jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Πενομεθα
Πςςςςςςς
Πενομεθα
μαλακιες σαουλ....νομιζουν οι πιθηκοι οτι ειναι αριοιτι διαβάζουμε ρε εδώ μέσα
Αρα αντικειμενικα ο Χιτλερ ηταν ο μεγαλυτερος προφητης του αιωναδες το αντικειμενικα το θεμα ..
ο μεγαλυτερος προφητης των τελευταιων 100 ετων ηταν .
ναι ε ;;; ξερεις τον νομο των αντιποινων ;;;πηγαινε στα καλαβρυτα τυπε να το φωναξεις αυτο και μετα να εισαι περηφανος πατριωτης....
Αρα αντικειμενικα ο Χιτλερ ηταν ο μεγαλυτερος προφητης του αιωνα
Κι εσυ μαλλον χρειαζεσαι φαρμακευτικη αγωγη
τυπε την 28 βαζεις πλερεζες που χασατε?ναι ε ;;; ξερεις τον νομο των αντιποινων ;;;
ξερεις οτι τα κομμουνια που το προκαλεσαν δεν εμεναν εκει ; ξερεις πως γνωριζαν τι θα
γινει εαν το προκαλουσαν ;;
ξ
Γνωριζεις βεβαια οτι η εξυμνηση του ναζισμου ειναι ποινικο αδικημα με βαση τον αντιρατσιστικο νομοκολυμπηστε αφοβα στον αντιφασιστικο σας οχετο ..
ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ !
Γνωριζεις βεβαια οτι η εξυμνηση του ναζισμου ειναι ποινικο αδικημα με βαση τον αντιρατσιστικο νομο
Μην εισαι επομενως και τοσο ανετος γραφοντας τετοια
Νταξ ρε τύπε, και στατιστικά να το παρεις, θα υπαρχουν και καποιοι ψυχολογικα διαταραγμενοι εδω μεσατι διαβάζουμε ρε εδώ μέσα
Γνωριζεις βεβαια οτι η εξυμνηση του ναζισμου ειναι ποινικο αδικημα με βαση τον αντιρατσιστικο νομο
τι?κανεις παρελαση?
Στον παροντα ιστοτοπο εχει γινει σαφες οτι ειμαστε πλειοψηφια οσοι δε θελουμε τη λαθρομεταναστευση. Μια που ειπες Παρισι, διαβαζα οτι το γαλλικο κρατος ειναι πρωταθλητης στα επιδοματα. Ξερουμε ποιοι παιρνουν επιδοματα κυριως, το βλεπουμε κι εδω. Και σωστα αυτα που ειπες για Αφρικανους και Ασιατες που δεν εργαζονται, παιρνουν επιδοματα και τα καινε και εξεγειρονται απο πανω επειδη τους πνιγει το ...δικιο τους Αλλα αυτα περιμενουμε να τα φτιαξει μια δεξια κυβερνηση. Και οταν λεω δεξια, δεν εννοω τον Μπακογιαννη. Δε τον θεωρω δεξιο. Δε νομιζω να θεωρει και ο ιδιος τον εαυτο του. Αλλα οπως δεν ειμαστε με αυτους που εχουν αυτη τη πολιτικη, σιγουρα δεν ειμαστε με τους εθνικοσοσιαλιστες που κατεστρεψαν την Ελλαδα, πληθυσμιακα, οικονομικα, εδαφικα. Και μη ξεχνας οτι εχεις υποστηριξει οτι δε θα ειχες προβλημα να αποκοβοταν η Μακεδονια απο την Ελλαδα. Και αλλοι "πατριωτες" υποστηριζουν οτι ας ηταν η Ελλαδα δυτικο ευρωπαικο κρατος με κανονες και βιομηχανια και ας ηταν μεχρι τη Λαμια.Διαβασμενος ΔΕΝ ειμαι ιδιαιτερα
Αλλα αυτο που σιγουρα ξερω γιατι το εχω ζησει ειναι η υποβάθμιση της ζωης που φερνουν μαζι τους οι αφροασιατες. Σε περιοχες του παρισιου φοβασαι/σιχαινεσαι να περπατησεις.
Επισης στην Ν. Αφρική εχω ΔΕΙ τι γινεται αν την εξουσια παρουν οι αραπαδες.
Δεν θελω αυτο το μελλον για την χωρα μου. Θα ψηφιζα και τον ιδιο τον Χιτλερ για να αποφευχθεί
Και στην Ευρώπη τα μοναδικα αντιεποικιστικα κομματα ειναι αυτα που χαραχτηριζονται ακροδεξια, ναζιστικα, φασιστικα
Εγω λοιπον με αυτα ειμαι
λες βλακειες .. οι πολιτικες ιδεολογιες δεν ποινικοποιουνται ..
αν διαβασεις την μαλακ. εεε την συμφωνια των κατσαπλιαδων πανω εκει βασιζεται σε αυτες τις δυο ημερομηνιες
και αν υπογραφει εκει θα βασιζονται και οι ξενοι
τι?κανεις παρελαση?![]()
![]()
ρε χαμενο εισαι...τραβα πλυσου λιγο μπας και καταλαβεις τι μαλακιες λες
Αυτα να τα πεις στο δικαστηριο
Και τους νομους του ΠΑΣΟΚ τυπε?..μω τους νομους σας
Αν θέλεις να διώξεις την υποβάθμιση της ζωής, κάνε πόλεμο ενάντια στα ναρκωτικά. Την ίδια ακριβώς, για να μην σου πω χειρότερη κατάσταση έχουν εδω και ΠΟΛΛΕΣ δεκαετίες τα εξάρχεια, το Μουσείο η πλατεία Λαυρίου και η ομόνοια, και μιλάμε για εποχές ΠΟΛΛΑ χρόνια πριν φορτωθούμε τόσους μετανάστες. Ποιός τόλμαγε να περπατήσει μετά τις 4 το απόγευμα εκεί; Κλείσε την εκ των έσω πληγή, για να μην μπορούν να βρούν γόνιμο έδαφος οι λαθρομετανάστες, χωρίς να καταφεύγεις σε επικύνδυνα πειράματα μιας ιδεολογίας που, αποδεδειγμένα, αιματοκύλησε τρείς ηπείρουςΔιαβασμενος ΔΕΝ ειμαι ιδιαιτερα
Αλλα αυτο που σιγουρα ξερω γιατι το εχω ζησει ειναι η υποβάθμιση της ζωης που φερνουν μαζι τους οι αφροασιατες. Σε περιοχες του παρισιου φοβασαι/σιχαινεσαι να περπατησεις.
Επισης στην Ν. Αφρική εχω ΔΕΙ τι γινεται αν την εξουσια παρουν οι αραπαδες.
Δεν θελω αυτο το μελλον για την χωρα μου. Θα ψηφιζα και τον ιδιο τον Χιτλερ για να αποφευχθεί
Και στην Ευρώπη τα μοναδικα αντιεποικιστικα κομματα ειναι αυτα που χαραχτηριζονται ακροδεξια, ναζιστικα, φασιστικα
Εγω λοιπον με αυτα ειμαι