tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Στο αλλαξα λιγο
Αισθανομαι την δυναμη του Μουσταφα Λεσι και την ορμη του Αλι Ντεμι.
Eυχαριστω!
Στο αλλαξα λιγο
Μαν, είσαι συμπαθητικός, αλλά υπάρχει κι ένα προηγούμενο που μπορεί να έχει αφήσει κατάλοιπα. Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι αντιδράσεις σου. Οπότε, ας το αφήσουμε για αργότερα.
Σημερα που δεν βρεχει ειναι ευκαιρια για βολταΕδώ γράφουμε πώς περνάμε τη μέρα μας.
Είμαι αραχτός με τη βασική μου γκόμενα και πίνουμε πράσινο τσάι με συνοδεία μαύρης σοκολάτας.
Συζητάμε για μία πρόταση που μου έγινε για δουλειά σε ένα συμβουλευτικό γραφείο.
Λέγαμε να πάμε καμμιά βόλτα, αλλά έχει 12 βαθμούς έξω κι ο καιρός είναι βροχερός.
Ίσως δούμε καμμιά ταινία.
τυπε παρε μια σεκρετερι να πουμε. δεν γινεται να ασχολεισαι εσυ για ολα. κρατα εσυ τα πολυ σημαντικα και ασε τα απλα να τα παιζει μπαλα η αλληΠέρασα το πρωινό ασχολούμενος με τα emails κι από 75 τα κατέβασα στα 21. Μόλις έρχεται ένα καινούργιο, ρίχνω μία γρήγορη ματιά να δω αν είναι επείγον, κι αν δεν είναι το παρατάω. Έτσι μαζεύονται γρήγορα και γίνονται πολλά. Πρέπει να βρω ένα καλύτερο σύστημα διαχείρισης.
Τώρα είμαι αραχτός και πίνω έναν καπουτσίνο με γεύση βανίλιας. Μετά σκέφτομαι να ετοιμάσω κάτι έτοιμες κρέπες που αγόρασα κι αργότερα θα κάνω κι ένα συγύρισμα.
Το βραδάκι λέω να καταπιαστώ με το site που το έχω σχεδόν παρατήσει, λόγω του πρότζεκτ Oradea (ακίνητα στη Ρουμανία). Πρέπει να το κάνω τελείως αυτοματοποιημένο για να μη χρειάζεται να ασχολούμαι πολύ και μου τρώει χρόνο. Λέω να περάσω και γλώσσες και θα έχω δυσκολίες με τα γερμανικά.
τυπε παρε μια σεκρετερι να πουμε. δεν γινεται να ασχολεισαι εσυ για ολα. κρατα εσυ τα πολυ σημαντικα και ασε τα απλα να τα παιζει μπαλα η αλλη
Δεν έχω καταφέρει ποτέ να κάνω delegation σε αυτό το πράγμα. Δεν έχω εμπιστοσύνη. Νομίζω ότι όλο και κάποια ευκαιρία θα χάσω. Τώρα με την κορωνοκατάσταση έχουν πέσει και οι δουλειές και δεν χρειάζεται κιόλας. Γενικώς παλεύεται. Αλλά διαπιστώνω ότι έχω χάσει τη φόρμα μου λόγω αδράνειας κι έτσι εξηγείται ότι τα παρατάω. Και δυστυχώς δεν βλέπω να ξεμπερδεύουμε εύκολα με τον ιό.τυπε παρε μια σεκρετερι να πουμε. δεν γινεται να ασχολεισαι εσυ για ολα. κρατα εσυ τα πολυ σημαντικα και ασε τα απλα να τα παιζει μπαλα η αλλη
Δεν έχω γράψει για 14Κ, δεν έχω θίξει θέμα μισθού για μένα. Δεν ξέρω αν θα μου δίνουν φορητό υπολογιστή που να τον παίρνω και στο σπίτι.Θα σου δίνουν 14.000 προ-φορων και δε σου δίνουν έτοιμο υπολογιστή σεταρισμένο;
Αυτό ισχύει όταν το αντικείμενο της εταιρείας είναι διαφορετικό από τα IT θέματα. Πχ μία κατασκευαστική εταιρεία δεν θα κάτσει να σου μάθει photoshop.Καμία σοβαρή εταιρία δε τρώει χρόνο μάνατζερ με ΙΤ θέματα και λοιπά. Αν και μυρίζει ζωολογικός κήπος, σου ευχομαι τα καλύτερα.
