ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.633
- Πόντοι
- 456
τι θα γίνει τώρα, θα ασχολιόμαστε με αυτή τη μαλακία; πότε είναι το μάστερ 3;
ε μα, πες μου και εσύ.20 Ιουνίου ξεκινάει, μου το είπε ο μπατζανάκης του ξαδέρφου του γκόμενου του κουτσοπουλου.τι θα γίνει τώρα, θα ασχολιόμαστε με αυτή τη μαλακία; πότε είναι το μάστερ 3;
ε μα, πες μου και εσύ.20 Ιουνίου ξεκινάει, μου το είπε ο μπατζανάκης του ξαδέρφου του γκόμενου του κουτσοπουλου.
φαγωμένο τον έχει λες τυπε;λες να την ξεκωλιασε ο σκοπελιτης;Καλογαμημένη η σου σεφ σήμερα χαμογελάει και είναι ευγενική.
Ερωτική ατμόσφαιρα ΣΉΜΕΡΙς.φαγωμένο τον έχει λες τυπε;λες να την ξεκωλιασε ο σκοπελιτης;
δε συνουσιαζεσαι ρε νιμου..τοσες μερες που ησουν αμα παω πασοΡε νιαμου........ :S :S
ελα νιμου πως πανε τα ταχυρυθμα ξενων γλωσσων?......δε συνουσιαζεσαι ρε νιμου..τοσες μερες που ησουν αμα παω πασο
μ εχει φαει η μαλακια τυπε.....δε συνουσιαζεσαι ρε νιμου..τοσες μερες που ησουν αμα παω πασο
ι χαβ νοου αιντια γουατ γιου αρ τοκινγκ αμπαουτ..λιτλ πουσιελα νιμου πως πανε τα ταχυρυθμα ξενων γλωσσων?......
δεν πειραζει τυπε,σε ολους εχει συμβειμ εχει φαει η μαλακια τυπε.....
στρατηγακη πηγες κι εσυ ρε νιμου.....? :Sι χαβ νοου αιντια γουατ γιου αρ τοκινγκ αμπαουτ..λιτλ πουσι δεν πειραζει τυπε,σε ολους εχει συμβει
κατευθειαν απ την πηγη τυπεστρατηγακη πηγες κι εσυ ρε νιμου.....? :S