Νέα

Σεξουαλικές καταγγελίες και χρόνος αδικήματος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Feet Lover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μέχρι πότε πρέπει να επιτρέπεται να καταγγέλλονται τα σεξουαλικά αδικήματα;

  • Άμεσα - μέχρι 24 ώρες

    Ψήφοι: 10 27,8%
  • Μέχρι μια βδομάδα

    Ψήφοι: 4 11,1%
  • Μέχρι ένα μήνα

    Ψήφοι: 5 13,9%
  • Μέχρι ένα χρόνο

    Ψήφοι: 11 30,6%
  • Μέχρι δέκα χρόνια

    Ψήφοι: 1 2,8%
  • Δικαίωμα για πάντα

    Ψήφοι: 5 13,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    36

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.153
Like
34.426
Πόντοι
9.931
Όταν είδα τον τίτλο του thread νόμιζα ότι είδες αυτό....



Το ελληνικό #MeToo - Απολογείται για τον βιασμό ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού»



Μία ακόμη υπόθεση που συμπεριλήφθηκε στο ελληνικό #MeToo και τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στον καλλιτεχνικό χώρο οδηγείται σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Ο λόγος για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση του πρώην σκηνοθέτη της σειράς «Σασμός» Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και απολογείται για το αδίκημα αυτό σήμερα, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της ανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η απολογία του 57χρονου σκηνοθέτη έρχεται έπειτα από προθεσμία την οποία ζήτησε και έλαβε προκειμένου να προετοιμαστεί και να αντικρούσει την κατηγορία που αντιμετωπίζει. Τον σκηνοθέτη έχει μηνύσει για βιασμό της το 2010 η ηθοποιός Ελενα Αθανασοπούλου, η οποία τότε ήταν τότε 21 ετών.

Η συγκεκριμένη καταγγελία, που είχε σκάσει σαν βόμβα, ήρθε να προστεθεί σε αυτές που ήδη βρίσκονται ενώπιον της Δικαιοσύνης και αφορούν βιασμούς και απόπειρες βιασμών από ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσά τους η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, που πλέον βρίσκεται στο στάδιο της έκδοσης απόφασης, αυτή του Δημήτρη Λιγνάδη, που κρίθηκε ήδη από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, κ.ά.


Αμέσως μετά την υποβολή της μήνυσης σε βάρος του ο κ. Κωστόπουλος είχε παραιτηθεί από τη σειρά «Σασμός» την οποία σκηνοθετούσε. Σε ανάρτησή του, δε, στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήριζε τη σε βάρος του καταγγελία ψευδή και συκοφαντική. Λίγο αργότερα, περνώντας στην αντεπίθεση κατέθεσε μήνυση κατά της ηθοποιού για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση. «Ηδη σημαντικοί άνθρωποι του θεάτρου, της τηλεόρασης και του πολιτισμού που έχουν συνεργαστεί με τον κ. Κωστόπουλο έσπευσαν να καταθέσουν υπέρ του», είχε αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του σκηνοθέτη Νίκος Βιτώρος, αφού έγινε γνωστή η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του εντολέα του για το αδίκημα του βιασμού.

Η μήνυση της ηθοποιού

Στη μήνυση που έχει καταθέσει κατά του Κ. Κωστόπουλου η Ελενα Αθανασοπούλου υποστηρίζει, κατ’ αρχάς, ότι καταγγέλλει τώρα τον βιασμό της παίρνοντας δύναμη από το κίνημα #MeToo και είναι σε θέση να αποδείξει τα όσα λέει επικαλούμενη μάρτυρες που επιβεβαιώνουν την κακοποίησή της.


Συγκεκριμένα, η ηθοποιός υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον σκηνοθέτη στις αρχές του καλοκαιριού του 2010 κι ενώ μέχρι τότε είχε φιλική σχέση μαζί του, στο πλαίσιο της οποίας είχε γνωρίσει την οικογένειά του, διασκεδάζοντας μάλιστα αρκετές φορές όλοι μαζί σε κοινές παρέες. Ωστόσο, όλα άλλαξαν, όπως αναφέρει, ένα βράδυ του καλοκαιριού του 2010, όταν ο σκηνοθέτης τής πρότεινε να πάνε για φαγητό οι δυο τους και μετά να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους σε κλαμπ, όπου θα βρίσκονταν κάποια άτομα με τα οποία έκαναν κοινή παρέα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, στο γεύμα που είχε με τον σκηνοθέτη ήπιαν αρχικά ένα μπουκάλι κρασί και στη συνέχεια εκείνος παρήγγειλε και δεύτερο, ενδεχομένως όπως αναφέρει, και τρίτο.

athanasopoulou_
Η καταγγελία από την ηθοποιό Ελενα Αθανασοπούλου εναντίον του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου ήρθε να προστεθεί σε αυτές που ήδη βρίσκονται ενώπιον της Δικαιοσύνης και αφορούν βιασμούς και απόπειρες βιασμών από ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου
«Αρχισα να νιώθω ζαλισμένη. Δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιον λόγο ένιωθα τόσο ζαλισμένη, προοδευτικά ένιωθα να χάνω τη συνείδησή μου κι αυτό μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, γιατί, ναι μεν, δεν πίνω πολύ αλκοόλ, αλλά γνωρίζω πολύ καλά τα όριά μου και είμαι σίγουρη ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να μου προκαλέσει τέτοια σύγχυση, αποπροσανατολισμό, ζαλάδα και απώλεια συνείδησης», αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενο της μήνυσής της η ηθοποιός και προσθέτει: «Δεν γνωρίζω αν υπήρχε κάποια άλλη ουσία στο κρασί που ήπια».

Στη συνέχεια, όπως υποστηρίζει, δεν ένιωθε καλά και ζήτησε από τον σκηνοθέτη να αποχωρήσουν από το μαγαζί. Τότε όμως, έχασε τις αισθήσεις της και μέχρι να επανέλθουν η ίδια έχει κενό μνήμης. «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου και γύρισαν οι αισθήσεις μου ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν με εμένα εν αγνοία μου και χωρίς τη δική μου συναίνεση.

Συγκεκριμένα, είδα τον εγκαλούμενο από πάνω μου, εγώ ήμουν σε θέση ανάσκελα, μου είχε ανοίξει τα πόδια, είχε σηκώσει τη φούστα μου, είχε απομακρύνει το εσώρουχό μου, ενώ αυτός με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του εκτελούσε μέσα μου τη γενετήσια πράξη, δηλαδή με βίαζε»
, περιγράφει στη μήνυσή της η Ελενα Αθανασόπουλου, επισημαίνοντας πως μόλις κατάλαβε τι της είχε συμβεί πάγωσε, αλλά βρήκε τη δύναμη να αντιδράσει. «Αρχισα να τον κλωτσάω, να ουρλιάζω, να τρέμω και να κλαίω. Κάποια στιγμή αυτός τραβήχτηκε από πάνω μου.

Δεν είχα τη δύναμη ούτε το κουράγιο να βγω από το αυτοκίνητο. Ενιωθα τρομερά ευάλωτη και φοβόμουν ακόμα και για τη ζωή μου», υποστηρίζει η μηνύτρια και προσθέτει: «Πρέπει, βέβαια, να σημειώσω εδώ ότι ήταν ήδη πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες σε ένα σκοτεινό, μη οργανωμένο πάρκινγκ και από το μυαλό μου πέρασε και η σκέψη ότι, αν έβγαινα μόνη μου σε τέτοια κατάσταση στον δρόμο, ίσως να μου συνέβαιναν ακόμα χειρότερα πράγματα.

Ετσι, λοιπόν, ο εγκαλούμενος έκατσε στη θέση του οδηγού και ξεκίνησε να πηγαίνει προς το άλλο μαγαζί, όπου εγώ ήθελα οπωσδήποτε να πάω να βρω την παρέα μου, γιατί φοβόμουν να μείνω μόνη μου, φοβόμουν ακόμα και να γυρίσω στο σπίτι. Σε όλη τη διαδρομή αυτός δεν μιλούσε καθόλου. Εγώ έκλαιγα απαρηγόρητη
».
Θα κανω μια υπόθεση, ο σκηνοθέτης γούσταρε την καριολα που ηθελε να γινει γνωστη ηθοποιος, την παραμύθιασε λοιπον οτι θα της δώσει κάποιο κεντρικο ρολο σε σήριαλ με αντάλλαγμα σεξ, αυτη η ηλιθια εφαγε το παραμύθι του έκατσε και μετα ο σκηνοθέτης την έγραψε στα αρχιδια του, αυτη το κράτησε μανιάτικο το χουνέρι που της εκανε και με το metoo βρηκε την ευκαιρία να παρει την εκδίκηση της καταγγέλλοντας βιασμο.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Easy Rider

Μέγας
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Μηνύματα
9.203
Κριτικές
18
Like
19.976
Πόντοι
4.546
Για βαριά αδικήματα, δολοφονίες, βιασμούς, μεγάλες απάτες, ληστείες,φυγόδικοι, κ.λ.π, ΔΕΝ (θα) πρέπει να υπάρχει χρονικό όριο. Τι θα πει δηλαδή, "χρονικό όριο"; Τασσόμαι υπέρ της Αμερικανικής νομοθεσίας σε αυτό το θέμα, εφ'όρου ζωής ισχύει.