Όταν λέει γραμματειακή υποστήριξη τι εννοεί ο gay; Να ζητήσεις διευκρινήσειςΚάνω διάλειμμα εργασίας (από το σπίτι) και πίνω έναν βιενουά. Ο καιρός είναι υπέροχος, 17 βαθμοί έξω, αλλά έχω πολλή δουλειά και δεν γίνεται να βγω. Ο κορωνοιός επέφερε μία πτώση εισοδημάτων μου κι έπρεπε να λάβω μέτρα. Ένα πλάνο ήταν τα ακίνητα στη Ρουμανία, κι ένα άλλο η αναζήτηση δουλειάς (σύμβουλος). Βρήκα τελικά σαν συντονιστής γραμματείας σε μία μεγάλη εταιρεία.
Πήγα χτες και με υποδέχτηκε μία νόστιμη κυρία σαραντάρα κι ένας αγαπούλης γκέυ. Μετά σκάσαν μύτη και τρεις κοπέλες αρκετά άσχημες μπορώ να πω που μου έκανε έκπληξη που τις είχαν στην υποδοχή.
Πέρασα και πάλι σήμερα για ενημέρωση και κατάλαβα. Αφενός αυτές οι κοπέλες είναι σαίνια στη δουλειά, αφετέρου η δουλειά δεν είναι αυτό που νόμιζα. Δοκίμασα να εξηγήσω τα συστήματά μου και με κοιτάγαν περίεργα. Κάπου αισθάνθηκα εκτός θέματος.
Ο γκέη γραμματέας μου εξήγησε όλο χάρη ότι η γραμματειακή υποστήριξη δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που γίνονταν στο παρελθόν και τα πάντα περνάνε από το visual (graphisme). Η εταιρεία δεν κάνει η ίδια υποστήριξη, αλλά εκπαιδεύει γραμματείς που θα κάνουν υποστήριξη και communication σε άλλες εταιρείες και σε πολλές γλώσσες.
Μου είπαν ότι έχω προσληφθεί γιατί έχω πλούσιο βιογραφικό, με ποικίλα αντικείμενα, αλλά ότι χρειάζομαι εκπαίδευση γιατί έχω μείνει πίσω. Πρέπει να μάθω από adobe photoshop μέχρι
community management.
Κάπου είχα απελπιστεί γιατί μιλάμε για πολλή δουλειά. Αλλά σε μία φάση ρωτάω μία χοντρή μαύρη γραμματέα τι μισθό παίρνει και έμεινα: 6Κ το μήνα προ φόρων. Αφού παίρνει αυτή τόσα, οι προιστάμενοι (όπως εγώ) πόσο θα παίρνουν; Δεν το ρώτησα ακόμα για να μην κάνω κακή εντύπωση, γιατί εδώ δεν είμαστε America. Οι Γάλλοι έχουν ένα ταμπού με το χρήμα.
Δεν το κουνάω με τίποτα από κει μέσα. Πέφτω με τα μούτρα στη δουλειά. Και κινέζικα μαθαίνω αν χρειαστεί. Και τον πούστη αν χρειαστεί τον πηδάω κι αυτόν. Η μόνη μαλακία ότι τα πάντα γίνονται σε windows και πρέπει να εγκαταστήσω αυτό το κωλοσύστημα στον υπολογιστή μου.
Χα, το πας στο πονηρό εσύ. Ζήτησα όντως διευκρινίσεις γιατί έλεγε ότι το 80% της εκπαίδευσης των νέων γραμματέων περνάει από το visual. Πράγματι είναι πολύ βασικό. Μου έδειξε μία πρόσκληση από το τμήμα human ressources. Είχε ένα πλάνο πρόσβασης με χάρτη, εικόνα του κτηρίου, και διάφορα σχέδια. Αυτά δεν γίνονται με απλό κειμενογράφο, πρέπει να ξέρεις να χειρίζεσαι κάποιο λογισμικό. Τώρα εκείνοι που διαχειρίζονται λογαριασμούς εταιρειών κι ανεβάζουν multimedia πρέπει να ξέρουν επεξεργασία εικόνας, video editing κλπ.Όταν λέει γραμματειακή υποστήριξη τι εννοεί ο gay; Να ζητήσεις διευκρινήσεις
ναι, 47