Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Νταξ ρε τύπε, και στατιστικά να το παρεις, θα υπαρχουν και καποιοι ψυχολογικα διαταραγμενοι εδω μεσα
Με φοβίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι στο στο σαιτ εδώ (που είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας) υπάρχουν τόσες ακραίες φωνές και οι περισσότερες γέρνουν προς τους αγκυλωτούς σταυρούς και τις χούντες.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι απλά το Έλληνας κατά βάθος είναι λίγο φασισταριό και η κρίση ήρθε να του βγάλει τα ένστικτα του.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.075
Πόντοι
5.506
Με φοβίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι στο στο σαιτ εδώ (που είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας) υπάρχουν τόσες ακραίες φωνές και οι περισσότερες γέρνουν προς τους αγκυλωτούς σταυρούς και τις χούντες.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι απλά το Έλληνας κατά βάθος είναι λίγο φασισταριό και η κρίση ήρθε να του βγάλει τα ένστικτα του.
την ιδια κουβεντα ειχα σημερα το πρωι...συμφωνω

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16

:jerking:

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456

ΌΧΙ.
Απλά, είμαστε online. Εεδω μέσα βγάζουν τα εσώψυχά τους όλοι όσοι θα ήθελαν, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να κάνουν πράγματα. Όχι απαραίτηα εδώ στο μπύ μόνο, γενικότερα. Έχουμε γεμίσει φασίστες του καναπέ, αντιφασίστες του καναπέ, γαμιάδες του καναπέ, πουτάνες του καναπέ κ.ο.κ....

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746

To 1977 στην διασκεψη του ΟΗΕ γιατι δεν αντικατεστησαν το ονομα Μακεδονια με το ονομα Σκοπια,
ή να κανουν ενσταση, για το τι γραφει εκει..  αλλα το αφησαν ετσι να αιωρειται..    :think:

Συνημμένα

• d5e2117e-d4eb-4bb4-bd25-8089683fe218.jpeg
    d5e2117e-d4eb-4bb4-bd25-8089683fe218.jpeg
    604,8 KB · Εμφανίσεις: 112
  • E9B6507404FCBE63E877D9D08D1F0045.jpg
    E9B6507404FCBE63E877D9D08D1F0045.jpg
    26,9 KB · Εμφανίσεις: 13

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ΌΧΙ.
Απλά, είμαστε online. Εεδω μέσα βγάζουν τα εσώψυχά τους όλοι όσοι θα ήθελαν, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να κάνουν πράγματα. Όχι απαραίτηα εδώ στο μπύ μόνο, γενικότερα. Έχουμε γεμίσει φασίστες του καναπέ, αντιφασίστες του καναπέ, γαμιάδες του καναπέ, πουτάνες του καναπέ κ.ο.κ....
Εγώ δεν μίλησα για ενεργά στην κοινωνία άτομα, μίλησα για ιδεολογίες. Και αυτό ακριβώς εννοώ...ότι διαπιστώνω ότι ο Έλληνας είναι πολύ περισσότερο ρατσιστής και φασισταριό (είτε προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερα) από όσο θα ήθελε να πιστεύει. Και με την πρώτη ευκαιρία το βγάζει στην επιφάνεια.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Δεν θα σε καταγγειλω εγω
Σε πιστεύουμε τύπε,εισαι ντομπρος νεοδημοκρατης εσύ
2222_thumb2.jpg

τύπε για φωνες σα του ποδολαγνου που ειναι μπολικες εδω στο σαη ποια η άποψη σου? :wanker:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αν θέλεις να διώξεις την υποβάθμιση της ζωής, κάνε πόλεμο ενάντια στα ναρκωτικά. Την ίδια ακριβώς, για να μην σου πω χειρότερη κατάσταση έχουν εδω και ΠΟΛΛΕΣ δεκαετίες τα εξάρχεια, το Μουσείο η πλατεία Λαυρίου και η ομόνοια, και μιλάμε για εποχές ΠΟΛΛΑ χρόνια πριν φορτωθούμε τόσους μετανάστες. Ποιός τόλμαγε να περπατήσει μετά τις 4 το απόγευμα εκεί; Κλείσε την εκ των έσω πληγή, για να μην μπορούν να βρούν γόνιμο έδαφος οι λαθρομετανάστες, χωρίς να καταφεύγεις σε επικύνδυνα πειράματα μιας ιδεολογίας που, αποδεδειγμένα, αιματοκύλησε τρείς ηπείρους
Το προβλημα των ναρκωτικων μπορει να λυθει οποιαδηποτε στιγμη παρθει η αποφαση να αντιμετωπιστει
Ο εποικισμος οχι
Ο αριθμος των αφροασιατων αυξανεται τοσο με τις νεες αφιξεις οσο και με τις γεννησεις
Οταν γινουν περισσότεροι, που θα γινουν καποια στιγμη, τοτε θα παρουν την εξουσια μεσω εκλογων και η Ευρώπη θα γινει Ν. Αφρική.
Το τελος του Λευκου Ανθρωπου απο την ευρωπαϊκή ηπειρο τουλαχιστον
Πρεπει να αντιμετωπιστει ΕΧΘΕΣ
Οι μονοι που προστίθενται να το αντιμετωπισουν αμεσα ειναι οι "ναζι"
Ειμαι με τους "ναζι" με καθε κοστος, ο αφανισμος της φυλης μου εξαρταται ΜΟΝΟ απο αυτους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom