You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παίχτο Billy Elliot και θα γαμήσεις!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα milfogamis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.000
- Πόντοι
- 3.936
Λοιπον μαγκες.Μετα την αγαπη που διξατε στο νημα Ξυρισμα αρχιδοκολοτρυπιδας και "απροσμενη" στυση συνεχιζω.Εκει που αραζα μου σκαει η ιδεα και λεω ρε πουστη μου 200 ΙQ εχω!! Και το νεο νημα συγκαταλεγεται στην κατηγορια "πως να γαμησουμε γκομενακια".Οσοι απο σας βαρεθηκατε τη φαση Φυλης και Μεταξουργειο και θελετε amateur φασεις τοτε θα λατρεψετε το νεο thread γιατι εχει 100% επιτυχια ,αρκει να ακολουθησετε πιστα τις συμβουλες.Το πρωτο πραγμα που κανουμε ειναι να αγορασουμε 1 ζευγαρι πουεντ και ενα κορμακι μπαλετου!!(μη γελατε στο τελος θα με ευγνωμονειτε).Το δευτερο,γραφομαστε σε μια σχολη μπαλετου (εξου και ο τιτλος).Λοιπον στη σχολη θα εχει πχ 100 γκομενακια και εμεις θα ειμαστε οι μονοι αντρες,αρα θα ειμαστε σαν τη μυγα μες το γαλα,που σημαινει οτι τα γκομενακια θα ερθουν απο μονα τους να μας πιασουν κουβεντα (και καλα πως και κανεις μπαλετο κλπ).Τοτε εμεις θα κανουμε την κινηση ματ που μονο οι πραγματικοι μυστες γνωριζουν,θα το παιξουμε gay!! Θα τις παραμυθιασουμε οτι και καλα ειμαστε gay και δεν εχουμε παει ποτε με γυναικα και δεν ξερουμε πως ειναι... και θα τις κοιταμε με νοημα....Τοτε ειναι που θα ξυπνησει μεσα τους το ενστικτο να σε κανουν αντρα, να σε επαναφερουν στο σωστο το δρομο,να ειναι αυτες που θα σου παρουν την παρθενια!!Το ξερετε καλα μυστες οτι οι γυναικες το εχουν αυτο! Αν το παιξουμε καλα το παραμυθι πιστευω θα γαμησουμε ολη τη σχολη!!.
ΥΓ 1 Ελπιζω να μη διαλεξετε την ιδια σχολη με μενα και γινει αρχιδοκαμπος η φαση
ΥΓ2 Τρεχω να αγορασω κορμακι και πουεντ
Δώσε και σε εμάς από αυτό που πίνεις.
Σώσε μας τυπεεεεεεε
Neosgipas22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 261
- Πόντοι
- 280
Η δημιουργικότητα στα θέματα αυξάνεται
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.627
- Πόντοι
- 4.125
Ποια ήταν εκείνη η τσόντα του Σειρινακη που είχε βάλει τον Ζαφείρη τον Ντούρο να το παίζει γκει για να γαμήσει κανένα μοντελάκι? Κάτι παρόμοιο είναι και το παραπάνω.
.........................Προτιμώ να είμαι ο εαυτός μου και ας μείνω τερμα αγάμητος...........
.........................Προτιμώ να είμαι ο εαυτός μου και ας μείνω τερμα αγάμητος...........
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.671
- Πόντοι
- 6.946
Τύπε milfogami, σου αρέσουν τελικά τα μιλφ ή ψάχνεις πιπίνια; Γιατί στα μπαλέτα, με την ιδέα που είπες, τρέχουν πιπίνια, όχι μιλφο-γκρανυ.
milfogamis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2016
- Like
- 263
- Πόντοι
- 21
τυπε μου δεν πινω τιποτα,ειμαι απο φυσικου μου ετσι .Για πειτε μυστες ποσοι γραφτηκατε σε σχολη?Δώσε και σε εμάς από αυτό που πίνεις.
Σώσε μας τυπεεεεεεε
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.494
- Πόντοι
- 8.346
Κ μετα σου λενε οτι τα καλύτερα μυαλά έχουν φύγει έξω
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.671
- Πόντοι
- 6.946
Αυτός πρέπει να πάει καρφωτος στο first dates.Κ μετα σου λενε οτι τα καλύτερα μυαλά έχουν φύγει έξω
Να το παίζει λουλακος, αλλά ότι έχει περιέργεια να πάει και με γυναίκα μια φορά στην ζωή του, αλλά περιμένει να βρεθεί η κατάλληλη...
Εννοείται ότι θα πάει με κορμάκι μπαλέτου ροζ.
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.686
- Πόντοι
- 3.446
Πω ρε φίλε τι θυσίες πρέπει να κάνεις ένας άντρας το 2023 για να γαμήσει.. Α ρε Πατέρα, δεν μου τα χες πει αυτά.. Ακου να γίνουμε μπαλαρίνες.. Πω πω .Λοιπον μαγκες.Μετα την αγαπη που διξατε στο νημα Ξυρισμα αρχιδοκολοτρυπιδας και "απροσμενη" στυση συνεχιζω.Εκει που αραζα μου σκαει η ιδεα και λεω ρε πουστη μου 200 ΙQ εχω!! Και το νεο νημα συγκαταλεγεται στην κατηγορια "πως να γαμησουμε γκομενακια".Οσοι απο σας βαρεθηκατε τη φαση Φυλης και Μεταξουργειο και θελετε amateur φασεις τοτε θα λατρεψετε το νεο thread γιατι εχει 100% επιτυχια ,αρκει να ακολουθησετε πιστα τις συμβουλες.Το πρωτο πραγμα που κανουμε ειναι να αγορασουμε 1 ζευγαρι πουεντ και ενα κορμακι μπαλετου!!(μη γελατε στο τελος θα με ευγνωμονειτε).Το δευτερο,γραφομαστε σε μια σχολη μπαλετου (εξου και ο τιτλος).Λοιπον στη σχολη θα εχει πχ 100 γκομενακια και εμεις θα ειμαστε οι μονοι αντρες,αρα θα ειμαστε σαν τη μυγα μες το γαλα,που σημαινει οτι τα γκομενακια θα ερθουν απο μονα τους να μας πιασουν κουβεντα (και καλα πως και κανεις μπαλετο κλπ).Τοτε εμεις θα κανουμε την κινηση ματ που μονο οι πραγματικοι μυστες γνωριζουν,θα το παιξουμε gay!! Θα τις παραμυθιασουμε οτι και καλα ειμαστε gay και δεν εχουμε παει ποτε με γυναικα και δεν ξερουμε πως ειναι... και θα τις κοιταμε με νοημα....Τοτε ειναι που θα ξυπνησει μεσα τους το ενστικτο να σε κανουν αντρα, να σε επαναφερουν στο σωστο το δρομο,να ειναι αυτες που θα σου παρουν την παρθενια!!Το ξερετε καλα μυστες οτι οι γυναικες το εχουν αυτο! Αν το παιξουμε καλα το παραμυθι πιστευω θα γαμησουμε ολη τη σχολη!!.
ΥΓ 1 Ελπιζω να μη διαλεξετε την ιδια σχολη με μενα και γινει αρχιδοκαμπος η φαση
ΥΓ2 Τρεχω να αγορασω κορμακι και πουεντ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
ΑΝΤΡΑΣ; Κάτι έχεις καταλάβει λάθος. Τα Β Αρσενικά είναι αναγκασμένα να αυτοξεφτυλίζονται με τέτοιους τρόπους. Οι άλλοι, απλά πληρώνουμε. Να 'ναι καλά το ΜΠΟΥ και οι πληροφορίες που δίνουν οι χύστεςΠω ρε φίλε τι θυσίες πρέπει να κάνεις ένας άντρας το 2023 για να γαμήσει.. Α ρε Πατέρα, δεν μου τα χες πει αυτά.. Ακου να γίνουμε μπαλαρίνες.. Πω πω .
Gigifiogkos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.248
- Πόντοι
- 2.596
to latin btw ειναι πολυ καλη επιλογη!!Ωραία ιδέα τύπε, το πήγες ένα κλικ παραπάνω από τους τύπους που γράφονται σε σχολές λάτιν για να βρουν γκόμενα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K