Το θέμα όμως είναι ΤΙ και ΑΝ μπορεί να αποδειχθεί, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια. Αν υπάρχουν ΙΣΧΥΡΑ στοιχεία, καλώς, αλλά μια απλή καταγγελία(ειδικά μετά από πολλά χρόνια) δεν μπορεί να είναι αρκετή για καταδικασμό, κατά την γνώμη μου. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ και το διατυπώνω, δεν είμαι και Ζαμέ Κορωπί.
 
OP
OP
Feet Lover

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Μηνύματα
173
Like
1.305
Πόντοι
201
Φίλε μου καλέ, έχεις δει τι γλίτσες, σκατοφατσες είναι συνήθως όλοι αυτοί. Και μόνο για την σκατοφατσα την ιδρωτιλα την απλυσια και την σιχασια, πρέπει να τους χώνουν μέσα ισόβια.
Φίλε ειδικά για το σκατό φάτσα είναι πολύ ρατσιστικό εκ μέρους σου να το λες. Δηλαδή καταδικάζεις ένα άτομο επειδή είναι άσχημος; Αν γεννήθηκε με παραμόρφωση στο πρόσωπο, είναι καμπούρης, κοντός, χοντρός κλπ είναι ένοχος;

Για τα υπόλοιπα επίθετα δεν έχω διαφωνία αν και δεν είναι ποινικό αδίκημα να είσαι άπλυτος...
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.790
Like
14.505
Πόντοι
3.656
Μετά που διάβασα την πιο κάτω είδηση που κατηγορείται ξανά για βιασμό ο Μάικ Τάισον αφού μια γυναίκα θυμήθηκε ΜΕΤΑ ΑΠΟ 33 ΧΡΟΝΙΑ να αποφασίσει να πάει στην αστυνομία θεωρώ ότι εμείς τα μέλη του Μπου πρέπει να εκφράσουμε την άποψη μας!

Αλήθεια γενικά η κοινωνία πρέπει να θέσει ένα όριο.. πως και γιατί θυμάται το κάθε άτομο μετά από δεκαετίες να κάνει μια καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης;;;

Και πόσο καλά θυμάται πλέον ακριβώς τι έγινε;;; Και με ποια στοιχεία πλέον θα στηρίξει τη θέση της;;;

Και γιατί να σε βιάσουν και να μη πας αμέσως στις αρχές;;;

Δεν ξέρω τι να πω, ίσως το βλέπω εγώ λάθος αλλά πρέπει να τεθεί ένα όριο νομίζω.

Σε ένορκη κατάθεση που υπέβαλε μία γυναίκα στο δικαστήριο του Άλμπανι της Νέας Υόρκης πριν λίγες μέρες, κατηγορεί για βιασμό τον Μάικ Τάισον. Σύμφωνα με την ίδια το συμβάν συνέβηκε πριν 33 χρόνια, το 1990 συγκεκριμένα σε ένα κλαμπ.

«Του είπα όχι πολλές φορές και του ζήτησα να σταματήσει, αλλά εκείνος συνέχισε να μου επιτίθεται. Μετά κατέβασε το παντελόνι μου και με βίασε» ανέφερε στην κατάθεσή της και ζητά αποζημίωση $ 5 εκατ. για «σωματική, ψυχολογική και συναισθηματική βλάβη».

Στην Νέα Υόρκη οι επιζώντες σεξουαλικής επίθεσης μπορούν να μηνύσουν τους δράστες τους ανεξάρτητα από το πότε συνέβη η κακοποίηση.
δηλαδή ακόμα να καταλάβετε, ότι μετά το Meetoo, κατάλαβαν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις καταγγελίες σα μέσο εκβιασμού / πλουτισμού;
 
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
8.422
Like
10.999
Πόντοι
3.556
Κατ εμε, αυτες οι υποθεσεις ειδικα, δε θα πρεπει να δημοσιοποιουνται ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ, αλλα μονο ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Οποιο καναλι, δημοσιογραφος, σαιτ δημοσιοποιει τετοιες υποθεσεις ενοσω βρισκονται υπο διερευνηση, να τρωει καμπανα παραδειγματικη η να κλεινει. Δε μπορει να δολοφονειται η δημοσια εικονα καποιου, στο τελος να αθωονεται και να μην την πληρωνει κανενας.
 

sexmasterrr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Μηνύματα
446
Κριτικές
12
Like
1.429
Πόντοι
801
Το ακριβως αντιθετο συμβαινει. Η δικαιοσυνη δινει στη δημοσιοτητα τα στοιχεια και καλει οποια τον αναγνωρισει να προβει σε παρομοια καταγγελια. Και σε καποιες περιπτωσεις ξεκαθαρου βιασμου ειναι σωστη ενεργεια γιατι και τα υπολοιπα θυματα δικαιωνονται. Υπαρχει ομως παντα το ενδεχομενο σε περιπτωσεις που δεν ειναι ξεκαθαρες να μαζευτουν ολε οι πρωην και οσες εχουν προηγουμενα και να τον θαψουν μαζι για εκδικηση.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.790
Like
14.505
Πόντοι
3.656
αρχιδια και πουτσες μπλε
μια βιασμενη γυναικα οπως και ενας βιασμενος αντρας και ένα βιασμενο παιδι, δεν εχει ούτε θαρρος ούτε τολμη ουτε δυναμη να παει σε καθε τσογλαναρειοκο αστυνομικο τμήμα να πει μου έβαλαν πουτσα στον κωλο. Εσύ θα πήγαινες; αστυνομικο τμήμα νοσοκομειο να δείξεις τον κώλο σου;

Αν εμεις συζητάμε εδώ συζητάμε για το ένα δεκακις χιλιοστοί των υποθεσεων. κάθε μέρα γινονται βιασμοί και βιασμοι απο πατεράδες από αφεντικά από προισταμένους, δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλο μας, όλοι τα ακουμε και τα ξέρουμε απο κάθε κουτσοχώρι μέχρι κάθε βρωμοδιαμέρισμα μεγάλων πολεων.

Και να αποφασίσει ένας βιασμένος ή μια βιασμένη να καταγγείλει θα αντιμετωπισει την αντιδραση της οικογεινειας της μη μαθευτεί τον φόβο μη χάσει την δουλεια και ενα σωρό άλλα θέματα εκβιασμούς.

για αυτό χρειάζεται ξεφτιλισμα και διασυρμος για καθε βιαστή.

Υπάρχουν τα εξής γεγονότα.

1ον. Η Συκοφαντία γεννήθηκε στην Ελλάδα
2ον. Άλλη που δούλευε στο Οδοντιατρείο του ΤΥΠΕΤ κατήγγειλε βιασμό για να καθυστερήσει και μετά να ακυρωθεί ο γάμος της. Κι έφτασε στο σημείο να αυτοτραυματιστεί και να πει πως της την έπεσε με μαχαίρι κάποιος από το Πεδίο του Άρεως, αλλά αυτή σαν γνήσια απόγονος των Αρχαίων Ελληνίδων του έδωσε μια κι αυτός τρόμαξε κι έφυγε. Και τσουπ, πετάχτηκε ένα Ψυχολόγος στα κανάλια να βεβαιώσει πως έλεγε την αλήθεια.
3ον. Το πείραμα με το θηλυκό Γορίλα, την Κόκο, απέδειξε ότι μέχρι και οι θηλυκοί Γορίλες μπορούν να πουν ψέματα, για να ξεφύγουν από μια άσχημη κατάσταση

Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο, ενώ είναι πασίγνωστο ότι όλοι οι άνθρωποι λένε ψέματα για πολλούς λόγους, ισχυρίζεσαι ότι πρέπει να γίνονται δεκτές οι Καταγγελίες για Βιασμό, και εκεί ειδικά να μην ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. Ας πούμε ο Μπαρουφάκης που είχε πει το ίδιο, δοκίμασε αυτό το πιάτο. Όλες οι Βουλευτίνες του τον κατηγόρησαν για Μπούλινγκ μέσα στο Κόμμα
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.790
Like
14.505
Πόντοι
3.656
Εφόσον δεν μπορεί να αποδειχθεί , αθώοι οι κατηγορούμενοι .
Δηλαδή δεν σου περνάει από το μυαλό ότι ο καταγγελόμενος στιγματίζεται, ακόμα κι αν δεν αποδειχτεί η κατηγορία; όταν η Μπίτκα κατάγγειλε το Βιασμό, ενέπλεξαν το όνομα του Φιντιρίκου, ο οποίος ΤΥΧΑΙΑ βρισκόταν στο Ντουμπάι. Μέχρι να γίνει γνωστό, είχε ξεφτιλιστεί. Αν δεν ήταν όμως στο Εξωτερικό, πιστεύεις ότι θα ξέμπλεκε εύκολα;
 

Greek Socialist

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2020
Μηνύματα
2.378
Κριτικές
3
Like
2.403
Πόντοι
456
Μετά που διάβασα την πιο κάτω είδηση που κατηγορείται ξανά για βιασμό ο Μάικ Τάισον αφού μια γυναίκα θυμήθηκε ΜΕΤΑ ΑΠΟ 33 ΧΡΟΝΙΑ να αποφασίσει να πάει στην αστυνομία θεωρώ ότι εμείς τα μέλη του Μπου πρέπει να εκφράσουμε την άποψη μας!

Αλήθεια γενικά η κοινωνία πρέπει να θέσει ένα όριο.. πως και γιατί θυμάται το κάθε άτομο μετά από δεκαετίες να κάνει μια καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης;;;

Και πόσο καλά θυμάται πλέον ακριβώς τι έγινε;;; Και με ποια στοιχεία πλέον θα στηρίξει τη θέση της;;;

Και γιατί να σε βιάσουν και να μη πας αμέσως στις αρχές;;;

Δεν ξέρω τι να πω, ίσως το βλέπω εγώ λάθος αλλά πρέπει να τεθεί ένα όριο νομίζω.

Σε ένορκη κατάθεση που υπέβαλε μία γυναίκα στο δικαστήριο του Άλμπανι της Νέας Υόρκης πριν λίγες μέρες, κατηγορεί για βιασμό τον Μάικ Τάισον. Σύμφωνα με την ίδια το συμβάν συνέβηκε πριν 33 χρόνια, το 1990 συγκεκριμένα σε ένα κλαμπ.

«Του είπα όχι πολλές φορές και του ζήτησα να σταματήσει, αλλά εκείνος συνέχισε να μου επιτίθεται. Μετά κατέβασε το παντελόνι μου και με βίασε» ανέφερε στην κατάθεσή της και ζητά αποζημίωση $ 5 εκατ. για «σωματική, ψυχολογική και συναισθηματική βλάβη».

Στην Νέα Υόρκη οι επιζώντες σεξουαλικής επίθεσης μπορούν να μηνύσουν τους δράστες τους ανεξάρτητα από το πότε συνέβη η κακοποίηση.
 

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Μηνύματα
1.135
Κριτικές
1
Like
2.368
Πόντοι
456
Δηλαδή δεν σου περνάει από το μυαλό ότι ο καταγγελόμενος στιγματίζεται, ακόμα κι αν δεν αποδειχτεί η κατηγορία; όταν η Μπίτκα κατάγγειλε το Βιασμό, ενέπλεξαν το όνομα του Φιντιρίκου, ο οποίος ΤΥΧΑΙΑ βρισκόταν στο Ντουμπάι. Μέχρι να γίνει γνωστό, είχε ξεφτιλιστεί. Αν δεν ήταν όμως στο Εξωτερικό, πιστεύεις ότι θα ξέμπλεκε εύκολα;
Το θέμα είναι σοβαρό.Δουλευω σαν προπονητης τένις ,απο τα 21 χρόνια μου.Μετακόμισα το 1997 σε μια μικρη πόλη 10.000 κατοίκων.Απο το 2010 πηγαινα για ενα μηνα μεσω μιας γνωριμίας στο Πουκέτ που έκανα τουριστικο προγραμμα τενις σε μεγάλο ξενοδοχειο.το 2019 καποιοι που ήθελαν να με διώξουν απο τη δουλειά μου ,άρχισαν να λένε καλά θα πάτε τα παιδιά σας σε αυτόν που πάει στη Ταιλάνδη ..και ξέρετε τι γίνεται εκει..δεν μου ειπαν και σε εμένα τι γίνεται μπας και μάθω .Λοιπον επι 2 χρόνια καταστραφηκα οικονοικά ,είχα ελάχιστο κόσμο και κανείς δεν μου έλεγε το γιατί Ενω τώρα είμαι άνεργος και προσπαθούμε καποια άτομα να φτιάξουμε νεο συλλογο.Καταλάβατε τώρα γιατι είναι σοβαρό να καταδικάζεσαι απο το κόσμο ,χωριςακόμη και να μην έχεις ιδέα .εύχομαι να μην το ζήσετε ποτέ σας,
 

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Μηνύματα
13.537
Like
17.652
Πόντοι
3.656
Δηλαδή δεν σου περνάει από το μυαλό ότι ο καταγγελόμενος στιγματίζεται, ακόμα κι αν δεν αποδειχτεί η κατηγορία; όταν η Μπίτκα κατάγγειλε το Βιασμό, ενέπλεξαν το όνομα του Φιντιρίκου, ο οποίος ΤΥΧΑΙΑ βρισκόταν στο Ντουμπάι. Μέχρι να γίνει γνωστό, είχε ξεφτιλιστεί. Αν δεν ήταν όμως στο Εξωτερικό, πιστεύεις ότι θα ξέμπλεκε εύκολα;


Εκείνη η καταγγελία δεν ήταν μετά από 25 χρόνια. Για όσες αναφέρονται στην εποχή της δραχμής είπα.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.790
Like
14.505
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.790
Like
14.505
Πόντοι
3.656
μου εξηγείς για ποιο λόγο παίρνεις ως δεδομένο το άρθρο που έγραψε μια γυναίκα; Θα σου πω κάποια παραδείγματα

1. Όταν Ο Σβαρτζενέγκερ έβαλε υποψηφιότητα για Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, εμφανίστηκε κάποια που κατήγγειλε ότι την είχε παρενοχλήσει πριν από 20 χρόνια. Βέβαια οι ψηφοφόροι του κατάλαβαν τη σπέκουλα, και δεν επηρεάστηκαν, τον εξέλεξαν. Να γιατί τώρα
2. Όταν ο Ασάνζ αποκάλυψε όσα αποκάλυψε στα Γουίκι Λικς, κάποια τον κατήγγειλε για βιασμό. Πέρασαν επτά χρόνια για να αποσύρουν την καταγγελία. Να γιατί τώρα
3. Ο Στρος Καν κατηγορήθηκε ως προαγωγός, άσχετα αν ήταν αδύνατον ένας τέτοιος τύπος οι επικοινωνίες του οποίου παρακολουθούνταν για λόφους ασφαλείας, να κλείνει ραντεβού άλλων αντρών με πόρνες. Στη Δίκη αθωώθηκε από αυτή την κατηγορία, αλλά η Πολιτική του Καριέρα τελείωσε

Κι εσύ, κι αμέτρητα άλλα άτομα της ετερόκλητης συμμαχίας Φεμινιστριών - Αριστεράς - Αδελφάτου - Λευκών Ιπποτών και Μουνοζητιάνων, ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΡΓΑ όταν κατηγορείται κάποιος πλούσιος ή διάσημος. Παίρνετε εκδίκηση, επειδή τις γυναίκες που κουτουπώνουν αυτοί, εσείς θα τις δείτε ΙΣΩΣ σε Φωτογραφίες. Κάνετε την εξής συλλογιστική. Δεν έχω φράγκα, δεν είμαι διάσημος, άρα αν συμφωνώ συνεχώς με τις γυναίκες, υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να μου κάτσει κάποια, από το να μου χώσει μια ψευδή καταγγελία. Το Κάρμα όμως είναι μεγάλη Σκύλα, και δεν ξέρεις αν θα νιώσεις τα δόντια του. Εσύ, κάποιος φίλος ή συγγενής
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
5.042
Κριτικές
9
Like
12.991
Πόντοι
3.836
Το θέμα είναι σοβαρό.Δουλευω σαν προπονητης τένις ,απο τα 21 χρόνια μου.Μετακόμισα το 1997 σε μια μικρη πόλη 10.000 κατοίκων.Απο το 2010 πηγαινα για ενα μηνα μεσω μιας γνωριμίας στο Πουκέτ που έκανα τουριστικο προγραμμα τενις σε μεγάλο ξενοδοχειο.το 2019 καποιοι που ήθελαν να με διώξουν απο τη δουλειά μου ,άρχισαν να λένε καλά θα πάτε τα παιδιά σας σε αυτόν που πάει στη Ταιλάνδη ..και ξέρετε τι γίνεται εκει..δεν μου ειπαν και σε εμένα τι γίνεται μπας και μάθω .Λοιπον επι 2 χρόνια καταστραφηκα οικονοικά ,είχα ελάχιστο κόσμο και κανείς δεν μου έλεγε το γιατί Ενω τώρα είμαι άνεργος και προσπαθούμε καποια άτομα να φτιάξουμε νεο συλλογο.Καταλάβατε τώρα γιατι είναι σοβαρό να καταδικάζεσαι απο το κόσμο ,χωριςακόμη και να μην έχεις ιδέα .εύχομαι να μην το ζήσετε ποτέ σας,
τραγικό φιλε ,δυστυχώς έτσι είναι οι μικρές πόλεις όλα τα χτυπήματα είναι κάτω από τη ζώνη.

Κάποια στιγμή πρέπει να πέσουν και 5-6 βαρβάτες μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση να κοπεί ο βήχας σε μερικές. Για όσους θυμούνται ο Κόμπι Μπράιαντ είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση με μία που του είχε κάτσει και μετά πήρε δείγμα από σπέρμα και αποτυπώματα για να πει ότι τη βίασε και να του πάρει τα φράγκα.

Αλλά και να κάνει η δικαιοσύνη καλά τη δουλειά της το πρόβλημα παραμένει η μαφία των ΜΜΕ που για να πουλήσει ειδήσεις στήνουν και κώλο ,ενώ τις διαψεύσεις κατηγοριών τις περνάνε στα ψιλά.
 

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Μηνύματα
1.993
Like
7.392
Πόντοι
1.056
Είμαι παρ’ολίγον παθών..!!

Μια μέρα στη δουλειά αποφάσισα να απολύσω μια κοπέλα γιατί δεν πήγαινε άλλο, ήταν πολύ κακή στη δουλειά της, πολλά προβλήματα με άλλους εργαζόμενους, κτλ.

Την φώναξα σε ένα meeting room να της εξηγήσω τους λόγους της απόφασής μου και να της πω εν ολίγοις ότι απολύεται.

Καθόμαστε στο τραπέζι, εγώ από τη μία πλευρά εκείνη από την άλλη πλευρά, μια απόσταση περίπου 3-4 μέτρα.

Όταν τελείωσα όσα είχα να της πω και της είπα ότι πρέπει να αποχωρίσει, ποια ήταν λες η πρώτη της αντίδραση?
Τα πρώτα λόγια που ξεστόμισε?

"Μην με ακουμπάς.!"

Έμεινα μαλάκας.!!!
Δεν πίστευα αυτό που ζούσα.!!
Καθόμουν στην άλλη άκρη του τραπεζιού, μέτρα μακριά.!!
Πως θα μπορούσα να την ακουμπήσω?

Σηκώνομαι από την καρέκλα, ανοίγω την πόρτα και βγαίνω έξω, φωνάζω έναν άλλο εργαζόμενο να έρθει στο meeting room για να έχω μάρτυρα.
Της είπα να φύγει, όπως και έκανε, και τελείωσε το θέμα εκεί.!

Μετά σκεφτόμουν πόσο πολύ θα μπορούσα να είχα μπλέξει και έτσι από εκείνη την ημέρα πήρα ένα μεγάλο μάθημα ζωής.!!

Το νου σας μάγκες.!
Το νου σας...
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.153
Like
34.426
Πόντοι
9.931
Το εχω γραψει και αλλου το γραφω και εδω, βαλτε καμερες παντου! Στο σπιτι σας και στον εργασιακο σας χωρο. Δεν το εχουν σε τιποτα κάποιες να σε κατηγορήσουν απο σεξουαλική παρενόχληση μέχρι βιασμο για εκδίκηση επειδη της παράτησες, την πηδηξες 1-2 και την εκανες, την απέλυσες κ.α.
 

gizaha

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2011
Μηνύματα
28
Like
89
Πόντοι
0
Είμαι παρ’ολίγον παθών..!!

Μια μέρα στη δουλειά αποφάσισα να απολύσω μια κοπέλα γιατί δεν πήγαινε άλλο, ήταν πολύ κακή στη δουλειά της, πολλά προβλήματα με άλλους εργαζόμενους, κτλ.

Την φώναξα σε ένα meeting room να της εξηγήσω τους λόγους της απόφασής μου και να της πω εν ολίγοις ότι απολύεται.

Καθόμαστε στο τραπέζι, εγώ από τη μία πλευρά εκείνη από την άλλη πλευρά, μια απόσταση περίπου 3-4 μέτρα.

Όταν τελείωσα όσα είχα να της πω και της είπα ότι πρέπει να αποχωρίσει, ποια ήταν λες η πρώτη της αντίδραση?
Τα πρώτα λόγια που ξεστόμισε?

"Μην με ακουμπάς.!"

Έμεινα μαλάκας.!!!
Δεν πίστευα αυτό που ζούσα.!!
Καθόμουν στην άλλη άκρη του τραπεζιού, μέτρα μακριά.!!
Πως θα μπορούσα να την ακουμπήσω?

Σηκώνομαι από την καρέκλα, ανοίγω την πόρτα και βγαίνω έξω, φωνάζω έναν άλλο εργαζόμενο να έρθει στο meeting room για να έχω μάρτυρα.
Της είπα να φύγει, όπως και έκανε, και τελείωσε το θέμα εκεί.!

Μετά σκεφτόμουν πόσο πολύ θα μπορούσα να είχα μπλέξει και έτσι από εκείνη την ημέρα πήρα ένα μεγάλο μάθημα ζωής.!!

Το νου σας μάγκες.!
Το νου σας...
Και χάρηκες τώρα εσύ;
Είναι σαν να μου λες ότι προσπαθώ να σου κλέψω το αυτοκίνητο κι επειδή δεν τα κατάφερα να φύγω χωρίς κυρώσεις και "τελείωσε το θέμα εκεί, πήρες μάθημα ζωής το νου σας μάγκες" κλπ.
Ο απατεώνας πρέπει να τιμωρείται οικονομικά με ποσό ίσο με αυτό που θα έπαιρνε αν τα κατάφερνε. Πχ η υπάλληλος θα μπορούσε με αυτή την απάτη να σου έπαιρνε ένα Χ ποσό, Χ ποσό θα πρέπει να πάρεις τώρα εσύ από αυτήν λόγω απόπειρας κλοπής, ψυχικής οδύνης και οικονομικής ζημιάς λόγω κοινωνικού στιγματισμού.

Σωστός ο george71 στο να απαγορεύεται να δημοσιεύονται οι υπο διερεύνηση απο τα κανάλια.
Αβαβά ξανά όλα τα πουτανάκια σε αυτά που λέει ο μπόκολος. Βγείτε απο αυτό το site είναι για άντρες και όχι γυναικωτούς.
 

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Μηνύματα
433
Like
810
Πόντοι
81
Είμαι παρ’ολίγον παθών..!!

Μια μέρα στη δουλειά αποφάσισα να απολύσω μια κοπέλα γιατί δεν πήγαινε άλλο, ήταν πολύ κακή στη δουλειά της, πολλά προβλήματα με άλλους εργαζόμενους, κτλ.

Την φώναξα σε ένα meeting room να της εξηγήσω τους λόγους της απόφασής μου και να της πω εν ολίγοις ότι απολύεται.

Καθόμαστε στο τραπέζι, εγώ από τη μία πλευρά εκείνη από την άλλη πλευρά, μια απόσταση περίπου 3-4 μέτρα.

Όταν τελείωσα όσα είχα να της πω και της είπα ότι πρέπει να αποχωρίσει, ποια ήταν λες η πρώτη της αντίδραση?
Τα πρώτα λόγια που ξεστόμισε?

"Μην με ακουμπάς.!"

Έμεινα μαλάκας.!!!
Δεν πίστευα αυτό που ζούσα.!!
Καθόμουν στην άλλη άκρη του τραπεζιού, μέτρα μακριά.!!
Πως θα μπορούσα να την ακουμπήσω?

Σηκώνομαι από την καρέκλα, ανοίγω την πόρτα και βγαίνω έξω, φωνάζω έναν άλλο εργαζόμενο να έρθει στο meeting room για να έχω μάρτυρα.
Της είπα να φύγει, όπως και έκανε, και τελείωσε το θέμα εκεί.!

Μετά σκεφτόμουν πόσο πολύ θα μπορούσα να είχα μπλέξει και έτσι από εκείνη την ημέρα πήρα ένα μεγάλο μάθημα ζωής.!!

Το νου σας μάγκες.!
Το νου σας...
Να προσέχεις όταν προσλαμβανεις γυναίκες. Τους έχουν δώσει τρομερά προνόμια. Καλυτερα άντρας υπάλληλος. Μετα όμως παραπονιουνται οτι δεν τις παίρνουν στις δουλειές. Τώρα θέλουν να έχουν και άδεια περιόδου.
 

sexmasterrr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Μηνύματα
446
Κριτικές
12
Like
1.429
Πόντοι
801
Να παιρνουμε κι εμεις αδεια οταν εχουμε καυλες; Θα λυνονταν πολλα προβληματα στον εργασιακο χωρο.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.790
Like
14.505
Πόντοι
3.656
Είμαι παρ’ολίγον παθών..!!

Μια μέρα στη δουλειά αποφάσισα να απολύσω μια κοπέλα γιατί δεν πήγαινε άλλο, ήταν πολύ κακή στη δουλειά της, πολλά προβλήματα με άλλους εργαζόμενους, κτλ.

Την φώναξα σε ένα meeting room να της εξηγήσω τους λόγους της απόφασής μου και να της πω εν ολίγοις ότι απολύεται.

Καθόμαστε στο τραπέζι, εγώ από τη μία πλευρά εκείνη από την άλλη πλευρά, μια απόσταση περίπου 3-4 μέτρα.

Όταν τελείωσα όσα είχα να της πω και της είπα ότι πρέπει να αποχωρίσει, ποια ήταν λες η πρώτη της αντίδραση?
Τα πρώτα λόγια που ξεστόμισε?

"Μην με ακουμπάς.!"

Έμεινα μαλάκας.!!!
Δεν πίστευα αυτό που ζούσα.!!
Καθόμουν στην άλλη άκρη του τραπεζιού, μέτρα μακριά.!!
Πως θα μπορούσα να την ακουμπήσω?

Σηκώνομαι από την καρέκλα, ανοίγω την πόρτα και βγαίνω έξω, φωνάζω έναν άλλο εργαζόμενο να έρθει στο meeting room για να έχω μάρτυρα.
Της είπα να φύγει, όπως και έκανε, και τελείωσε το θέμα εκεί.!

Μετά σκεφτόμουν πόσο πολύ θα μπορούσα να είχα μπλέξει και έτσι από εκείνη την ημέρα πήρα ένα μεγάλο μάθημα ζωής.!!

Το νου σας μάγκες.!
Το νου σας...
Μα ο νόμος Χατζηδάκη, αυτή την επίπτωση έχει. Αν κάποια καταλαβαίνει ότι θα απολυθεί, μπορεί να κάνει Καταγγελία για Σεξουαλική Παρενόχληση. Μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, απαγορεύεται να απολυθεί, επειδή θα θεωρηθεί Εκδικητική Απόλυση. Είναι σαφέστατο ότι κάποιες θα το χρησιμοποιήσουν
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom