[quote author=kostasxxx1983xxx link= ]Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
Θελω τις γνώμες σας...(οχι τρολς παρακαλω!) στο εξής.
Στο γραφείο ειναι μια συναδελφος η οποία εχει μια κωλαρα απιστευτη, σωματαρα κλπ....γνωριζομαστε 4 χρονια περιπου μιλαμε κανονικα, εντελως φιλικα χωρις ερωτικα υπονοούμενα κλπ. μου εχει πει και καποια προσωπικα της, ειναι χωρισμενη με παιδι 6 ετών. Ξερω πως ψάχνει κατι σοβαρο γενικα, αλλα καταλήγει παντα σε μαλάκες απ'ότι μου λεει....( δεν ξερω αν γαμιέται και μετα οι τυποι την κανουν με ελαφρα - πολύ πιθανό) ειναι 39 αυτη. Ειματε κοντα ηλικιακα και οι γνωμες μας συμπίπτουν.
Για μενα ξερει οτι ειμαι παντρεμενος με παιδι κλπ....ΔΕΝ γνωρίζεται με τη γυναικα μου. η ''σχεση'' μας ειναι πιο πολυ φιλαρακια που συζηταμε κλπ...εχουμε πιει και κανα δυο καφεδες μετα τη δουλεια αλλα μεχρι εκει.
Έχετε καμια ιδέα πως μπορω να κανω αυτη τη κωλαρα να μου κατσει?...με ξηγημένες διαδικασίες τυπου fuck buddies με εχεμυθεια κλπ? Νομιζω ειναι πολυ δυσκολο αλλά με τις γυναικες γινονται πραγματα που δεν τα περιμενεις, απλα θελει τροπο!
Καμιά ιδέα? [/quote]
Yπάρχει ένα παλιό γνωμικό που λέει "εκεί που βγάζεις το ψωμί σου, ποτέ μην βάζεις το πουλί σου!".
Δεν ξέρω τι θα προτιμήσεις να κάνεις... να το ακολουθήσεις ή όχι!
Ότι κατάλαβες, κατάλαβες!!!