Νέα

Πως να τη ρίξω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasxxx1983xxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.505
Πόντοι
2.306
Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες στο τζογάρισμα. Ένας απο αυτούς είναι οτι ρισκάρεις πολύ μόνο όταν παίζεις για πολλά. Αυτό που κάνεις εσυ είναι να ρισκάρεις πολύ (δουλεια , οικογενεια) για να κερδισεις ελαχιστα (εναν πουτσο σε μια 40ρα χωρισμενη). Κοινώς ηλιθιότητα.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
[quote author=kostasxxx1983xxx link= ]Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Θελω τις γνώμες σας...(οχι τρολς παρακαλω!) στο εξής.

Στο γραφείο ειναι μια συναδελφος η οποία εχει μια κωλαρα απιστευτη, σωματαρα κλπ....γνωριζομαστε 4 χρονια περιπου μιλαμε κανονικα, εντελως φιλικα χωρις ερωτικα υπονοούμενα κλπ. μου εχει πει και καποια προσωπικα της, ειναι χωρισμενη με παιδι 6 ετών. Ξερω πως ψάχνει κατι σοβαρο γενικα, αλλα καταλήγει παντα σε μαλάκες απ'ότι μου λεει....( δεν ξερω αν γαμιέται και μετα οι τυποι την κανουν με ελαφρα - πολύ πιθανό) ειναι 39 αυτη. Ειματε κοντα ηλικιακα και οι γνωμες μας συμπίπτουν.

Για μενα ξερει οτι ειμαι παντρεμενος με παιδι κλπ....ΔΕΝ γνωρίζεται με τη γυναικα μου. η ''σχεση'' μας ειναι πιο πολυ φιλαρακια που συζηταμε κλπ...εχουμε πιει και κανα δυο καφεδες μετα τη δουλεια αλλα μεχρι εκει.

Έχετε καμια ιδέα πως μπορω να κανω αυτη τη κωλαρα να μου κατσει?...με ξηγημένες διαδικασίες τυπου fuck buddies με εχεμυθεια κλπ? Νομιζω ειναι πολυ δυσκολο αλλά με τις γυναικες γινονται πραγματα που δεν τα περιμενεις, απλα θελει τροπο!

Καμιά ιδέα? [/quote]

Άκου τί θα κάνεις φίλε @kostasxxx1983xxx# θα στήσεις την γυναίκα σου στα τέσσερα και θα πάρεις την δική της κωλάρα που σου ανήκει και δικαιωματικά!
Έτσι ούτε την δουλίτσα σου θα διακινδυνεύσεις ούτε το σπιτάκι σου θα κλείσεις!

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τραβα παρε κανα τσουλακι (η και δυο) απο γραφειο να κανεις τη δουλεια σου.

Αυτη ψαχνει μπαμπα για το παιδι συν οτι δουλευεις και μαζι της

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.060
Πόντοι
3.556
τύπε νηματοθετη δωσε αν μπορεις περιγραφη της γυναίκας σου σε εμφάνιση και της γκόμενας. να καταλαβουμε αν αξιζει το κοπο το ρισκο :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
τύπε νηματοθετη δωσε αν μπορεις περιγραφη της γυναίκας σου σε εμφάνιση και της γκόμενας. να καταλαβουμε αν αξιζει το κοπο το ρισκο :confused:
Βαρέθηκες να τσακωνόμαστε και γι' αυτό πήγες αλλού ε?
Καλάαααααα!!!!! :grin:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955
Σύμφωνα με του κανόνες του Leykis 101 rules ουδέποτε συναναστρεφόμαστε με συνάδελφο. Οι λόγοι είναι πολλοί με κυριότερο ότι ρισκάρεις την δουλειά σου.
Εάν δεν έχει γίνει εδώ και τέσσερα χρόνια δίνω λίγες πιθανότητες να γίνει τώρα.
Εάν ιεραρχικά είστε στο ίδιο ύψος εξουσίας εκεί που εργάζεστε η εσύ είσαι κατώτερος αυτής τότε φίλε μην ελπίζεις να σου κάτσει.
Όταν λέει "ψάχνω κάτι σοβαρό" απλά μην το λαμβάνεις υπόψη σου. Οι γυναίκες δεν εννοούν το 95% όσων λένε ούτε ξέρουν τι θέλουν.
Διαφωνώ να τις πας για καφέ κι αυτό διότι στην καφετέρια έχει αυτή τον έλεγχο και οι ρυθμοί είναι δεν έχουν ένταση. Μόνο σε ποτό, να είστε κοντινά, αρχίζεις τα αγγίγματα και βλέπεις αντιδράσεις. Εάν δεις ανταπόκριση δίχως να χάσεις χρόνο την προκαλείς για ένα δεύτερο ποτό σε ξενοδοχείο.

Καλή τύχη αν και προσωπικά δεν την βλέπω.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
[quote author=kostasxxx1983xxx link= ]Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Θελω τις γνώμες σας...(οχι τρολς παρακαλω!) στο εξής.

Στο γραφείο ειναι μια συναδελφος η οποία εχει μια κωλαρα απιστευτη, σωματαρα κλπ....γνωριζομαστε 4 χρονια περιπου μιλαμε κανονικα, εντελως φιλικα χωρις ερωτικα υπονοούμενα κλπ. μου εχει πει και καποια προσωπικα της, ειναι χωρισμενη με παιδι 6 ετών. Ξερω πως ψάχνει κατι σοβαρο γενικα, αλλα καταλήγει παντα σε μαλάκες απ'ότι μου λεει....( δεν ξερω αν γαμιέται και μετα οι τυποι την κανουν με ελαφρα - πολύ πιθανό) ειναι 39 αυτη. Ειματε κοντα ηλικιακα και οι γνωμες μας συμπίπτουν.

Για μενα ξερει οτι ειμαι παντρεμενος με παιδι κλπ....ΔΕΝ γνωρίζεται με τη γυναικα μου. η ''σχεση'' μας ειναι πιο πολυ φιλαρακια που συζηταμε κλπ...εχουμε πιει και κανα δυο καφεδες μετα τη δουλεια αλλα μεχρι εκει.

Έχετε καμια ιδέα πως μπορω να κανω αυτη τη κωλαρα να μου κατσει?...με ξηγημένες διαδικασίες τυπου fuck buddies με εχεμυθεια κλπ? Νομιζω ειναι πολυ δυσκολο αλλά με τις γυναικες γινονται πραγματα που δεν τα περιμενεις, απλα θελει τροπο!

Καμιά ιδέα? [/quote]
Yπάρχει ένα παλιό γνωμικό που λέει "εκεί που βγάζεις το ψωμί σου, ποτέ μην βάζεις το πουλί σου!".
Δεν ξέρω τι θα προτιμήσεις να κάνεις... να το ακολουθήσεις ή όχι!

Ότι κατάλαβες, κατάλαβες!!! :grin:

explorer

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
137
Πόντοι
1
εισαι παντρεμενος και δουλευετε στη ιδια δουλεια και παρολα αυτα θες να της την πεσεις και μονο για γαμησι...προσεχε γιατι σε βλεπω και χωρισμενο και με προβληματα στην δουλεια

Τυπε σπας ροδια για το νεο ετος; Διακρινω μια θετικη χροια σε οσα λες :2funny:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.060
Πόντοι
3.556

ειχε πεσει πολυ το επιπεδο τύπε στις τελευταίες σελιδες. εχει γεμισει το σαη κλώνους και μπαχαλακηδες :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

ειχε πεσει πολυ το επιπεδο τύπε στις τελευταίες σελιδες. εχει γεμισει το σαη κλώνους και μπαχαλακηδες :confused:
OK, εγώ είμαι αυθεντικός πάντως οπότε αν ξαναέχεις όρεξη... ξέρεις!!! :tooth:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Τυπε νηματοθετη αφου 4 χρονια πινετε καφεδες και ξερει οτι εισαι παντρεμενος προφανως σε βλεπει φιλικα και σου εμπιστευεται τα προβληματα της,δεν βλεπω να τη ριχνεις στο κρεββατι και μην ρισκαρεις να πιστολιασεις το σπιτι σου για εναν κωλο,υπαρχουν κι αλλοι κωλοι στην αγορα ,πιο ακινδυνοι!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
εισαι παντρεμενος και δουλευετε στη ιδια δουλεια και παρολα αυτα θες να της την πεσεις και μονο για γαμησι...προσεχε γιατι σε βλεπω και χωρισμενο και με προβληματα στην δουλεια

Τυπε σπας ροδια για το νεο ετος; Διακρινω μια θετικη χροια σε οσα λες :2funny:
Kι όμως κάτι ξέρει, κάτι ξέρει...!!!! :grin:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
σου μιλαω εκ πειρας....αδελφε εχεις μπει βαθεια στο ¨friendly zone" και δεν σε βγαζει απο εκει η τυπισσα τον κολο σου να χτυπησεις..πας για αλλα (κολαρακια)

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Δεν παιζει μαν εχεις μπει τοσο βαθυα στο friend zone που μονο μαλακιτσα με το ινσταγκραμ
Της θα παιξει.

Βρες αλλη και μην περιμενεις 4 χρονια

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.787
Πόντοι
2.606
Άμα προσπαθείς 4 χρόνια να γαμησεις απλά δεν κάνεις για αυτά τα σενάρια ξέχνα την κωλαρα της και συνέχισε την ζωή σου

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.758
Πόντοι
3.506
Φίλε, σε όλους μας αρέσει κάποια με κωλάρα στη δουλειά, αλλά αυτά τα σκεφτόμασταν πριν παντρευτούμε :)

Παντρευομαστε μια με κωλαρα κι ολα οκ.

Ναι, αλλά αυτός που την είχε παντρευτεί τη χώρισε. Οπότε δεν ισχύει απολύτως. Καλύτερα γαμάμε κωλάρες και δεν παντρευόμαστε ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom