Αν είναι στον ίδιο εργασιακό χώρο αλλά δεν έχουν μεγάλη ''εργασιακή''-''συνεργατική'' αλληλεπίδραση γιατί υποστηρίζετε οτι είναι ρίσκο για τη δουλειά του? Το να συνεργάζονται άμεσα οκ το καταλαβαίνω. Αλλά αν είναι π.χ. σε διαφορετικά τμήματα γιατί ρισκάρει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως να τη ρίξω...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasxxx1983xxx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 55
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
artem82
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.387
- Πόντοι
- 1.011
που τη ξεθαψες;;;
radiohead72
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
Κάνε τάκλιν τυπε
Μπορεί να σφυριχτεί φάουλ
Μην ασχολείσαι, τύπε. Ασχολούμαστε με πράγματα που όταν στραβώσει κάτι, έχουν διαχειρίσιμες επιπτώσεις. Αφού είσαι παντρεμένος, μην ασχολείσαι με γυναίκες από το χώρο της δουλειας ή της γειτονιάς ή που είναι γνωστές γνωστών σου.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.431
- Πόντοι
- 27.261
τι λες μωρε και συ θα χωρισει με ενα παιδι για μια στα 40 με αλλο παιδι επειδη εχει κωλαρα?
αυτο, καποιοι το θεωρουν-εχουν παρει σα "γουστο"
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Είπες ότι δε ξέρει τη γυναίκα σου.
Κάνε τον πολύ θλιμμένο μια μερα και ζητα της να βγειτε γιατι θες να μιλησετε.
Πιες ελαφρα και βαλε κι εκεινη να πιει.
Καλεσε την σε καποιο δικο σου χωρο.Θα ρθει μια και σε βλεπει ως ακινδυνο φιλαρακι.
Εκει ποτιζε την κρασι αλλα εσυ χυνε το δικο σου σε γλαστρα.
Οταν γινει κουρουμπελο παρτη αγκαλια και ξεκινα να κλαις γοερα.
Κλαψε πανω στο βυζι της και ξεκινα να της γλυφεις τα δακρυα απο εκει.
Θα καταληξεις να τη θηλαζεις.Θα καυλωσει.
Εκει χτυπα την χωρις ελεος.
Καλεσε την σε καποιο δικο σου χωρο.Θα ρθει μια και σε βλεπει ως ακινδυνο φιλαρακι.
kostasxxx1983xxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
η μονη λυση για να κανεις σεξ με αυτην ειναι να της την πεσεις χοντρα οπως στο σινεμα αφου πρωτα με καποιον τροπο της δωσεις να καταλαβει οτι δεν θα υπαρχει συνεχεια, δεν θα δημιουργηθει με οποιονδηποτε τροπο προβλημα σε αυτην σε εσεναν στις οικογενειες σας, δεν θα το μαθει κανεις καμμια κτλ κτλ.
ετσι ναι, εαν της αρεσεις θα το κανει αλλιως οχι δεν θα μπει στον κοπο γιατι οποτε θελει μπορει να γαμηθει με πολλους αλλους και ουσιαστικα δεν της λειπει
φιλε εισαι στο νοημα μου πιο κοντα από όλους.....αφου πρωτα με καποιον τροπο της δωσεις να καταλαβει οτι δεν θα υπαρχει συνεχεια, δεν θα δημιουργηθει με οποιονδηποτε τροπο προβλημα σε αυτην σε εσεναν στις οικογενειες σας, δεν θα το μαθει κανεις καμμια κτλ κτλ....αυτο ειναι το νοημα, εκει θελω να εστιασω.....εχω αναφερει τον ορισμό FUCK BUDDIES αλλα δεν εχει δωσει κανενας σημασια σε αυτό....ρε παιδια δεν θελω να γαμησω ουτε το σπιτι μου ουτε τη δουλεια μου, ουτε τιποτα....στεκεστε οι περισσοτεροι σε λαθος σημεια, κατανοητο....ενα συνενετηκο πουτσακι ξεκαβλωματος θα ειναι ξηγημενο και μιλημενο και τιποτα παραπανω.....το θεμα ειναι πως το φερνω εκει...
αναφερθηκε οτι ειμαι βαθυα στο friendly zone....ναι ισχυει....και εδω υπαρχει μια λεπτη γραμμη , το θεμα μου ειναι πως θα ισορροπησω σε αυτη τη λεπτη γραμμη....δεν θελω να της πουλήσω ερωτες και παπαριες....εις γνωση μας θα γινει οτι γινει, ουτε καιγομαι να τη γαμησω, απλα παιρνω αποψεις....η γνωμη να μη μπλεξω με την κωλαρα απο τον εργασιακο χωρο σεβαστη αλλα εαν ειχα σκοπο να την εφαρμοσω δεν θα ποσταρα τον προβληματισμό μου!
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.035
- Πόντοι
- 1.056
εγω παντως θελω να μας βαλεις μια φωτογραφια τη κωλαρα της. τραβα την κρυφα και βαλτη εδω για να δουμε και μεις αυτο που σε τρελανε
εγω παντως θελω να μας βαλεις μια φωτογραφια τη κωλαρα της. τραβα την κρυφα και βαλτη εδω για να δουμε και μεις αυτο που σε τρελανε
Μπορεί να την αδικεί η φωτογραφία.
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Ξεκινάμε από τα βασικά.Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
Θελω τις γνώμες σας...(οχι τρολς παρακαλω!) στο εξής.
Στο γραφείο ειναι μια συναδελφος η οποία εχει μια κωλαρα απιστευτη, σωματαρα κλπ....γνωριζομαστε 4 χρονια περιπου μιλαμε κανονικα, εντελως φιλικα χωρις ερωτικα υπονοούμενα κλπ. μου εχει πει και καποια προσωπικα της, ειναι χωρισμενη με παιδι 6 ετών. Ξερω πως ψάχνει κατι σοβαρο γενικα, αλλα καταλήγει παντα σε μαλάκες απ'ότι μου λεει....( δεν ξερω αν γαμιέται και μετα οι τυποι την κανουν με ελαφρα - πολύ πιθανό) ειναι 39 αυτη. Ειματε κοντα ηλικιακα και οι γνωμες μας συμπίπτουν.
Για μενα ξερει οτι ειμαι παντρεμενος με παιδι κλπ....ΔΕΝ γνωρίζεται με τη γυναικα μου. η ''σχεση'' μας ειναι πιο πολυ φιλαρακια που συζηταμε κλπ...εχουμε πιει και κανα δυο καφεδες μετα τη δουλεια αλλα μεχρι εκει.
Έχετε καμια ιδέα πως μπορω να κανω αυτη τη κωλαρα να μου κατσει?...με ξηγημένες διαδικασίες τυπου fuck buddies με εχεμυθεια κλπ? Νομιζω ειναι πολυ δυσκολο αλλά με τις γυναικες γινονται πραγματα που δεν τα περιμενεις, απλα θελει τροπο!
Καμιά ιδέα?
Εκεί που μένεις κι εκεί που εργάζεσαι ΔΕΝ ξενοπηδάς ..... Νόμος !!!!
Ξεκινάμε από τα βασικά.
Εκεί που μένεις κι εκεί που εργάζεσαι ΔΕΝ ξενοπηδάς ..... Νόμος !!!!
Εκτός έδρας πάντα να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο.
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Μερικοί όντως αδικείστε.Είπες ότι δε ξέρει τη γυναίκα σου.
Έτοιμος για OSCAR Σεναρίου !!!
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.035
- Πόντοι
- 1.056
ρε βαλε εσυ μια φωτο, και σας την αδικει, δε πειραζειΜπορεί να την αδικεί η φωτογραφία.
Εγώ να βάλω; Άλλος άνοιξε τη σελίδα.ρε βαλε εσυ μια φωτο, και σας την αδικει, δε πειραζει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις