Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
δες το αντικειμενικα το θεμα ..
ο μεγαλυτερος  προφητης των  τελευταιων  100 ετων  ηταν .
Αρα αντικειμενικα ο Χιτλερ ηταν ο μεγαλυτερος προφητης του αιωνα

Κι εσυ μαλλον χρειαζεσαι φαρμακευτικη αγωγη

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
πηγαινε στα καλαβρυτα τυπε να το φωναξεις αυτο και μετα να εισαι περηφανος πατριωτης....
ναι ε ;;; ξερεις τον νομο των αντιποινων  ;;;

ξερεις οτι τα κομμουνια  που το προκαλεσαν δεν εμεναν εκει ; ξερεις πως γνωριζαν τι θα
γινει εαν το προκαλουσαν ;;
ξ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.077
Πόντοι
5.506
ναι ε ;;; ξερεις τον νομο των αντιποινων  ;;;

ξερεις οτι τα κομμουνια  που το προκαλεσαν δεν εμεναν εκει ; ξερεις πως γνωριζαν τι θα
γινει εαν το προκαλουσαν ;;
ξ
τυπε την 28 βαζεις πλερεζες που χασατε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
κολυμπηστε αφοβα στον αντιφασιστικο  σας  οχετο ..

ΧΙΤΛΕΡ  ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ !
Γνωριζεις βεβαια οτι η εξυμνηση του ναζισμου ειναι ποινικο αδικημα με βαση τον αντιρατσιστικο νομο

Μην εισαι επομενως και τοσο ανετος γραφοντας τετοια

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Γνωριζεις βεβαια οτι η εξυμνηση του ναζισμου ειναι ποινικο αδικημα με βαση τον αντιρατσιστικο νομο

λες βλακειες .. οι πολιτικες  ιδεολογιες δεν  ποινικοποιουνται ..

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Μονη λυση οι λακοκαταστασεις λοιπον

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Διαβασμενος ΔΕΝ ειμαι ιδιαιτερα
Αλλα αυτο που σιγουρα ξερω γιατι το εχω ζησει ειναι η υποβάθμιση της ζωης που φερνουν μαζι τους οι αφροασιατες. Σε περιοχες του παρισιου φοβασαι/σιχαινεσαι να περπατησεις.
Επισης στην Ν. Αφρική εχω ΔΕΙ τι γινεται αν την εξουσια παρουν οι αραπαδες.
Δεν θελω αυτο το μελλον για την χωρα μου. Θα ψηφιζα και τον ιδιο τον Χιτλερ για να αποφευχθεί
Και στην Ευρώπη τα μοναδικα αντιεποικιστικα κομματα ειναι αυτα που χαραχτηριζονται ακροδεξια, ναζιστικα, φασιστικα
Εγω λοιπον με αυτα ειμαι
Στον παροντα ιστοτοπο εχει γινει σαφες οτι ειμαστε πλειοψηφια οσοι δε θελουμε τη λαθρομεταναστευση. Μια που ειπες Παρισι, διαβαζα οτι το γαλλικο κρατος ειναι πρωταθλητης στα επιδοματα. Ξερουμε ποιοι παιρνουν επιδοματα κυριως, το βλεπουμε κι εδω. Και σωστα αυτα που ειπες για Αφρικανους και Ασιατες που δεν εργαζονται, παιρνουν επιδοματα και τα καινε και εξεγειρονται απο πανω επειδη τους πνιγει το ...δικιο τους Αλλα αυτα περιμενουμε να τα φτιαξει μια δεξια κυβερνηση. Και οταν λεω δεξια, δεν εννοω τον Μπακογιαννη. Δε τον θεωρω δεξιο. Δε νομιζω να θεωρει και ο ιδιος τον εαυτο του. Αλλα οπως δεν ειμαστε με αυτους που εχουν αυτη τη πολιτικη, σιγουρα δεν ειμαστε με τους εθνικοσοσιαλιστες που κατεστρεψαν την Ελλαδα, πληθυσμιακα, οικονομικα, εδαφικα. Και μη ξεχνας οτι εχεις υποστηριξει οτι δε θα ειχες προβλημα να αποκοβοταν η Μακεδονια απο την Ελλαδα. Και αλλοι "πατριωτες" υποστηριζουν οτι ας ηταν η Ελλαδα δυτικο ευρωπαικο κρατος με κανονες και βιομηχανια και ας ηταν μεχρι τη Λαμια.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

..μω τους νομους σας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506
αν διαβασεις την μαλακ. εεε την συμφωνια των κατσαπλιαδων πανω εκει βασιζεται σε αυτες τις δυο ημερομηνιες

και αν υπογραφει εκει θα βασιζονται και οι ξενοι

Ναι και; Σημαινει οτι ισχυουν αυτα που λενε οι κατσαπλιαδες ειναι αληθεια;

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Διαβασμενος ΔΕΝ ειμαι ιδιαιτερα
Αλλα αυτο που σιγουρα ξερω γιατι το εχω ζησει ειναι η υποβάθμιση της ζωης που φερνουν μαζι τους οι αφροασιατες. Σε περιοχες του παρισιου φοβασαι/σιχαινεσαι να περπατησεις.
Επισης στην Ν. Αφρική εχω ΔΕΙ τι γινεται αν την εξουσια παρουν οι αραπαδες.
Δεν θελω αυτο το μελλον για την χωρα μου. Θα ψηφιζα και τον ιδιο τον Χιτλερ για να αποφευχθεί
Και στην Ευρώπη τα μοναδικα αντιεποικιστικα κομματα ειναι αυτα που χαραχτηριζονται ακροδεξια, ναζιστικα, φασιστικα
Εγω λοιπον με αυτα ειμαι
Αν θέλεις να διώξεις την υποβάθμιση της ζωής, κάνε πόλεμο ενάντια στα ναρκωτικά. Την ίδια ακριβώς, για να μην σου πω χειρότερη κατάσταση έχουν εδω και ΠΟΛΛΕΣ δεκαετίες τα εξάρχεια, το Μουσείο η πλατεία Λαυρίου και η ομόνοια, και μιλάμε για εποχές ΠΟΛΛΑ χρόνια πριν φορτωθούμε τόσους μετανάστες. Ποιός τόλμαγε να περπατήσει μετά τις 4 το απόγευμα εκεί; Κλείσε την εκ των έσω πληγή, για να μην μπορούν να βρούν γόνιμο έδαφος οι λαθρομετανάστες, χωρίς να καταφεύγεις σε επικύνδυνα πειράματα μιας ιδεολογίας που, αποδεδειγμένα, αιματοκύλησε τρείς ηπείρους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom