χαρα τα εδωσαν ολα χωρις να παρουν κατι, γιατι αυτα ειναι τα πιστευω τους, τα ειπε και ο Φιλης.

Και για να μην παιδευομαστε με υποθεσεις, ας μεινουμε στα γεγονοτα, καμια κυβερνηση μεχρι τωρα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, μπνο η πφα ανοιξε τα ποδια.

οχι και καμμια

Της δεξιας

το 77 την γλωσσα

Και το 93 το ονομα

μην κανετε τις παρθενες μολις βλεπουν πρωτη φορα πουλακι

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Με όσα έχω γράψει ως τώρα, πως με κόβεις; μήπως το έχω διαβάσει (και απορρίψει σαν φιλοσόφημα) ήδη; Λέω τώρα εγώ;

δες το αντικειμενικα το θεμα ..
ο μεγαλυτερος  προφητης των  τελευταιων  100 ετων  ηταν .

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Μηπως εισαι Πικεριστης και δυσκολευεσαι να καταλαβεις; Αρχαια ελληνικη ιστορικη περιοδος. Ρωμαιοκρατια. Βυζαντιο, Φραγκοκρατια κατα διαστηματα, Τουρκοκρατια, νεα ελληνικη ιστορικη περιοδος. Ειπα, Αρχαια ελληνικη Ιστορια, βυζαντινη. Κομμα αναμεσα τους.

εφοσον εισαι  Ελλην ... χεσε την βυζαντινη περιοδο ..

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
δες το αντικειμενικα το θεμα ..
ο μεγαλυτερος  προφητης των  τελευταιων  100 ετων  ηταν .
Κι εγώ δεν πιστεύω στις προφητείες. Και ξέρεις γιατί; Γιατί πάντοτε θα υπάρχει κάποιος που θα τις στρεβλώσει έτσι, ώστε να φανούν οτι βγήκαν.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αν καταλαβαίνω καλά, βασικό σου μέλημα, είναι να ζείς σε αυτό που στα αγγλικά ονομάζεται ethnostate. Και έχεις σαν πολιτικό σου ίνδαλμα το κόμμα του Χίτλερ. Αν κρίνω απ'όσα γράφεις, και το avatar σου τουλάχιστον.
Για το πρώτο, θα ήθελα να σε ενημερώσω οτι αυτό απλά δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Και, ξέρεις γιατί; Γιατί οι πρώτοι που θα αντιδράσουν, και μάλιστα ΠΟΛΥ άσχημα, θα είναι οι ίδιοι που ανέβασαν αυτό το σύστημα στην εξουσία. Η εθνοκάθαρση, μπορεί στη θεωρία να ακούγεται σαν πανάκεια, αλλά στην πράξη λύνει ένα πρόβλημα, ανοίγοντας 10 στη θεση του. Κατ'αρχάς, θα πρέπει να πείσεις όλους τους καγκουροπιτσιρικάδες, που έχουν σα δεδομένο οτι θα δουλεύουνε 8ώρο χαλαρό, με σου-κου δικά τους, και τις υπόλοιπες ώρες θα ποστάρουν στα social media απο το iPhone τους, οτι τα 2/3 απο αυτούς θα πρέπει να καλύψουν τις θέσεις που κάλυπταν οι λαθρομετανάστες... ά, και να πληρώνονται με τα ίδια λεφτά, γιατί κανείς δεν πρόκειται να δώσει παραπάνω, μόνο και μόνο επειδή αυτοί είναι Έλληνες. Οι αγρότες, βιοτέχνες, παραγωγοί και κτηνοτρόφοι που έχουν λάθρο-εργάτες, τους έχουν γιατί είναι φτηνοί... και αυξάνουν το κέρδος τους. Κατα δεύτερον, θα πρέπει να τους πείς οτι η πλούσια τάξη δεν θα επεκταθεί στους πάντες, όπως βλακοδώς πιστεύουνε αρκετοί που πάνε στη Χ.Α. για "να φύγουν οι ξένεοι, και να βγάλουμε λεφτά εμείς οι Έλληνες". Οι φτωχοί αυτής της χώρας, εξίσου φτωχοί θα είναι και τότε...
Όσο για το δεύτερο... μια υποθετική ερώτηση... αναρωτήθηκες ποτέ σου πως ακριβώς έπεισε τους Γερμανούς του μεσοπολέμου ο Χίτλερ, να τον ψηφίσουν; Γιατί, εκλογές κέρδισε. Μαζικό μοίρασμα τροφής, καυσίμων και ρουχισμού, σε κάποιες περιπτώσεις και χρημάτων ήταν αυτά που έπεισαν τους Γερμανούς να τον ψηφίσουν. και ρωτώ εγώ ο κακός, και χαζός... Τα λεφτά για όλα αυτά τα εφόδια, που βρέθηκαν; Και, αν υπήρχαν, γιατί δεν τα έδινε στον κρατικό μηχανισμό εξ'αρχής, να γίνει και εθνικός ήρωας πριν καν πάει σε εκλογές; Μήπως ο Χίτλερ, και το κόμμα που τόσο ενστερνίζεσαι δεν είναι και τόσο αθώο; Μήπως οι χρηματοδότες του Χίτλερ είχαν να περιμένουν κάποιας μορφής κέρδος μέσα απο την άνοδό του στην εξουσία;

Διαβασμενος ΔΕΝ ειμαι ιδιαιτερα
Αλλα αυτο που σιγουρα ξερω γιατι το εχω ζησει ειναι η υποβάθμιση της ζωης που φερνουν μαζι τους οι αφροασιατες. Σε περιοχες του παρισιου φοβασαι/σιχαινεσαι να περπατησεις.
Επισης στην Ν. Αφρική εχω ΔΕΙ τι γινεται αν την εξουσια παρουν οι αραπαδες.
Δεν θελω αυτο το μελλον για την χωρα μου. Θα ψηφιζα και τον ιδιο τον Χιτλερ για να αποφευχθεί
Και στην Ευρώπη τα μοναδικα αντιεποικιστικα κομματα ειναι αυτα που χαραχτηριζονται ακροδεξια, ναζιστικα, φασιστικα
Εγω λοιπον με αυτα ειμαι

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Κι εγώ δεν πιστεύω στις προφητείες. Και ξέρεις γιατί; Γιατί πάντοτε θα υπάρχει κάποιος που θα τις στρεβλώσει έτσι, ώστε να φανούν οτι βγήκαν.

κολυμπηστε αφοβα στον αντιφασιστικο  σας  οχετο ..

ΧΙΤΛΕΡ  ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
οχι και καμμια

Της δεξιας

το 77 την γλωσσα

Και το 93 το ονομα

μην κανετε τις παρθενες μολις βλεπουν πρωτη φορα πουλακι

Ενταξει, πλεον εισαι επισημα κατσαπλιας, τα ιδια ψευτικα επιχειρηματα.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
κολυμπηστε αφοβα στον αντιφασιστικο  σας  οχετο ..

ΧΙΤΛΕΡ  ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ !

Να προσέχεις τι εύχεσαι. Γιατί, πολύ φοβάμαι, οτι αν ποτέ ζήσεις σε εθνικοσοσιαλιστικό καθεστός, ΔΕΝ θα είσαι ανάμεσα στους "απο πάνω", αλλά στους "απο κάτω"... πολύ απο κάτω, σε κανένα στρατόπεδο εργασίας

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ενταξει, πλεον εισαι επισημα κατσαπλιας, τα ιδια ψευτικα επιχειρηματα.

αν διαβασεις την μαλακ. εεε την συμφωνια των κατσαπλιαδων πανω εκει βασιζεται σε αυτες τις δυο ημερομηνιες

και αν υπογραφει εκει θα βασιζονται και οι ξενοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom