troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.075
- Πόντοι
- 5.506
κανεις παρελαση την 28η τυπε?ειπε ο .. τρουμπακης..
βγαζεις σημαια στο μπαλκονι?
θα στην βαλει στον κωλο ο χιτλερ
κανεις παρελαση την 28η τυπε?ειπε ο .. τρουμπακης..
Αυτα να τα πεις στο δικαστηριο
Γιωτάριοι είναι που στο στρατό ήταν ελεύθεροι ξυρίσματος επειδή έβγαζαν ακόμα ακμή.μαλακιες σαουλ....νομιζουν οι πιθηκοι οτι ειναι αριοι
Καλα ρε, μην σε πιανει κρυος ιδρωταςκλασε μου μια μαντρα ..
αντε ρε κακομοιρη που παριστανεις τον νομικο σε μπουρδελοφορουμ..
και στα 60 ακομα ακμη θα βγαζουν σαουλΓιωτάριοι είναι που στο στρατό ήταν ελεύθεροι ξυρίσματος επειδή έβγαζαν ακόμα ακμή.
Καλα ρε, μην σε πιανει κρυος ιδρωτας
Δεν θα σε καταγγειλω εγω
Ναι και; Σημαινει οτι ισχυουν αυτα που λενε οι κατσαπλιαδες ειναι αληθεια;
χαρακτηριστικο θαρρος ναζιστων τυπε...Καλα ρε, μην σε πιανει κρυος ιδρωτας
Δεν θα σε καταγγειλω εγω
Με φοβίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι στο στο σαιτ εδώ (που είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας) υπάρχουν τόσες ακραίες φωνές και οι περισσότερες γέρνουν προς τους αγκυλωτούς σταυρούς και τις χούντες.Νταξ ρε τύπε, και στατιστικά να το παρεις, θα υπαρχουν και καποιοι ψυχολογικα διαταραγμενοι εδω μεσα
ειπε ο .. τρουμπακης..
την ιδια κουβεντα ειχα σημερα το πρωι...συμφωνωΜε φοβίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι στο στο σαιτ εδώ (που είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας) υπάρχουν τόσες ακραίες φωνές και οι περισσότερες γέρνουν προς τους αγκυλωτούς σταυρούς και τις χούντες.
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι απλά το Έλληνας κατά βάθος είναι λίγο φασισταριό και η κρίση ήρθε να του βγάλει τα ένστικτα του.
Με φοβίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι στο στο σαιτ εδώ (που είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας) υπάρχουν τόσες ακραίες φωνές και οι περισσότερες γέρνουν προς τους αγκυλωτούς σταυρούς και τις χούντες.
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι απλά το Έλληνας κατά βάθος είναι λίγο φασισταριό και η κρίση ήρθε να του βγάλει τα ένστικτα του.
ΌΧΙ.Με φοβίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι στο στο σαιτ εδώ (που είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας) υπάρχουν τόσες ακραίες φωνές και οι περισσότερες γέρνουν προς τους αγκυλωτούς σταυρούς και τις χούντες.
Ημουν σιγουρος οτι εχεις θεματα αλλα ειπα να σε παρατηρησω λιγο περισσοτερο.
Καμμενο χαρτι η διαγνωση.
Τι δε συμφωνείς?
αν σε φτυνει ενας μην δινεις σημασια...αν σε φτυνουν ολοι κοιταξε το.
Εγώ δεν μίλησα για ενεργά στην κοινωνία άτομα, μίλησα για ιδεολογίες. Και αυτό ακριβώς εννοώ...ότι διαπιστώνω ότι ο Έλληνας είναι πολύ περισσότερο ρατσιστής και φασισταριό (είτε προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερα) από όσο θα ήθελε να πιστεύει. Και με την πρώτη ευκαιρία το βγάζει στην επιφάνεια.ΌΧΙ.
Απλά, είμαστε online. Εεδω μέσα βγάζουν τα εσώψυχά τους όλοι όσοι θα ήθελαν, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να κάνουν πράγματα. Όχι απαραίτηα εδώ στο μπύ μόνο, γενικότερα. Έχουμε γεμίσει φασίστες του καναπέ, αντιφασίστες του καναπέ, γαμιάδες του καναπέ, πουτάνες του καναπέ κ.ο.κ....
Σε πιστεύουμε τύπε,εισαι ντομπρος νεοδημοκρατης εσύΔεν θα σε καταγγειλω εγω
τύπε για φωνες σα του ποδολαγνου που ειναι μπολικες εδω στο σαη ποια η άποψη σου?Με φοβίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι στο στο σαιτ εδώ (που είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας) υπάρχουν τόσες ακραίες φωνές και οι περισσότερες γέρνουν προς τους αγκυλωτούς σταυρούς και τις χούντες.
Το προβλημα των ναρκωτικων μπορει να λυθει οποιαδηποτε στιγμη παρθει η αποφαση να αντιμετωπιστειΑν θέλεις να διώξεις την υποβάθμιση της ζωής, κάνε πόλεμο ενάντια στα ναρκωτικά. Την ίδια ακριβώς, για να μην σου πω χειρότερη κατάσταση έχουν εδω και ΠΟΛΛΕΣ δεκαετίες τα εξάρχεια, το Μουσείο η πλατεία Λαυρίου και η ομόνοια, και μιλάμε για εποχές ΠΟΛΛΑ χρόνια πριν φορτωθούμε τόσους μετανάστες. Ποιός τόλμαγε να περπατήσει μετά τις 4 το απόγευμα εκεί; Κλείσε την εκ των έσω πληγή, για να μην μπορούν να βρούν γόνιμο έδαφος οι λαθρομετανάστες, χωρίς να καταφεύγεις σε επικύνδυνα πειράματα μιας ιδεολογίας που, αποδεδειγμένα, αιματοκύλησε τρείς ηπείρους